2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet cnaım ya acayip fiyatlar var acıbadem gerçekten çok pahalı bursa da 11.500 diye duymuştum

o zaman esk acıbadem çok ucuz kızlar, çünkü arkadaşım epüdral sezeryan oldu, 2 gün hasranede kaldı oda süsleme vs.. de vardı 2 bin tl ödedi. buraya gelin doğuma:)))

benim kızım olursa İKRA kesinlikle olacak ikinci isim ya MİNA ya da BERRE DÜŞÜNÜYORUM..
erkek olursa MELİK,MİRAÇ olabilir..Aslında SIRAÇ ta hoşuma gidiyor..Ama Alevilikte de bir topluluk olarak kulanılıyormuş o yüzden şüpheye düştüm
Bakalım hayırlısı artık

o zaman esk acıbadem çok ucuz kızlar, çünkü arkadaşım epüdral sezeryan oldu, 2 gün hasranede kaldı oda süsleme vs.. de vardı 2 bin tl ödedi. buraya gelin doğuma:)))
anaaaa ne kadar ucuzmuş ordaki acıbadem buraya göre eskişehire mi gitsek napsak:26:

Annesi daha aylar var daha doğuma daha ne isimler çıkar senden bakalım Neyse ben çıkıyorum zaten herkes 1 var 1 yok boş boş bakıyorum ekrana.. Kendinize iyi bakın kızlar yarın muayenesi olan arkadaşlar hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah. Sağlıcakla kalın

anaaaa ne kadar ucuzmuş ordaki acıbadem buraya göre eskişehire mi gitsek napsak:26:

öyle canım ben diğer acıbademleri duyunca çok şaşırıyorum, hatta burda bu rakamı fazla bulanlar bile var tabi şehir olarak alışık deiliz uçuk rakamlara.. özel sigortamız falan da yok 2 bin e hallederiz heralde biz de:)) beklerim esk e:))

Aradaki fark dudak uçuklatır yalnız.

Toplu doğum mu yapsak orda biz.

işte benim gibi biri dahabende geçen haftalarda bir anda taksiye binip kendimi acilde buldumbebişimi gördüm rahatladım

canım maşallah ikiz hamile olmana rağmen kursa gidebiliyorsun,zor olmuyor mu?hangi şehirdesin?branşın ne?bende özelden bıktım,sizleri gördükçe gaza gelicem sanırım ama son aylar beni korkutuyor.

canım çok imrendim sana:))ama eşinde yanına gelebilmiş ne güzel,benimki özelde mühendis.hayatta gelemez yanıma.gelmemde diyor zateninancıma gelince yavaş yavaş kaybediyorum sanırım,ev hanımı moduna geçtim tam olarak...

haftada 3 gün oluyor canım sabahtan öğlene kadar, sabahları uyanmak biraz zor oluyor onun dışında eşim bırakıyor arabayla çıkışta da alıyor hiç yürümüyorum. bu yıl işi de bıraktım bebişler için kursta olmasa iyice asosyal olucaktım. kursa gidince iyi hissediyorum kendimi bi işe yaradığımı düşünüyorum:) son iki ay gidemem muhtemelen olduğu kadar artık. branş tarih o yüzden en az bi 85 almam lazım o kadar olur mu bilmiyırum. 80 almışlığım var daha öncesinde.. belki bebekelrimizin şansına atanırız bu sene:)) tüm atanmak isteyenlere kuzuları şans getirir inş..

kızlar butik bebede nevresim takımları uyku setleri var..ben nevresim takımı aldım 20 liraya bir tane..ablam çok uygun al dedi..bence kaçırmayın

canım eşin bırakıp alıyorsa şanslısın ozaman:)bende en son 80 almıştım ama benim 90 üstü almam gerek(branşım lise mat.sen eskişehirdesin sanırım değil mi?

bnde kızım olursa ikra ismini hep istemişimdir eşimde ikrar ismini istiyor bakalım oğlan hiç düşünmedim henüz :) ikra oku demek kuran da geçen bir isim ikrar ise söz vermek

ablamında tam tersi olmuştu canımm yüzü acayip toparlandı ve güzelliği daha ön plana çıktı ama zeynep diye güzeeellll bi kzıımız oldu:)

maşallah ablanın kızına :) işte koca karı adetleri brz bizim ki eskiler öyle derlermiş ordan alıp burda satıos bilgileri belki doğru çıkar die :)

bnde kızım olursa ikra ismini hep istemişimdir eşimde ikrar ismini istiyor bakalım oğlan hiç düşünmedim henüz :) ikra oku demek kuran da geçen bir isim ikrar ise söz vermek

oldum olası bu sureden çok etkilenmişimdir...
'Oku yaratan rabbinin adıyla oku.o insanı bir kan pıhtısından (Alak)yarattı..Oku rabbin sonsuz iyilik sahibidir..Kalemle yazmayı öğreten O'dur.insana bilmediğini O öğrettti...' aklıma gelen bu kısımları...

Son düzenleme:
kizlar benim dis problemim ar sirf disci korkumdan dolayi ihmal ettim birkac kez abse yapti nasil sisti gorseniz hep antibiyotik ile indirdim. en son yine hamileligimin basinda sisti dr gebeligime istinaden antibiyotik verdi ictim indi sisi ama surekli agrisi var suan bile cekiyorum iki gun evvel gece bir bas agrisi basladi anlatamam cildiracagim hala devam ediyor ama simdi hafifledi fakat hafta sonu iki gun gozumu acamadim basimi bir esarpla gozlerimi de bir esarpla baglayip oyle uyudum biraz hafifledi migren mi yoksa disimden mi bilemedim ama buyk ihtimal disimden kaynaklaniyor cunku sol tarafimdan zonkluyor problemli disimde orda ama ben cok korkuyorum disci koltugunda ruhumu teslim edecegim sanki

herkes isim düşünmüş bende düşündüm haliyle :) kız olursa masal olucak eşim daha erken diyo bu benim düşüncem erkek olursa daha bulamadım nedense arıyorum ama :) güzel erkek isimleri varsa aklınızda kopyada alabilirim :)

masal güzel isim. kız olursa destan ismimi de hoşuma gidiyor. hande, hale eşim de aslı olabilir diyor. selin de beğendiğim isimlerden. erkek olursa kağan, emre, eren isimlerini seviyorum. bakalım cinsiyet belli olursa araştıracağım. ama size tavsiyem kuran da geçiyor die her ismi koymayın. kötü anlamları olabiliyormuş. aleyna isimlerinin çoğu mahkemeye vermiş değiştirmek için. benim aleyna adlı öğrencilerimde hep başarısız çıktı şimdiye kadar. iyi araştırın. bir yerde anlamı iyi gördünüz die koymayın. ismin kişilik üzerinde etkisi çokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…