benimki de hayatta ama bizde adettir sağ da olsa kayınpederin ismi koyulur. Mesela abimin oğlu olursa o da babamın ismini koyacak o yüzden koymıyacağım deyip cadı gelinlik yapamam
ıyyy bizdede aynı sorun var 2 geliniz kayın annemınkını eltim koydu kayın babada bana kaldı
benimkiside cadılık olmasın diye , erkek olursa koyarım ama yanına başka bişi bulmam lazım sadece kimlikte yazılsın kayın babişin ki kullanmamkiii
ayol ne diye karışırlar isme sinir olurum bırakın gönlümüzden geçeni koyalım
bizim isimde ERHAN
offf benim çikolata reklamlarında bile midem kalkıyor başka ne tutar ki onun yerini:44:
AYYY ben deli gibi çikolata yiyorum geçenlerde eşim (eti nin yeni çıkmış petito ayıcık ) diye bi çikolata çok hoşuma gitti ne güzelmiş bu dedim
ertesi gün baktım kutuyla almış gelmiş girip çıkıp yiyorum ii olmadı ama çikolata harika beyaz,bitter ve sütlü çikolata içeriyor baymıyor yerken
sonra gelsin kilocuklar nurgül almasında kim alsın
Alkolsüz olanlarıda var ya hani hassas ciltler için onlardan kullanmakta zararlı mı ki
kimyasal içeren herşey zararlı kızlar 8. aya kadar bebeğin akciğer gelişimini engelliyormuş
allah korusun.. ben deodorant çok kullanıyordum yasaklandı rolon dedim o da deriden geçermiş , rimel bıle kullanılmamalıymış..
9 ay pasaklı,pis,çirkin sefil sefil mi gezelimm
aynı şeyler bendede oldu 2 gebelikde de bebeklerimi kaybedince dr dedim genetik test yapalım diye cünkü ablamdada var kan pıhtılaşması onun 3 kaybı var ve hala bebeği yok öylelikle yaptılar ve bendede mthfz 1298 homozigot cıktı bende adet olacagım gün test yaptım ve hemen iğneme basladım 0.4 clexan kullanıyorum canımm benimde lekelenmem yokk cok sükür kesenin etrafı cok güzel dedi ama bebeğimi hala göremiyorum işte canım yaaa inş. gec döllenme olup bu cuma görürümmm
mehsel eray
canım inş.. bebeğimi bu cuma görürümmm
lekelenme yoksa sıkıntı yapma canım bebişin nazlı olacak demekki,kesenin düzgün olmasıda çok önemli...
benimde iğnem aynı ,rabbim inşallah gönlüne göre verir,allahım inşallah ablanada bi an önce hayırlı ewlat nasip etsin
kimseyi ewladıyla,ewlatsızlıkla sınamasın..amiiinnn..
içimizde bir mucize büyüyor ve ne kadar hızlı büyüyorlar. ben ilk hareketini hissedeceğim anı bekliyorum. şu içimin hiç bir şey istememesi olayı olmasa hamilelik güzel. bir de şişmanlayınca çirkinleşeceğim die korkuyorum. sonra bebeğimi düşünüp boş veriyorum. ona bir defter tutuyorum kızlar. ilk hamilelik testinida saklıyorum. hem mutluluk hem korku duygu yumağıyım. bir de sizin göğüslerde acıma oluyor mu? ben kendim bile dokunmaktan korkuyorum aşırı hassas. gün boyunca çok şişiyorum ve uyuyan prenses oldum. içinizde cinsiyetini öğrenenler var ne güzel. ben de heycanla bekliyorum ama en büyük duam sağlıklı olsun inş. hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum.
ewet harika bişey allahım herkese taddırsın bu duyguyu..
göğüslere gelince benimkiler zaten 90 beden şimdi bi beden daha buyudu
ama acayip dolgun hoşuma gidiyor taş gibi oldular fakat ağzıma gireckler nerdeyse
bide yeni ergen gibi nasıl ağrıyor gece eşim yanlışlıkla değiyor nasıl sinirleniyorum,
uçlarıda yanmışta soyulmuş gibi çok sancıyor soğukta:26:
aa baktım çok cici ler sen hangisini aldın canım cinsiyet bellimiydi senin??kızlar butik bebede nevresim takımları uyku setleri var..ben nevresim takımı aldım 20 liraya bir tane..ablam çok uygun al dedi..bence kaçırmayın
bizim annanemiz terzi beşiğimizi alalım inşallah o hediye olarak getirecek toruununa