2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bu arada arkadaslar çok erken diye konudan bahsetmek istemedim ama aklınızda bulunsun bebek sekeri ve süsleme ile ilgili her şey için benle irtibata geçmeden hareket etmeyin hihihihiihih reklam olmasın

bahsedelim canım ben seviyorum bebeklerle ilgili herşeyi:)) erken geç önemli deil:)

iyiakşamlar şekerler Rabbim yar ve yadımcımız olsun inşallahularınızı eksik etmeyin el haberlerle geliriz inşallah hepimizde Amin

sanada iyi akşamlar cnm. ne güzel dualar ediyosun ya maşallah bende Amin diyimm o zaman cümlemizin inşallah

canııım teşekkür ederim...pazar günü yutkunma sorunuyla,şiddetli baş ağrısıyla başladı kuru öksürüğe çevirdi...deli gibi hapşuruyorum hıçkırıyorum falan ben de bilmiyorum ne oluyor,ama bebişten dolayı savunma mekanizması göçüyormuş biraz ,çok dikkat edin bu kış aylarında özellikle..
çok haklısın ilgiye ihtiyacımız oldugu için kim bizimle ilgilenirse kedi yavrusu gibi peşine takılıp gidiyoruz..
ben daha önceden kayıt yaptırmıştım,17. hafta doktorunuz önerirse tetanoz aşısı için sizi arayacağım dedi bugün bana...

bahsedelim canım ben seviyorum bebeklerle ilgili herşeyi:)) erken geç önemli deil:)

Biz 2008 Aralık annelerinde bi konu açmıştık bebislere aldıklarımız diye orada paylaşmıştık her şeyi inşallah burada da yapabiliriz. Benim seker atölyem var bu arada bebeğim oldugunda hastane dahil her yer süslü süslü olsun istiyorum inşallah da olur kafamda çok planlar var ve çevredeki arkadaşlarda çok merak ediyoruz neler yapacaksın diye diyorlar :))

ne güzel canım o zaman bize de yardımcı olursun bende özel farklı şeyler olsun istiyorum:) arada paylaş bizimle, hatta feyste grubumuz var orda paylaşabilirsin, ekli misin gruba???

kızlar bebişlerinize bişeyler aldınız mı ben daha bi çöp almadım cinsiyeti bekliyorum

Bende bir çöp bile almayanlardanim cinsiyeti bekliyorum erkek olursa oğlumun bı dolu kıyafeti var yepyeni duruyorla hastane çıkışından ayakkabi mont çorabına kadar onları giydiririm tabi hiç bisey almadan olmaz bı kac gezmelik alırım gerçi yaz bebeği olacaklar benim oğlum Aralık dogumluydu :)

Ben de ağrılar yüzünden dün gittim doktra her aile endişeleniyor fakat bunlar rahim ağrısı dedi. Rahim büyüyor organlara baskı yapıyor bazen kaslar gelişiyor... Ağrı normal dedi. Kanama yoksa sorun yok diyor hep dr um:))

Merhaba kızlar nasılsınız?Bugün doktor kontrolümüz vardı..çok şükür güzel geçti..bebeğim 13+5 görünüyormuş..ilk muayenelerde 3 gün gerideydi..sonra haftasıyla uyumlu oldu..şimdi öne bile geçmiş:)) cinsiyete baktı göremedi..daha doğrusu bebiş göstermiyo dedi..kemik yapısına baksanız dedim..güldü..fal bakmayalım şimdi nasılsa 2 hafta sonra öğrenirsin dedi..bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil artık..sizlerde haberler nasıl kızlar?

aynen canıım hiç bişey almadım..kızımdada 6 aylık olana kadar almamıştım.eğer erkek olursa yüklü bir alışveriş bizi bekliyor..kız olursada hemen hemen öyle çünkü kızımın hatıra olabilecek şeyler dışında çoğu şeyini dağıttım

meraba cnm güzel geçtiğine sevindim.seninki maşallah büyümüş baya ama biz resimm isteriz resim yokmu

Bende dağıtmıştım ama baya bı kıyafet almışız oğluma birde mevlutte gelen hediyeler :)))

Nasıl yani senin bildiginden daha mı ileride çıktı haftası yani benimde öyle olabilir mı acaba drum 8. Haftada haftasına uygun demişti acaba simdi daha mı ileridedir ne güzel sizler güzel haberlerle geldiniz Rabbim banada nasip etsin böyle haberler vermeyi (âmin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…