2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar bı dua var aklıma gelmişken sizlerle paylaşmak istedim dogumu kolaylaştırıcı sümme sebile yesserah ( anlamı : sonra yolu ona kolaylaştırdı ) birde rabbi yesir ve la tuassir rabbi temmim bil hayr

valla kızlar ben aldım ya biraz bişiler dayanamadımm yani istanbulda olsam bu mağazalardan çıkmam heralde bunları da istanbula geldiğimde almıştım cicilerimizde bunlar

meraba teyzecikler:)

biz bugün annemle ve babamla görüştük annem yine herzaman olduğu gibi çok heyecanlıydı :) her bi yerimi gösterdim cinsiyetim dışında onun için bi ay daha bekletiyo dedi doktor amcamız bana bide yaramaz dediler çünkü yerimde durmadım ben kıpır kıpırdım annemlere el bile salladım :) doktor amcamız ense kalınlığımada baktı ve 1,6 çıktı ben anlamam öyle şeylerden ama annem derin bi oh çekti o rahatlayınca ben de sevindim ve anneme hep el salladım bide kalp atışlarımı dinlettim çok mutluyduk hepimiz ikili testimizide verdik salı günü alacakmışız annem öyle söyledi. bu gün yaşananlar bu kadar teyzecikler kardeşlerim ve siz nasılsınız?

ButunduamvesenamBazı hamilelerin bulantı yerine yanma, ağrı vs. oluyomuş midesinde senden onlardansın anlaşılan. Tüm çektiklerimiz günahlarımıza kefaret olacak inşallah. Ben de hatim okuyorum günde bir cüz bazen daha fazla artık vaktime göre, bi de hergün Meryem Suresi okuyorum. Sen de oku canım hatta mealine de bi göz gezdir Hz. Meryem'in, Hz. Zekeriya'nin, Hz İbrahim'in nasıl en imkansız dedikleri zamanda çocuk sahibi olduklarından bahsediyo. Hem doğumu da kolaylaştırıyomuş hem de iffetli ahlaklı olmasını sağlıyomuş diye duymuştum. Hakkaten bir arakdaşım 2 hamileliğinde de hergün okudu ve doğumları çok kolay oldu. Hatta ilkinde muayeneye gitti meğer doğum başlamış 5 cm açılması olmuş hemen doğuma aldılar ikincisinde de aynı şekilde muayene gitti 7 cm açılması olmuş :52Ç yine hemen doğum yaptı. Darısı bizim başımıza. Ben de yasin'i de ekleyeyim günlük Kur'anıma.

Benimde aşerdiklerim rüyalarıma giriyodu şimdi biraz duruldum Dediğin gibi bazı şeyler tutmuyo. Mesela aşure yapıcam ama buğdaydan şüpheliyim bizim buğdaydan farklı. Simiti İstanbul'dan getirip buluğuma koymuştum taze çıtır çıtırı gibi olmuyo nefsini körlüyo.

ben Meryem suresini 41 gun hamile kalmadan okumustum. yusuf suresinide okudum. simdi gunde 1 cuz ve 3 yasin okuyorum. aslinda calismasam daha fazla okurum ama bu kadar ancak okuyorum. ama 7 hatim bittikten sonra allah nasip ederse doguma kadar meryem suresi ve insirah suresi okuycam. dogum kolay oluyormus. malum normal dogum yapmayi istiyorum insallah kolay olsun:)

simiti bende internetten alabiliyorum ama dedigin gibi turkiyede yedigim gibi olmuyor. kendim yapmayida denedim hic olmadi. bir suru degisik tarif denedim ama omuyor ne yapsam

meraba cnm güzel geçtiğine sevindim.seninki maşallah büyümüş baya ama biz resimm isteriz resim yokmu
canım malesef tarayıcı yok bende diğer türlüde zaten net değil..daha kötü görünür..

amin..evet canım normal gününden 3 gün ilerde görünüyor şu anda ..bebeğim güzel gelişmiş şükür inşallah sende böyle güzel haberlerle gelrsin..muayenen ne zaman?

oy ne şeker şeyle bunlar..maşallah..kız doğuma kadar evde yer kalmıcak:)) ama bunlara bakmak bile motive ediyor insanı iyi yapmışsın canım..yalnız ayaklı tulum çok alma derim çok şekerler ama pek kullanışlı olmuyor..helede bebeğin biraz iri doğmuşsa ayaklar çekiştiriyor aşağı..ayaksız olanlarını tercih et..güle güle kullansın bebişin

aferin sana bebiş uslu durduğun için..anneni hiç üzme böyle
Gözün aydın canım..darısı diğer testlere..

ayy yesin senii teyzesiii bizde çok iyiyiz senin güzel haberlerini aldık daha iyi oldukk :) aferin hep öle yaramazlıklar yap kıpır kıpır ol annende orda olduğunu bilsin rahatlasın hep doktor amca resmini çekmemiş mi sor bakim annene çektiyse göstersinde bizde görelim bu tatlı bebişii

amin..evet canım normal gününden 3 gün ilerde görünüyor şu anda ..bebeğim güzel gelişmiş şükür inşallah sende böyle güzel haberlerle gelrsin..muayenen ne zaman?

