2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar ya sabahtan beri sivilce muhabbeti var okuyorumda benim öyle bir iki tane pıtırcığım oldu Ama ben tonik kullanıyorum geceleri ya zararlı mı yani :44:

Benim sivilce sorunum hiçbir zaman çok olmadı. Cildim de kuru değildir aslında ama en büyük destekçim sanırım Garnier ın yüz temizleme ürünü oldu. Senelerdir kullanıyorum ve sen zararlı mı acaba diyene kadar da hiç aklıma gelmemişti zararlı olup olmadığı bu tarz ürünlerin. G:44:

doğru canım bursadaki acıbademde öyle 11 -15 arası bi kaç hastane daha var 5-6 ya yapan doğumda 3-4 doktor falan giriyomuş kuaför falan varmış bidebanada çok geliyor toplasan okadar harcamazsın çocuğa

benim prensesim var cnmbu arada hoş geldin nasıl oldun iyi misin?:44:
İzmir'deki arkadaşlar, doğum için nereleri düşünüyorsunuz araştıran var mı?
ben şu an kontrolüme gittiğim hastanede KARATAŞ da yapmayı çok istiyorum cnm ve doktorumu herkese öneririm.adam 45 dakika ilgilendi bizde ve çok ayrıntlı bilgi veriyor.sezeryan 700 normal 1000 tl.gece yarısı bile olsa doktor kendisi giriyormuş doğuma.
offf benim çikolata reklamlarında bile midem kalkıyor başka ne tutar ki onun yerini:44:
ben de hiç sevmem çikolatayı tatlı şeyleri, bilsem doktorun ye diyeceğini ayva reçeli yapmıştım limonlu olduğu için hafif ekşili oldu çok hoşuma gidiyo onu yiyebiliyorum bitek, yanıma alır yada yiyp giderdim.
merhaba cnm benim çin takvimi de rus takvimi de kız demişti ama oğlum olacakmış yani foss çıktı takvim olayı
bana da iki takvim erkek demişti ama cırt oldu
işte ben o nokta kadar olduğu vakitten beri keseyi hep yusyuvarlak görmüştüm cnm.kız bebeklerin kesesinin şeklinin çok düzgün olduğunu duymuştum.
esila ne demekmiş cnm güzel isim.hadi bakalım sen de cinsiyeti öğrenmiş olarak güzel haberlerle dönersin inşallah

İyi akşamlar canım, yarın bize güzel haberler getir inşallah.

Benimde olmadı ama ben cilt bakımıı yaparım her zaman ama şimdi çıkmaya başladı bitane çıkıyo geçmek bilmiyo o geçse başka yerde çıkıyo bu sefer 2 hafta o geçmiyo toniğin zararlı olduğunu düşünmemiştim ama zararlı diye kullanmayanlar varmış:44:

evet cnaım ya acayip fiyatlar var acıbadem gerçekten çok pahalı bursa da 11.500 diye duymuştum

mLsvT .!.:
anaaaaam neymiş o fiyat ama özel sağlık sigortası olanlara baya indirim oluyor avantajını kullan, bizde bir ara düşündk yaptrmayı 1 sene şartını görünce vazgeçmiştik[/B]

biz haziran 2012 de evlenmiştik planlamadan olan bi bebek bu. biz daha özel sağlık sigortasını yaptıramadan araştırma aşamasında bu haberi aldık. şimdi de hizmeti iyi normal dogumu destekleyen fiyatı uygun bir hastane bulmaya çalışıyorum mecburen. :44:

doğru canım bursadaki acıbademde öyle 11 -15 arası bi kaç hastane daha var 5-6 ya yapan doğumda 3-4 doktor falan giriyomuş kuaför falan varmış bidebanada çok geliyor toplasan okadar harcamazsın çocuğa

Çok uçuk rakamlar canım çok. Ne demek 12.400.

