- 9 Ağustos 2010
- 347
- 6
- 68
valla cnm ben geç girdim direk yazdığım şu oldu slmm nasılsınız canlarım minikler nasıl cinsiyetlerle sağlıklarıyla alakalı soru sordum bir kmse cvp vermedi bazen kızıyorum belli başlı kişiler sadece aralarında yazışıyor bir konu hakkında ben hamile kaldığım topiğe gidince daa mtlu oluyorum ordaki arkadaşlarımla burda arkadaşlık fazla yok belli başlı kişiler yorum yazıo sadece mutluluğmuda mutsuzluğumuda paylaşmak istemyorum burda bundan snra girsem nolur grmesem nolur mal gbi bekle ki 2 kelime cvp gelsin peehhhh listedende çıkacağım arzuya msj atıp böylesi daha iyi olucak
kızlar bence çok yanlış düşünüyosunuz yani ya görmüyoruzdur yazılanları yada o konu hakkında bi fikrimiz yoktur onun için yazmıyoruzdur. bazende bana bi üşengeçlik geliyo sadece okuyorum kimseye yazmıyorum. mesela mide bulantılarından bahsediliyor benim midem çok şükür bulanmadığı için o konuya hiç girmiyorum. ama iyi bi haber geldimi tebrik ederim kötü bi haber geldimi destek olmaya çalışırım önemli olanlarda bunlar zaten lütfen böle düşünüp alınganlık yapmayın bencede bunların hepsi hamilelikten kaynaklanıyor sizinde suçunuz yok aslındacanım bende öyle bazn yazılyor ama genelde yazılmıyor vajinismus topiğiede hers karma konuşurduşimdi bikaç sayfa geriye gitseniz benimde çoğu yazdığım şeye cvp gelmediğini görürsünüz.
yediklerin bebişine gidiyo cnm o tokluk hissediyodur sen merak etme takviye yapmaya devam et bebişin aç kalmasınbenim belim çok ağrıor ya poff :2:
buarada midem kazınıor, yemek yiyorum, sanki okadar yemeği ben yememişim,midem kazınmaya devam edior,
o kadar yediğim ne oluor, neden tokluk hissetmiorum, neden hala karnım gurulduor alla allaaa
inş güzel haberlerle gelirsin cnm dualarla bekliyoruz seni burda..yok canım henüz kesilmedi devam ediyor . kasıklarımda ağrıyor baya akşam gidiecem doktora
cnm böle düşünmemiz çok saçma aslında bi ara bende bu duyguya kapılmıştım :) ama Allah korusun bebeğimizin kalbi dursa dahi belirtiler devam edermiş daha dün yengemle konuştuk bu konuyu onun bebeğinin kalbi durmuştu 2 hafta öle durmuş hiçbişey hissetmemiş belirtilerimin hepsi devam ediyodu dedi kürtaja bile midem bulanarak gittim dedi. ama yinede için rahat etmicekse git cnm çünkü gerçekten insanın içine bi kurt düşmüştü kim ne derse desin bi kulaktan giriyor diğerinden çıkıyormerhaba kızlar nasılsınız bugün bütün sayfaları okudum ama içimden yazmak gelmedi midem bulanmıyo bugün hiçbiyerimde ağrımıyo bunlara üzülüceğimi düşünemezdim aklıma kötü kötü şeyler geliyo haftayı bekleyemiycem doktora gitmek için bu cumartesiye randevu alıcam sabredebilirsem tabi birden bire bu kadar iyilik içime kurt düşürdüdoktora gitmeniz işimize gelir bizde ne güzel bebiş resimleri görürüz severiz azcıkk
vay be benim kafadan bi doktormuşKızlar bugün arkadaşımın muayenesi vardı yeni bebeği oldu bende gittim onunla Dr a 2 li testi sordum bana 2 li test nedir biliyormusun dedi evet dedim nedir dedi down sendromu ile alakalı dedim peki down sendromu nedir onu biliyormusun dedi onunda açıklamasını yaptım peki diyelim sen testi yaptırdın ve sonuc olumsuz gebeliği sonlandirirmisin dedi bende hayır tabi dedim o zaman beden testi yaptıracaksın ki dedi olumsuz çıkması halinde 9 ay nasıl gecer dedi o an kafam karıştı ama ben yaptıracam ins sonuc ne olursa olsun inşallah bı olumsuzluk çıkmaz sonuçta bu benim 2. Bebeğim ilki problemsizdi çok şükür Buda öyle olur umarımbende öle düşünüyodumda cnm doktora söleyemeden yaptırmıcam diiye o beni ultrasona alıp başladı bile bende bişey demedim bebeğimi daha çok görürüm diye inşallah herşey güzel çıkar cnm..