2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benimki de hayatta ama bizde adettir sağ da olsa kayınpederin ismi koyulur. Mesela abimin oğlu olursa o da babamın ismini koyacak o yüzden koymıyacağım deyip cadı gelinlik yapamam

ıyyy bizdede aynı sorun var 2 geliniz kayın annemınkını eltim koydu kayın babada bana kaldı
benimkiside cadılık olmasın diye , erkek olursa koyarım ama yanına başka bişi bulmam lazım sadece kimlikte yazılsın kayın babişin ki kullanmamkiii...
ayol ne diye karışırlar isme sinir olurum bırakın gönlümüzden geçeni koyalım
bizim isimde ERHANYUSUF olabilir yanınada

offf benim çikolata reklamlarında bile midem kalkıyor başka ne tutar ki onun yerini:44:

AYYY ben deli gibi çikolata yiyorum geçenlerde eşim (eti nin yeni çıkmış petito ayıcık ) diye bi çikolata çok hoşuma gitti ne güzelmiş bu dedim
ertesi gün baktım kutuyla almış gelmiş girip çıkıp yiyorum ii olmadı ama çikolata harika beyaz,bitter ve sütlü çikolata içeriyor baymıyor yerken
sonra gelsin kilocuklar nurgül almasında kim alsın

Alkolsüz olanlarıda var ya hani hassas ciltler için onlardan kullanmakta zararlı mı ki

kimyasal içeren herşey zararlı kızlar 8. aya kadar bebeğin akciğer gelişimini engelliyormuş
allah korusun.. ben deodorant çok kullanıyordum yasaklandı rolon dedim o da deriden geçermiş , rimel bıle kullanılmamalıymış..
9 ay pasaklı,pis,çirkin sefil sefil mi gezelimm

lekelenme yoksa sıkıntı yapma canım bebişin nazlı olacak demekki,kesenin düzgün olmasıda çok önemli...
benimde iğnem aynı ,rabbim inşallah gönlüne göre verir,allahım inşallah ablanada bi an önce hayırlı ewlat nasip etsin
kimseyi ewladıyla,ewlatsızlıkla sınamasın..amiiinnn..

ewet harika bişey allahım herkese taddırsın bu duyguyu..
göğüslere gelince benimkiler zaten 90 beden şimdi bi beden daha buyudu
ama acayip dolgun hoşuma gidiyor taş gibi oldular fakat ağzıma gireckler nerdeyse
bide yeni ergen gibi nasıl ağrıyor gece eşim yanlışlıkla değiyor nasıl sinirleniyorum,
uçlarıda yanmışta soyulmuş gibi çok sancıyor soğukta:26:

kızlar butik bebede nevresim takımları uyku setleri var..ben nevresim takımı aldım 20 liraya bir tane..ablam çok uygun al dedi..bence kaçırmayın
aa baktım çok cici ler sen hangisini aldın canım cinsiyet bellimiydi senin??
bizim annanemiz terzi beşiğimizi alalım inşallah o hediye olarak getirecek toruununa

masal kulağımı okşuyor ama oğlum olursa baya zorlanıcam güzel isimleri çevremdekiler hep koydu mübarek kim hamiel olsa erkeği oluyor :) çağan koydular kağan koydular ben ne koyucam bilemedim doruk mesela oda çok sinmiyor içime bakıcaz artık hele cinsiyeti belli olsunda meleğimin :) kesinlikle katılıyorum sana bebekler isimlerini yansıtıyor etkiliyor dikkatli seçmek lazım ismi

kızlar, bu da benim bebişim. sanki kıza benziyor gibi ne dersiniz? :)
lekelenmelerim bitti Allah a şükür, ikili testin sonucu cuma günü çıkacak inşallah hayırlısıyla temiz çıkar(amin)

Eklentiler

• $Fotoğraf0032.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 37
Ayyy bence erkeğe benziyor sanki annesi :26: hayırlı evlat olsun inşşş

amin canım hayırlı sağlıklı olsun da gerçekten mühim değil. bizimki sadece merak işte :) ya bir topikte arkadaş yardımcı oluyordu cinsiyet için ama sanırım doğum yapmış o da cevap alamadım.

amin canım hayırlı sağlıklı olsun da gerçekten mühim değil. bizimki sadece merak işte :) ya bir topikte arkadaş yardımcı oluyordu cinsiyet için ama sanırım doğum yapmış o da cevap alamadım.

