2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ablam dogum yapti epidural sezaryen oldu.Minicikdi, dudaklari kirmizi, 3 kilo 600 gram boyuda 51 santim bana kilosu iyi geldi ama normal dogumu dusunurken tirstim yani o nasil cikicak bildigin tostos bebek .Dua eden,edemeyen kim hamileyse Allah hepinizin dogumunu kolay ve saglikli nasip etsin.O kadar hamilelik ve dogum gordum ama suan o kadar farkli hissediyorumki yasamayan bilemez diye birsey var ya o gercekten dogru simdi hamile olunca ablami yada bebegi izlerken hersey bana cok farkli,ozel geliyor.8 gun sonra bebegimi gorucem yaklasik 1 aydir gitmiyorum kontrole sabirsizlaniyorum :)

canım tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün inşallah...
darısı sana ve bizlere...

aaaa bizimde 16 haziranda bir yılımız dolucak. Doktor da tahmini doğum tarihimize 16 haziran dedi. Ama saatli bomba değil ki bu bilemyeyiz tabi ne zaman doğar.

Benimkine de öyle dedi buradaki takvime göre de 14ü çıkıyordu ben doktorun dedigiyle degistirdim..birlikte gidiyor bizimkiler bakalım tarihler doğumda değişecek mi

Gecmisten gelebildim çok şükür..yarın yine sayfa sayfa yazarsınız yine ben koştururum peşinizden..2 gündür misafirlerim oluyor yarın da bizde olacaklar..bı is için geliyorlar çok bise yapmadım bugün ama ev sahibi olunca yine de gün gidiyor o sekilde aksam bı saatten sonra girebiliyorum bende..ne güzel yaa topicte bebisinin resimlerini ekleyenler,güzel sonuc alanlar çoğalmış.biz de bu haftasonu gideceğiz ins bir ay aradan sonra..çok merak ediyorum bebisimi..

allah analı babalı büyütsün :) epidural doğum nasıl doğum ? herneyse darısı burda olan herkesin başına bizde alsakdık kucağıma :)

ben yeni geldim kızlar inşallah haziranın 22sine kadar benimde doğumum olucak ama bu benim 2. çocuğum onun içinn sezeryan olucak mecburen ilki de sezeryan olduğu için. Allah hepimize sağlıklı doğum sağlıklı evlatlar nasip etsin. epidurali sormuş arkadaşımız epidural dediği belden uyuşturuyorlar yani lokal anestezi oluyorsun bayılmıyorsun benim ilk doğumum öyle olmultu bunu da öyle düşünüyorum inşallah bence sezeryan olucaksa eğer lokal anestezi genelden daha iyi

günaydın kızlar,kargalar uyandı hadi sizde kalkın artık :))) yarın bebişi görmeye gidicez .dr hesabına göre 13. hafta bitti,bakalım cinsiyeti hakkında bişey söyleyeceklermi.sizinkiler belli oldumu,yada kimlerinki belli oldu?

Günaydınnn güzel annişler!erkenden kalktım bugün Allah'ıma şükür kendimi çok iyi hissediyorum..hamişliğin keyfine varmaya başlıyor muyuz ne?

çok sükür :) evde misin evdeysen benim içinde güzel bir kahvaltı yap derim

yaptım şekerim, eşimle güzel bir kahvaltı yaptık:) işe yolladım eşimi şimdi de çayımı içip gazete okuyorum:) senin için de bir yudum alayım dur ohh mis

günaydın kızlar hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH . dün doktora gittik çok şükür bir aksilik yok herşey yolunda .

yaptım şekerim, eşimle güzel bir kahvaltı yaptık:) işe yolladım eşimi şimdi de çayımı içip gazete okuyorum:) senin için de bir yudum alayım dur ohh mis

bende işyerinde kahvaltımı çok sıkı bir şekilde yapıyorum diğer öğünlerde bişey yiyemiyorum miğde bulantısından . kızlar sizin ağzınıda da metal yemiş tadı oluyor mu ?

Günaydın herkese. Güzel birgün olur inşallah.

Naz; çok sevindim bir problem olmamasına. Bu minikler arada bizi böyle korkutuyorlar işte :)

bende işyerinde kahvaltımı çok sıkı bir şekilde yapıyorum diğer öğünlerde bişey yiyemiyorum miğde bulantısından . kızlar sizin ağzınıda da metal yemiş tadı oluyor mu ?

O tat zaten insanı mahvediyor, bir şey yedirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…