benim gönlümde kızdan yana canım ama bana paralel gibi geldi allah gönlüne görre versin inş. hepimizin bende bir an önce doktora gitmek istiyorum ama daha çok var belirtilerim yok artık korkuyorum
sarı akıntılarınız oluyomuuuu benin arada sırada ama olunca yoğun oluyooo:44:
İnşallah canım..Senin randevun ne zaman..oyy maşallah bebişine ya bende böle fotolar istiyoruuummm
canım sanki bariz görünüyo gibi cinsiyeti doktor cinsiyetini söylemedimi
bence erkek gibi neden dersen bacak arası boş değil dolu bi karartı var rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin
ben iki kilo almısım ...
Günaydın güzel anneler,günlerdir giremiyorum ama aklımda sizdeydi.Herşeyi okuyamadım ama baktığım sayfalarda hep güzel fotolara ve güzel haberlere denk geldim.Maşallah hepimize ve bebişlerimize..
Bulantıma ek yediklerimi çıkarma da başladı artık bende.Cumartesi güzel uyandım ''İkea ya gidelim iyiyim ben'' dedim eşime.Gittik orada kahvaltımızı da yaptık.Hehehheee :)) gezerken bir parfüm kokusu yetti bütün herşeye ve ne var ne yok içimde hepsini ikeaya geri bıraktım...Valla çok utandım ama,elde değil ki Eşimde ''üzülme,millet bile bile yere tükürüyor,seninki istem dışı'' deyip rahatlattı...Aman ev iyi yaaa,en azından kokuları denetleyebiliyorum.Beni kokular çok tetikliyor malesef((
inşallah bişey yoktur canım ya dikkat edin kendinize haberlerini bekliyoruz:18:Günaydın kzlar geçmişi okumak çok zor maşallah döktürmüşsünüz
umarın herkes iyidir bebişlerinizde iyidir inşallah
resimleri gördüm maşallah rabbim nazarlardan korusun
bende cumartesi buraya lekelenmem oldu diye yazmıştım akşama iyice arttı kırmızıya döndü bugün 3 de doktor kontrolüm var kendi doktoruma değil başka bi doktora gidicem hakımızda hayırlısı artık rabbimden gelene amenna dün akşam bebeğimi hissettim herşey yolunda inşallah öle düşüyorum ama ultrasyonda görmek istiyorum
merhba kızlar bana yarın ege üniversitesinde cvs işlemi uygulanıcak ve sanırım sonrasında bebek alınıcak şu anki durumu hiç iyi değil cvs sonucunu diğer gebeliklerin için öğrenmelisn dedi doktor bu gebelik için yapılabilcek pek bişey yok dedi..sonuç olarak bebeğime veda etmek zorunda kalıcam..
sarı akıntılarınız oluyomuuuu benin arada sırada ama olunca yoğun oluyooo:44:
ya kızlar hamılelıkte kıymalı pide yenıo mu
geçmişi okumadan önce bugün yaptıklarımı bi yazayım dedim.fikirleri olan arkadaşlarım olursada alıntılarınızı bekliyorum.aslında hafta sonu pek arkadaşımız burda olmuyor ama umarım yazım arada kaynamaz.herkes görür:105:
sabah erkenden yola koyulduk eşimle 10 da randevumuz vardı ikili test için.ben gerçekten işinde uzman olduğunu düşündüğüm doç dr zeki şahinoğluna muaynehanesine gittik bağdat caddesi çiftehavuzlara.kendisi ayrıca ataşehir şifa ve gebze anadolu sağlıkta perinatoloji uzmanı.kendisi bizi 45 dk bekletti oda önemli değil neyse ama ultrasonda bebiş hiç durmadı.sürekli yer değiştirdi.karnımdan baktı önce,sonra idrar torban dolu lavaboya git gel deditekrar karından baktı.baktıki olmicak alttan muayene edebilirmiyim dedi bende siz nasıl uygun görürseniz diyebildim ordada biraz kurcaladıktan sonra bebek baş aşağı konuma geçtiği için görüntü alamadı ve tekrar karına geri döndü,bu arada sürekli karnımı dürttü ultrason cihazıyla ve öksürttü beni ama olmuyordu.artık dua ediyordum içimden bebiş uygun pozisyona geçsin diye.sonra bi ara baktım ölçüm yapıyor.artık ben bile sıkılmıştım hoca çok soğuktu,msvlt arkadaşımızın yazdıklarını okuyunca ne kadar heyecanlanmıştım.herşeyini tek tek gösterdi demişti yazısında.hiç bişey anlatmadı bebekle ilgili,bebeğin hiç bişeyini göstermedi.hiç heyecanımızı paylaşmadı.ağzından bişey çıksın diye doktorun ağzının içine baktık eşimle kendi çapında işini yaptı ve bıraktı.iyi dedi,olumsuz bişey görmedim dedi.o kadar işinde iyi olabilir ama hasta doktor ilişkisi çok zayıf.normalde 12+1 dim bugün ama kendisinin ölçümüne göre 11+3 çıktım boyumuzda çok kısa çıktı.4,5 cm.daha 8 gün önce biz 11+1 dik.2 gün mü büyümüşüz yani çok canım sıkıldı.resmen paramızla rezil olduk.eşimle ben hiç memnun kalmadık.açıkcası ben günüm geçmeden başka bi doktora görünmeyi bile düşünüyorum...
