benimki hafif oynadı büküldü:) nasıl titriyordu ayy yavrumm yaaa ne güzel şeyler öyle:)
kızlar benimde kontrolüm vardı buün ...
sizle paylaşmak istedim. doktorum 20 aralığa randevu verdi 2 li test için.. bebeğe baktık 2,6 cm olmuş .. :)
o zman cinsiyetini söyliycem dedi ama şu çıkıntı biraz uzun o yüzden erkek olabilir ama kesin diil dedi:)
resim değil cd verio benim doktor o yüzden paylaşamıyorum sizlerle..
Benim sivilce sorunum hiçbir zaman çok olmadı.Cildim de kuru değildir aslında ama en büyük destekçim sanırım Garnier ın yüz temizleme ürünü oldu. Senelerdir kullanıyorum ve sen zararlı mı acaba diyene kadar da hiç aklıma gelmemişti zararlı olup olmadığı bu tarz ürünlerin. G:44:
ay şimdi çıkmayan sivilcelerim çıkıvercekşok oldum kız benim gittiğim hastanede normal 1000 sezeryan 700 ve doktorumun özel muayenehanesi de olduğu için girdiği doğumlardan dolayı tecrübesi de çok ve pedagogla birlikte giriyormuş doğuma.
benim kızım olursa İKRA kesinlikle olacak ikinci isim ya MİNA ya da BERRE DÜŞÜNÜYORUM..
erkek olursa MELİK,MİRAÇ olabilir..Aslında SIRAÇ ta hoşuma gidiyor..Ama Alevilikte de bir topluluk olarak kulanılıyormuş o yüzden şüpheye düştüm
Bakalım hayırlısı artık
Aradaki fark dudak uçuklatır yalnız.
Toplu doğum mu yapsak orda biz.
kizlar benim dis problemim ar sirf disci korkumdan dolayi ihmal ettim birkac kez abse yapti nasil sisti gorseniz hep antibiyotik ile indirdim. en son yine hamileligimin basinda sisti dr gebeligime istinaden antibiyotik verdi ictim indi sisi ama surekli agrisi var suan bile cekiyorum iki gun evvel gece bir bas agrisi basladi anlatamam cildiracagim hala devam ediyor ama simdi hafifledi fakat hafta sonu iki gun gozumu acamadim basimi bir esarpla gozlerimi de bir esarpla baglayip oyle uyudum biraz hafifledi migren mi yoksa disimden mi bilemedim ama buyk ihtimal disimden kaynaklaniyor cunku sol tarafimdan zonkluyor problemli disimde ordaama ben cok korkuyorum disci koltugunda ruhumu teslim edecegim sanki
herkes isim düşünmüş bende düşündüm haliyle :) kız olursa masal olucak eşim daha erken diyo bu benim düşüncem erkek olursa daha bulamadım nedense arıyorum ama :) güzel erkek isimleri varsa aklınızda kopyada alabilirim :)
masal güzel isim. kız olursa destan ismimi de hoşuma gidiyor. hande, hale eşim de aslı olabilir diyor. selin de beğendiğim isimlerden. erkek olursa kağan, emre, eren isimlerini seviyorum. bakalım cinsiyet belli olursa araştıracağım. ama size tavsiyem kuran da geçiyor die her ismi koymayın. kötü anlamları olabiliyormuş. aleyna isimlerinin çoğu mahkemeye vermiş değiştirmek için. benim aleyna adlı öğrencilerimde hep başarısız çıktı şimdiye kadar. iyi araştırın. bir yerde anlamı iyi gördünüz die koymayın. ismin kişilik üzerinde etkisi çokmuş.
Deryacım ilk zamanlar daha sık görüyodum seni bu aralar eskisi gibi göremiyorum. İlk başlarda kese şu kadar oldu bebek gözüktü gözükmedi kalp atışını duyacak mıyız diye baya telaşlıydık daraldıkça topicte takılıyoduk :) Kuzucuğun kıpraşmaya başladı demek :))) Hadi gözün aydın darısı kıpırtılarını hissettiğin zamanlara inşallah...
Kimse cevap vermiyo diye yakınmışsın. Gözden kaçıyodur güzelim sana özel bişey değil yani 2 günde 100 sayfayı aşıyo. Bi gün girmesen geçmişi oku oku bitiremiyosun. O arada da en dikkatini çeken konulara cevap verebiliyo ancak insan. Sen yine paylaş bi cevap veren bulunur merak etme.
