2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm valla görmemişim yazdığını ben kişi seçmiyorum önüme gelene ya da o an dikkatimi çekene yazıyorum öle düşünme lütfennnn

alkol varsa zararlı olabilir canım ya sorunca haber verirsin olur mu

sengelen veririm tabi canım merak etme

sümeyyecim valla bende normal doğum düşünmeyi çok isterdim ama vücudumu tanıyorum normal doğumu kaldıramam yani normal diye ümitlenip son anda sezeryana alınacağımdan nedense adım gibi eminim kalp ve tansiyola ilgili sıkıntılarım var o ana dayanamam yani. Bide sezeryanla doğum yapanların topiğini baştan sona okudum geçen gün anlatılanlar yaşananlar tam kendimde tahmin ettiğim gibi olmuş yani kendimi boş yere üzmek istemiyorum

hayırlı olsun, liva ne demek? bi tanidigim da liya (ya da lia bilemiorum) koymustu ama biz museviyiz ondan bir tanrı ismi demisti. Benim de cok hosuma gitti ama esim kabul etmiyor.

güzel bi isim ama anlamı ne cnm?

canım çok ama çok teşekkür ederim sayende anlamını doğrulamış oldum sevindim buna tekrar teşekkürler, bende dediğini farkettim Liva-ül Hamd olarak geçiyor fakat ben çok beğendim bilemiyorum çok benimsedim bu ismi Allah nasip edersede koymak istiyorum bakalım, hamilelik psiklojim değişmesse:)

anlamıda kızlar tekrardan paylaşıyım bu şekilde geçiyor;
1. Bayrak. 2. Mülki idarede kaza-vilayet arasında bir derece, sancak. 3. Tugay. 4. Tuğgeneral. 5. Livai saadet, Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)'in bayrağı Livaü'l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak. Makam-ı Ahmedi.

sorma teyzesi nasıl bir huzura kavuştuk anlatamam eşim dedi dedi sonunda oldu Allah razı olsun canım senin prenseste ne kadar büyümüş öyle yesinler onun göbişini
koca göbek bunlar ya tosun tosun olsunlar keseye görede canım şimdi değil ilk nokta kadar gördüğün zamanlardaki şekli yorumlarlar genellikle her teorinin ustası oldum ama bize tutmadı ya hala şaşırıyorum
video olayıda çok güzel birşey varsa böyle bir imkanınız kesinlikle isteyin ben yine izledim bugün her izleyişimde gözlerim doluyor
bak sende bendensin belirti namına hatta en çok görülen kızda kusma namına hiçbirşeyim olmadı halada inceliyorum kendimi görmediğim birşey var mı diye ama yok korkmuyor değilim yine farklı birşey söylerlerse kalpten giderim bu sefer
rüyalara hele hiç gelmiyelim tüm rüyalarım erkekti hatta son gördüğüm masmavi oda yapmıştım odasını gördüm yani benim rüyalarda fos tersi çıkıyormuş bundan sonra bunu anladım
benim doktorum bana 5 inci aya kadar kilo almak yok dikkat ediceksin dedii temennilerimde bu yönde kendimi teselli ediyorum ne kaldı 5. aya diye

herkes için hayırlısı olsun bebişleriyle ya herkesin gönlüne göre versin Allah,eşimin kudurukluğunu gördükçe ben daha mutlu oluyorum

aboyka çıktı bana hep kız çıkıyo bende öle istiyorum ama hiç bişey hissedemiyorum ya bi yanım erkek olcak diyo diğer yanım kız diyo :26:

Bana doktor erkeğe benziyor dedi. Ama çin takviminde de, rus takviminde de kız çıktı. Ama gönlüm erkekten yana. :) Bekarlığımdan beri ilk çocuğum hep erkek olmasını istemişimdir. Hayırlısı.

kızlar bugün ilk kez bulantılar için beyaz leblebiyi denedim sanki bastırdı midem yandı biraz ama oda fazla kaçırdığım için olabilir bence bulantısı olanlar bi denesin

Hahahah bu resmi görünce aklıma geleni tahmin edin dünya mı tuttu bilinmez artık

Eklentiler

• $598401_535434883151293_1013406506_n.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 28
arkadaslar mutlu huzurlu aksamlarınız olsun ınsallh.oglen baktım bebeıs cınsıyet aksam isim koymaya baslamısız masallah masallh.bende fıkrımı soylıyeyım kızım olursa esıla yagmur oglum olursa eymen dusunuyorum.yarın testım var ınsallah pıtırcıgımın cınsıyetı daha cok bellkı olmustu.doktor 10.haftada erkek dedı ama bakalım ne dıyecek hayırlısı.en onemlısı ıkılı testım ultrasonum ıyı cıksında sımdılık onemlı olan o.