moralimiz bozuldu gördüğümüz muameleden dolayı.bizde gün boyu kendimizi gezmeye verdik.sinemaya falan gittik.
umarım diğer arkadaşlarımızın karşısına benim gibi doktorlar çıkmaz ve umarım hepimizin sonuçları tertemiz çıkar...
kızlar hızlı hızlı haftasonu olanları okuyup geldim , sıra geldi bana2 li test için cumartesi doktora gittik , bebeğim sağlıklı görünüyor , doktor ense kalınlığı 0,7 mm dedi yani bu değer normalmiş , boyu da 6,53 cm olmuş bir hareketliyidi sormayın elini ,kolunu tek tek gösterdi doktor hnm, cinsiyet konsunda fikriniz var mı dedim pek söylemek istemedi henüz erken dedi ama yine de bakalım dedi , kıza benziyor ama bana bir sans daha verin henüz erken dedi tekrardan eşimde bu kadar kıvırdığına göre kızdır o kız diyor kan tahlili için 2 gün sonra sonuç cıkacakmış bakalım hayırlısı diyorum
Eki Görüntüle 560712 Bu da benim bebeğim cinsiyet konusunda yardımlarınızı rica ediyorum kızlar...Allaha şükür bebeğimin ense kalınlığı iyi ..Şuan için organları oluşmuş..2'li test sonucumuz da 1 haftaya gelicek...İnşallah o zamanda sevinicez..Şuan baştan popoya 7 cm boyunda..2 gün önden gidiyoruz..
Korkma canım bende çok korkuyordum..Yok gibi geliyordu ama maşallah büyümüş ..Sizinde çok güzel fotolarınızı görücem ..Sabırsızlıkla bekliyorum..Hatırlarsan doktora gitmeden 1 gün önce korktuğumu hep kötü haber aldığımı yazmıştım..Allahım bu defa çok güzel haberlerle yüzümü güldürdü..İnşallah 2'li testimin sonucuda iyi çıkıcak..Sonra hamileliğin tadını çıkarmaya başlıcam artık
Benimde sarı akıntım oluyo..Özellikle takip ettim regl olucağım zamanlar..
İnşallah canım..Senin randevun ne zaman..
Doktorum cinsiyeti kıza benziyor dedi..Ama çokta emin konuşmadı..
