minnoşşşşş bu minik sen gibi çok minnoşşşprens geliyo deseneee seninde ben gibi rahat geçmişti hamileliğin demi? maşallahhhhhh kuzucuğa
Canim senin minnakin da coook guzel gorunuyo masallahhsenın pıtırcıga da masaalh cok narın duruyor ıcıme kız gıbı dogdu senın resme bakınca.allah gonlundekını saglıklı sıhatlı kucagında olmayı nasıp etsın.
senınde kuzucuga masallah arkadsım evet bendede bulantı kusma olmadı o konuda rahattım sordum hatta bulantısı olmayıp kızı olan varmı dıye :) hayırlısı bakalım
Canim senin minnakin da coook guzel gorunuyo masallahhAy insallah kiz olur canim, benim icimden gecen de kiz ama babasi ve diger herkes erkek istiyo. Allah hayirlisini versin insallah. Tatlim bende seninkine erkek diycem ama allahim gonlundekini hayirlisiyla versin. Hep beraber masallah bebislerimize, saglikla hepimiz kucaklarimiza alalim minnaklarimizi:)
şu mübarek vakit hepimizin bebişine sağlık ver Yarebbim cumanzız mübarek olsun
şu mübarek vakit hepimizin bebişine sağlık ver Yarebbim cumanzız mübarek olsun
canım bende aynı durumdayım o yüzden merak ettim kanama felan oldumu rahminin genel durumunu biliyomusun tek rahim ağzımı çift rahimağzımı var..bebeğin hangi rahimde çalışıyomusun evdemisin dr özellikle yapmanı istediği birşeyler varmı ağrın sızın oluyomu ay ne çok soru sordum ama yardımcı olursan sevinirim ben daha önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim kanamaya bağlı olarak kalbi durmuştu
bol bol c vitamini ve istirahat cnm olma sakın hasta
herkese merhabalar şu mübarek günde ve saatte Allahım bütün dualarınıızı kabul etsin inşallah
1150 de canım senin yazının 2 üstünde.. :119:çok saol ayrıca :119:
cnm benim üzme kendini desemde bilirim ben o sıkıntıyı ama doktor önemli diil dediyse rahatla biraz inş yoktur bişey. çünkü doktorlar kötü bişey oldumu mutlaka sölüyolar esirgemiyolar yani. yat dinlen cnm bol bol bebişlerine iyi bak mubarek cuma günü dua edicez inş bebişlerin için.herkese günaydın, gününüz benimkinden daha güzel başlamıştır umarımdr dan geliyorum yine kanamam oldu, bebeklerimi gördüm kalpleri atıyodu, uyuyolardı dr amcaları uyandırdı annelerine iki hareket yaptılar mutlu ettiler:) ama ikinci kesenin yanında kanama vardı dr çok önemli olmadığını o kanın boşalıcanı söyledi ama ben çok üzülüyorum böyle olunca. inş bi daha yaşamam çünkü her seferinde çok korkuyorum bebeklerime bişi oldu diye.. eğer o kanama büyürse keseyi sıkıştırabilir ve düşüğe yol açabilirmiş. ama dr böyle bi risk gözükmüyor dedi.. artarsa kanama ve kasık ağrısıyla devam ederse tekrar gelmemi söyledi. dua edin artmasın..
selam kızlar..ben hala kabızım geçecek gibide değil.tiksindim kayısıdan yiyorum yine kabızım .göbeğim cıktı sanırım kabızlıktan bebiş bu kadar erken belli olmaz değilm
üff o kabızlık derdi sanırım hepimizde var çok zor aynı zamanda gaz da yapıyo .... buarada bazı arkadaşların göbüşleri erken çıktı seninkide çıkmıştır belki bellimi olur :))
tek tek cvplayım canım şimdi senin sorularını
1- ilk öğrendiğimde hamileliğimi daha 6 haftamdaydım memleketimdeydim adanada... kalp şeklinde rahmin var yani çift rahimsin dedi...
2-yanlış hatırlamıyorsmasım ama sağ tarafta bebek sol tarafın boşta bu nedenle kanaman oluyor demişti doktorum...
3- hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri kanam var önce koyu kırmızıydı sonra kahverengi oldu progestan içtim 200 mg sabah akşam.
4- adanadaki doktorum normal hayatına devam dedi sadece yorulduğundan dinleneceksin ağır kaldırmak yok , yüksek bir yere uzanmak yani sünmek karnı germek yook dedi..
bebek büyüyüp 3 3.5 aylık olana kadar kanaman devam edebilir dedi...kontrollerin sık olabilir dedi sadece yani kanama olduğundan 2 haftada bir gidebilirsin doktora dedi...burdaki malatyadaki doktorumda aynı şekilde tamam kanama sona erdi diyene kadar 2 haftada bir kotrldeyim.
5-eşim polis memuru ondan malatyadayız şuanda yolculuğa çıkabilirsin sorun olmaz dedi olmadıda çok şükür 6 saatlik yol geldim..
6- ağrım felan yok canım sadece sanırım bebek büydüğü için bazen kesik sancı oluyor doktorum burdaki ve adanadaki doktorum sorun değil dediler ve şu anda da iyiyim zaten..
7-çalışmıyorum evdeyim ama normal hayatıma devam ediyorum temizlik yapmıyorum yasak çünkü eşimde bu nedenle herşey saolsun işten gelecek mesela bugün o evi silip süpürücek,bende yetiştiğim yere kadar kendimi zorlamadan toz alıcam
8-geçen hafta sonu na kadar kahverengi lekelenmem vardı ama pazar günü parça şeklinde geldi doktorumu aradım gel dedi baktık bebiş yerinde :))))) kalp şeklin kapanıyor dedi bebek büyüyüyor dedi ve kanam görünmüyor dedi büyük ihtimal ya birikmiş olan yada sonuydu bu kanamanın dedi...ama genede iğne yapalım dedi progestan hapının etkili bir iğnesiydi yaptılar ve ilaca devam dedi.bu salı günü akşamdan beri hiçbir lekelenmem olmadı ilacıma devam ediyorum önümüzdeki hafta sonuna doğru cuma günü kontrolüm var ama ben dayanamıcam sanırım hafta içene alacam o kontrolü :))))))
özeti bu şekilde tatlım aklına başka soru felan gelirse sorabilirsin... bebeğin için çok üzüldümmm canımmm
ALLAH a emanet ediyorum her zaman inşallah ALLAH ın izni ile herkes hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alıcaz ...
arkadslar hayırlı cumalar sıkıntısız huzurlu bır gun gecırın ınsallh bebeıslerınızle soz verdıgım uzere bebısımın bastan ıtıbaren ultrason fotolarını koyuyorum.pıtırcıgıma masllah dıyın teyzeleriii
masallaaahhh allah nazarlardan saklasın.bende bole resım ıstıyorum yaaaaa....
arkadslar hayırlı cumalar sıkıntısız huzurlu bır gun gecırın ınsallh bebeıslerınızle soz verdıgım uzere bebısımın bastan ıtıbaren ultrason fotolarını koyuyorum.pıtırcıgıma masllah dıyın teyzeleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?