2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende oğlumda eşimin ismini koydum hem benden hem babadan geliyor ismi bende 2 ikisimliyim eşimde oğlumda iki isimli

Evet canım Livâ arapça da sancak/bayrak demek ama senin beğendiğin son anlam için dikkatini çekerse ekler var. Liva bayrak manasına geliyo yanına eklenen ekler yani şerif, saadet, hamd vb. onlarla birlikte olunca Peygamber Efendimizin sancağı manasına geliyo. O şekilde de isim konulmaz zaten. Ama boşver sen o niyetle koymaya karar vermişsin niyetine göre olur inşallah...

Bu arada kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim mLsvT'in baktığı sitede doğru verilmiş ama bu isim sitelerindeki isimlerin manalarına çok güvenmeyin çok yanlış manalar verenler de var haberiniz olsun. Mesela kur'an'da geçtiği için "Aleynâ" ismi koyanlar var bi sitede cennet kadını mı bişey yazmışlar halbuki "üzerimize" demek yani çok saçma bi manası var. Önemli olan kur'an'da geçmesi değil manasının güzel olması yoksa firavun koyalım kur'an'da kaç yerde geçiyo diye

Bende ergenlikte böyle sivilce çıkarmadım ya dudağımın üst kenarında çıktı 2hafta olcak geçmiyo Ben kullanıyorum tonik yaaa:18:

Bende ergenlikte böyle sivilce çıkarmadım ya dudağımın üst kenarında çıktı 2hafta olcak geçmiyo Ben kullanıyorum tonik yaaa:18:
bide geçmek bilmiyo dme ya benimkiler de çıktı mı 2 haftayı buluyo geçmesi bende kullanayım bari tonik bişey olmaz heralde

canım benim benle de öle oluyo bazen herkes kendi konuşuyo gibi hormonlardan yanlış anlıuoruz sanırım

saol vallahi dikkate aldığın için :) evet öyle oluyor ben yanlış anlamıyorum alınmıyorumda ama bende girmek istiyorum aralarına kendi kendime konuşuyorum çoğu zaman :) ne olurr benide bebişimide alın aranıza:) bugün kımıldadı dedim kimse tbr etmedi :)

canım ya ben görmedim valla bende geçen gün yazmıştım beni de kimse tebrik etmedi gözden kaçmıştır
ne güzel oynuyolar deme ama benimki titretiyodu kendini

bilmemki canm,benimde elbet gönlümden geçen bi bebiş var ama şuan öğrendiklerimiz değişebilir bence.doktorum 16.haftada söylicem dedi.onun için doktorumla anlaştık.kesin görene kadar cinsiyetini söylemicek.daha sonra değişmesini kaldıramam.ya hep ya hiç

bizde de ben 2 isim istiyorum kulağa daha hoş geliyor hem de sünnetmiş bak onu bilmiyodum burda öğrendim.bide bizimki hem 3,5 sene bekletti hem kanamalarım oldu baya bi nazlandı yani isimlerden birisi NAZ olsun diyorum.ama eşime kalsa tek isim koycak bide kontrolden önceki akşam bana SİMAY ne güzel dimi dedi durduk yere içine doğdu heralde şimdide tutturmuş EYLÜL diye.mayıs sonu doğcak çocuğa eylül koycakmış.biz de çok fena kararsızız yani. DURU NAZ, DERİN, MİRAY, ADA, ASYA isimlerini beğeniyorum şimdilik.ama yine de garip geliyo ağzıma çok yabancılar :44:bide bu gün arkadaşım NAZ ismini koyma dedi.bi arkadaşı ikizlerine NAZ ve NAZLI koymuş bebekler oldukça zorluyomuş şimdi aileyi hiç huzur vermiyorlarmış gerçekten de nazlı olmuşlar.kendi adı da duygu ben de her bi halta hislenir ağlarım hiç iyi değil aslında dedi.ben de çok inanıyorum ismin etkisine.Mesela her çocuk MUHAMMED ismini taşıyamaz.o yüzden isim çok önemli bence.
bize de sanki erkekte daha bi seçenek varmış gibi geliyo cnm hatta erkek olsaydı BARAN düşünmüştük biz.
Ben bu Cumartesi 09:45 'te bebeğimi görmeye gidicem artık..Ben en son 24 ekim'de görmüştüm bebeğimi.O zaman balık gibi bişey di...Allahım şimdi eli ayağı var burnu kafası var yaaaa..
hayırlı haberlerle dönersin inşallah cnm.
benim '' Liva ''m geliyor kızlar :87:
güzel bi isim ama anlamı ne cnm?

ayyy benimki de rıfat :) valla benimki diyo da çok ısrar etmiyor :) kandırmaya çalışacagım koymamak için...diyomki bari rafet olsa rafet el roman ı severim de:)

sen garanti olsun istiyosun canım ama ben çatlarım 16. haftaya kadar

bide geçmek bilmiyo dme ya benimkiler de çıktı mı 2 haftayı buluyo geçmesi bende kullanayım bari tonik bişey olmaz heralde

Benimde öyle oldu işte geçmiyo bi türlü ben kullanıyorum ama emin değilim zararı var mı yok mu.. Doktora gittiğimde sorucam artık

Neden sezeryan istiyosun canım. Bence doktorunla bu konuyu konuş belki çatın geniştin rahat bi normal doğum geçirirsin. Ya da eğer acıdan korkuyorsan epiduralle normal doğum niye düşünmüyosun? Ben çooook istiyorum normal olmasını inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Adı üzerinde normal yani herşeyin normali

Ben de söylemedim ama çaktı benimki cin gibi maşallah eee tecrübe konuşuyo kendi 9 tane doğurmuş kızlarının gelinlerinkine de şahıt olmuş şimdikik toplam 12 tane de torun. ama maşallah hiç kaynana gibi değil bana ağzını açıp tek kelime etmedi görümcelerime bile söylememiş. Sadece kurbanda koçları severken eşime hayvanlarda bakteriler oluyo hamilelere ve küçük çocuklara zararlı demiş :) Kaynımın küçük kızı var 2 yaşına onu kucağıma aldığımda kızım kaldırma onu diyo Elim boş gitmek istemiyorum kendimce bişeyler yapıp götürmeye çalışıyorum niye zahemt ediyosun her seferinde bi daha bişey getirme diyo. Arayı biraz açarsak arıyo Sümeyye nasıl diye eşime soruyo. Geçen eşim ordan bişey alacaktı cep telefonunu evde unutmuş ben de evden aradım kayınvalidem açtı yemek yaptın mı göndereyim mi burdan dedi sağolsun hamiş halinden çok iyi anlıyo da ben utandım isteyemedim

sen garanti olsun istiyosun canım ama ben çatlarım 16. haftaya kadar

ya orası öyle tabi bende çatlarımama gel görki eğer ilk dediği benim gönlümden geçense ve sonra da değişirse çok üzülürümhakkımızda hayırlısı tatlım,nede olsa ilk bebeğimiz aslında.dilerim Rabbim herikisinden de tattırır banave dleyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…