Zencefillllll Allah nazarlardan saklasın inşallh 2. fotoda takılıp kaldım gözlerim doldu 41 kere Maşallah arkadaşım Allah sağlığınızı eksik etmesin
bende 4kg almışım:18:bulantılar bitti iştaım çok manyak bi şekilde açıldı
ortalığamı kustun yoksaa
allahım nasıl bi mucize ya şunun güzelliğinine bak tüü tüüüü
ayy sanki kendi bebemi gördüm nasıl sewindim pcnin içine giricem inceliyorumda inceliyorum
çok güzel ya heryeri görünüyor kolunun eklem bölgeleri beyni
bağdaş kurmuş bide 2. fotoda totosunu ısırdığım yaa
cihazın markasını gidince not al bende hemen eve alıcam durmadan bebişimi izleyecem
inşallah bişey yoktur canım ya dikkat edin kendinize haberlerini bekliyoruz:18:
canım benim rabbim hakkında hayırlısını versin böyle haberler alınca çok üzülüyorum ama
biliyosun doğduktan sonra hergün bebeğinin haline ağlamaktansa buna şükret bence
allah gönlüne genişlik versin
benimde çok oluyo canım bi kitap var bende çok kaliteli bii yazar gün gün hamileliği anlatmış
onun dediğine göre eğer sarı akıntılar başladıysa plesanta iyice büyüdüğü için
etrafındaki diğer organlarımız sıkıştırıyormuş , ortamları daradığı için onların salgıladığı rahatsızlık sıvısıymış
niye yenmesin ki ben dün ayıptır söylemesi öküz gibi yediimm
aşure ayı için oruç tutmuştumda
Selam kızlar nasılsınız
İnşallah canım..Senin randevun ne zaman..
yarın canım
A.S hoşgeldin, iyiz canım hergünümüze BİN ŞÜKÜR
sizi sormalı
canım benim her doktor malesef birbirini tutmuyor ama yaptıkları gerçekten insanı gerici şeyler hadi ya kalk şöyle böyle deli olurdum bende hatta eşim benden daha sinir olurdu muhtemelen hadi gidelim derdi, bizimkide şansımıza öyle anlttı ama o anda hem onu dinlemeye çalışıyorduk hemde bebeğe bakmaktan kendimizi alamıyorduk:) sonuç olarak takma kafaya senin içinde deneyim olmuş hayırlısıyla kan tahlillerinde iyi çıkar, boy güne bence fazla takılma bende doktora dedim aaa önde çıktı şimdi fln çokta takılcak bir durum değil her bebek bir olamaz ancak ve ancak son haftalarda önde veya geride çıkması önemlidir dedi, sıkma yani canını sakın.
maşşallah bebeğine sendende minniğin bekliyoruz fotoğraflarını
maşşallah canım Allah nazarlardan saklasın iyi haberlerle geldinmerak ediyordum benim kızın arkdaşı ne olucak diye sanırım seninde küçük prensesin geliyor rabbim sağlık sıhaat versinn
Maşşallah subanallah canımşükür ki sonuçların iyi çıkmış sende sevindirici haberlerle geldin
şunun tatlılığına bakın ya bayıldım 40 bin kere maşşallah
cinsiyet konusunda birşey diyemiyorum bacaklar kapalı çıkmış sanırım,rabbim sağlık sıhaat versin yavrularımıza en önemlisi bu
kızlar herkese merhaba, bütün hamişler iyidir bulantıları geçiyordur umarım
biz iyiyz çok şükür bir sorun yok gezme tozmalara devamama bugün yoruldum sanrım biraz keyifsizim halsizim kusura bakmyın hanımlar lütfen hep takipte olmaya herkese yazmak istiyorumama bugün üstten öyle bir göz gezdirebildim
Çok tatlı dimi ...Çok kibar kız mı erkek mi artık neyse...Allahım sağlık versin ona..cihazı nasıl eve alcan kııızzzz...
Canım çok sağol..2.fotoğrafı doktorum özellikle çekti..Çok beğendi o da..İnş.seninde ve diğer annelerinde böyle kocaman büyümüş fotolarını görücez..
Çok tatlı dimi ...Çok kibar kız mı erkek mi artık neyse...Allahım sağlık versin ona..cihazı nasıl eve alcan kııızzzz...
çok güzel yaa bi dAHA böle pozlar paylaşma nazar değecek allah korusun oku üfle yavruyu
valla o kadar inceledimki 2. fotoda totosunun aldında bi çıkıntı var erkek mi?? acabaaa dedimm
sağlıklısı olsunda yeterki ikisinede ihtiyacımız var
cihaza gelince çok heveslendim fotolara keşke alma imkanım olsa herhalde hiç başından kalkmam
Çok şükür canım bende iyim anneme geldim bende oturuyoruz. Ya kızlar sizin karnınız belli oluyor mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?