2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benimki hafif oynadı büküldü:) nasıl titriyordu ayy yavrumm yaaa ne güzel şeyler öyle:)

Deryacım ilk zamanlar daha sık görüyodum seni bu aralar eskisi gibi göremiyorum. İlk başlarda kese şu kadar oldu bebek gözüktü gözükmedi kalp atışını duyacak mıyız diye baya telaşlıydık daraldıkça topicte takılıyoduk :) Kuzucuğun kıpraşmaya başladı demek :))) Hadi gözün aydın darısı kıpırtılarını hissettiğin zamanlara inşallah...
Kimse cevap vermiyo diye yakınmışsın. Gözden kaçıyodur güzelim sana özel bişey değil yani 2 günde 100 sayfayı aşıyo. Bi gün girmesen geçmişi oku oku bitiremiyosun. O arada da en dikkatini çeken konulara cevap verebiliyo ancak insan. Sen yine paylaş bi cevap veren bulunur merak etme.

canım normal haftasında mıymış bebeğin? son adet tarihin ne zamandı? sayet normalse benim bebişim de acaba bu kadar büyümüş müdür??? :))

Kızlar ben çok çabuk acıkıyorum 2 gündür Bu normal birşeymi? Anlamadım gitti, doyunca resmen gözümün önü açılıyo ya :S

Ayyy evet Garnier saf ve temiz. Benim de kadim dostum. Hem bimlerde satılıyo hem ucuz hem süper. Tam karma ciltler için yapılmış bi tarafı düzeltilken öteki tarafı kurutmuyo. Ama sabun zaten kana karıştığını sanmıyorum. Aslında ben mesoestetik marka bir krem almıştım hem de çok para vermiştim doğal diye, söylemesi ayıp 240 tl Şimdi niye verdim o kadar parayı diyorum kendi kendime ama çok güzel bir krem baya düzeldiyo yüzü ama işte günlük kullanmak lazım evden çıkmadığım için aklıma bile gelmiyo krem sürmek

Fiyatlar süper walla ben de hem iyi hem bu fiyatlara bi yer bulsam İStanbul'da keşke.

Siraç aslında daha doğrusu Sirac arapça kökenli ve kandil demek Kur'an'da "Siracen Munira" olarak geçiyo yani parlak/ışık saçan kandil anlamında. Alevilikteki anlamını bilmiyodum.

Canım 4. aya girince izin veriliyo diş tedavilerine diye biliyorum sen de 12. haftanın içindesin. Bence biran önce hallet sonra daha kötü oluyo ben de ihmal ettim kanal tedavisi olmak zorunda kaldım dişçi ihmal etmeseydin normal dolgu yetecekti demişti. Şimdi bebiş de sömürecek kalsiyumunu hepten kötü olursun Allah korusun biran önce git kurtul. Korkunun ecele faydası yok malesef

Evet canım çünkü aleyna "üzerimize" demek kur'an'da geçiyo bi de fonetiği güzel diye koydular bi ara baya bi modaydı. Ama çok saçma bi isim. Kur'an'da geçiyo diye "Minel" ismi koyan bile duydum. bu aleyna'dan da beter. Min (kullanıldığı fiile göre değişebilen ama gelde den-dan anlamında bir ek) el ise ingilizcede ki the'nin arapça versiyonu. "Minellezine Amenu" İman edenlerden vb. kur'anda bir çok yerde geçiyo ama mustakil bir kelime bile değil. Allah akıl fikir versin ne diyeyim :))) önemli olan Kur'an'da geçmesi değil manasının güzel olması. Kesinlikle ben de şahsiyet üzerine etkisi olduğunu düşünüyorum.