Evet canım çünkü aleyna "üzerimize" demek kur'an'da geçiyo bi de fonetiği güzel diye koydular bi ara baya bi modaydı. Ama çok saçma bi isim. Kur'an'da geçiyo diye "Minel" ismi koyan bile duydum. bu aleyna'dan da beter. Min (kullanıldığı fiile göre değişebilen ama gelde den-dan anlamında bir ek) el ise ingilizcede ki the'nin arapça versiyonu. "Minellezine Amenu" İman edenlerden vb. kur'anda bir çok yerde geçiyo ama mustakil bir kelime bile değil. Allah akıl fikir versin ne diyeyim :))) önemli olan Kur'an'da geçmesi değil manasının güzel olması. Kesinlikle ben de şahsiyet üzerine etkisi olduğunu düşünüyorum.
Deryacım erkek isimlerinden benim Giray, Mirza, Emir, Yeman ve Taha çok hoşuma gidiyo ama biz Emin Mervan düşünüyoruz. Kız olursa da Meryem Nuha.
kimyasal içeren herşey zararlı kızlar 8. aya kadar bebeğin akciğer gelişimini engelliyormuş
allah korusun.. ben deodorant çok kullanıyordum yasaklandı rolon dedim o da deriden geçermiş , rimel bıle kullanılmamalıymış..
9 ay pasaklı,pis,çirkin sefil sefil mi gezelimm
kizlar benim dis problemim ar sirf disci korkumdan dolayi ihmal ettim birkac kez abse yapti nasil sisti gorseniz hep antibiyotik ile indirdim. en son yine hamileligimin basinda sisti dr gebeligime istinaden antibiyotik verdi ictim indi sisi ama surekli agrisi var suan bile cekiyorum iki gun evvel gece bir bas agrisi basladi anlatamam cildiracagim hala devam ediyor ama simdi hafifledi fakat hafta sonu iki gun gozumu acamadim basimi bir esarpla gozlerimi de bir esarpla baglayip oyle uyudum biraz hafifledi migren mi yoksa disimden mi bilemedim ama buyk ihtimal disimden kaynaklaniyor cunku sol tarafimdan zonkluyor problemli disimde ordaama ben cok korkuyorum disci koltugunda ruhumu teslim edecegim sanki
evet aynen öyleydi aman doktordan gelince mutlu oluyorum evet başlarda çok telaşlıydım hala inanamıyordum hamile olduğuma gerçi hala inanmıyorum ben bazıları gibi belirtilerde yaşamadım belki ondan unutuyorum bazen hamile olduğumu neyse büyüyor yavaş yavaş miniklerimiz 3 4 haftaya cinsiyet tahminleri başlar iyice haklısın ben sadece öylesine yazdım biliyorum canım sayfaların çok hızlı geçtini bazılarının arada kaynadığını tşk ederim :)
canım bazılarımız şanslı oluyo bu konuda maşalah de ne güzel işte bendede çok bi belirti yok yorgunluk vs. dışında bazen unutuyorum bende... neden 3 günde bir gidiyosunki?Günaydın anne adayları, herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum.
Benim gibi hamileliği başladığından beri tek belirtsi adet gecikmesi olan, hiçbir belirtsi olmayan var mı aranızda ?
İşte bu yüzdendir ki , 3 günde bir doktordayım. 2 doktorum var ve 3 günde bir birine gidiyorum yakında deli demesinler diye sanırım 3. doktor edineceğim :)
Varmı benim gibi olan ?
canım bazılarımız şanslı oluyo bu konuda maşalah de ne güzel işte bendede çok bi belirti yok yorgunluk vs. dışında bazen unutuyorum bende... neden 3 günde bir gidiyosunki?
Günaydın anne adayları, herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum.
Benim gibi hamileliği başladığından beri tek belirtsi adet gecikmesi olan, hiçbir belirtsi olmayan var mı aranızda ?
İşte bu yüzdendir ki , 3 günde bir doktordayım. 2 doktorum var ve 3 günde bir birine gidiyorum yakında deli demesinler diye sanırım 3. doktor edineceğim :)
Varmı benim gibi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?