Aaa bak o telsiz çok işe yarıyor kesinlikle. Ben kraftınkini almıştım çok memnun kaldım. Kimi cızırtı falan yapıyormuş ya da çekim kapasitesi kısa oluyormuş dikkat edin onlara alırken.
Bende şelale evlerindeydim ahahahahaha ah
Teşekkür ederim canım...Sizin dualarınız tutar biliyorum..Hepimiz melek taşıyoruz...doktoruna bu ilacı sorsan işime karışma der mi acep
inşallah güzel haberler alırsın canım, dua edicem senin için bu mübarek günde
Canım düşüncene saygı duyarım ama nacizane fikrimi paylaşmak isterim bende oğlumda çok düşündüm bebek odasi yapmayı ama iyiki de yapmamisim simdi kendi odasını kendi seçti ve çok mutlu oldu o mutluluğu görmek çok güzel İnan bana :)
zencefilim inşallah güzel haberlerini alırsın canım benim hepimiz alalaım Rabbim endişeli bekleyişerimizi umuda ve sağlığa çıakrsın inşallah
Bende hepinizi rahatsızlıklarına takma canını sıkma gibi kelimelerle sizleri rahatlatmak isterdim ama şöyleki ben keseyi ilk gördüğümde bebekten çok 7,5 cm'lik kiste odaklanmıştık..2.ay gittiğimde o kist olmuş 8,5 cm.Bu ay biraz daha büyüyüp artık küçülmesi lazımmış.Bunun korkusunu yaşıyorum..ya küçülmezse diye..Ayrıca toxoplazma çıktığı için son 1 senede geçirdiğimi söyleselerde doktorum beni iknaya çabalasada içimde bebeğime bişey olmuşmudur korkusu yaşıyorum..5.ayda aminiosentez olma ihtimalim var..İdrar testimde yaygın bakteri çıktı..Tekrarlattı doktorum ve malesef devlette yaptırdığım testin tamamen yanlış olduğu ortaya çıktı..Ve hiç bakteri yok Allaha şükür..Yani işim biraz ters gidiyor..Hep endişeyle geçiyor..Şimdi 2'li test zamanı o kadar bilinçaltımı etkilemiş ki...Hep içimde bir korku..O yüzden çoğu yazılan şeyleri okumayıp es geçiyorum çünkü çok etkilendim..Üstüste aldığım haberlerden..Bu sefer okuduğumda ya bende de olursa endişesiyle korkuyorum..Yarın doktor randevum var inş. herşeyi iyidir ve bende size güzel haberlerle gelirim..Lütfen dua edin..Kötü şeyler duymak istemiyorum artık...
Dün belki pimpiriklendin bir şeylere ondan çıktı canım tansiyonun.
Sen yine de ara ara ölç gün içinde.
Tatlım inşallah butun şikayetlerin kaybolur ve endişelerin de son bulur. Nasıl bir kistin varmış canım? İçini biraz rahatlatacaksa benimde kistim var. Bu ay büyümesi durmuş çok şükür ve bundan sonra küçülmeye başlar dedi doktor. Küçülmezse de doğuma kadar bir sorun yaratmazmış merak etme canım. İnşallah hepimiz sağlikla aliriz bebişleri kucaklarımıza
canım sen ne yaptın ne zaman gitcen doktora bugün mü_?
Aaa bak o telsiz çok işe yarıyor kesinlikle. Ben kraftınkini almıştım çok memnun kaldım. Kimi cızırtı falan yapıyormuş ya da çekim kapasitesi kısa oluyormuş dikkat edin onlara alırken.
Chicco nun turuncu bı modeli var çok cizirti li ben hiç kullanamadım
Kızlar ben hiç hamile gibi değilim noluyor yaaa korkuyorum yani o mide yanlmalrı falan geçti neden böyle oldu bir teslik mi var acaba...
anaaaaaakız niye taşındınız ki....komsu olurmuşuz
Kızçeler, burda iki arkadaş vardı rahmi kalp şeklinde olan. Nicklerini hatırlayan var mı. O kadar kalabalığız ki karışıyor bazen birbirine herkes.
geçmiş olsun canım..ALLAH ın izniyle herşy yolundadır inşallah.bende de çok sorun var ama düşünmemeye çalışıyorum iii düşünüyorum ALLAH ım sana emanet diyorum çünkü elimizden başka birşey gelmiyor... bebişler ona emanet canım... inşallah güzel olacak dualar seninle canım...
Bu arada çift kalpli ve üstü kullanıcılar bana isim ve soyisimlerinizi yazabilirmisiniz özelden...Bişey için gerekli..
Ya bende 1 ay önce gittiğimde doktorum diğer ay küçülmeye başlar dedi..Ama o kadar büyük gözüküyor ki en son 8,5 cm'di..Kocaman simsiyah bişey..İnşallah bu ay küçülmüştür..Allahım hepimize sağlık versin canım...
teşekkür ederiz teyzesi:))) maşallah senin minnoşa da
ayyy sorma iki gündür aklıma geldikçe yüzümde kocaman bir gülümseme oluşuyor..millet kesin diyordur kafayı yemiş diye
yesinler onun pozlarını ve totosunu:)))
maşallah minnoşa
evet bende bambu beşikleri çok beğeniyorum , dün avcılardan geçerken yol üzerinde daha büyüğünü gördüm yakından bakmak lazım, çok sirin duruyolar ,
dün gece rüyamda doktrorumu görüyorum ona sorular soruyorum soda içeyim mi , spora başlıyım mı gibiama gerisini hatırlamıyorum yarın ikili test için gideceğiz inş hayırlı haberler alırım
allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inş
Canım zaten 5-6 yaşına gelince istediğini seçer.İstediği oda gider alınır diye düşünüyorum. Genç odası mı diyorlar ondan işte.
Bizim bebek odası için talip oldu annem. Senelerdir doğur onu ben alacağım diye söyleniyordu zaten.
O annemden genç odası bizden olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?