saol vallahi dikkate aldığın için :) evet öyle oluyor ben yanlış anlamıyorum alınmıyorumda ama bende girmek istiyorum aralarına kendi kendime konuşuyorum çoğu zaman :) ne olurr benide bebişimide alın aranıza:) bugün kımıldadı dedim kimse tbr etmedi:)
saol vallahi dikkate aldığın için :) evet öyle oluyor ben yanlış anlamıyorum alınmıyorumda ama bende girmek istiyorum aralarına kendi kendime konuşuyorum çoğu zaman :) ne olurr benide bebişimide alın aranıza:) bugün kımıldadı dedim kimse tbr etmedi:)[/QUO
ya canım burdada bi guruplaşma var kimse inkar etmesin ama ben hangi konuyla ilgili fikrim varsa yazıyorum muhabbete kendimi dahil ediyorum isteyen cevap versin isteyen vermesin
valla ben gruplaşmanın farkında bile değilim bende sen gibi fikrimi yazıyorum oymuş buymuş bakmadan illa cevap beklememek lazım dediğin gibi çünkü çok kalabalık burası
ayyy benimki de rıfat :) valla benimki diyo da çok ısrar etmiyor :) kandırmaya çalışacagım koymamak için...diyomki bari rafet olsarafet el roman ı severim de:)
yaaa:13: rafet de benim abimin ismi :) ya ben bi kere yokladım abinin oğlu olursa adı ne olcak dedi ben de sustum2. ismi kabul ediyo ama onu da koyup koymamak da ben kararsızım:44:
Neden sezeryan istiyosun canım. Bence doktorunla bu konuyu konuş belki çatın geniştin rahat bi normal doğum geçirirsin. Ya da eğer acıdan korkuyorsan epiduralle normal doğum niye düşünmüyosun? Ben çooook istiyorum normal olmasını inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Adı üzerinde normal yani herşeyin normali
alkol varsa zararlı olabilir canım ya sorunca haber verirsin olur mu
hayırlı olsun, liva ne demek? bi tanidigim da liya (ya da lia bilemiorum) koymustu ama biz museviyiz ondan bir tanrı ismi demisti. Benim de cok hosuma gitti ama esim kabul etmiyor.
güzel bi isim ama anlamı ne cnm?
Evet canım Livâ arapça da sancak/bayrak demek ama senin beğendiğin son anlam için dikkatini çekerse ekler var. Liva bayrak manasına geliyo yanına eklenen ekler yani şerif, saadet, hamd vb. onlarla birlikte olunca Peygamber Efendimizin sancağı manasına geliyo. O şekilde de isim konulmaz zaten. Ama boşver sen o niyetle koymaya karar vermişsin niyetine göre olur inşallah...
Bu arada kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim mLsvT'in baktığı sitede doğru verilmiş ama bu isim sitelerindeki isimlerin manalarına çok güvenmeyin çok yanlış manalar verenler de var haberiniz olsun. Mesela kur'an'da geçtiği için "Aleynâ" ismi koyanlar var bi sitede cennet kadını mı bişey yazmışlar halbuki "üzerimize" demek yani çok saçma bi manası var. Önemli olan kur'an'da geçmesi değil manasının güzel olması yoksa firavun koyalım kur'an'da kaç yerde geçiyo diye
ay şükürler olsun sonunda birisi size kız dedi huzura kavuşmuşunuz artık cnmmaşallah senin kuzuck da ne kadar net çıkmış bana video falan vermediler ama bi arkadaşıma 3 lü de vermişlerdi o zaman verirler heralde:44:benim KOCA GÖBEK teorim git gide doğrulanıyor seninkinin de göbişi kocaman ve kesen düzgün o da kız çıktı işte
ben hiç tatlı sevmedim önceden de çok tiksinirdim tek uyan da bu zaten
daha 10. haftada göğüs uçlarım kararmaya başladı
göbişim erkenden çıktı
kızda popo çıkar derler bende çıkan yok
kilo da almadım aksine verdim
cildim güzelleşti sivilcelere veda ettim
eşim de dahil olmak üzere herkes erkek dedi, kaç kişi de rüyasında erkek gördü ben de bir kez erkek gördüm ama ona rağmen ısrarla kız hissediyordum.kocakarı rivayetleri cırt oldu yani şekerimteşekkür ederiz teyzesi benim kızım biraz fazla nazlı işte çikilatayı yemeden kıpraşmadı uyuyomuş prenses siz de sonunda duduşkanıza kavuştunuz allahım korusun onları
benim 1 kilo da sabah aç karnına tartılırsam gitmiş oluyor cnm.doktor tarttığında bi güzel kahvaltı yapmış çikilata yemiş ve onun da midemi bulandıran tadı gitsin diye bolca su içmiş olarak tartıya çıkıp 1 kilo aldığımı görmüştüm.sabah tartlınca 53.100 yada 53.400 falan çıkıyorum 53.700 le hamile kaldım ve artık 4. aydayız
aboyka çıktı bana hep kız çıkıyo bende öle istiyorum ama hiç bişey hissedemiyorum ya bi yanım erkek olcak diyo diğer yanım kız diyo:26:
aboyka çıktı bana hep kız çıkıyo bende öle istiyorum ama hiç bişey hissedemiyorum ya bi yanım erkek olcak diyo diğer yanım kız diyo:26:
hıım inşallah hayırlı haberler alırsın ben kolay kolay hamıle kalamıyorum ilk düşükte normal olur dediler önemsemedik test falan bişi yaptırmadık
sonra benden önce ablam iki kez düşük yapınca ona bu tanıyı koydular bende genetiktir dıye yaptırdım
2. hamılelıgımde süpriz oldu sonuclarda gec cıkınca iğneye geç başladım tabı herşeyin hayırlısı bunlar sadece sebep...
