2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
minnoşşşşş bu minik sen gibi çok minnoşşş prens geliyo deseneee seninde ben gibi rahat geçmişti hamileliğin demi? maşallahhhhhh kuzucuğa

senınde kuzucuga masallah arkadsım evet bendede bulantı kusma olmadı o konuda rahattım sordum hatta bulantısı olmayıp kızı olan varmı dıye :) hayırlısı bakalım

senın pıtırcıga da masaalh cok narın duruyor ıcıme kız gıbı dogdu senın resme bakınca.allah gonlundekını saglıklı sıhatlı kucagında olmayı nasıp etsın.
Canim senin minnakin da coook guzel gorunuyo masallahh Ay insallah kiz olur canim, benim icimden gecen de kiz ama babasi ve diger herkes erkek istiyo. Allah hayirlisini versin insallah. Tatlim bende seninkine erkek diycem ama allahim gonlundekini hayirlisiyla versin. Hep beraber masallah bebislerimize, saglikla hepimiz kucaklarimiza alalim minnaklarimizi:)

amıınnn sagol arkadasım ınsallh.

tek tek cvplayım canım şimdi senin sorularını

1- ilk öğrendiğimde hamileliğimi daha 6 haftamdaydım memleketimdeydim adanada... kalp şeklinde rahmin var yani çift rahimsin dedi...

2-yanlış hatırlamıyorsmasım ama sağ tarafta bebek sol tarafın boşta bu nedenle kanaman oluyor demişti doktorum...

3- hamile olduğumu ilk öğrendiğimden beri kanam var önce koyu kırmızıydı sonra kahverengi oldu progestan içtim 200 mg sabah akşam.

4- adanadaki doktorum normal hayatına devam dedi sadece yorulduğundan dinleneceksin ağır kaldırmak yok , yüksek bir yere uzanmak yani sünmek karnı germek yook dedi..
bebek büyüyüp 3 3.5 aylık olana kadar kanaman devam edebilir dedi...kontrollerin sık olabilir dedi sadece yani kanama olduğundan 2 haftada bir gidebilirsin doktora dedi...burdaki malatyadaki doktorumda aynı şekilde tamam kanama sona erdi diyene kadar 2 haftada bir kotrldeyim.

5-eşim polis memuru ondan malatyadayız şuanda yolculuğa çıkabilirsin sorun olmaz dedi olmadıda çok şükür 6 saatlik yol geldim..

6- ağrım felan yok canım sadece sanırım bebek büydüğü için bazen kesik sancı oluyor doktorum burdaki ve adanadaki doktorum sorun değil dediler ve şu anda da iyiyim zaten..

7-çalışmıyorum evdeyim ama normal hayatıma devam ediyorum temizlik yapmıyorum yasak çünkü eşimde bu nedenle herşey saolsun işten gelecek mesela bugün o evi silip süpürücek, bende yetiştiğim yere kadar kendimi zorlamadan toz alıcam

8-geçen hafta sonu na kadar kahverengi lekelenmem vardı ama pazar günü parça şeklinde geldi doktorumu aradım gel dedi baktık bebiş yerinde :))))) kalp şeklin kapanıyor dedi bebek büyüyüyor dedi ve kanam görünmüyor dedi büyük ihtimal ya birikmiş olan yada sonuydu bu kanamanın dedi...ama genede iğne yapalım dedi progestan hapının etkili bir iğnesiydi yaptılar ve ilaca devam dedi.bu salı günü akşamdan beri hiçbir lekelenmem olmadı ilacıma devam ediyorum önümüzdeki hafta sonuna doğru cuma günü kontrolüm var ama ben dayanamıcam sanırım hafta içene alacam o kontrolü :))))))

özeti bu şekilde tatlım aklına başka soru felan gelirse sorabilirsin... bebeğin için çok üzüldümmm canımmm
ALLAH a emanet ediyorum her zaman inşallah ALLAH ın izni ile herkes hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alıcaz ...

herkese merhabalar şu mübarek günde ve saatte Allahım bütün dualarınıızı kabul etsin inşallah

amin insallh arkadsım.ben bebısım ıcın cok ugrastım rabbım bana nasıp ettı.bebeısı olanları saglıkla dunyaya gelmesını bırde bebıs sahıbı olmaya calısanları rabbım tez zmanda bebek sahıbı yapmasını ıstıyorum.allah kımsenın kucagını evlatsız bırakmasın ınsallh.

cnm benim üzme kendini desemde bilirim ben o sıkıntıyı ama doktor önemli diil dediyse rahatla biraz inş yoktur bişey. çünkü doktorlar kötü bişey oldumu mutlaka sölüyolar esirgemiyolar yani. yat dinlen cnm bol bol bebişlerine iyi bak mubarek cuma günü dua edicez inş bebişlerin için.

