Kızlar ya sabahtan beri sivilce muhabbeti var okuyorumda benim öyle bir iki tane pıtırcığım olduAma ben tonik kullanıyorum geceleri ya zararlı mı yani :44:
doğru canım bursadaki acıbademde öyle 11 -15 arası bi kaç hastane daha var 5-6 ya yapan doğumda 3-4 doktor falan giriyomuş kuaför falan varmış bideBenim doktorum Acıbademde doğum yaptırıyor hastalarına çoğunlukla. Onun için Bakırköy Acıbademden fiyat aldım. Özel sigortan yoksa 12.400 gibi bir rakam söylediler sezeryana. Benim iki ayrı özel sigortam var. Bu sayede epey indirimim oluyor.
Sigortası olmayanlar için inanılmaz uçuk rakamlar dönüyor ortada ama.
benim prensesim var cnmslmlar güzel annecikler ve melekleri :) nasılsınız nihayet evimdeyim mrk ediorum neler oldu bitti 2li test yaptıranlar hatta pipişmi kuş mu görenleri :) cinsiyet öğrenen var mııııı hadi beni bilgilendirin sabredemiorum forumu taramak için :)
ben şu an kontrolüme gittiğim hastanede KARATAŞ da yapmayı çok istiyorum cnm ve doktorumu herkese öneririm.adam 45 dakika ilgilendi bizde ve çok ayrıntlı bilgi veriyor.sezeryan 700 normal 1000 tl.gece yarısı bile olsa doktor kendisi giriyormuş doğuma.İzmir'deki arkadaşlar, doğum için nereleri düşünüyorsunuz araştıran var mı?
ben de hiç sevmem çikolatayı tatlı şeyleri, bilsem doktorun ye diyeceğini ayva reçeli yapmıştım limonlu olduğu için hafif ekşili oldu çok hoşuma gidiyo onu yiyebiliyorum bitek, yanıma alır yada yiyp giderdim.offf benim çikolata reklamlarında bile midem kalkıyor başka ne tutar ki onun yerini:44:
bana da iki takvim erkek demişti ama cırt oldumerhaba cnm benim çin takvimi de rus takvimi de kız demişti ama oğlum olacakmış yani foss çıktı takvim olayı
işte ben o nokta kadar olduğu vakitten beri keseyi hep yusyuvarlak görmüştüm cnm.kız bebeklerin kesesinin şeklinin çok düzgün olduğunu duymuştum.sorma teyzesi nasıl bir huzura kavuştuk anlatamam eşim dedi dedi sonunda olduAllah razı olsun canım senin prenseste ne kadar büyümüş öyle yesinler onun göbişini
koca göbek bunlar ya tosun tosun olsunlarkeseye görede canım şimdi değil ilk nokta kadar gördüğün zamanlardaki şekli yorumlarlar genellikle her teorinin ustası oldum ama bize tutmadı ya hala şaşırıyorum
video olayıda çok güzel birşey varsa böyle bir imkanınız kesinlikle isteyin ben yine izledim bugün her izleyişimde gözlerim doluyor
bak sende bendensin belirti namına hatta en çok görülen kızda kusma namına hiçbirşeyim olmadı halada inceliyorum kendimi görmediğim birşey var mı diye ama yok korkmuyor değilim yine farklı birşey söylerlerse kalpten giderim bu sefer
rüyalara hele hiç gelmiyelim tüm rüyalarım erkekti hatta son gördüğüm masmavi oda yapmıştım odasını gördüm yani benim rüyalarda fos tersi çıkıyormuş bundan sonra bunu anladım
benim doktorum bana 5 inci aya kadar kilo almak yok dikkat ediceksin dedii temennilerimde bu yönde kendimi teselli ediyorum ne kaldı 5. aya diye
herkes için hayırlısı olsun bebişleriyle ya herkesin gönlüne göre versin Allah,eşimin kudurukluğunu gördükçe ben daha mutlu oluyorum
esila ne demekmiş cnm güzel isim.hadi bakalım sen de cinsiyeti öğrenmiş olarak güzel haberlerle dönersin inşallaharkadaslar mutlu huzurlu aksamlarınız olsun ınsallh.oglen baktım bebeıs cınsıyet aksam isim koymaya baslamısız masallah masallh.bende fıkrımı soylıyeyım kızım olursa esıla yagmur oglum olursa eymen dusunuyorum.yarın testım var ınsallah pıtırcıgımın cınsıyetı daha cok bellkı olmustu.doktor 10.haftada erkek dedı ama bakalım ne dıyecek hayırlısı.en onemlısı ıkılı testım ultrasonum ıyı cıksında sımdılık onemlı olan o.
