2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
slm kızlar herkese gunaydın.sabah sabah işime geldım yıne masamın basındayım.merak eden barkadaşlar vardı.dun devlet hastanesıne ıkılı test yaptırmaya gıttım yapıyolar ve yaptırdım.kendı doktoruma göre bebeğim 11 hafta 3 gunluk demişti devlet hastanesınde kı bu doktor 12 hafta 3 gunluk dedi.tamam bı ıkı gun oynarda bu bı hafta nıye onu anlamış değilim açıkçası.bebeğim çok hareketlıydı doktor bı durda boyunu ölçeyım mubarek dıye soylendı yanı düşünun.çok korkuyodum çok sevındım mutlu oldum.cınsıyetımız bellı degıl daha ama sanırım erkek.cınsıyetını sordum oğlan dedı sonrada guldu.ciddi misiniz dedım yok canım şukadarcık seyın ne pipisi ne kukusu belli olur dedı.bı hafta sonra alıcaz sonuclarımızı kendı doktoruma gostercem.ınsallah bişecıkler cıkmaz bebeşimde.rabbım tum anne ve bebeklerıne sağlık sıhhat versın ınşallah

Günaydın herkese. Güzel birgün olur inşallah.

Naz; çok sevindim bir problem olmamasına. Bu minikler arada bizi böyle korkutuyorlar işte :)
sağol canım . ALLAH hepimzin bebeklerinin sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğmasını nasip etsin İNŞALLAH
O tat zaten insanı mahvediyor, bir şey yedirmiyor.

sorma canım ya o tat gelince bişey yiyeceğim varsada yiyemiyorum .

günaydın annişler dün doktara gitmiştik cinsiyetini belki gösterir diye ama bir türlü götermedi gerçi doktor anlamış gibi geldi bana birz sırıttı çünkü ama heralde tam net görmedi yanıltma yapmadıvurdum öksürdüm genede pozisyonunu değiştirmedi1 hafta önde gene 14 çıktı hafatsı boyuda 10cm olmuş 1 hafatada nekadar uzamış hayret

Son düzenleme:

MAŞALLAH canım bebeğine .

Kızlar Merhaba

Bugün sabah uyandığımdan beri sol kasığımda ağrı ve gerilme var hala geçmedi çok korkuyorum

günaydın canım aynı ağrı bende de var dünden beri ama bir sıkıntı yok çok şükür . sende korkma canım bişey yoktur ALLAH ın izniyle

günaydın güzel anneler nasılsınız ben idare eder işe gelmek çok zor geliyo yatağımdan söylene söylene kalkıyorum eşimde bana kızıyo gitme o zaman zorlayanmı var seni diyo ama evde kalıncada bi süre sonra sıkılırmıyım acaba diye düşünüyorum evde kalsam eminim bütün gün yatarım hiçte bi iş yapamam en azından böyle oyalanıyorum vakit geçiriyorum sizleri takip ediyorum mutlu haberlerle seviniyorum arada üzücü şeylerde duyuyoruz ama bundan sonra duymayız inşallahh

maşallah canım bebeğine ne kadar büyümüş doktorların emin olmadan söylememesi gerekiyo bence yanılma payı var ilk çocuğu olanlar neysede bizim gibi ikinciyi bekleyenler daha çok heyecanlanıyo kızdır o kız doktor yanlış görmüştür

Ne güzel herkes kahvaltıdan bahsediyor maşallah ben daha kahvaltı yapamıyorum sadece haslanmis yumurta ama kayısı kıvamında olacak :)

Maşallah bebişinize Allah analı büyütsün:) gayet normal bence boyuda kilosuda oyy kırmızı dudaklarınıda yerim ben onun ne güzel kokuyodur şimdi mis mis ay küçük bebek sevmeyi özledim yaa:) epidural sezeryan belden iğne vuruyolar omiriliğe galiba ben ondan daha çok korkuyorum ilki genel anesteziyle alındı bu nasıl olur bilemiyorum ama doktorum ne derse artık o günleri göreyimde ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…