2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benim gönlümde kızdan yana canım ama bana paralel gibi geldi allah gönlüne görre versin inş. hepimizin bende bir an önce doktora gitmek istiyorum ama daha çok var belirtilerim yok artık korkuyorum

Korkma canım bende çok korkuyordum..Yok gibi geliyordu ama maşallah büyümüş ..Sizinde çok güzel fotolarınızı görücem ..Sabırsızlıkla bekliyorum..Hatırlarsan doktora gitmeden 1 gün önce korktuğumu hep kötü haber aldığımı yazmıştım..Allahım bu defa çok güzel haberlerle yüzümü güldürdü..İnşallah 2'li testimin sonucuda iyi çıkıcak..Sonra hamileliğin tadını çıkarmaya başlıcam artık

sarı akıntılarınız oluyomuuuu benin arada sırada ama olunca yoğun oluyooo:44:

Benimde sarı akıntım oluyo..Özellikle takip ettim regl olucağım zamanlar..

oyy maşallah bebişine ya bende böle fotolar istiyoruuummm
İnşallah canım..Senin randevun ne zaman..

canım sanki bariz görünüyo gibi cinsiyeti doktor cinsiyetini söylemedimi
bence erkek gibi neden dersen bacak arası boş değil dolu bi karartı var rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin

Doktorum cinsiyeti kıza benziyor dedi..Ama çokta emin konuşmadı..

Zencefillllll Allah nazarlardan saklasın inşallh 2. fotoda takılıp kaldım gözlerim doldu 41 kere Maşallah arkadaşım Allah sağlığınızı eksik etmesin [/QUOTE]

Canım çok sağol..2.fotoğrafı doktorum özellikle çekti..Çok beğendi o da..İnş.seninde ve diğer annelerinde böyle kocaman büyümüş fotolarını görücez..

ben iki kilo almısım ...

bende 4 kg almışım:18:bulantılar bitti iştaım çok manyak bi şekilde açıldı

ortalığamı kustun yoksaa

allahım nasıl bi mucize ya şunun güzelliğinine bak tüü tüüüü
ayy sanki kendi bebemi gördüm nasıl sewindim pcnin içine giricem inceliyorumda inceliyorum
çok güzel ya heryeri görünüyor kolunun eklem bölgeleri beyni
bağdaş kurmuş bide 2. fotoda totosunu ısırdığım yaa
cihazın markasını gidince not al bende hemen eve alıcam durmadan bebişimi izleyecem

inşallah bişey yoktur canım ya dikkat edin kendinize haberlerini bekliyoruz:18:

canım benim rabbim hakkında hayırlısını versin böyle haberler alınca çok üzülüyorum ama
biliyosun doğduktan sonra hergün bebeğinin haline ağlamaktansa buna şükret bence
allah gönlüne genişlik versin

sarı akıntılarınız oluyomuuuu benin arada sırada ama olunca yoğun oluyooo:44:

benimde çok oluyo canım bi kitap var bende çok kaliteli bii yazar gün gün hamileliği anlatmış
onun dediğine göre eğer sarı akıntılar başladıysa plesanta iyice büyüdüğü için
etrafındaki diğer organlarımız sıkıştırıyormuş , ortamları daradığı için onların salgıladığı rahatsızlık sıvısıymış

ya kızlar hamılelıkte kıymalı pide yenıo mu

niye yenmesin ki ben dün ayıptır söylemesi öküz gibi yediimm
aşure ayı için oruç tutmuştumda

canım benim her doktor malesef birbirini tutmuyor ama yaptıkları gerçekten insanı gerici şeyler hadi ya kalk şöyle böyle deli olurdum bende hatta eşim benden daha sinir olurdu muhtemelen hadi gidelim derdi, bizimkide şansımıza öyle anlttı ama o anda hem onu dinlemeye çalışıyorduk hemde bebeğe bakmaktan kendimizi alamıyorduk:) sonuç olarak takma kafaya senin içinde deneyim olmuş hayırlısıyla kan tahlillerinde iyi çıkar, boy güne bence fazla takılma bende doktora dedim aaa önde çıktı şimdi fln çokta takılcak bir durum değil her bebek bir olamaz ancak ve ancak son haftalarda önde veya geride çıkması önemlidir dedi, sıkma yani canını sakın.
maşşallah bebeğine sendende minniğin bekliyoruz fotoğraflarını

maşşallah canım Allah nazarlardan saklasın iyi haberlerle geldin merak ediyordum benim kızın arkdaşı ne olucak diye sanırım seninde küçük prensesin geliyor rabbim sağlık sıhaat versinn