Eki Görüntüle 559455 iste bu da benim melegimm. Insallah dogru yuklemeyi becermisimdir canlarrr:)

maşallah cnm bebeğine bende pzt görücem inş bebişimi 2 gün kaldı gelir gelmez koyarım resmini bende inşallah.

bu arada kızlar ben yine çok kötü bi rüya gördümm çok garipti yaaa Allahım bitsin artık bu kabuslarr

Canlar ben 1 saat sonra saglik ocagina gidicem. Insallah benim kayit islemim tamamlanmistir. Bide ben daha hamile oldugumu bildirmedim onu bildiricem. Tetenoz asisini ben gecen sene vurulmustum ama sadece 1 kere. Acaba niye 2 kere vuruluyor hamileyken bilen var mi? Neyse gidince onu da sorarim kizlar:) Sonrasinda da yeni dogum yapmis bi arkadasimi ziyarete gitcem. Bebe kokusu bu guzel haberlerden sonra daha da guzel gelecek sanirim. Bu arada kizlar ben kilolu hamile kaldim ama zaten ilaclar hormonlar falan derken ilk basta cok da onemli degildi.Hatta doktorumda simdiye kadar bana hicbisey demedi taaaki dune kadar. 1 aralikta doktorumun yonlendirdigi diyetisyene gidicem. Benim tartima gore 3 kilo verdim ama onlarin tartisina gore hic vermemis gorunuyorum. Sok gecirdim....neyse iste zaten daha yeni yeni midem duzeliyor 1 araliga kadar insallah tamamen gecer de diyetisyenin dediklerini tam yapabilirim. Gittigimde listeyi size de yazarim kizlar. Herkese simdilik cooookkk guzel bi gun diliyorum. Ogleden sonra geldigimde sayfalar insallah cok ilerlememis olur.

arkadaslar benımde rahımım kalp seklınde bende kanmalı olarak hamıle oldugumu ogrendım.kalp sekılınde olması demek cıft rahım demek degıl bızım tek bır rahım agzı ama hafıf ıkı bolum var gıbı.bebek buyudukce rahımımızı doldurunca ınsallh kanama kalmayacak.cıft rahımde ıse ıkı rahım agzı ve ıkı ayrı kucuk rahım bulunmakta.zaten bunu amelıyat etmıyorlar bu seklıde hamıle kalıp doguran cok kısı var.yalnızbıze gore daha dıkkatlı olması gerekıyor.rahım zaten esneyıp kendı halıne donebılen bır organ.cıft rahımdekı arkadas bır kızımda bebek olack dıger kısım ıse bebegı algılamadıgı ıcın normal adet bıle gorebılıyormus.onu bunu bosverıp rabbım bıze bu evladı nasıp ettıyse oylede boylede cocugumuzu kucagımıza alacagız ınsallh.moralınızı bozmayın.

Eki Görüntüle 559455 iste bu da benim melegimm. Insallah dogru yuklemeyi becermisimdir canlarrr:)

maşallah ikinizin bebişlerinede :nezar: ne güzel çıkmışlar öyleee :)))) inşşallah bizimkilerde büyürde böyle poz verirler :)))))

masallaaahhh allah nazarlardan saklasın.bende bole resım ıstıyorum yaaaaa....

Amin canım hepimizin bebişlerini Allah nazarlardan saklasın
benimde elimde yoktu videosundan dayanamadım aldım kestim
annelik böyle birşey sanırım gözümün önünde olsun istiyorum hep

maşallah canım pıtırcığa daha şimdiden bi albümlük resmi olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…