2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canim ben yaptirdim ikiliyi ve cinsiyeti de ogrendik buyuk ihtimal. Ama tahlillere gore degil bildigin 4 boyutlu ultrasonla epey inceledi doktor ve ondan sonra soyledi kiz oldugumuzu. Yapilan tahlillere baktim da Bhcg degerine hic bakilmamis zaten.

Yaaa benim doktorun ultrason cihazi iki boyutlu olanlardan, uc boyut icin baska yere mi yonlendiriyor ikili testte. Nasil oluyor acaba :44: ben de 12+5 te gidecegim insaallah bir aksilik cikmazsa. Benimki de gosterse ya kendini

Ayy Allah im yaa bize de nasip olur insaallah bidiklanmalari kucucuk elleri ayaklariyla...

İyi ki bunu soylemissin cunku neredeyse siparis veriyordum d&r dan, iyi oldu boylesi.

Ne guzel iste belki de erken bitmistir sikayetlerin. Kotuyu dusunme, insaallah birsey yoktur.

Bu arada arkadaslar çok erken diye konudan bahsetmek istemedim ama aklınızda bulunsun bebek sekeri ve süsleme ile ilgili her şey için benle irtibata geçmeden hareket etmeyin hihihihiihih reklam olmasın

Bunu arada sirada hatirlatman gerekebilir malum daha epey zaman var

Darisi bizim bebislerimizin basinaa :)

Bu cikolata isini de unutmazsam mutlaka denicem hee, yazayim hatta bir yerlere. Uyur muyur bebis, zaten bir ay gecmek bilmiyor....

Merhabalar kızlar nasılsınız?

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar varmış..Darısı başımıza...

3 aralıkta randevum.. 12+1 olacaz o gün..Ne dersiniz cinsiyet belli olurmu?

Merhabalar kızlar nasılsınız?

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar varmış..Darısı başımıza...

3 aralıkta randevum.. 12+1 olacaz o gün..Ne dersiniz cinsiyet belli olurmu?
Merhabalar,
Biz cumartesi 2 li taramadaydık normalde 12+1 di o gün doktorum 12+6 olduğumuzu söyledi.Taramamız temiz çıktı çok şükür.Doktora sordum cinsiyet hakkında birşey söylermisiniz dedim daha erken dedi biraz ısrar sonucunda erkeğe benziyor ama erken dedi.

benim bugün 12+5 ti bugün belli olmadı canım yani dr umuz yok belli değil dedi

Yaa belli olalari duyuyorum umitleniyorum, boyle duyup uzuluyorum, bir an evvel gostersin kendini di mi ama... Benim de 12+5 olacak da randevumuzda ondan bu telasim. Hatta doktor tam 12 bitince gel dedi ama ben o haftann sonuna aldim kiii biraz daha buyusun de gostersin marifetlerini diyee

Kesinlikle doktorumla görüşeceğim
halsizliğim bence beslenemediğimden
Canım benim çok teşekkür ederim sorumu cevapladığın için hemde böyle ayrıntılı bir şekilde
zaten diş etlerim kanıyo demekki bendeki olanı alıyo annesinin minnağı

inşallah gösterir canım ama bizim pıtırcık göstermedi

Ben ayın başında yada sonunda devlet hastanesine, 15indede özele gidiyorum..Pazartesi belli olmaz diye düşünüyorum aslında...Ama 15 gün sonra özelde belli olur belki bir ihtimal...

Bende 2li test için gidecem bakalım.İnşallah sıkıntı çıkmaz..

İnşallah bir sıkıntın olmaz.O süreç çok zor geçti bende.O gece uyuyamadım.Yaptırmicam dedim sonra yaptırıp yüzleşmeliyim dedim.İyi ki yaptırmışım yoksa hep bir şüphe kalacaktı.Büyük ihtimal senin cinsiyetide söyler doktorun birde bence his de önemli.Annenin hissettiği belirleyici gibi geliyor bana

Bebeğimle konuşurken bir hafta kızım diyorum 1 hafta oğlum

Ama içimden hep kız geçiyor.Doktorun kız dediğini hayal ediyorum..Bakalım nasip...

Ben 2li 3lü gibi testleri yaptırmayı düşünmüyordum ama eşim istiyor.İnşallah bir problem çıkmaz.İkili test için kan testi yapılıyor birde ultrasonla baklıyor dimi

selam hanımlar nasılsınız.. bebişleriniz nasıl
ocakta taşınıyorum yeni bir dr bulmam gerekecek ve zor olucak hamile hamile taşınma işleriyle uğraşmak
haftasonu ikili testimi yaptıracağım biraz geç aldım bende günü belki cinsiyetini öğrenirim diye

içime sinmedi benimde canım sürmedim nolur ne olmaz geçer artık kendi kendine napalım..

Benim de gönlüm kızdan yana,hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda.Evet ultrasondan baktı doktorumuz ama 3 kez girmek zorunda kaldım ölçümümüz baya zor oldu.İlkinde kıpırdamadı,sonra yüzünü döndü 2 saatte anca görüntü yakalayabildik.Birde 3 tüp kan aldılar.Rutin testlerimizide yaptı doktorumuz.Toxoplazma,karaciğer faaliyetleri vs.1 gün sonra belli oldu netice.

annişler nasılsınız sürekli uyuyyorum var mı benim gibi olan yeni kalktım ya gece 3 te yattım ikindi 3 te kalktım akşam 8 degene uyudum şimdi uyandım kaç saattir uyuyorum günüm uyuyarak geçiyor şimdide elim ayağı m uyuşuk bu ne uykudur hayır doğumdan sonra napıcam birde çalışırsam ne yaparım die düşünüyorum kafamı koyduğum yerde uyuyorum

Ohhh maşallah cnm ne uykusu bu böle:))) amannn boşver geliyosa uykun uyu sonra bu günlerimizi mumla arıycaz bebişler gelince:)

yok canım ya bende seninleyim 5 kilo

Ohhh maşallah cnm ne uykusu bu böle:))) amannn boşver geliyosa uykun uyu sonra bu günlerimizi mumla arıycaz bebişler gelince:)

hep böyle hep halsiz mumla arıcaz da nasıl dayanıcam diye düşünüyorum eşim ben yandım desene diyor artık seninle uğraşırım uyan derya kalk derya :) haklıda oda benim tam tersim uyku düşkünü değil:) hayırlısı alışıcaz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…