''Liva'' isminin anlamı kızlar,
1. Bayrak.
2. Mülki idarede kaza-vilayet arasında bir derece, sancak.
3. Tugay. 4. Tuğgeneral.
5. Livai saadet, Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)'in bayrağı Livaü'l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak. Makam-ı Ahmedi.
benim en çok sevdiğim ve koymamın sebebi 5. olan
ayrıca Lazcada; Kar suyu anlamına geliyor
erkeklerede koyuluyor bu isim ama söylenişinden ben kıza daha yakıştırdım
aboyka çıktı bana hep kız çıkıyo bende öle istiyorum ama hiç bişey hissedemiyorum ya bi yanım erkek olcak diyo diğer yanım kız diyokızlar rus takvimi varmış oradada cinsiyeti belirtiyor ben yaptım kız çıktı cinsiyeti belli olanlar denesinler bakalım ne çıkıcakhttp://testforall.narod.ru/t_o_pol.html sayfasının çevirisi önce babanın doğum tarihi sonra annenin en sona satı yazıyoruz aboyka kız manynk erkek
canım benim benle de öle oluyo bazen herkes kendi konuşuyo gibi hormonlardan yanlış anlıuoruz sanırımburda nie benimle kimse konuşmuyorama bende hamileyim :):)):):):):):):)
bende kızım olursa duru koymayı düşünüyorum canım adaş olcaklar
bende de çok sivilce çıkıyo ya biri geçiyo öbürü çıkıyo ergenlikte hiç sivilcem olmamıştıkendimi çok çirkin hissediyorum
bende tonik kullanmaya korkuyorum ya her akşam aklıma geliyo
bide geçmek bilmiyo dme ya benimkiler de çıktı mı 2 haftayı buluyo geçmesi bende kullanayım bari tonik bişey olmaz heraldeBende ergenlikte böyle sivilce çıkarmadım ya dudağımın üst kenarında çıktı 2hafta olcak geçmiyoBen kullanıyorum tonik yaaa:18:
canım benim benle de öle oluyo bazen herkes kendi konuşuyo gibi hormonlardan yanlış anlıuoruz sanırım
canım ya ben görmedim valla bende geçen gün yazmıştım beni de kimse tebrik etmedi gözden kaçmıştırsaol vallahi dikkate aldığın için :) evet öyle oluyor ben yanlış anlamıyorum alınmıyorumda ama bende girmek istiyorum aralarına kendi kendime konuşuyorum çoğu zaman :) ne olurr benide bebişimide alın aranıza:) bugün kımıldadı dedim kimse tbr etmedi:)
offf benim çikolata reklamlarında bile midem kalkıyor başka ne tutar ki onun yerini:44:
sorma canım ya benimkilerde öle tek gezmiyolar koloni halindeler 3 tane bi anda nasıl çıkıyo anlamıyorum neden böle oldu acaba çirkinleşince kız derler ama bilemedim ben şimdi güzelliğimizi mi alıyo acaba minik kokoşlar
bizde de ben 2 isim istiyorum kulağa daha hoş geliyor hem de sünnetmiş bak onu bilmiyodum burda öğrendim.bide bizimki hem 3,5 sene bekletti hem kanamalarım oldu baya bi nazlandı yani isimlerden birisi NAZ olsun diyorum.ama eşime kalsa tek isim koycak bide kontrolden önceki akşam bana SİMAY ne güzel dimi dedi durduk yere içine doğdu heralde şimdide tutturmuş EYLÜL diye.mayıs sonu doğcak çocuğa eylül koycakmış.biz de çok fena kararsızız yani. DURU NAZ, DERİN, MİRAY, ADA, ASYA isimlerini beğeniyorum şimdilik.ama yine de garip geliyo ağzıma çok yabancılarselam mehselcim valla sorma bizde de aynı sıkıntı benimki erkek olduğu için kayınpederimin ismini koyucaz (rıfat) ama 2. isim koysak mı yoksa çocuğu boğmasak mı çift isimle diye düşünüyoruz :44: hiç bi ismi yakıştıramıyoruz yanına bide 2 isim olursa 2sini birden kullanmak istiyoruz, öle de seslenirken zor olur mu diyoruz bizde napcağımızı şaşırdık yani
bize de sanki erkekte daha bi seçenek varmış gibi geliyo cnm hatta erkek olsaydı BARAN düşünmüştük biz.selam canım ya kız isminde seçenek çok güzel isimlerde çok erkek ismi seçmek daha zorlu inşallah benimde kızım olur aklımdan sürekli kız isimleri geçiyo oğlum olursa yandım asıl hayırlısı tabi
hayırlı haberlerle dönersin inşallah cnm.Ben bu Cumartesi 09:45 'te bebeğimi görmeye gidicem artık..Ben en son 24 ekim'de görmüştüm bebeğimi.O zaman balık gibi bişey di...Allahım şimdi eli ayağı var burnu kafası var yaaaa..