Benim Acıbadem sigortam var birde özel başka bir sigortam. Onlar sayesinde rakam 2500 e iniyor. Ama doktor ücreti hariç. Doktorumu kendim getiricem çünkü onların doktorlarını istemiyorum.

yok tam tersi oldu doktor 12 gün geriden söyledi tarihi bu gittiğimde 6 gün katamış arayı şimdi 6 gün açık var ::) doktor gidecekmiş te aleti yaptırma gereği duymuyormuş neyse sağlıklı olsunda varsın resmi olmasın sonraki aylar alırım :)

ay şimdi çıkmayan sivilcelerim çıkıvercek şok oldum kızbenim gittiğim hastanede normal 1000 sezeryan 700 ve doktorumun özel muayenehanesi de olduğu için girdiği doğumlardan dolayı tecrübesi de çok ve pedagogla birlikte giriyormuş doğuma.

esila arapcada soyle gecıyor vezkur ısme rabbıke bukreten ve esıla anlamı da rabbının adını sabah aksam an.burda bukre sabah demekmıs.esila da sabah vaktınden grup vaktıne kadar demekmıs.yanı üğle ve ıkındı namazının oldugu vakıtmıs.yanı ıbadet edılecek valıt gıbı bırsey galıba aslında kuranda gecen ısım olmalı ama bır anlamıda olmalı anlamı olmayan bır ısım sectıysek te obur dunyada kulaga soylenecek ısım onemlıymıs.nufus cuzdanına baska mesela yagmur turkce yanınada kuranda gecen bır ıkı ısım soylenebılır kulaga dıye dusunuyorum ben.

maşallah bebeğine hayırlı bir evlat olsun size.
ben merak ediyorum dah önce de sorulmuştu karından mı baktı doktor.
ayrıca video vermesi muhteşem. inşallah bize de verir doktor amcamız.

Liva kulağa hoş geliyor. adıyla sağlıkla yaşasın bebeğin.
eşlerin içine doğan oluyorsa erkek, ama istediği oluyorsa kız.
doktor 5. aya kadar kilo alma demişte nasıl olacak o iş bilmiyorum. iştahım şu an yok ama açılınca tam açılacak gibi geliyor bana.

evet cnaım ya acayip fiyatlar var acıbadem gerçekten çok pahalı bursa da 11.500 diye duymuştum

Doğrudur canım. Özel sigorta yoksa yanından bile geçilecek gibi değiller.

anaaaaam neymiş o fiyat ama özel sağlık sigortası olanlara baya indirim oluyor avantajını kullan, bizde bir ara düşündk yaptrmayı 1 sene şartını görünce vazgeçmiştik

2500 aldık fiyatı biz en son. Ama bu sene için geçerli fiyatlardı. Oynama olabilir doğum 2013 de olduğu için. Doktorumla konuşmadım hiç o ne kadar alıyor ücret. :44:O da sanırım 2,5-3 gibi bir şey alır.

Biz Acıbademe ameliyathane parası ödicez sadece yani.

Sigortayı iyi ki yaptırmışız. Biz ilk 2 sene hiç düşünmüyorduk çocuk. Onun için sigorta yaptırmak mantıklı oldu bizim için.

Son düzenleme:
kızlar ilksev in en son lekelenmesi oluyodu bidaha da göremedim haber aldınz mı hiç benim mi gözümden kaçtı acaba? inşallah iyidir herşey yolunda gidiyodur.umarım dinleniyodur da ondan uğrayamamıştır :18::26:

canm ya meslektaşız demek ne güzel:)sen evdemi hazırlanıyorsun canım?
istanbulun neresndesn canım?ben tuzladayım.bende kararsızım işte.benim eşim özelde çalışıyor.bir ara eş atama kanunlarında değişiklik olmuştu sanki.eşi özelde olanlar eş tayini isteyemezler gibi bişey hatırlıyoum.bi bilgin va mı?eğe öyleyse istanbul yada en kötü koceli farz oldu bana.bende 4 sene özelde çalıştım.bu senede bebek düşündüğmden anlaşmamı.naapsam bilmiyorum...

aynen öyle,2010 da kopya skandalıyla bende dahil çoğu kişinin hakkını yediler.haram olsun

bende günlük tutuyorum canım,ilk zamanlarda göğüslerde hassasiyet oluyor canım.gaz da normal.hepsi geçicek inş.benim şuan hiç bi belirtim kalmadı meselasivilclerim hariç

11. hafta itibariyle aradaki açık çok daha hızlı kapanacak bak gör. Burda herkesin bebişi günüyle uyumlu gidiyordu. Ne zaman 11. haftayı gördük hepsi depar atmaya başladı.

Bende görmedim ve aklım onda en son msj atmıştım gelmiş olsa ona cvp verirdi diye tekrar ulaşmaya çalışmadım inşallah iyidir işleri yoğundur ondan girememiştir inşallah :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…