Maşşallah subanallah canım şükür ki sonuçların iyi çıkmış sende sevindirici haberlerle geldin
şunun tatlılığına bakın ya bayıldım 40 bin kere maşşallah
cinsiyet konusunda birşey diyemiyorum bacaklar kapalı çıkmış sanırım,rabbim sağlık sıhaat versin yavrularımıza en önemlisi bu

kızlar herkese merhaba, bütün hamişler iyidir bulantıları geçiyordur umarım
biz iyiyz çok şükür bir sorun yok gezme tozmalara devam ama bugün yoruldum sanrım biraz keyifsizim halsizim kusura bakmyın hanımlar lütfen hep takipte olmaya herkese yazmak istiyorumama bugün üstten öyle bir göz gezdirebildim

Canım çok sağol..2.fotoğrafı doktorum özellikle çekti..Çok beğendi o da..İnş.seninde ve diğer annelerinde böyle kocaman büyümüş fotolarını görücez..[/QUOTE]

İnşallah canım zaten heyecanlıydım perşembeye az kaldı diye sizin bu hoş fotolarınızı görünce iyice heyecanlandım Allah banada nasip etsin tüm arkadaşlarımızada

Çok tatlı dimi ...Çok kibar kız mı erkek mi artık neyse...Allahım sağlık versin ona..cihazı nasıl eve alcan kııızzzz...

Saol tatlım...allahıma şükür güzel haber aldımm..İlk defa bir testimi baştan endişelenmeden bekliyorum..O da iyi çıkarsa deyme keyfime...

Çok tatlı dimi ...Çok kibar kız mı erkek mi artık neyse...Allahım sağlık versin ona..cihazı nasıl eve alcan kııızzzz...

çok güzel yaa bi dAHA böle pozlar paylaşma nazar değecek allah korusun oku üfle yavruyu
valla o kadar inceledimki 2. fotoda totosunun aldında bi çıkıntı var erkek mi?? acabaaa dedimm
sağlıklısı olsunda yeterki ikisinede ihtiyacımız var
cihaza gelince çok heveslendim fotolara keşke alma imkanım olsa herhalde hiç başından kalkmam

Canım çok sağol..2.fotoğrafı doktorum özellikle çekti..Çok beğendi o da..İnş.seninde ve diğer annelerinde böyle kocaman büyümüş fotolarını görücez..

İnşallah canım zaten heyecanlıydım perşembeye az kaldı diye sizin bu hoş fotolarınızı görünce iyice heyecanlandım Allah banada nasip etsin tüm arkadaşlarımızada [/QUOTE]

Şimdi bebişini merak ediyorum...Senin gibi o da çok güzel olur eminim ki

canım 3.fotoda alttan çıkan şeye bak..erkek bence o da pipisi:)

bak aynısını nurgu da demiş

Son düzenleme:
nasılsınız bakalım kızlar.önce bi selam vereyim dedim birazdan geçmişe bakıcam.umarım hepiniz iyisinizdirbizim şu takvim mi geriden geliyo biz mi önden gidiyoruz anlamadım valla.göğüs uçları koyulaşmaya başladı diyo.benim göğüsler 10. haftada koyulaştı ki

Allahım nazardan saklasın hepimizin bebeğini..Ben baştan kimselerle hiç bişey paylaşmadım..Hep endişe ve stres içinde sonuçlarımı bekledim..Şimdide değişiklik yaptım paylaştım..

kızlar benım cok akıntım var gecen hafta muayene oldugumda fitil ve monurol saşe tek kullanımlık toz verdı bıraz gecırdı ama bu kadarda olmasın mıdem hala bulanıyor :S

Çok şükür canım bende iyim anneme geldim bende oturuyoruz. Ya kızlar sizin karnınız belli oluyor mu hiç

senin çıktımı göbüşün yoksa henüz erken ama bazı arkadaşların maşallahı var
benim normaldede midem ve göbeğim var ama göbek ayrıldı artık kendi başına birey oldu ya aldı başını gidiyor ama bilmeyen biri anlamaz
ben göğüslerden çok şikayetçiyim acayip buyuduler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…