İnşallah bebeğim ya kontrolum c.tesi bugün 10+0 olduk ctesi 10+4 olucam

kızlar bebişlerinize bişeyler aldınız mı ben daha bi çöp almadım cinsiyeti bekliyorum
ben bisey almaya korkuyorum o yuzden almiyorum. heralde 7 aylik olana kadar zor biraz. ama benim kayinvalide simdiden besik falan almis getirdi hemen. birinde gormus ozenmis gitmis aynisindan almis. ben aslinda kizdim bana telefonda soyleyince cok erken diye ama eve gelincede bayildim bisey diyemedim. mobilyasini falanda zaten o alir bize birakmaz.
kiyafete gelince hic almadik bakalim su riskli donemi atlatayim belki ufak tefek begendigim biseyler olursa alirim. aslinda benimde icim gidiyor internette falan gorunce.

evet cnm öle diyolar ayaklı alma diye ama onlar daha tatlı oluyo yaa gelde alma işte bunları cinsiyeti bilmediğim için çokda almak istemiyorum hep sarı beyaz oldu belli olsunda ona göre alıcam yoksa ben bu kadarlada durmazdım kesin ama o tulumları alıyorum bazen kucağıma nasıl duruyo diye geçiyorum aynanın karşısına ay minnacık yaa nasıl tutucaz biz onlarıı eşimde dün diye ben alamamki kucağıma korkarım ama eminim indirmezler kucaklarından

aferin sana bebiş uslu durduğun için..anneni hiç üzme böyle
Gözün aydın canım..darısı diğer testlere..

teşekkür ederim tatlım inşallah diğer testlerimizide böyle atlatırız.. ve darısı başka yaptıracakların başına inşallah..

çekmiş teyzecik annemde çok istiyomuş atmayı ama tarayıcımız olmadığı için atamıyomuş oda üzülmüş atamayınca hem ben hep kıpır kıpırım ki bi de annem beni görmeye girmeden çikolata yiyince daha bi kıpır kpır oldum ben :)

ee cnm 12. haftana girmişsin Allahın izniyle riski atlatmış sayılırsın neden öle düşünüyosun başka bişey mi var? inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına cnm beşiğindede mışıl mışıl uyuduğunu görürsün Rabbim hayırlısını nasip etsin..

oh ne güzel canım..öyle kayınvaliden var daha ne istiyosun..bırak alsın kadın:))

annelik hissi öyle bişeyki canım sanki 40 yıldır anneysmişsin gibi..ben kızımda onu ben yıkayamam kucağıma alamam diyordum..ama yalnız kalınca hepsinide yaptım..hiçte zorlanmadım..eşimde ilk başlarda bi yerini acıtırım diye korkuyordu..ama benden çok alır oldu kucağına sonra:))işten gelir gelmez beşiğin dibinde bitiyordu adam:)) korkma annelik yaratılıştan gelen bişey..yetrki sağlıklı doğsunlarda

Son düzenleme:

ayy darısı başıma inşallah ama gerçektende şimdiden böle bağlandığımıza göre onları görünce nasıl oluruz acaba ben kimseye vermek istemem heralde ayy yazık babalarada bütün gün göremeden nasıl durucaklar nasıl bitmesinler beşiğin başında yazık adamlara yaa

kızlar bebişlerinize bişeyler aldınız mı ben daha bi çöp almadım cinsiyeti bekliyorum

ben çok az aldım iki zıbın iki çorap ve bitane bere ama teyzelerim ablam sağolsun onlar bissürü bissürü almışlar gördüm bayıldım ama bize vermediler daha alcaklarmış hepsinide bir getirceklermiş renk konusunda da hep ara renkler almışlar cinsiyet belli olunca tek renge geçeceklermiş.

neyse artık başka zaman görürüz bizde seni üzülmesin annen :) valla bende çikolata yedim ama senin arkadaşın çok uykucu olucak heralde yine çok hareket ettiğini göremedik biraz işte elini oynattı sanki neyse iyi olsunda yavrucumm

ben onuda kudurturum teyze oda yaramaz olur ben gibi bi tanışalımda sen hiçç merak etme.. hem çok şükür iyiymiş ya arkadaşım benim :)

Kızlar oku oku bayıldım...
Hepsini de bitiremedim üstelik..
Allah muhabbetinizi artttırsın...

Ben dün KArtal Lütfi Kırdar da ıkılı test yaptırdım bugun sonucunu aldım.
Kombine risk 1/10000 den az.
Çok rahatladım gerçekten..
Tabii bunlar sadece istatistik veri ama yine de insanı korkutuyor..
İnşallah hepimiz sağlıkla bebişleri kucaklarımızda buluruz..

Ben bir çöp almadım kuzuya...
Cinsiyetini de sormadım doktora, aklıma gelmedi.
Burda aklma gelmedi diye yazanlara ınanamıyordum, ınsan naısl sormaz dıyordum..
O an ucup gidiyor insnaın aklından.
Amac 2 lı testte olcumun ıyı cıkmaıs olunca cınsıyet 2. pland akalıyor demek ki...

Acelem de yok..
Çin Takvimine göre kız,
free beta hcg ye göre erkek,
tatlıya aşerme durumuna göre yine erkek..
Ama gerçek ne..
Onu zaman göstericek..

Kendinize dikkat edin,
bebişleriniz artık sizden beslenmeye hemen hemen herkeste basladı..
Özellikle kaliteli Protein almaya özen gösterin..

Öptüm hepinizi..

insallah canim arkadasim. bende yuksek risk var. 5 kez dusuk yaptim daha once. yasimda sizler gibi genc degil malesef. dun gece ruyamda bebegin kalbini bulamadik. galiba hep korktugum icin boyle ruyalar goruyorum. sabah kalkar kalkmaz doppler la kontrol ettik. piskopat olduk iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…