arkadslar hayırlı cumalar sıkıntısız huzurlu bır gun gecırın ınsallh bebeıslerınızle soz verdıgım uzere bebısımın bastan ıtıbaren ultrason fotolarını koyuyorum.pıtırcıgıma masllah dıyın teyzeleriii
kızlar ne güzel bebişlerinizin fotoğraflarını almışsınız,inş darısı bizee,bizim kontrolümüz haftaya...1 haftacık daha sabretcez :18: yaa biz bu aralar inanılmaz kötü rüyalar görüyoruz,her akşam duamı okuyup yatıyorum ama yinede sabah çok kötü olarak uyanıyoruumm...ne zaman bitecek bu kabuslar yaaaa
inşallah dediğin gibidir canım ama yarın sorucam mutlaka.
ben de anlam veremedim bir kere gidip ücret ödemiş bulunduk yoksa çoktan vazgeçicem ben de
aslında biz de Recep Has'a gidecektik. eşimin işyerindeki herkes Recep Beye ayrıntılı muayene olmuş testi yaptırmış. ama ikili testi yaptırın eğer bir anormallik varsa gidersiniz dediler o nedenle bekleyelim dedik. eğer bir sorun olursa ben de soluğu onun muayenehanesinde alıcam sanırım canım. ilk önerilen isim oldu bize de. çok iyi yapmışsın canım.
inşallah bir risk yoktur bu ayrı ama 20. haftadaki ayrıntılı ultrason için kesinlikle Recep Has'a gidicez çünkü yaptıgım araştırmada çok ayrıntılı incelediğini gördüm. herkes çok memnun
hafzam buldum sanırım canım
evet masllah hepsıne kucagımıza alacagımız gunlerıde goruruz ınsallh.10 haftalıkken erkek en son ıkılı testte erkek dedı bılemıyorum hayırlısı olsun ınsallh bızımde gonlumuzde saglıklı sıhatlı bır seker kız.hayırlısı bakalım.nub dan anlayan arkadaslar baksın bakalım ben anlamadım dogrusu.
erkek gibi görünüyo ama:) doktor ne demiştiarkadslar hayırlı cumalar sıkıntısız huzurlu bır gun gecırın ınsallh bebeıslerınızle soz verdıgım uzere bebısımın bastan ıtıbaren ultrason fotolarını koyuyorum.pıtırcıgıma masllah dıyın teyzeleriii
SANADA CANIM HAYIRLI CUMAALAR
MAŞALLAH PITIRCIĞINA MAŞALLAH
erkek gibi görünüyo ama:) doktor ne demişti
Çok sağlam bir doktor canım. Çok tecrübeli. İnanılmaz detaycıymış. Arkadaşımın plasentası aşağıda olduğu için ayda 1 kez gidiyordu Recep Bey'e. İkili testini de onda yaptırdı. Recep Bey arkadaşıma 12. haftasında bebeğin kesinlikle kız dedi ve yanılmadı. Minik şimdi 1 yaşında.
Doktorumun arkadaşı Recep Bey. Benim yanımda konuştular ve randevumu aldı doktorum. Ben gittiğimde 13. haftamı doldurmuş olacağım ve doktorum ''Recep Bey %99 cinsiyetini söyleyecek ve ben sadece %1 yanılma payı veriyorum'' dedi. O kadar güveniyor.
Ben ikili testimi kesinlikle bu detaycı adama yaptırmak istiyorum. Incık cıncık baksın her şeye.
nubtan az çok anladığımı varsayarsak, hatta buraya ilk ben koymuştum Nub teorisi var bakın bi diye duruşu itibariyle öyle gelmişte olabilir bacaklar kapamış gibi:44:
hayırlısıyla sağlıklı sıhaatli olsunlarda gerisi gerçekten önemsiz
kizlaar aslinda dunden beri icim icime sigmiyor...gecmisi okumaktan cvp yazmaktan bir turlu guzel haberlerimi sizlerle paylasamadim. Dun aksam doktora gittik. Doktorumuz bana normalde 11+4 de oldugumu ancak kontrolde uygun buyuklukte olursa ikili testi yapacagimizi soyledi. Ultrason da 12+1 ciktikkk Ay nasil mutlu oldum anlatamam. Ben 19 ekimden beri gormuyordum. Masallah bebegime O kadar buyumuskiii onu gordugumdeki duygularimi anlatamam, Allah herkese bu guzel duyguyu yasatsin insallah. Sonra teker teker ellerine baktik teyzeleri, sonra ayaklarina baktik. Midesi olusmus karacigeri olusmus. Ensesini olctu 0.9 cikti. Ben hemen atladim burun kemigi de olusmus mu diye, doktor bakiyorum simdi dedi ve olusmuss. Benim esimin burnu biraz buyuktur hani karadenizliler gibi: benim bebisiminde burnu kocamannnnn Ay ellerini ayaklarini oyle guzel oynattiki. Ben birsey yiyememistim giderken, ama yinede kipir kipirdi:))) Hemen atladim nub teorisine gore birsey diyemezmisiniz diye. Doktor soyle bi bakti ahhh bu internet yokmu dedi ve guldu:) %52 erkek dedi. Eh dedim bende % 2 icin aramizimi bozucaz bari % 50 deseydiniz dedim. O sirada esim ve annem de ultrasona bakiyorlardi baya bi gulduk hep beraber Ultrasonda cok guzeldi ama ciktilari cok flu gorunuyo bebegimin. Biraz sonra yukliycem. Canlar inanamadim artik icimde bitanemi buyutuyorum. Tam bir bebis olmus. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bundan daha guzel bir duygu var mi?
Kurban olsunlar ona maşallah.Oy oy oyyy o minnak patisini yukarı kaldırdığı fotoğrafa bayıldım yirim.
evet canım çok iyi olmuş randevu aldığınız. içine siner eminim ben. başka doktorların bir dünya problemi var dediği bebeklerin ailelerini tecrübesiyle rahattığını çok okudum.
sen yazmıştın randevu aldığını ben de eşime söylemiştim gidecek biri var diye, biz de randevu alsak mı dedik hatta ama senin randevu aldığında 13 gün vardı ikili testine bize kimbilir ne zamana randevu verirler dedik hatta gecikiriz diye üzerine gitmedik.
neyse hayırlısı olsun diyeyim şimdiden hepimiz için iyi sonuçlar alalım inşallahh.
sen tecrübe et bize de bilgi verirsin hem
resımlere bakarsan orda bırde bacak arası resmı var orda nokto gıbı beyaz bır ısık var erkege benzıyor dedı doktor bende gordum resımde cok net cıkmasada ultrasonda bellıydı bı an pipiş gıbı geldı banada :)
arkadslar hayırlı cumalar sıkıntısız huzurlu bır gun gecırın ınsallh bebeıslerınızle soz verdıgım uzere bebısımın bastan ıtıbaren ultrason fotolarını koyuyorum.pıtırcıgıma masllah dıyın teyzeleriii
Kızlar sanırım ben hasta oluyorum
Canım 13 gün vardı ama doktorum 28 inde git 13. doldurmuş ol dedi. Onun üstüne aradı Recep Bey'i 28 inde musait misin diye. Yani günler dolu olduğundan 13 gün sonrasına alınmadı randevum.
Bir ara sor istersen. Telefonunu verebilirim.
Gidecek yeri ayarladın mı peki sen ikili testin için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?