2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım zaten 5-6 yaşına gelince istediğini seçer. İstediği oda gider alınır diye düşünüyorum. Genç odası mı diyorlar ondan işte.
Bizim bebek odası için talip oldu annem. Senelerdir doğur onu ben alacağım diye söyleniyordu zaten.

O annemden genç odası bizden olur.

geçmiş olsun canım..ALLAH ın izniyle herşy yolundadır inşallah.bende de çok sorun var ama düşünmemeye çalışıyorum iii düşünüyorum ALLAH ım sana emanet diyorum çünkü elimizden başka birşey gelmiyor... bebişler ona emanet canım... inşallah güzel olacak dualar seninle canım...

Dün belki pimpiriklendin bir şeylere ondan çıktı canım tansiyonun.
Sen yine de ara ara ölç gün içinde.

sabah 10/6 idi bide aksam ölçtürcem bakalım..dün aksam 9/5 ti.. çok sükür rahatladım ama
pazartesi de ikili test sonucumu doktora göstercm bide idrar tahlılı tekrarı yapılcak enfeksiyon geçmıs mı diye..
bakalım güzel haberlerle gelirim insallah..bu arada cinsiyette kesinlescek bakalım kız mı gercekten

Ya bende 1 ay önce gittiğimde doktorum diğer ay küçülmeye başlar dedi..Ama o kadar büyük gözüküyor ki en son 8,5 cm'di..Kocaman simsiyah bişey..İnşallah bu ay küçülmüştür..Allahım hepimize sağlık versin canım...

Aaa bak o telsiz çok işe yarıyor kesinlikle. Ben kraftınkini almıştım çok memnun kaldım. Kimi cızırtı falan yapıyormuş ya da çekim kapasitesi kısa oluyormuş dikkat edin onlara alırken.

Chicco nun turuncu bı modeli var çok cizirti li ben hiç kullanamadım

Arkadaşım kullanıyor şu an, çok memnun. Sorayım bakayım ondaki neymiş. Öğrenince paylaşırım sizle.

Kızlar ben hiç hamile gibi değilim noluyor yaaa korkuyorum yani o mide yanlmalrı falan geçti neden böyle oldu bir teslik mi var acaba...

Bugün pimpiriklenme sırası sende sanırım. Artık belirtiler yavaş yavaş azalacak canım, çok normal bu. Boşuna sıkma kendini.

Son düzenleme:
kızlar bir şey sorucam çok kafam takıldı.

şimdi benim gittiğim bir doktor vardı sezeryan yanlısı olduğu için ben bu doktoru bıraktım. ikili testi bu doktorla yapacaktık ama fiyatı 260 tl olunca bu hastaneden vazgeçtik test için. yakınlarda bir tıp merkezi buldum, ikili testin ücretini ödedim doktorla konuşmak için odasına gittim. kadın 11+2 de erken dediği için eşimle birlikte gidelim diye 12+6 ya randevu aldık yani yarına. şimdi sorun şurda kadın haftaya gelin test için henüz erken dedi ve testi alt katta yaptıracaksınız radyologumuz yapacak dedi. tabi ben çok şaşırdım ama soramadım o an neden siz yapmıyorsunuz diye kadın dogumcu doktora.

şimdii sizin testlerinizi hep doktorunuz mu yapıyor. yoksa nasıl oluyor da radyolog ense ölçümü yapabiliyor? yarın teste gidiyorum ama içim hiç rahat değil. içime sinmezse başka yerde yaptırmaya zaman da yok çünkü 14. haftaya girmiş oluyorum pazar günü. :44:

Bu arada çift kalpli ve üstü kullanıcılar bana isim ve soyisimlerinizi yazabilirmisiniz özelden...Bişey için gerekli..

Saol canım benim...İnşallah herşey güzel olucak ..

Canim benimki de 6.5 cm:) yakiniz yaneeee

sağol canım ben dün leyla gibiydim. bütün gün fotoğrafa baktım.

hayırlı haberlerle gel
şimdi bebeğin kocama olmuştur. bu arada ikili testi ne kadara yaptıracaksın biliyor musun?

Eğer erkek olursa genc odasi değilde su çileğin arabalisi var ya genelde o tarz seciyorlar sen bizim odayı görsen duvarlar perdeler abajur heryer şimşek mcqueen ezberledik artık filmini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…