2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlaaarr...

bu deger 50 nın altında ıse kız
ustunde ıse bebek erkek olacak tezı var ya
sizde durumlar nedir?

bunu dedim tatlım ters olmuş diye

evet tatllım bende dedim ya direk sonuçta o aklıma geldi ona baktım bende valla tuttu diyelim tühh doktora sormayı unuttm ama aklıma gelen her saçma şeyi soruyorum bunuda bidahakine sorarım
ama evet böyle bir oran var okumuştum bende doğruluk payı tabikide vardır

merabaa kızlarr bizde şimdi doktordan geliyoruzz. biz ikili test yaptırmıcaktık ama doktor direk aldı içeriye ikili testi yapıcaz dedi öle inceledi bende bişi demedim artık ama bizimki çok kısa sürdü ya burun kemiği oluşmuş dedi ense kalınlığına bişey demedi kendi ölçtümü bilmiyorum ama herşey normal gözüküyo dedi. 12+1 iz biz 12+2 çıktık :)
kan verdik 1 hafta sonra çıkıcakmış sonuç. cinsiyeti sorduk daha erken dedi ben dedim tahmindemi yok hiç %50 var tahminim söliyim istersen dedi saolsun dalga geçti ama bi ara bacak arasını gördüm ekranda ve hiç bişey yoktu ben anladım kesin kız benimki bu sefer ilk defa biraz hareket ettiğini gördüm diğerlerinde hep uyuyodu sanırım yada doktor devamlı değiştiriyor yönü hareketini anlamıyodum. öle yani resimleride koyuyorum çok net diil ama olduğu kadar artık cinsiyeti 1 ay sonra öğrenicekmişiz ama sizin tahminlerinizi bekliyorum kızlar :)

cnm ıkılı test ıcın bugun Kartal a gıttım
kan vermek ıcın bıraz bekledım ama
bırkac saat sonra soonucları hastanenın sıtesınden gorebıldım
bence kesınlıkle lutfı kırdar a gıt
z kamıl cok daha kalabalık
bana carsamba cıkar dedıler ama
aynı gun gordum sonucları nette
yarın da almaya gıdıcem ve doktora gosterıcem
tek kurus da odemedim

Maşşallah canım tontalağa Allah nazarlardan saklasın çok şükür ki iyi haberlerle geldin sende

kartal devlet hastanesinden aldım randevumu gün bekliyorum ikili testim için..

Maşallah Canım çok güzel bu ufaklık ama erkek mi sanki
Sağlıklı olsun en başta
Darısı benimde başıma

Zencefil ne kadar güzel resimler onlar çok kıskandım Benim ultrason resimlerinden birşey anlaşılımıyor. Resmi çekilirken bebecik ters dönüyor ya da kımıldıyor o da flu çıkıyor. Ama ekranda görüyorum ben net olarak.

Kımalı pide ve lahmacun bilinen yerlerden yenmeli ve çok sık yenmemeli. Durmadan lahmacun yiyen, günde 7 tane sigara içen, gün aşırı neskafe ya da türk kahvesi tüketen bir tanıdığımın bebeği gayet sağlıklı ama riske atmaya gerek yok bence.

İkili testteki free bhcg değeri teorisi ilginçmiş. Bakalım bende kaç çıkacak

kızlar merhabaa yaa biraz boş bırakmaya gelmiyor,sayfalar almış başını gitmiiş.. biz de bi gelşme yok..haftasonu doktor randevumuz var..iple çekiyoruz haftasonunu
evde sersem gibi oldum...yemek yapmam lazım,evi süpüreyim diye düşünüyorum ama sabahtan beri hiçbirine elim gitmiyor...bari hava alıp gelim diyorum onada ayaklarım gitmiyor..nolcak bu halim yaawww...:44:

aa ne güzel bir tesadüf oldu öyle canım ya tam da gidişinin üzerine sormuşum
evet benim aklımda da hep kartal lütfi kırdar var ama en erken 21 aralık neredeyse 1 ay var nasıl yapbilirim bilmiyorum bugünden beri bakıyorum randevularına
canım sen gebe polikliniğinden almıştın değil mi randevuyu?

Merhaba canım hoşgeldin az kalmış randevuna benimde perşembe günü bakalım
çok iyi anlıyorum ev işi konusunda seni. İş yapmaya kalkarsan bi iş yap otur dinlen,sonra
bi iş daha yap otur dinlen ben anca öyle yapabiliyorum

Maşşallah canım tontalağa Allah nazarlardan saklasın çok şükür ki iyi haberlerle geldin sende

teşekkür ederim cnm bende bi süreliğine rahatladım çok şükür darısı diğer annelerin başına :)

Maşallah Canım çok güzel bu ufaklık ama erkek mi sanki
Sağlıklı olsun en başta
Darısı benimde başıma

teşekkür ederim cnm
bakma cnm öle dediğime bende hep erkek hissediyorum zaten ama bi umut besledim öle görünce doğru cnm oğluşumda olsa herşeyimiz onlar bizim
darısı seninde başına en kısa zamanda cnm

ben az önce baktıgımda yarın ıcın 8 40 a 1 kısılık yer vardı demek ki biri randevusunu iptal etti
alındı mı randevu bılmıyorum
bı baksana tekrar
normakld een gec 1 hafta sonraya alırsın randevu ama ben de anlamadım
27 kasımdan sonra 1 ay sonraya vermıs
bı baksana alınmmaıstır belkı

Tabikide öyle canım amin İnşallah Perşembe günü bizimde randevumuz bugün kaç oldu söyledim her arkadaşa
ama napiim çok heyecanlıyım
Ben erkek diye şakasına dedim herşeyin hayırlısı tabi ama sende kız annesi olcak gibi bi havan var canım bilemedim ki

canımbenim çok sevindim tsı başımıza Rabbim bizeemutlu haberler verdirt inşallah

kızlar 3 de gittim başka doktora muayenemi oldum bebek 13+1 olmuş gayet iyi ama kesede biraz aşağıya doğru sarkma var dedi doktor o yüzden lekelenme oluyosun dedi rapor vericekti çarşambadan sonra istedim burda eleman yok yarında işe gitmeliyim dedim çarşamba gel raporunu yazalım ozaman dedi

bu arada kızlar oturma ile ayakta kalmanın hiç farkı yokmuş gebelik için doktor bunu söleyledi bana ha ayakta durmuşsun ha oturmuşsun farkı yok dedi.

destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar bu doktora devam edebilirim ama kendi doktorumunda haklı çıkması beni mutlu etti açıkçası muayeneye gerek yok demişti bana cumartesi gittiğimde haklıymış bebeğim gayet iyiydi sorun anasındaaaaaaa

arkadaşlar ben 182 randevu hattında çalışıodum 4 ay önceye kadar randevular 15 gün e kadar veriliyo yani bugün 26 sıya en geç 11 aralık a alabilirsiniz daha sonrasıda görünmüyor.

şanş işte. hatta bana ilk cvbını yazdığını görür görmez bir heves bir umut yine baktım ama 21 aralık dedi. zaten 21 aralık tarihi içinde sistem 15 gün sonrası için randevu vermiyormuş orası da ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…