ama bu bebişimde ewde test yapar yapmaz hemen iğnemi vurundum çok şükür bi sorun yok aspirin bende kullanıyorum
progestan varmedi maşallah hiç lekelenme sorunumda olmadıkullandığın iğnenin adı ne canım??
kızlar rus takvimi varmış oradada cinsiyeti belirtiyor ben yaptım kız çıktı cinsiyeti belli olanlar denesinler bakalım ne çıkıcakhttp://testforall.narod.ru/t_o_pol.html sayfasının çevirisi önce babanın doğum tarihi sonra annenin en sona satı yazıyoruz aboyka kız manynk erkek
canım ya ben görmedim valla bende geçen gün yazmıştım beni de kimse tebrik etmedi gözden kaçmıştır
ne güzel oynuyolar deme ama benimki titretiyodu kendini
burda nie benimle kimse konuşmuyorama bende hamileyim :):)):):):):):):)
saol vallahi dikkate aldığın için :) evet öyle oluyor ben yanlış anlamıyorum alınmıyorumda ama bende girmek istiyorum aralarına kendi kendime konuşuyorum çoğu zaman :) ne olurr benide bebişimide alın aranıza:) bugün kımıldadı dedim kimse tbr etmedi:)
cnm valla görmemişim yazdığını ben kişi seçmiyorum önüme gelene ya da o an dikkatimi çekene yazıyorum öle düşünme lütfennnn
valla ben gruplaşmanın farkında bile değilim bende sen gibi fikrimi yazıyorum oymuş buymuş bakmadan illa cevap beklememek lazım dediğin gibi çünkü çok kalabalık burası
yaaa:13: rafet de benim abimin ismi :) ya ben bi kere yokladım abinin oğlu olursa adı ne olcak dedi ben de sustum2. ismi kabul ediyo ama onu da koyup koymam ak da ben kararsızım:44:
ya ben isimde gelenekselliği sevmiyorum..ama eger ısrar edese artık mecbur önüne bir isim koyacagım..ben erkek olursa miraç melikşah falan düşünyorum
abooowww o ne kız öyle 5-9 binbi doğurana bi bebek de onlar mı hediye ediyomuş yoksa onun parasını m çıkarıyolar ordan
hepsinede aboyka diyor oğluma denedim aboyka yazdı geneaboyka çıktı:) kız yani öyle mi
evet canım sağlıklı olsunlarda aslında önemli değilya orası öyle tabi bende çatlarımama gel görki eğer ilk dediği benim gönlümden geçense ve sonra da değişirse çok üzülürüm hakkımızda hayırlısı tatlım,nede olsa ilk bebeğimiz aslında.dilerim Rabbim herikisinden de tattırır bana ve dleyen herkese
ne güzel canım içinden geçen olcak inş.Bana doktor erkeğe benziyor dedi. Ama çin takviminde de, rus takviminde de kız çıktı. Ama gönlüm erkekten yana. :) Bekarlığımdan beri ilk çocuğum hep erkek olmasını istemişimdir. Hayırlısı.
babanın dogum tarihi annenin dogum tarihi en son da son adet tarihini yazıyosun canımcanım nasıl dolduracagız
doktor bak ellerini oynatıyo deyince bi baktım kendini sallıyo gibi ellerini falan çok farkedemedim nokta kadardı çok güzel bi duygu ya daha cuma günü gittim bi daha 3 hafta sonra gitcem nasıl sabretcem bilmiyorumbenimki hafif oynadı büküldü:) nasıl titriyordu ayy yavrumm yaaa ne güzel şeyler öyle:)
evet cnaım ya acayip fiyatlar var acıbadem gerçekten çok pahalı bursa da 11.500 diye duymuştumBenim doktorum Acıbademde doğum yaptırıyor hastalarına çoğunlukla. Onun için Bakırköy Acıbademden fiyat aldım. Özel sigortan yoksa 12.400 gibi bir rakam söylediler sezeryana. Benim iki ayrı özel sigortam var. Bu sayede epey indirimim oluyor.
Sigortası olmayanlar için inanılmaz uçuk rakamlar dönüyor ortada ama.
ya ben isimde gelenekselliği sevmiyorum..ama eger ısrar edese artık mecbur önüne bir isim koyacagım..ben erkek olursa miraç melikşah falan düşünyorum
Benim doktorum Acıbademde doğum yaptırıyor hastalarına çoğunlukla. Onun için Bakırköy Acıbademden fiyat aldım. Özel sigortan yoksa 12.400 gibi bir rakam söylediler sezeryana. Benim iki ayrı özel sigortam var. Bu sayede epey indirimim oluyor.
Sigortası olmayanlar için inanılmaz uçuk rakamlar dönüyor ortada ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?