- 21 Haziran 2009
- 386
- 522
- 648
- 39
Canim ben yaptirdim ikiliyi ve cinsiyeti de ogrendik buyuk ihtimal. Ama tahlillere gore degil bildigin 4 boyutlu ultrasonla epey inceledi doktor ve ondan sonra soyledi kiz oldugumuzu. Yapilan tahlillere baktim da Bhcg degerine hic bakilmamis zaten.
Yaaa benim doktorun ultrason cihazi iki boyutlu olanlardan, uc boyut icin baska yere mi yonlendiriyor ikili testte. Nasil oluyor acaba :44: ben de 12+5 te gidecegim insaallah bir aksilik cikmazsa. Benimki de gosterse ya kendini
kızlar dün randevum vardı.. bebişim serpimiş.. 8,5 cm olmuş kuzu
çok şükür ikili testimiz güzel çıktı.. bebiş bağdaş kurmuş, dr ne kadar çabalasada pozisyonu bozmadı..
bende rahatsız etmeyelim dedimm..o yüzden cinsiyetle ilgili bi netleşme olmadı..
önemli değil.. sağlıklı olsundaa
Cok sukur gozun aydin iyi cikmis testin, darisi bizim basimiza artik.
bende 2-3 gündür hareket vardı.. kendimi dinleyip ''acaba'' demeye kalmadan kesiliyordu..
ama şuan sabahtandır kıpraşımlar var.. öyle durup kendimi dinliyorum..
içim bi tuhaf, kendimi çok iyi hissediyorum.. ne tatlı duygudur bu ya..
hepinizin bu güzel paylaşımını bekliyorumm..
Allahım kucağımıza aldığımız günleri görmeyide nasip etsin..
Ayy Allah im yaa bize de nasip olur insaallah bidiklanmalari kucucuk elleri ayaklariyla...
Anne - Çocuk - Bebek - Aile - Anne Psikoloji - Video Portalı - Hamilelik - Cinsel Sağlık adresinden söyledim ben. tahmini 10-15 gün içerisinde geliyo. kitap ücretsiz sadece 5.90 lık bir kargo ücreti var o kadar.
seninde tek yapman gereken yukarıda adrese gitmen. sayfa başında hemen çıkıyor zaten ücretsiz kitabınız adresinize gelsin diye. oradaki bilgileri doldurman yeterli.
İyi ki bunu soylemissin cunku neredeyse siparis veriyordum d&r dan, iyi oldu boylesi.
merhaba kızlar nasılsınız bugün bütün sayfaları okudum ama içimden yazmak gelmedi midem bulanmıyo bugün hiçbiyerimde ağrımıyo bunlara üzülüceğimi düşünemezdim aklıma kötü kötü şeyler geliyo haftayı bekleyemiycem doktora gitmek için bu cumartesiye randevu alıcam sabredebilirsem tabi birden bire bu kadar iyilik içime kurt düşürdü
Ne guzel iste belki de erken bitmistir sikayetlerin. Kotuyu dusunme, insaallah birsey yoktur.
Bu arada arkadaslar çok erken diye konudan bahsetmek istemedim ama aklınızda bulunsun bebek sekeri ve süsleme ile ilgili her şey için benle irtibata geçmeden hareket etmeyin hihihihiihih reklam olmasın
Bunu arada sirada hatirlatman gerekebilir
meraba teyzecikler:)
biz bugün annemle ve babamla görüştük annem yine herzaman olduğu gibi çok heyecanlıydı :) her bi yerimi gösterdim cinsiyetim dışındaonun için bi ay daha bekletiyo dedi doktor amcamız bana bide yaramaz dediler çünkü yerimde durmadım ben kıpır kıpırdım annemlere el bile salladım :) doktor amcamız ense kalınlığımada baktı ve 1,6 çıktı ben anlamam öyle şeylerden ama annem derin bi oh çekti o rahatlayınca ben de sevindim ve anneme hep el salladım bide kalp atışlarımı dinlettim çok mutluyduk hepimiz ikili testimizide verdik salı günü alacakmışız annem öyle söyledi. bu gün yaşananlar bu kadar teyzecikler kardeşlerim ve siz nasılsınız?
Darisi bizim bebislerimizin basinaa :)
neyse artık başka zaman görürüz bizde seni üzülmesin annen :) valla bende çikolata yedim ama senin arkadaşın çok uykucu olucak heralde yine çok hareket ettiğini göremedik biraz işte elini oynattı sanki neyse iyi olsunda yavrucumm
Bu cikolata isini de unutmazsam mutlaka denicem hee, yazayim hatta bir yerlere. Uyur muyur bebis, zaten bir ay gecmek bilmiyor....