Deryacım erkek isimlerinden benim Giray, Mirza, Emir, Yeman ve Taha çok hoşuma gidiyo ama biz Emin Mervan düşünüyoruz. Kız olursa da Meryem Nuha.

evet aynen öyleydi aman doktordan gelince mutlu oluyorum evet başlarda çok telaşlıydım hala inanamıyordum hamile olduğuma gerçi hala inanmıyorum ben bazıları gibi belirtilerde yaşamadım belki ondan unutuyorum bazen hamile olduğumu neyse büyüyor yavaş yavaş miniklerimiz 3 4 haftaya cinsiyet tahminleri başlar iyice haklısın ben sadece öylesine yazdım biliyorum canım sayfaların çok hızlı geçtini bazılarının arada kaynadığını tşk ederim :)

evet onu bende duydum araştırılmadan konulan isimler sadece kulağa hoş gelen kelimeler gerçi bende masal düşünüyorum çok çok başka bir isim değil ama anlamı kötü değil sanki güzel şeyleri anımsatıyor prenses gibi mesela :) çok hoş geliyor sırf bu ismi koymak için bu seferde olmasa bir kızım olsun isterim :) kayra taha da iyiymiş çağan var arkadaşım koydu kaan da güzel bunları çevremdekiler koydu :) ömür vs bakıcaz artık :) hele bir cinsiyeti belli olsun miniğimin resmini alabilseydim nub a göre yorumlayacaktım :)

aaaaa ama 7 ay sivilceli kokulu mu gezicez yaaaa. Ben Rolonsuz bir günümü bile düşünemiyorum. Terimin kokusu nasıl onu bile bilmiyorum yıllardır nivea kokuyo çünkü Aslında tamamen doğal içerikli rolonlar var onlardan almak lazım.

Aaaa yazarken aklıma geldi benim Lübnan'da staj yaptığım dergini editörü gül kokulu pudra vermişti. Rolon ya da parfüm yerine kullanıyomuş kendisi bana da hediye etmişti. Çok da güzel kokuyo onun bi zararı olmaz herhalde baya da büyük kutusu 7 ay yeter herhalde zaten bi kısmı kış çok terlemeyiz.

Canım ben eşime sordum dişçi arkadaşına sordu. Hamilelere her zaman bakılıyormuş bi sorun olmazmış. Sadec full xray çekmiyolarmış. Hatta ben dişlerimi temizleticem yakında. 6 ayda bir temizletiliyo ve zamanı geldi. Mutlaka çürük vardır ihmal ederse ya çektirmek zorunda kalır yada kanal tedavisi dedi. Bence korkunu bi tarafa bırak ve biran önce diş doktorunu ara. Allah yardımcın olsun.

Aman boşver nazar değmesin bulantın olmadığı için çok şanslısın. Zaten bu zamandan sonra da zannederim olmaz. Ne kadlı 3 ayın bitmesine zaten. Okumuşsundur burda günde 10-15 kere kusanlar hastaneye yatanlar vs. tadını çıkar rahat bir hamilelik geçiriyosun işte ne güzel. Masal da çok güzel bi isim bi cinsiyeti belli olsun erkekse de içine sinen bi isim bulursun merak etme.

Günaydın anne adayları, herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum.

Benim gibi hamileliği başladığından beri tek belirtsi adet gecikmesi olan, hiçbir belirtsi olmayan var mı aranızda ?

İşte bu yüzdendir ki , 3 günde bir doktordayım. 2 doktorum var ve 3 günde bir birine gidiyorum yakında deli demesinler diye sanırım 3. doktor edineceğim :)

Varmı benim gibi olan ?

canım bazılarımız şanslı oluyo bu konuda maşalah de ne güzel işte bendede çok bi belirti yok yorgunluk vs. dışında bazen unutuyorum bende... neden 3 günde bir gidiyosunki?

canım bazılarımız şanslı oluyo bu konuda maşalah de ne güzel işte bendede çok bi belirti yok yorgunluk vs. dışında bazen unutuyorum bende... neden 3 günde bir gidiyosunki?

Paranoyaklık :)) Valla şansmı , şansızlıklı bilmiyorum ama benim için belirtisizlik kesinlikle kabus.

Günaydın kızlar. Sabah gelirken arabanın biri önümüze kırdı bi fren yaptık nasıl korktum ya. Şimdi karnımı dinleyip duruyom. Çok tırstım ya.

Günaydın herkesee.. Ne güzel cnm benimde öle kusma falan yok ama mide bulantısı oluyo biraz yorgunluk uykuda cabası :) cnm devamlı ultrasona girmek iyi değil diye biliyorum ben bebeği yoruyomuş bence rahatla biraz artık bebişinide çok yorma :)

kızlar günaydın rüyamda 2 tane erkek bebeğim vardı ikiz değil ama birisi büyükmüş bebekti ama ikisi de ikisini de emziriyordum.yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…