2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben çarşamba yaptırıyorum ama eltim yaptırdı ordan tecrübeliyim. Şu an 21. haftasında ve bebeği erkek. Free bhcg değeri 42 çıkmıştı.

13 baya düşük bir değer, eğer bu tez doğru ise erkek değil kız olmuyor mu senin ki 50den az olduğundan.

Son düzenleme:
1 kg verdim .. kızlar mide yanmasına bişey söyleyin lütfeeeeennnnn ne yapsam geçer

anlatamam ölüyorum mide yanmasından sabah aç karnına elma yemiştm onu çıkardıktan sonra başladı ve hala geçmedii canım çok yanıyooooo

insaalallah geçicidir canım. cok üzüldüm önce mercimeği dene istersen.benım sürekliydı hiç gecmedi. senınkı bu denli erken olduguna göre geçici bir durum

Ben çarşamba yaptırıyorum ama eltim yaptırdı ordan tecrübeliyim. Şu an 21. haftasında ve bebeği erkek. Free bhcg değeri 42 çıkmıştı.

değer 50 ye yaklaştıgında degısebılıyor
yanı soyle soylıyım
10-20-30 gıbı dusuk bır degerse erkek olma ıhtımalı cok yuksek
ya da 60*70 100 gıbı yuksekse kız olma ıhtımalı cok yuksek
arada kalandegerler bıraz muallakta kalıyor

muş yani :)

tabii herkeste tutmuyor ama ben kk da da baktım tutan cok kısı var
o bılımsle calısmayı gorunce de mantıklı geldı

İnşallah canım..Sağlıklı olsun..

herkese merhaba 2 3 gündür takip edemedim sayfalar almış başını gitmiş eskiyi okuyamıycam sanırım

ben ve mide bulantılarımla yuvarlanıp gidiyoruz işte hiçbi değişiklik yok bende 55 kiloyla hamile kaldı şuan 52yim son 1 haftadır kilo vermemişim hayret

kızlar ikili testini devlet hastanesinde yaptıran yok mu hiç? benim vaktim geliyo özeldeki doktorum bekliyor ama devletin verdiği haktan yararlanmak istiyorum zeynep kamil ve kartal lütfi kırdar hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama bilemedim sizlere de sormak istedim.

Şimdi anladım.
İlk mesajında tam tersini yazmışsın karışıklık ordan oldu.

Şu çarşamba gelse de görsek artık nedir ne değildir off geçmiyor zaman.:44:

kızlar bu arada şu an ortalama hepimiz 11 ile 13 haftalar arasıyız hadi herkes ne kadar kilo aldıgını yazsın.

ben 2 kg aldım cnm çünkü 1 kere bile midem bulanmadı hamileliğimin başından beri full iştah geziyorum yürüyüş falan yapmasam daha fazla alırdım herhalde

İnşallah canım zaten heyecanlıydım perşembeye az kaldı diye sizin bu hoş fotolarınızı görünce iyice heyecanlandım Allah banada nasip etsin tüm arkadaşlarımızada

Şimdi bebişini merak ediyorum...Senin gibi o da çok güzel olur eminim ki [/QUOTE]

Canım ya teşekkür ederim o senin güzelliğin
Bende çok merak ediyorum teyzesi bundan bihafta öncesine kadar endişeliydim hep burdada
belli ediyordum ama iyi düşünmeye karar verdim bebeğimde iyi hissetsin ve onun güzel tiktaklarını duymak nasip olsun diye

Şimdi bebişini merak ediyorum...Senin gibi o da çok güzel olur eminim ki

Canım ya teşekkür ederim o senin güzelliğin
Bende çok merak ediyorum teyzesi bundan bihafta öncesine kadar endişeliydim hep burdada
belli ediyordum ama iyi düşünmeye karar verdim bebeğimde iyi hissetsin ve onun güzel tiktaklarını duymak nasip olsun diye [/QUOTE]

Amin canım inş.duyucaksın bebeğinin güzel kalp atışlarını...

soruma cevap veren arkadaslar hepınıze tesekkur ederım
ben cok uzulmustum yedım dıe
hamı kıyması az mı pıstı acaba dıe
ıcım rahatladı

Valla ben hftada 1 yada 2 haftada 1 olmak üzere pide-lahmacun yiyorum hullycim
Afiyet şeker olsun

10. haftamdayım sadece 1 kilocuk aldım böbrekte kumlanma, kansızlık ve trombosit düşüklüğü ile başetmeme rağmen.. herbirini aşacağım inşallah

tünaydın yeni kalktım ben iyice tembel oldum napim bebeğim olduktan sonra uyuyamam die şimdiden uyuyorum hemde işe başlarsam artık hiç uyuyamam en iyisi uyumak :) nasılsınız bursa da olan var mı endokrinolaji uzamanı var devlet hastanesinde yada gemlikte ne bilim nereye gitmeliyim nasıl öğrenebilirim çarşamba gitmeyi düşünüyorum ama

bu kilo konusunda moralim bozuk , evdeki tartıda 3,5 kilo almıştım cumartesi doktorun tartısında 5 kilo almış görünüyorum eeee koca gün masa başında otur işte , eve gelince de yemeği yeee , cup yatağaaa ben almayayaım da kim alsın dimi :44: artık yürüyüşe başlamam lazım yoksa yuvarlanarak gidicem işe

Amin canım inş.duyucaksın bebeğinin güzel kalp atışlarını...[/QUOTE]

İnşallah canım benim

Benim arkadaşım yaptırdı devlet hastanesinde. Onunda şimdi 15 haftalık oldu bebişi. Ertesi gün sonuçlarını aldı gayet memnun kaldı.
Aynı şehirde değiliz o hastaneleri bilmiyorum tabi ama bilen arkadaşlar fikirlerini söylesin

ne güzel bir o hastaneymiş o öyle. ben özelde 3 tane tahlil için 2 gün bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…