arkadaslar mutlu huzurlu aksamlarınız olsun ınsallh.oglen baktım bebeıs cınsıyet aksam isim koymaya baslamısız masallah masallh.bende fıkrımı soylıyeyım kızım olursa esıla yagmur oglum olursa eymen dusunuyorum.yarın testım var ınsallah pıtırcıgımın cınsıyetı daha cok bellkı olmustu.doktor 10.haftada erkek dedı ama bakalım ne dıyecek hayırlısı.en onemlısı ıkılı testım ultrasonum ıyı cıksında sımdılık onemlı olan o.
Benim sivilce sorunum hiçbir zaman çok olmadı.Cildim de kuru değildir aslında ama en büyük destekçim sanırım Garnier ın yüz temizleme ürünü oldu. Senelerdir kullanıyorum ve sen zararlı mı acaba diyene kadar da hiç aklıma gelmemişti zararlı olup olmadığı bu tarz ürünlerin. G:44:
Benim doktorum Acıbademde doğum yaptırıyor hastalarına çoğunlukla. Onun için Bakırköy Acıbademden fiyat aldım. Özel sigortan yoksa 12.400 gibi bir rakam söylediler sezeryana. Benim iki ayrı özel sigortam var. Bu sayede epey indirimim oluyor.
evet cnaım ya acayip fiyatlar var acıbadem gerçekten çok pahalı bursa da 11.500 diye duymuştum
mLsvT .!.:anaaaaam neymiş o fiyatama özel sağlık sigortası olanlara baya indirim oluyor avantajını kullan, bizde bir ara düşündk yaptrmayı 1 sene şartını görünce vazgeçmiştik[/B]
doğru canım bursadaki acıbademde öyle 11 -15 arası bi kaç hastane daha var 5-6 ya yapan doğumda 3-4 doktor falan giriyomuş kuaför falan varmış bidebanada çok geliyor toplasan okadar harcamazsın çocuğa
canım benim niye böyle düşünüyorsun ki, kendi adıma konuşmak gerekirse ben ortaya atlayanlardanım yazıyorum öylece devamı geliyor sonrasında dikkatimi çekenlere vericek bir cevabım varsa atlamıyorum kesinlikle, ama kalabalık burası gözden kaçabiliyor çok çabuk ilerliyor sayfalar geçmişe bakarken hızlı geçebiliyoruz,üzüldüm böyle düşünmene
maşallah bebişinin hareketlerini görmüşsünyanlış hatırlamıyorsam kağıt yokmuş doktorunda çıkartamamış bekliyoruz biz bebişinin fotolarını başka doktordan rica et
tahmin varmı dicem ama daha çok erken senin için bir ara önden gidiyordun sonrasında haftan geri gelmişti.
ya atanmış olsaydın da bilgisayar dersleri kaldırıldı formatör öğretmen denildi bilgisayar öğretmenlerine ama görev tanımları yapılmadı okulda ne iş olsa yaparım kadrosundalar yani ve herkesin gözünde de bişey yapmıyorlar gibi bir izlenimdeler ne bi odaları var ne sınıfları çok mağdur bi durumdalar şimdilik formatörlük görevlendirmeyle oluyor geç geliyor sarkıyor çok gıcık. Böyle boşlukta duruyor gibiler. Güya her yerde açık vardı bilgisayar labaratuarları kurulmuştu her okula ve çok yüksek puanlarla girdiniz üniversitelere ataması kesin diye, bir çok bölümü elinizin tersiyle ittiniz şimdi pat diye hadi ben bu dersi kaldırdım oldu.