güzel bi isim ama anlamı ne cnm?benim '' Liva ''m geliyor kızlar :87:
saol vallahi dikkate aldığın için :) evet öyle oluyor ben yanlış anlamıyorum alınmıyorumda ama bende girmek istiyorum aralarına kendi kendime konuşuyorum çoğu zaman :) ne olurr benide bebişimide alın aranıza:) bugün kımıldadı dedim kimse tbr etmedi:)[/QUO
ya canım burdada bi guruplaşma var kimse inkar etmesin ama ben hangi konuyla ilgili fikrim varsa yazıyorum muhabbete kendimi dahil ediyorum isteyen cevap versin isteyen vermesin
selam mehselcim valla sorma bizde de aynı sıkıntı benimki erkek olduğu için kayınpederimin ismini koyucaz (rıfat) ama 2. isim koysak mı yoksa çocuğu boğmasak mı çift isimle diye düşünüyoruz :44: hiç bi ismi yakıştıramıyoruz yanına bide 2 isim olursa 2sini birden kullanmak istiyoruz, öle de seslenirken zor olur mu diyoruz bizde napcağımızı şaşırdık yani
sen garanti olsun istiyosun canım ama ben çatlarım 16. haftaya kadarbilmemki canm,benimde elbet gönlümden geçen bi bebiş var ama şuan öğrendiklerimiz değişebilir bence.doktorum 16.haftada söylicem dedi.onun için doktorumla anlaştık.kesin görene kadar cinsiyetini söylemicek.daha sonra değişmesini kaldıramam.ya hep ya hiç
bende kızım olursa duru koymayı düşünüyorum canım adaş olcaklar
bende de çok sivilce çıkıyo ya biri geçiyo öbürü çıkıyo ergenlikte hiç sivilcem olmamıştıkendimi çok çirkin hissediyorum
bende tonik kullanmaya korkuyorum ya her akşam aklıma geliyo
bide geçmek bilmiyo dme ya benimkiler de çıktı mı 2 haftayı buluyo geçmesi bende kullanayım bari tonik bişey olmaz heralde
Neden sezeryan istiyosun canım. Bence doktorunla bu konuyu konuş belki çatın geniştin rahat bi normal doğum geçirirsin. Ya da eğer acıdan korkuyorsan epiduralle normal doğum niye düşünmüyosun? Ben çooook istiyorum normal olmasını inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Adı üzerinde normal yani herşeyin normaliayyy hahaha bende sana çok güldüm canım ya çünkü aynı fikirdeyim o zor ve sıkıntılı anı benimle paylaşsın isterim bende ama bana baksın sadece Ben sezeryan düşünüyorum eğer öyle olursa ameliyat sırasında benimkide sıkıntı çıkarabilir doktorlara canını yakıyosunuz diye o yüzden bende pek emin değil,m bu konuda kararsızım yani
alkol varsa zararlı olabilir canım ya sorunca haber verirsin olur muBenimde öyle oldu işte geçmiyo bi türlü ben kullanıyorum ama emin değilim zararı var mı yok mu.. Doktora gittiğimde sorucam artık
Dün yorucu bir gün geçirdim ağır misafirlerim vardı k.valide, k.baba, k.validenin kız kardeşi, 2 görümce ve 1 görümce çocuğu
Hayatımda ilk kez poğaça yaptım, k.valide tam not verdi
Temizlik, akşam yemeği, misafire hazırlık derken yatmaya gittiğimde belimden aşağısını hissetmiyordum
K.validemin bugün misafiri varmıs akrabaları beni de çağırıyor erken gelirsen bana da yardım edersin diye ama benim halimden haberi yok
Eşime kahvaltı hazırlamaya bile kalkamadım sabah ölü gibi uyudum ve yeni kalktım sayılır.
Birazdan k.valideye doğru tarifsiz bir yolculuk beni bekliyor
sen garanti olsun istiyosun canım ama ben çatlarım 16. haftaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?