2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hımm ayrıntılı ultrason diye bişey var ona da gireceğiz belki ense kalınlığı ölçümü için falan ondan ölçüm isteyecektir daha sağlıklı olur.
inşallah dediğin gibidir canım ama yarın sorucam mutlaka.

ben de anlam veremedim bir kere gidip ücret ödemiş bulunduk yoksa çoktan vazgeçicem ben de

aslında biz de Recep Has'a gidecektik. eşimin işyerindeki herkes Recep Beye ayrıntılı muayene olmuş testi yaptırmış. ama ikili testi yaptırın eğer bir anormallik varsa gidersiniz dediler o nedenle bekleyelim dedik. eğer bir sorun olursa ben de soluğu onun muayenehanesinde alıcam sanırım canım. ilk önerilen isim oldu bize de. çok iyi yapmışsın canım.

inşallah bir risk yoktur bu ayrı ama 20. haftadaki ayrıntılı ultrason için kesinlikle Recep Has'a gidicez çünkü yaptıgım araştırmada çok ayrıntılı incelediğini gördüm. herkes çok memnun

günaydın kızlar,test sonuçları çıkmış arkadaşlarımızın.hayırlı olsun.bende yarın gidicem.darısı bizlere inşallah.herkese hayırlı cumalar...

sana da günaydın cnm:))) inşallah güzel haberlerle gelirsin sen de yarın

Canım tebrikler, bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Çok ince düşünmüşsünüz ad konusunda ne kadar guzel:)

teşekkür ederim canım

dualarımız seninle canım...içini ferah tut annesi ki onlar da iyi olsunlar

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım...dualarımız seninle...

günaydın kızlar öğle oldu ama sabahtan beri okuyorum anca yazmaya sıra geldi uyku yetmiyor yaa uyusak uyusak uyusak

ayyyyyyyy cok sevindim cnm hayrılı haberlerine ,darısı bizlerin basına inş heyacanımız hiç eksilmesin inşallah

asosuuuummm canım bizim topikte ben demiştim sana dimi haziran annelerinde çift rahimli var diye buldun sanırım arkadaşı inşallah güzel bilgiler edinirsin için biraz daha rahatlar bitanem

arkadslar hayırlı cumalar sıkıntısız huzurlu bır gun gecırın ınsallh bebeıslerınızle soz verdıgım uzere bebısımın bastan ıtıbaren ultrason fotolarını koyuyorum.pıtırcıgıma masllah dıyın teyzeleriii

Eklentiler

• $Fotoğraf0410.webp
    10 KB · Görüntüleme: 33
  • $Fotoğraf0411.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $Fotoğraf0412.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoğraf0413.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $Fotoğraf0404.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf0405.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $Fotoğraf0407.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf0408.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $Fotoğraf0406.webp
    11 KB · Görüntüleme: 48
  • $Fotoğraf0409.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 41
inş hayrırlı haberler alırısın cnm , hangi hastanede yaptırdın 2 li testi bende 2 . bi doktor arayısındayım tavsiye edermisin

canım kendi doktorum b.düzü Kolan Fatma hanım ama 2li testi büyükçekmece Kolan da Altan beye yaptırdık, memnun kaldık biz.

maşallah bebişine canım bak nasıl da büyümüş
ne güzel bir güzel haber daha aldık, diğer sonuçlar da iyi çıkar inşallah...
bundan da güzel bir duygu yok bence....ben de iki gündür leyla gibiyim

anladım canım benim eşim de aynen böyle söylüyor. radyologun uzmanlık alanı ultrason diyor ama benim içime sinmedi. yarın bi bakıcam artık. ben net bilgiye sahip değilim ama Tokoyay 14. hafta içinde yapılabiliyor dedi.

evet bana da ayrıntılı ultrasonla incelenecek dendi, ama mantıklı olan kadın doğumcunun incelemesi bence radyologun değil. ama son çare bu değil ne de olsa bu neden le canımı sıkmamaya çalışıyorum en kötü ihtimalle yeniden yaptırıcam.

cok teşekkür ederim sana ve cevap veren tüm arkadaşlarıma

Allah gönlüne göre versin canım inşallah istediğin gibi olur sağlıklı olsunlar da
inş hayrırlı haberler alırısın cnm , hangi hastanede yaptırdın 2 li testi bende 2 . bi doktor arayısındayım tavsiye edermisin
canım beyken kolan hospital de nihan tosun var çok iyi bı Dr benim arkadasın daha 3 4 ay önce onda dogum yaptı ve çok ta memnundu

asosuuuummm canım bizim topikte ben demiştim sana dimi haziran annelerinde çift rahimli var diye buldun sanırım arkadaşı inşallah güzel bilgiler edinirsin için biraz daha rahatlar bitanem

hafzam buldum sanırım canım

maşallah canım çok güzel haberlerle gelmişsin
darısı diğer hamişlerimize inşallah

ayhh yesin onu teyzeleri emiii totodanda poz vermiş şuna bak, elde ağızda demekki hepsi aynı bunların
sana birşey diyimmi
aynı benim tontalak gibi buda dikkatli baktımda sende benim gibi önce erkek sonra kızlardan olabilirsin

Son düzenleme:
kızlar ne güzel bebişlerinizin fotoğraflarını almışsınız,inş darısı bizee,bizim kontrolümüz haftaya...1 haftacık daha sabretcez :18: yaa biz bu aralar inanılmaz kötü rüyalar görüyoruz,her akşam duamı okuyup yatıyorum ama yinede sabah çok kötü olarak uyanıyoruumm...ne zaman bitecek bu kabuslar yaaaa

tü tü tü tü maşallah minnoşuna
teyzeleri totosunu yesin onun

evet masllah hepsıne kucagımıza alacagımız gunlerıde goruruz ınsallh.10 haftalıkken erkek en son ıkılı testte erkek dedı bılemıyorum hayırlısı olsun ınsallh bızımde gonlumuzde saglıklı sıhatlı bır seker kız.hayırlısı bakalım.nub dan anlayan arkadaslar baksın bakalım ben anlamadım dogrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…