bana da geçen gün makas bıçak testi yaptılar ben başka odada duryorum olar diğer odada minderin birini altına makas öbürüne bıçak koyuyor sonra ben girip birine oturuyorum bıçaksa erkek makassa kız diyoalr bende kız çıktı ama bakalımm

ya ben peynir ekmek yemekten içime fenalık geldi ama başka birseyde almıyor içim doya doya baska hiçbirsey yiyemıyoru(( bu arada isimler konusulmaya baslanmış önceki sayfaları pek okuyamadım ama ben kız olursa derin,dünya diyordun kocacımda rojda diye tutturdu... erkek olursada doğu,boran,tunç şimdiki düşüncelerim.. tabi bunları etrafımdakı kimseye söyleyemıyorum hemen yorumlar yeni isimler geliyor.. haa erkek olursa sevgılı kocam adı abuzer olacak diye gıcık edıyor beni:):):)

1 aya kalmaz belli olur canım hadi hayırlısı :)

Canım çok geçmiş olsun. Benimde geçenlerde dolgum düştü. Doktora sordum gidebilirsin dedi. Dişçimde lokal anestezi plesantaya geçmiyor, araştırması yapildi dedi. Bebeğine zarar gelmez yani işlem yaptıracaksan. Ama normalde de korkuyorsan diğer topicten hatırladığim pasiflora kullanıyordun belki işe yarar. Dişçiye mutlaka git canım. Hamileliğin sonlarında daha fazla sorun yaşama.
lekelenmelerim bitti Allah a şükür, ikili testin sonucu cuma günü çıkacak inşallah hayırlısıyla temiz çıkar(amin)
Bencede kızzzz:) inşallah ne olursa olsun sağlıkli ve hayırli olsun canım.:)

çok şükür yok lekelenmem ayy inş.. bebeğim benimledir canım yaaa valla hep dua ediyom ablamada nasip eder inş.. benim gibi evlat acısı ceken tüp kullarınada nasip etsin rabbimm inş... nazlı olsun bebeğim ama benimle olsunnn aminnn canım benimmm allah razı olsunn beni mutlu ettiin yorumlarınla

kızlar benimde kontrolüm vardı buün ...
sizle paylaşmak istedim. doktorum 20 aralığa randevu verdi 2 li test için.. bebeğe baktık 2,6 cm olmuş .. :)
o zman cinsiyetini söyliycem dedi ama şu çıkıntı biraz uzun o yüzden erkek olabilir ama kesin diil dedi:)
resim değil cd verio benim doktor o yüzden paylaşamıyorum sizlerle..

Hadi gözün aydın cnm maşallah bebişine ağzını burnunu yesinler onun bana sanki erkek gibi geldi cnm hayırlısı olsun inşallah

Yaa kızlar yeni bi cinsiyet anketimi yapsak bu karıştı baya öğrenenleri daha iyi takip ederdik:)

Dha küçükmüş cnm seninki cinsiyet için erken diilmi :) bebeğini görmüşsün ya oda yeter cnm :)

Konu cinsiyetlerden isimlere geçmiş..Ne kadar hızlısınız kızlar :))

Daha hamile olmadan isimleri konuşmuştuk eşimle erkek olursa rüzgar, kız olursa ela...Bakalım değişirmi

Cinsiyet tahmini için çok erken değil mi canım ya.
Bizde 28inde ikili teste gittiğimizde alıcaz inşallah cd.

bencede kıza benziyor :) dik açıyla uzanmıyor nuba göre pararlel uzanıyor çünkü:)

E tabi canım kalp tansiyon gibi sorunların varsa hiç riske girmeye değmez. Sen nasıl düşünüyosun bilmiyorum ama şimdi epidüralle sezaryan yaptırıyolar genellikle. Ben de eğer sezeryana mecbur kalırsan epiduralle istiyorum inşallah. En azından bebek doğunca sen narkozun etkisinde sarhoş olmuyosun bebişini rahatça emzirip koklayabiliyosun.. Artık tıp çok ilerledi çok şükür.

aboyka çıktı:) kız yani öyle mi

Bende de aboyka çıktı ama çin takviminde de erkek çıktı. İçimden geçen kız ama erkek gibi hissediyorum. Kocakarı bilgilerine göre hem kız hem erkek olabilir. Eşim hala "ikiz biri kız biri erkek" diyo deli ediyo beni. Doktora özellikle sordum "bi tane dimi" diye "evet bi tane" dedi eşim de yanımdaydı. O hala "belki arka arkaya dizilmişlerdir doktor bi tanesini görmüştür" diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…