2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet canım dediğin gibi haff bir kalp şekli var belli oluyor benim resimlerde ultrasonda yani ama şimdi ortadan kalkıyor yavaş yavaş en on işte yazmıştım sorun olduğunda geçen hafta doktorum yok oluyor dedi görünmüyor artık kalp şekli dedi :))))) ve kanam görünmüyor dedi son kanamanı yaşamış olabilirsin dedi ama gene ilaca devam dedi bakalım bu haftaki kntrol de ne diyecek inşallah herşey yolundadır.herşeyin yolunda olduğunu hissediyorum :))))))

günaydın kızlar;
inşallah herkes güne iyi başlamıştır ben bugün iyi başlayamadım sabah şiddetli bi baş ağrısı ve şiddetli bulantıyla uyandım ve hala bişey yiyemedim çıkarıp dururyorum çok kötüyüüümmm (

günaydın kızlar;
inşallah herkes güne iyi başlamıştır ben bugün iyi başlayamadım sabah şiddetli bi baş ağrısı ve şiddetli bulantıyla uyandım ve hala bişey yiyemedim çıkarıp dururyorum çok kötüyüüümmm (

günaydın kızlar;

günaydın kızlar;

Amin canım hepimizin bebişlerini Allah nazarlardan saklasın
benimde elimde yoktu videosundan dayanamadım aldım kestim
annelik böyle birşey sanırım gözümün önünde olsun istiyorum hep

nee vıdeo muuuu bana nıye yapmıyo kı doktorum :) evet bende resmını opup duruyorum.ayy bırde kokusunu duysak hıc vazgecemeyız.

hg :) iyiyiz hepimiz mutluyuz miniklerimizle maşallah diyelim prensesin içinde allah ömür versin öbr kızınada

karnındaki için az kafana takmamaya çalış

teşekkürler sen nuba göre yorum yapmışdınya erkekdi ama bana doktor yine kız dedi alah biliyo bi oğlum olmasını çok isterdim ama nasip olmayınca omuyo sağlıklı olsunlarda....

insallh yolunda olur arkadasım benımde son kontrolumde normal kanama alanı gorunmuyor bak dedi benımde ıcım rahatladı zaten progesteronu 4 haftalıkken basladım kullanmaya hala kullanıyorum.sukur kanamam olmadı daha banada gosterdı ultrasonda ben amelıyatta oldum su an kalp seklınde bıraz daha derındı onceden kalp seklınden.doguma kadar kullansak zararı olurmu progesteronu ben bırakmaya korkuyorum cunku.varmıdır kı ole doguma kadar kullanan.

minnos ve esmer meleğim çok teşekkür ederim asosla biz başka bi topikten uzun zamandır arkadaşız çok üzülüyodu durumuna yazdıklarınızla benim bile içimi rahatlattınız teşekkür etmeden geçemedim

canım benim kalp atışını duyduğum tarih 27-10-2012 yazmamışsın dün arkadaşa sölemiştim ben daha özel mesaj atamadığım için sanırım eksik atmış

Arkadaslar ev işleriniz ne durumda benim pek bisi yaptıgım yok gunü kurtarıyorum sadece bir yardımcı bulma zamanım geldi de geçiyor sanırım

ne demek arkadsım hepımız bırbırımıze yardımcı olacagız elbette.sıkıntı yapmasın o da rabbım bebeklerımızı kucagımıza alacagımız gunlerı gosterecektır.

valla canım ben araştırma yaptım netten kalp şeklinde rahim diye...2008 yılında kk dan bir bayan varmış 7 aylık hamileyim felan demiş ilk başlarda kullanmış sonra bırakmış sanırım tam hatırlamıyorum... ilk 3 3.5 ay kanaması olmuş ama onra durmuş.
benim arkadaşımın akrabası var oda bizle aynı şuan 3 yaşında oğlu var bebek ya yan duracak bizde yada kafası tam göğsümüzün orda duracakmış bana öle demişti kendinde kafası göğsünün orda olduğundan eğilemiyormuş sadece 3 aylıkken kanaması surmuş ilacı kesmişlermi bilmiyorum ama öğrenirim burdada yazarım canım...

sorunsuz bir doğum yapmuş sezeryan olmuş tabiki de büyük ihtimal bizim kide öle olacak diye biliyorum..bakalım sağlıklı olsun da nasıl doğarsa doğsun napalım dayanacaz artık :))))))

ne demek canımm paylaşıyoruz işte bildiklerimizi :)))) ALLAH hepimizin bebişini korusun inşallah kcağımıza almayı nasip etsin :))))))

amin canım inşallah cvp ların için teşekkür ediyorum benim ilk bebeğimde sağ rahimdeydi buda sağ rahimde ben memurum tedbir amaçlı raporluyum evde yatıyorum bir wc ye kalkıyorum sonrada arda evde yürüyş yapıyorum o kadar bakalım herşeyin hayırlısı..

minnoşcum sana da teşekkür ederim bende tek rahim ağzı var ama 2 ayrı rahim var ameliyatla düzelcek gibi falan değil yani bağımsız 2 rahim alt tarafta birleşiyo o yüzden de tek rahim ağzı var.. elhamdülillah şuana kadar kanamam olmadı inşallah olmazda bende haftaya yolculuk yapcam inşallah bişey olmazz bana dr um kanama görünüyo rahimde falan demedi ama olsada demez sanırım çünkü arkadaşım beni üzmemek için söylemiyo olabilir neyse ben tedbirimi aldım gerisi rabbime kalmış verecekse sağlıklı kucağıma o ne olursa olsun verir zaten

sagol arkadasım bu konuda bılgı verdıgın ıcın.bende zaten durumumdan dolayı sezeryan ıstıyordum cunku bebegımı rıske atmak ıstemıyorum.olsun bebegımızı kucagımza alalımda sezeryan falan korkmuyorum bende hatta normal dogumdan daha cok korkuyordum durumumdan dolayı.su an sıkıntı yok ama ılerde bende ne yapacagımı bılemıyorum.umarım son ayımıza kadar tasırız.sende doktoruna rahım agzı uzunlugunu olctur.bana demıslerdı rahım anomalısı olanlarda rahım agzı yetmezlıgıde olabılır dıye tabı ılla olacak degıl ama olcturmekte fayda var.benım su an gıttıgım doktor daha once rahım seklımı bılen doktor ben guvenıyorum benı sıkıntıya sokmaz.bana nmagnezyum vermıs doktor.okudugumda erken dogum rıskı olanlarda kasılmalarda falan dıyor benı de o endıselendırdı herkese verılen bırsemı acaba.

kızlarrr ben kaçar sağlık ocağına gidip ilaç yazdıracam progestan ı inşallah yazıyorlardır da hastaneye kadar yorulmam...ben gelene kadar ilerlemeyin okumaktan şaşı olacammmm çok hızlı gitmeyin ağırdan ağırdan :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…