Canım bende 2008 yılında atanan bir bilgisayar öğretmeni olarak kademeli şekilde nasıl itibarsızlaştırıldığımızı anlatamam. Umudumuz Fatih projesiyle birlikte Bilgisayar Rehber Öğretmeni olarak okullarda kadro almamız..
saol vallahi dikkate aldığın için :) evet öyle oluyor ben yanlış anlamıyorum alınmıyorumda ama bende girmek istiyorum aralarına kendi kendime konuşuyorum çoğu zaman :) ne olurr benide bebişimide alın aranıza:) bugün kımıldadı dedim kimse tbr etmedi:)
Tebrik ederim canım. Araya almak ne demek burada herkes bir en azından bana öyle geliyor. Sadece bazen bir konuya dalıyo o konu ilerlerken diğerleri arada kaçıyor. Yoksa bu topic hepimizin değil mi haziran hamişler:))
ay şimdi çıkmayan sivilcelerim çıkıvercekBenim doktorum Acıbademde doğum yaptırıyor hastalarına çoğunlukla. Onun için Bakırköy Acıbademden fiyat aldım. Özel sigortan yoksa 12.400 gibi bir rakam söylediler sezeryana. Benim iki ayrı özel sigortam var. Bu sayede epey indirimim oluyor.
benim prensesim var cnmbu arada hoş geldin nasıl oldun iyi misin?:44:
ben şu an kontrolüme gittiğim hastanede KARATAŞ da yapmayı çok istiyorum cnm ve doktorumu herkese öneririm.adam 45 dakika ilgilendi bizde ve çok ayrıntlı bilgi veriyor.sezeryan 700 normal 1000 tl.gece yarısı bile olsa doktor kendisi giriyormuş doğuma.
ben de hiç sevmem çikolatayı tatlı şeyleri, bilsem doktorun ye diyeceğini ayva reçeli yapmıştım limonlu olduğu için hafif ekşili oldu çok hoşuma gidiyo onu yiyebiliyorum bitek, yanıma alır yada yiyp giderdim.
bana da iki takvim erkek demişti ama cırt oldu
işte ben o nokta kadar olduğu vakitten beri keseyi hep yusyuvarlak görmüştüm cnm.kız bebeklerin kesesinin şeklinin çok düzgün olduğunu duymuştum.
esila ne demekmiş cnm güzel isim.hadi bakalım sen de cinsiyeti öğrenmiş olarak güzel haberlerle dönersin inşallah
eveeeet hanımlar anca okuyabildim yazılanları yetişemedim vallacinsiyetler belli olmaya başlamış maşşallah
dün yazmıştım 2li testimizi olduk diye, çok şükür iyi herşey doktor her tarafını incelerkenki heycan hiçbirşeyde yaşanmazmış bunu çok iyi anladım farklı bir duygu.
rabbim herkesin bebişini sağlık sıhaatle kucağına almayı nasip etsin.
dün bizim minnoşa Kız dedi doktor amcamız bu sefer farklı bir doktordaydık incelerken arada söyleyince kısa bir şaşkınlık yaşadık ama eşimin o anki mutluluğu görülmeye değerdi, çünkü hep bana pazartesi görüceksin kızım olduğunu anlıcaksın diyordu
bizim ufaklık 5 gün ilerde gözüktü ama doktorumuz her bebek aynı olucak diye birşey yok bu çokta önemli birşey değil dedi.
boyumuz 6.2 cm bacaklarla sanırım yazana göre 8.3cm baya koca bebiş olmuş bizimki ah bide tepiklerini hissetsem
buda teyzeleri son fotomuz baya baya büyümüşüz eller surattaydı hep anasını tepikliyordu bir yandan, çok arsız napıcaz bununla bilmiyorum
he birde doktor amcamız tüm incelemenin videosunu verdi dün 4 kere izledim insan inanamıyor bu içimdemi diye:)
Eki Görüntüle 557334
canım çok ama çok teşekkür ederim sayende anlamını doğrulamış oldum sevindim buna tekrar teşekkürler, bende dediğini farkettim Liva-ül Hamd olarak geçiyor fakat ben çok beğendim bilemiyorum çok benimsedim bu ismi Allah nasip edersede koymak istiyorum bakalım, hamilelik psiklojim değişmesse:)
anlamıda kızlar tekrardan paylaşıyım bu şekilde geçiyor;
1. Bayrak. 2. Mülki idarede kaza-vilayet arasında bir derece, sancak. 3. Tugay. 4. Tuğgeneral. 5. Livai saadet, Liva-i şerif. Hz. Muhammed (s.a.s)'in bayrağı Livaü'l-Hamd: Muhammed ümmetinin mahşer günü altında toplanacakları bayrak. Makam-ı Ahmedi.
