2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

yok canım benim de çıkmadı :2:

Saol tatlım...allahıma şükür güzel haber aldımm..İlk defa bir testimi baştan endişelenmeden bekliyorum..O da iyi çıkarsa deyme keyfime...

inşallah canım Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın
cinsiyete gelince şimdi baktımda ilk siyah beyazda birşey belli olmuyor renklilerin son fotosunda aşağı doğru çıkıklık var genellikle bu hftalarda kızların aşağı doğru çıkıklığı oluyormuş şimdi yine nub teorisi konusuna baktım emin olabilmek için bende buna göre Kız diyim bakalım tutcakmı

yok canım benim de çıkmadı :2:

kızlar bu arada şu an ortalama hepimiz 11 ile 13 haftalar arasıyız hadi herkes ne kadar kilo aldıgını yazsın.
ben şuana kadar 1,5 kilo verdim henüz kilo almadım
kızlar benım cok akıntım var gecen hafta muayene oldugumda fitil ve monurol saşe tek kullanımlık toz verdı bıraz gecırdı ama bu kadarda olmasın mıdem hala bulanıyor :S

benimde akıntım çok oluyor her doktora gittiğimde söyledim ama 3. ay bitmeden onun için bişey vermiycem dedi bana bazen beni korkutacak boyutta bile oluyor akıntılar

canım 3.fotoda alttan çıkan şeye bak..erkek bence o da pipisi:)

bak aynısını nurgu da demiş

3. foto pardon bende şimdi okuyunca gördüm yanlış yazmışım

Allahım nazardan saklasın hepimizin bebeğini..Ben baştan kimselerle hiç bişey paylaşmadım..Hep endişe ve stres içinde sonuçlarımı bekledim..Şimdide değişiklik yaptım paylaştım..

ammmiiiinn inşallah daha onlar melek nazarlardan korusun rabbim

bizde yarın gidecez inşallah cinsiyet öğreniriz
gezmelee gidiyoruz ciciler almadan gelince aklım onlarda kalıyo

soruma cevap veren arkadaslar hepınıze tesekkur ederım
ben cok uzulmustum yedım dıe
hamı kıyması az mı pıstı acaba dıe
ıcım rahatladı

Çok şükür canım bende iyim anneme geldim bende oturuyoruz. Ya kızlar sizin karnınız belli oluyor mu hiç
ewet canım bana göre benım karnım belli oluyor :)ama dışardan anlasılmaz kilolu gözüküyorum sadece

kızlar bu arada şu an ortalama hepimiz 11 ile 13 haftalar arasıyız hadi herkes ne kadar kilo aldıgını yazsın.
ben 10. haftamdayım iki kılo aldım

1 kg verdim .. kızlar mide yanmasına bişey söyleyin lütfeeeeennnnn ne yapsam geçer

Kızlaaarr...
Ben de hiç kilo almadım ama bu hiç iyi değil ben almak istiyorum çünkü 47 kiloyum.

Bu arada geçmişe bakamadım ama birşey sorucam..
free bhcg degerlerınız kac cıktı ıkılı testte
bu deger 50 nın altında ıse kız
ustunde ıse bebek erkek olacak tezı var ya
sizde durumlar nedir?

ben cınsıyetını bılmıyorum
hıc sormak da aklıma gelmedı
bugun ıkılı test sonucumda free bhcg 13 gibi dusuk bır deger
bu durumda erkek oluyormus

sızden cınsıyetı ogrenenler vardı
fre bhcg leri ile uyumlu mu merak ettim................

aceleden yukarda tersini yazmışsın canım
hemen cevaplıyorummmm
71.1 çıktı canım bende direk ona baktım eşime söyledim bu kadarıda çok saçma diye kızdı bana
ve benim Prensesim oluyor

ama şöyle birşey var ters çıkanlarınıda çok gördüm bu teze ben pek inanmıyorum

Son düzenleme:
1 kg verdim .. kızlar mide yanmasına bişey söyleyin lütfeeeeennnnn ne yapsam geçer

tuzsuz az yağ ile patlamış mısır eğer yoksa çiğ yeşil mercimek 30-40 tane kuru kuru yersen yeterli olur
etrafımdaki hamişler hep numu yaptı faydasınıda gördüler ordan aklımda kaldı
normalde de varmı böle sorunun yoksa hamileliktemi çıktı:26:

Son düzenleme:
canım benim cok erken başlamış benım ilk hamıleliğimde 5. aydan sonra baslamıstı. ben dayanamadım son aylardır talcid alıyordum ..

anlatamam ölüyorum mide yanmasından sabah aç karnına elma yemiştm onu çıkardıktan sonra başladı ve hala geçmedii canım çok yanıyooooo

kuzu ben internette bununla ilgili bilimsel bir araştırmada gördüm
baya ciddi kaynakçası ve alan çalışmaıs yapılmıs
turkıye de 256 kadın uzerınde yapılmış çalışma
ve denmıs kı denek sayısı az oldugu ıcın genelleme yapamayız ama
free bhcg degerı yuksek oldugunda kız olma ıhtımalı daha yuksek oldugu gorulmus
ters de yazmadım
bak ıste sende de 71 ve senınkı de kız
yanı 50 nın altı erkek
50 nın ustu kız

bu kesın bır yorum degıl ama boyle bır egılım varmıs kuzu
yanı %100 degıl
oyel olsa doktorlar buna gore soyler cınsıyetı gormeye ugrasmazmıs
ama yıne de bu egılım ınsan afıkır verebılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…