Hayır canım..Fark etmiyor...Sadece Ultrasona gittiğin gün ile aynı olması gerekiyor..[/
sağol tatlım randevum 2.30 da o yüzden tereddütlüydüm
Kızlaaarr...
bu deger 50 nın altında ıse kız
ustunde ıse bebek erkek olacak tezı var ya
sizde durumlar nedir?
kuzu ben internette bununla ilgili bilimsel bir araştırmada gördüm
baya ciddi kaynakçası ve alan çalışmaıs yapılmıs
turkıye de 256 kadın uzerınde yapılmış çalışma
ve denmıs kı denek sayısı az oldugu ıcın genelleme yapamayız ama
free bhcg degerı yuksek oldugunda kız olma ıhtımalı daha yuksek oldugu gorulmus
ters de yazmadım
bak ıste sende de 71 ve senınkı de kız
yanı 50 nın altı erkek
50 nın ustu kız
bu kesın bır yorum degıl ama boyle bır egılım varmıs kuzu
yanı %100 degıl
oyel olsa doktorlar buna gore soyler cınsıyetı gormeye ugrasmazmıs
ama yıne de bu egılım ınsan afıkır verebılıyor
kızlar ikili testini devlet hastanesinde yaptıran yok mu hiç? benim vaktim geliyo özeldeki doktorum bekliyor ama devletin verdiği haktan yararlanmak istiyorumzeynep kamil ve kartal lütfi kırdar hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama bilemedim sizlere de sormak istedim.
ne güzel bir o hastaneymiş o öyle. ben özelde 3 tane tahlil için 2 gün bekledim
merabaa kızlarr bizde şimdi doktordan geliyoruzz. biz ikili test yaptırmıcaktık ama doktor direk aldı içeriye ikili testi yapıcaz dedi öle inceledi bende bişi demedim artıkama bizimki çok kısa sürdü ya burun kemiği oluşmuş dedi ense kalınlığına bişey demedi kendi ölçtümü bilmiyorum ama herşey normal gözüküyo dedi. 12+1 iz biz 12+2 çıktık :)
kan verdik 1 hafta sonra çıkıcakmış sonuç. cinsiyeti sorduk daha erken dedi ben dedim tahmindemi yok hiç %50 var tahminim söliyim istersen dedi saolsun dalga geçtiama bi ara bacak arasını gördüm ekranda ve hiç bişey yoktu ben anladım kesin kız benimki bu sefer ilk defa biraz hareket ettiğini gördüm diğerlerinde hep uyuyodu sanırım yada doktor devamlı değiştiriyor yönü hareketini anlamıyodum. öle yani resimleride koyuyorum çok net diil ama olduğu kadar artık cinsiyeti 1 ay sonra öğrenicekmişiz ama sizin tahminlerinizi bekliyorum kızlar :)
Eki Görüntüle 561189 Eki Görüntüle 561190 Eki Görüntüle 561188
kızlar ikili testini devlet hastanesinde yaptıran yok mu hiç? benim vaktim geliyo özeldeki doktorum bekliyor ama devletin verdiği haktan yararlanmak istiyorumzeynep kamil ve kartal lütfi kırdar hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama bilemedim sizlere de sormak istedim.
merabaa kızlarr bizde şimdi doktordan geliyoruzz. biz ikili test yaptırmıcaktık ama doktor direk aldı içeriye ikili testi yapıcaz dedi öle inceledi bende bişi demedim artıkama bizimki çok kısa sürdü ya burun kemiği oluşmuş dedi ense kalınlığına bişey demedi kendi ölçtümü bilmiyorum ama herşey normal gözüküyo dedi. 12+1 iz biz 12+2 çıktık :)
kan verdik 1 hafta sonra çıkıcakmış sonuç. cinsiyeti sorduk daha erken dedi ben dedim tahmindemi yok hiç %50 var tahminim söliyim istersen dedi saolsun dalga geçtiama bi ara bacak arasını gördüm ekranda ve hiç bişey yoktu ben anladım kesin kız benimki bu sefer ilk defa biraz hareket ettiğini gördüm diğerlerinde hep uyuyodu sanırım yada doktor devamlı değiştiriyor yönü hareketini anlamıyodum. öle yani resimleride koyuyorum çok net diil ama olduğu kadar artık cinsiyeti 1 ay sonra öğrenicekmişiz ama sizin tahminlerinizi bekliyorum kızlar :)
cnm ıkılı test ıcın bugun Kartal a gıttım
kan vermek ıcın bıraz bekledım ama
bırkac saat sonra soonucları hastanenın sıtesınden gorebıldım
bence kesınlıkle lutfı kırdar a gıt
z kamıl cok daha kalabalık
bana carsamba cıkar dedıler ama
aynı gun gordum sonucları nette
yarın da almaya gıdıcem ve doktora gosterıcem
tek kurus da odemedim
kızlar merhabaa yaa biraz boş bırakmaya gelmiyor,sayfalar almış başını gitmiiş..biz de bi gelşme yok..haftasonu doktor randevumuz var..iple çekiyoruz haftasonunu
evde sersem gibi oldum...yemek yapmam lazım,evi süpüreyim diye düşünüyorum ama sabahtan beri hiçbirine elim gitmiyor...bari hava alıp gelim diyorum onada ayaklarım gitmiyor..nolcak bu halim yaawww...:44:
Maşşallah canım tontalağa Allah nazarlardan saklasınçok şükür ki iyi haberlerle geldin sende
Maşallah Canım çok güzel bu ufaklık ama erkek mi sanki
Sağlıklı olsun en başta
Darısı benimde başıma
aa ne güzel bir tesadüf oldu öyle canım ya tam da gidişinin üzerine sormuşum
evet benim aklımda da hep kartal lütfi kırdar var ama en erken 21 aralık neredeyse 1 ay var nasıl yapbilirim bilmiyorum bugünden beri bakıyorum randevularına
canım sen gebe polikliniğinden almıştın değil mi randevuyu?
şimdi daha çok heveslenmeye başladım ama ben geç kaldım uzak bir tarihe randevu veriyolarkartal devlet hastanesinden aldım randevumu gün bekliyorum ikili testim için..
teşekkür ederim cnm bende bi süreliğine rahatladım çok şükür darısı diğer annelerin başına :)
teşekkür ederim cnm
bakma cnm öle dediğime bende hep erkek hissediyorum zaten ama bi umut besledim öle görüncedoğru cnm oğluşumda olsa herşeyimiz onlar bizim
darısı seninde başına en kısa zamanda cnm
ben az önce baktıgımda yarın ıcın 8 40 a 1 kısılık yer vardı demek ki biri randevusunu iptal etti
alındı mı randevu bılmıyorum
bı baksana tekrar
normakld een gec 1 hafta sonraya alırsın randevu ama ben de anlamadım
27 kasımdan sonra 1 ay sonraya vermıs
bı baksana alınmmaıstır belkı
ben az önce baktıgımda yarın ıcın 8 40 a 1 kısılık yer vardı demek ki biri randevusunu iptal etti
alındı mı randevu bılmıyorum
bı baksana tekrar
normakld een gec 1 hafta sonraya alırsın randevu ama ben de anlamadım
27 kasımdan sonra 1 ay sonraya vermıs
bı baksana alınmmaıstır belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?