2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ


  • Ankete Katılan
    557

SANADA CANIM HAYIRLI CUMAALAR

MAŞALLAH PITIRCIĞINA MAŞALLAH
 

butun ruyalarını hayıra yor ıyıye yor arkadasım aynen bende ole bı cocugumu dusuruyorum bı baska kotu seyler sımde hep endıselıyız o yuzden bılıncaltımızdakıler ruyalara yansıyor gonlunu ferah tut.rabbım ıyı gunler gostersın cumlemıze.
 

Çok sağlam bir doktor canım. Çok tecrübeli. İnanılmaz detaycıymış. Arkadaşımın plasentası aşağıda olduğu için ayda 1 kez gidiyordu Recep Bey'e. İkili testini de onda yaptırdı. Recep Bey arkadaşıma 12. haftasında bebeğin kesinlikle kız dedi ve yanılmadı. Minik şimdi 1 yaşında.

Doktorumun arkadaşı Recep Bey. Benim yanımda konuştular ve randevumu aldı doktorum. Ben gittiğimde 13. haftamı doldurmuş olacağım ve doktorum ''Recep Bey %99 cinsiyetini söyleyecek ve ben sadece %1 yanılma payı veriyorum'' dedi. O kadar güveniyor.

Ben ikili testimi kesinlikle bu detaycı adama yaptırmak istiyorum. Incık cıncık baksın her şeye.
 

nubtan az çok anladığımı varsayarsak, hatta buraya ilk ben koymuştum Nub teorisi var bakın bi diye duruşu itibariyle öyle gelmişte olabilir bacaklar kapamış gibi:44:
hayırlısıyla sağlıklı sıhaatli olsunlarda gerisi gerçekten önemsiz
 
Son düzenleme:
erkek gibi görünüyo ama:) doktor ne demişti
 
erkek gibi görünüyo ama:) doktor ne demişti

ne dedın teyzesiiiiiii :) olsun bakalım ben erkek olma fıkrıne alıstım.doktor on haftalıktan berı erkege benzıyor dıyor bu ıkılı testımızdede kesın konusmadı erkek kız cınsel organları aynı sekılde gelısme baslar bır tepecıkten dedı.benımkının tepecıgı ole kalmazda uzarsa dedıgın dogru bır erkek pıtırcık.:) hayrılsı saglıklısı olsun ınsallh hepımız ıcın.
 

evet canım çok iyi olmuş randevu aldığınız. içine siner eminim ben. başka doktorların bir dünya problemi var dediği bebeklerin ailelerini tecrübesiyle rahattığını çok okudum.

sen yazmıştın randevu aldığını ben de eşime söylemiştim gidecek biri var diye, biz de randevu alsak mı dedik hatta ama senin randevu aldığında 13 gün vardı ikili testine bize kimbilir ne zamana randevu verirler dedik hatta gecikiriz diye üzerine gitmedik.

neyse hayırlısı olsun diyeyim şimdiden hepimiz için iyi sonuçlar alalım inşallahh.

sen tecrübe et bize de bilgi verirsin hem
 

resımlere bakarsan orda bırde bacak arası resmı var orda nokto gıbı beyaz bır ısık var erkege benzıyor dedı doktor bende gordum resımde cok net cıkmasada ultrasonda bellıydı bı an pipiş gıbı geldı banada :)
 



Eki Görüntüle 559455 iste bu da benim melegimm. Insallah dogru yuklemeyi becermisimdir canlarrr:)

canım benim bende geçen hafta aynı heyecanı yaşamıştım bambaşka bi duygu yaa tarifi yok bebişinin maşallahı varmış bak kocaman olmuş benimki gibi önden önden gidiyo yüzde 2 fazla ihtimalle oğluşun mu olucakış yani bence o görmüştür erkek olduğunu da sonra yanılmış olmayayım diye zamanında sölemeyi bekliyodur Allah bize bağışlasın kuzularımızı arkadaşım
 
Kurban olsunlar ona maşallah. Oy oy oyyy o minnak patisini yukarı kaldırdığı fotoğrafa bayıldım yirim.

sagol arkadsım senın mınnagada masaalh.evet son resımlerını bende gunde 3 dort kes opuyorum.rabbım kuccagımızda opmeyı nasıp etsın hepımızın yavrusunu.
 
senın pıtırcıga da masaalh cok narın duruyor ıcıme kız gıbı dogdu senın resme bakınca.allah gonlundekını saglıklı sıhatlı kucagında olmayı nasıp etsın.
 

Canım 13 gün vardı ama doktorum 28 inde git 13. doldurmuş ol dedi. Onun üstüne aradı Recep Bey'i 28 inde musait misin diye. Yani günler dolu olduğundan 13 gün sonrasına alınmadı randevum.

Bir ara sor istersen. Telefonunu verebilirim.

Gidecek yeri ayarladın mı peki sen ikili testin için?
 

minnoşşşşş bu minik sen gibi çok minnoşşş prens geliyo deseneee seninde ben gibi rahat geçmişti hamileliğin demi? maşallahhhhhh kuzucuğa
 

hmm keşke sorsaymışım o gün sana. ben ayarladım yarın sabah 09.15 randevum var bi gidip görüşeyim yaptırayım testi oradaki duruma ve test sonucuna göre hareket edicem.

ama telefonunu alabilirim çokk teşekkürler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…