canım senin dogum tarihi ne zaman..semde hamile günlüğü eklesene canım hemm..
canım benim 3 haziran ama 2 kez kürtaj olmak zorunda kaldım 10-11 haftalarda..kendime söz verdim 3 ayım bitene kadar hamilelik günlüğü eklemicemiçim gidiyor aslında ama şimdilik 3 haziran tarihli arkadaşlardan takip ediyorum
kürtaj nedenin neydi peki çünkü 2 den sonrası için araştırma yapılıyor baktılar mı neden miş die
kalpleri durmuş...evet canım araştırma yapıldı..pıhtılaşma çıktı..şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum..Bu kez bişey olmaz inşallah..hep iyi düşünmeye çalışıyorum inşallahta iyi olacak..
bak bulmuşsunuz canım bu tedavilerle bişey olmaz en azından sorunu anlamaış oldunuz kötü şeyler tabiki ama maesef karşılaşılıyor sonra düzeliyor acaba bu testler çokmu zor ki keşke en baştan yapılsa hiç böyle şeylerle sonuçlanmasa
canım karından mı baktı alttan mı peki değerin kaçtı
karından baktı canım.keseyi gördü.kan tahlili istemedi.
canım yaptırdığım testler pahalı olduğu için tek düşükte devlet karşılamıyormuş..birincide araştırma gereği bile dumadılar..doğal herkes yaşayabilir dendi..2. de araştırma yaptırdım..şükür ne olduğunu biliyoruz en azından tedbirini alabiliyoruz..Takdir Allahtan..
Herkese selamlarrr sayımız epeyce artmış,takip bile edemiyorum bazen! Ben işe basladım bu hafta öğleden sonra evdeyim ama vee dün kesemizi görmeye gittikk sonuçç iki tane kese vardı :) yani ikizzzzzzz salı günü kalp atışı için gideceğimmm :)))) İyi olmanıza cok sevindim benimde gayet rahat geçiyor maaşallah !
ıhlamura ben de çok şaşırdımm..bu arada bazı yasaklarım var paylaşmak istedim en basta ıhlamur,cips, ETSİZ çiğköfte,salam,sosis,bitki çayları,işlenmiş hazir gıdalar.
evet evet sadece kese göründü.o da zar zor baya bi bastırdı da öyle gözüktü.nokta gibi bişey zaten.oyy daha çok miniklererken değil mi gözükmesi için ama sadece kese gözüktü heralde bebeği gördün mü
inşallah canım benim.hepimiz için dua ediyorum:109:ay canım inş bende görürüm yaaaaaaaaa:118:
evet evet sadece kese göründü.o da zar zor baya bi bastırdı da öyle gözüktü.nokta gibi bişey zaten.oyy daha çok minikler
inşallah canım benim.hepimiz için dua ediyorum:109:
iyi akşamlarrrrr
bende haziran annesi aday adayıyım
eğer hamileysem muhtemel doğum tarihim 17.06.2013 :)))))) olacak
regli 2 gün gecikti aslında ama ben test yapmaya korkuyorum hemde çok heralde bi 5 gün test yapamam gibime geliyor
inşallah ahmileyimdi
dualarınızı bekliyorum ......
inşalllah tüm hamişler bebişlerini sağsağlim kucklarına alırlar ...
kızlar bu arad yaklaşık 7 dk sonra evlilik yıldönümümüze girmiş olucaz
bu minik hediyeye okadar ihtiyacım varki anlatamam
ben günümde yaptım çıktı boşuna bekliyorsun bence eğer düzenli adet oluyorsan yada tedavi görüyorsan yunmurtlama felan hiç bekleme ben olsam çatlardım zaten günümü zor ettim:):):)
kızlar bu arad yaklaşık 7 dk sonra evlilik yıldönümümüze girmiş olucaz
bu minik hediyeye okadar ihtiyacım varki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?