2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım senin dogum tarihi ne zaman..semde hamile günlüğü eklesene canım hemm..

canım benim 3 haziran ama 2 kez kürtaj olmak zorunda kaldım 10-11 haftalarda..kendime söz verdim 3 ayım bitene kadar hamilelik günlüğü eklemicem içim gidiyor aslında ama şimdilik 3 haziran tarihli arkadaşlardan takip ediyorum

Son düzenleme:

kürtaj nedenin neydi peki çünkü 2 den sonrası için araştırma yapılıyor baktılar mı neden miş die

kürtaj nedenin neydi peki çünkü 2 den sonrası için araştırma yapılıyor baktılar mı neden miş die

kalpleri durmuş...evet canım araştırma yapıldı..pıhtılaşma çıktı..şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum..Bu kez bişey olmaz inşallah..hep iyi düşünmeye çalışıyorum inşallahta iyi olacak..

bak bulmuşsunuz canım bu tedavilerle bişey olmaz en azından sorunu anlamaış oldunuz kötü şeyler tabiki ama maesef karşılaşılıyor sonra düzeliyor acaba bu testler çokmu zor ki keşke en baştan yapılsa hiç böyle şeylerle sonuçlanmasa

canım yaptırdığım testler pahalı olduğu için tek düşükte devlet karşılamıyormuş..birincide araştırma gereği bile dumadılar..doğal herkes yaşayabilir dendi..2. de araştırma yaptırdım..şükür ne olduğunu biliyoruz en azından tedbirini alabiliyoruz..Takdir Allahtan..

aynen o yönden iyi başka iyi yönü yok zaten en azından tedbirlisin şuan

sağlıkla gelsinler inşş, ayy ikizz hayalim yaa..

bu arada bazı yasaklarım var paylaşmak istedim en basta ıhlamur,cips, ETSİZ çiğköfte,salam,sosis,bitki çayları,işlenmiş hazir gıdalar.
ıhlamura ben de çok şaşırdımm..

Son düzenleme:
evet evet sadece kese göründü.o da zar zor baya bi bastırdı da öyle gözüktü.nokta gibi bişey zaten.oyy daha çok minikler

inşallah canım benim.hepimiz için dua ediyorum:109:

ay tabiki çok küçük yaa allah kalp atışınıda duymayı nasip eder bakalım benim duymayan görmeyen ne zaman görücek çok merak ediyorum ahhhh bir görsemmm ayhhh düşününce bile içimden bişeyler kopuyo :):):):): nasıl bir heyecan nasıl bir sevinçtir allah tamamına erdirir inşallah üzmez bizi :):):):

iyi akşamlarrrrr
bende haziran annesi aday adayıyım
eğer hamileysem muhtemel doğum tarihim 17.06.2013 :)))))) olacak
regli 2 gün gecikti aslında ama ben test yapmaya korkuyorum hemde çok heralde bi 5 gün test yapamam gibime geliyor
inşallah ahmileyimdi
dualarınızı bekliyorum ......
inşalllah tüm hamişler bebişlerini sağsağlim kucklarına alırlar ...

kızlar bu arad yaklaşık 7 dk sonra evlilik yıldönümümüze girmiş olucaz
bu minik hediyeye okadar ihtiyacım varki anlatamam

ben günümde yaptım çıktı boşuna bekliyorsun bence eğer düzenli adet oluyorsan yada tedavi görüyorsan yunmurtlama felan hiç bekleme ben olsam çatlardım zaten günümü zor ettim:):):)

keşke bugün yapsaydınn eşinede belki süpriz yapardın gününde geçmiş ne güzel senin yerinde olsam durmazdım ondan gizli yapardım olmadıysa söylemezdim bu akşam ki gizli yapmıştım bende şimdi onuda strese sokmyayaım die çıkınca söyledim konuşamadı yazık telefonda ne güzel evlilik yıldönümü hediyesi olur ama yarın yaprsın değişmez ::):):)

ben günümde yaptım çıktı boşuna bekliyorsun bence eğer düzenli adet oluyorsan yada tedavi görüyorsan yunmurtlama felan hiç bekleme ben olsam çatlardım zaten günümü zor ettim:):):)

canım 3. yılımıza girecez rahim filmi çekindim bu ay ve korkuyorum o geciktirdiyse diye aslında çokkk düzenlidir adetlerim ama dr rahim filminden dolayı enfeksiyon kapmayayım diye antibiyotik verdi oda geciktirmiş olabilir
biliyomusun 1 ay bile beklerim tek kırmızılar gelmesinde .......
umarım hamileyimdir umarımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…