sorma teyzesi nasıl bir huzura kavuştuk anlatamam eşim dedi dedi sonunda olduAllah razı olsun canım senin prenseste ne kadar büyümüş öyle yesinler onun göbişini
koca göbek bunlar ya tosun tosun olsunlarkeseye görede canım şimdi değil ilk nokta kadar gördüğün zamanlardaki şekli yorumlarlar genellikle her teorinin ustası oldum ama bize tutmadı ya hala şaşırıyorum
video olayıda çok güzel birşey varsa böyle bir imkanınız kesinlikle isteyin ben yine izledim bugün her izleyişimde gözlerim doluyor
bak sende bendensin belirti namına hatta en çok görülen kızda kusma namına hiçbirşeyim olmadı halada inceliyorum kendimi görmediğim birşey var mı diye ama yok korkmuyor değilim yine farklı birşey söylerlerse kalpten giderim bu sefer
rüyalara hele hiç gelmiyelim tüm rüyalarım erkekti hatta son gördüğüm masmavi oda yapmıştım odasını gördüm yani benim rüyalarda fos tersi çıkıyormuş bundan sonra bunu anladım
benim doktorum bana 5 inci aya kadar kilo almak yok dikkat ediceksin dedii temennilerimde bu yönde kendimi teselli ediyorum ne kaldı 5. aya diye
herkes için hayırlısı olsun bebişleriyle ya herkesin gönlüne göre versin Allah,eşimin kudurukluğunu gördükçe ben daha mutlu oluyorum
evet cnaım ya acayip fiyatlar var acıbadem gerçekten çok pahalı bursa da 11.500 diye duymuştum
anaaaaam neymiş o fiyatama özel sağlık sigortası olanlara baya indirim oluyor avantajını kullan, bizde bir ara düşündk yaptrmayı 1 sene şartını görünce vazgeçmiştik
ben de görmedim girmedi sanırım bir iki gündür :44:kızlar ilksev in en son lekelenmesi oluyodu bidaha da göremedim haber aldınz mı hiç benim mi gözümden kaçtı acaba? inşallah iyidir herşey yolunda gidiyodur.umarım dinleniyodur da ondan uğrayamamıştır :18::26:
İyi akşamlar canım, yarın bize güzel haberler getir inşallah.
canm ya meslektaşız demek ne güzel:)sen evdemi hazırlanıyorsun canım?aahh kaderdaşımben de lise mat.bütün arkadaşlarım atandı yaa ağlamak istiyorum bıktım özelden devlet babanın kollarına bırakmak istiyorum kendimi ben de istanbuldayım işimiz zor ama bebişler kısmetleriyle gelir belki atanırız
eskisi gibi değil gerçekten canım şimdi düzen farklı işliyo biyerlerde tanıdığın olucak arkan olucak bunların hiç biri sorun olmaz hemen hallediverirler çevremdede örnekleri var kız iyi puanlar alıyo bi türlü yerleşemiyo karşı komşumuz oğluna gelin aldı antalyadan kız bi kere sınava girdi aaa bi duyduk kız postaneye bilmem be olarak atanmış kocasıda kamuda valla hayret ettim bu kul hakkı değilde ne
içimizde bir mucize büyüyor ve ne kadar hızlı büyüyorlar. ben ilk hareketini hissedeceğim anı bekliyorum. şu içimin hiç bir şey istememesi olayı olmasa hamilelik güzel. bir de şişmanlayınca çirkinleşeceğim die korkuyorum. sonra bebeğimi düşünüp boş veriyorum. ona bir defter tutuyorum kızlar. ilk hamilelik testinida saklıyorum. hem mutluluk hem korku duygu yumağıyım. bir de sizin göğüslerde acıma oluyor mu? ben kendim bile dokunmaktan korkuyorum aşırı hassas. gün boyunca çok şişiyorum ve uyuyan prenses oldum. içinizde cinsiyetini öğrenenler var ne güzel. ben de heycanla bekliyorum ama en büyük duam sağlıklı olsun inş. hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum.
yok tam tersi oldu doktor 12 gün geriden söyledi tarihi bu gittiğimde 6 gün katamış arayı şimdi 6 gün açık var ::) doktor gidecekmiş te aleti yaptırma gereği duymuyormuşneyse sağlıklı olsunda varsın resmi olmasın sonraki aylar alırım :)
kızlar ilksev in en son lekelenmesi oluyodu bidaha da göremedim haber aldınz mı hiç benim mi gözümden kaçtı acaba? inşallah iyidir herşey yolunda gidiyodur.umarım dinleniyodur da ondan uğrayamamıştır :18::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?