Günaydın anne adayları, herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum.
Benim gibi hamileliği başladığından beri tek belirtsi adet gecikmesi olan, hiçbir belirtsi olmayan var mı aranızda ?
İşte bu yüzdendir ki , 3 günde bir doktordayım. 2 doktorum var ve 3 günde bir birine gidiyorum yakında deli demesinler diye sanırım 3. doktor edineceğim :)
günaydın canım.. bende sendenimm.. hiçbir belirtim olmadı.. hala da var sayılmam sadece iki gündür yemeklerden tiksindim.. aradada kasık batmam oldu baskada hiçbirsey bilmem.. ve bende senin gibi 2 doktorum var her pazartesi birindeyim üstelik çarsamba persembe gibide dayanamayıp gece dogum evıne gidiyordum.... bu arada ama biraz azaltmak istiyorum doktoru gel görki duramıyorum:) benimde 3. doktorum yolda ama 17.haftada gidicem ona:)
günaydın canım.. bende sendenimm.. hiçbir belirtim olmadı.. hala da var sayılmam sadece iki gündür yemeklerden tiksindim.. aradada kasık batmam oldu baskada hiçbirsey bilmem.. ve bende senin gibi 2 doktorum var her pazartesi birindeyim üstelik çarsamba persembe gibide dayanamayıp gece dogum evıne gidiyordum.... bu arada ama biraz azaltmak istiyorum doktoru gel görki duramıyorum:) benimde 3. doktorum yolda ama 17.haftada gidicem ona:)
Arkadaşım şanslısın diyemiyorum çünkü bence oldukça şanssız bir gruptayız. Neyse inşallah her kontrolde sağlık haberlerini ala ala biraz bu psikolojiyi üstümüzden atarız.
Bana hayatımdaki herkes "böğüre böğüre kusacağın hamilelik diliyoruz" demişti ama kimsenin duası kabul olmadı.
Zor valla sanırım istemesemde angel sound alacağım bu gidişle.
Benim gibi hamileliği başladığından beri tek belirtsi adet gecikmesi olan, hiçbir belirtsi olmayan var mı aranızda ?
İşte bu yüzdendir ki , 3 günde bir doktordayım. 2 doktorum var ve 3 günde bir birine gidiyorum yakında deli demesinler diye sanırım 3. doktor edineceğim :)
Olmaz mı canım, burada hamilenin her çeşidi var
En az belirtisi olanlardan biri de benim, hatta haftam ilerlediği için bazı belirtilerde gitti ara ara kasık batması hatırlatıyor hamileliğimi ona da seviniyorum.
Ben pek evhamlı değilim o yüzden sadece gitmem gerektiğinde doktora gidiyorum.
Misal geçen perşembe 2'li test yaptırdık bu perşembe sonucu almaya cuma da doktoruma gidicem.
Arada düşünüyorum bebeğim hala benimle mi diye ama sonra kendimi sakinleştiriyorum stresle geçirilen zaman zararlı eğer bebeğim gidecekse(Allah korusun) zaten engel olamam sadece acısını yaşarım. Neyse sabah sabah iç karartmaya gerek yok.
Arkadaşım şanslısın diyemiyorum çünkü bence oldukça şanssız bir gruptayız. Neyse inşallah her kontrolde sağlık haberlerini ala ala biraz bu psikolojiyi üstümüzden atarız.
Bana hayatımdaki herkes "böğüre böğüre kusacağın hamilelik diliyoruz" demişti ama kimsenin duası kabul olmadı.
Zor valla sanırım istemesemde angel sound alacağım bu gidişle.
bir iki arkadasım var benımle aynı hamiilelikleri.. mide bulantısından şikayet ettılerınde ay ne guzel keske benımde olsa dıye söylenıyordum gözumun içine boş boş bakıyorlar.. ama bilmezlerki kıymetini:) burdaki kızlar parcalayacak beni böyle dedıgım için:) eminim cok zor kızlar.. ama hiç yoktan hamile oldugunuzu anlıyorsunuz....ben bazen kendimi kaybediyorum o kadar tehlıkelı işler yapıyorumkı sonra aklım basıma geliyo..ama sizler biliyorsunuz hamile oldugunuzu...
insan bedeninin %85'i sudur. Düşüncelerimiz ve konuştuklarımız bedenimizdeki suya kaydedilir ve o kalitede yaşarız. Şeklimizi, sağlığımızı ve hayatımızı biz oluştururuz. Yapılan araştırmada suya hakaret edildiğinde molekülleri bozulmuş , kuran okunduğunda, klasik müzik beethoven çalarken, yada iyi şeyler söylediğinizde su molekülü en güzel şeklini alıyormuş.Zaman zaman dua etmeyi yada beethoven tarzında klasik müzik dinlemeyi tavsiye ediyorlar.Aynı zamanda yapabilirseniz reiki çok faydalıymış bebeğimiz ve kendimiz için çocuğun ilerideki beden ve ruh sağlığı için faydalı olabilir.Konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi burdan okuyabilirsiniz Su Mucizesi
Gunaydın herkesee:) güzel ve sağlıklı bir gün olsun. Hep güzel haberler alalım inşallah. Sulexrose canım erkek bebek müjdeli haber demek. Rüyanda emzirmek de sıkıntılardan kurtulacağına dalalet eder. İnsallah 2 güzel müjdeli haberlerini alıp sıkıntıdan kurtulursun:)