aynı şeyler bendede oldu 2 gebelikde de bebeklerimi kaybedince dr dedim genetik test yapalım diye cünkü ablamdada var kan pıhtılaşması onun 3 kaybı var ve hala bebeği yok öylelikle yaptılar ve bendede mthfz 1298 homozigot cıktı bende adet olacagım gün test yaptım ve hemen iğneme basladım 0.4 clexan kullanıyorum canımm benimde lekelenmem yokk cok sükür kesenin etrafı cok güzel dedi ama bebeğimi hala göremiyorum işte canım yaaa inş. gec döllenme olup bu cuma görürümmm

mehsel eray

canım inş.. bebeğimi bu cuma görürümmm

canım ya ben görmedim valla bende geçen gün yazmıştım beni de kimse tebrik etmedi gözden kaçmıştır
ne güzel oynuyolar deme ama benimki titretiyodu kendini

benimki hafif oynadı büküldü:) nasıl titriyordu ayy yavrumm yaaa ne güzel şeyler öyle:)

kızlar cümletten hayırlı akşamlar ben kaçar evime gidiyim uzatayım ayaklarımı biraz dinleneyim kendinize ve bebişlere iyi bakın Allaha emanet olun

burda nie benimle kimse konuşmuyor ama bende hamileyim :):)):):):):):):)

canım benim niye böyle düşünüyorsun ki, kendi adıma konuşmak gerekirse ben ortaya atlayanlardanım yazıyorum öylece devamı geliyor sonrasında dikkatimi çekenlere vericek bir cevabım varsa atlamıyorum kesinlikle, ama kalabalık burası gözden kaçabiliyor çok çabuk ilerliyor sayfalar geçmişe bakarken hızlı geçebiliyoruz,üzüldüm böyle düşünmene
maşallah bebişinin hareketlerini görmüşsün yanlış hatırlamıyorsam kağıt yokmuş doktorunda çıkartamamış bekliyoruz biz bebişinin fotolarını başka doktordan rica et
tahmin varmı dicem ama daha çok erken senin için bir ara önden gidiyordun sonrasında haftan geri gelmişti.

içimizde bir mucize büyüyor ve ne kadar hızlı büyüyorlar. ben ilk hareketini hissedeceğim anı bekliyorum. şu içimin hiç bir şey istememesi olayı olmasa hamilelik güzel. bir de şişmanlayınca çirkinleşeceğim die korkuyorum. sonra bebeğimi düşünüp boş veriyorum. ona bir defter tutuyorum kızlar. ilk hamilelik testinida saklıyorum. hem mutluluk hem korku duygu yumağıyım. bir de sizin göğüslerde acıma oluyor mu? ben kendim bile dokunmaktan korkuyorum aşırı hassas. gün boyunca çok şişiyorum ve uyuyan prenses oldum. içinizde cinsiyetini öğrenenler var ne güzel. ben de heycanla bekliyorum ama en büyük duam sağlıklı olsun inş. hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum.

abooowww o ne kız öyle 5-9 bin bi doğurana bi bebek de onlar mı hediye ediyomuş yoksa onun parasını m çıkarıyolar ordan

Benim doktorum Acıbademde doğum yaptırıyor hastalarına çoğunlukla. Onun için Bakırköy Acıbademden fiyat aldım. Özel sigortan yoksa 12.400 gibi bir rakam söylediler sezeryana. Benim iki ayrı özel sigortam var. Bu sayede epey indirimim oluyor.

Sigortası olmayanlar için inanılmaz uçuk rakamlar dönüyor ortada ama.

evet canım sağlıklı olsunlarda aslında önemli değil
Bana doktor erkeğe benziyor dedi. Ama çin takviminde de, rus takviminde de kız çıktı. Ama gönlüm erkekten yana. :) Bekarlığımdan beri ilk çocuğum hep erkek olmasını istemişimdir. Hayırlısı.
ne güzel canım içinden geçen olcak inş.
canım nasıl dolduracagız
babanın dogum tarihi annenin dogum tarihi en son da son adet tarihini yazıyosun canım
benimki hafif oynadı büküldü:) nasıl titriyordu ayy yavrumm yaaa ne güzel şeyler öyle:)
doktor bak ellerini oynatıyo deyince bi baktım kendini sallıyo gibi ellerini falan çok farkedemedim nokta kadardı çok güzel bi duygu ya daha cuma günü gittim bi daha 3 hafta sonra gitcem nasıl sabretcem bilmiyorum

evet cnaım ya acayip fiyatlar var acıbadem gerçekten çok pahalı bursa da 11.500 diye duymuştum

ya ben isimde gelenekselliği sevmiyorum..ama eger ısrar edese artık mecbur önüne bir isim koyacagım..ben erkek olursa miraç melikşah falan düşünyorum

sen örnek verince canım bizimde bir ara aklımıza erkek isminde beyazıd gelmişti fikir olsun erkek annişlerine:)

anaaaaam neymiş o fiyat ama özel sağlık sigortası olanlara baya indirim oluyor avantajını kullan, bizde bir ara düşündk yaptrmayı 1 sene şartını görünce vazgeçmiştik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…