slm kızlar herkese gunaydın.sabah sabah işime geldım yıne masamın basındayım.merak eden barkadaşlar vardı.dun devlet hastanesıne ıkılı test yaptırmaya gıttım yapıyolar ve yaptırdım.kendı doktoruma göre bebeğim 11 hafta 3 gunluk demişti devlet hastanesınde kı bu doktor 12 hafta 3 gunluk dedi.tamam bı ıkı gun oynarda bu bı hafta nıye onu anlamış değilim açıkçası.bebeğim çok hareketlıydı doktor bı durda boyunu ölçeyım mubarek dıye soylendı yanı düşünun.çok korkuyodum çok sevındım mutlu oldum.cınsıyetımız bellı degıl daha ama sanırım erkek.cınsıyetını sordum oğlan dedı sonrada guldu.ciddi misiniz dedım yok canım şukadarcık seyın ne pipisi ne kukusu belli olur dedı.bı hafta sonra alıcaz sonuclarımızı kendı doktoruma gostercem.ınsallah bişecıkler cıkmaz bebeşimde.rabbım tum anne ve bebeklerıne sağlık sıhhat versın ınşallah
günaydın annişler dün doktara gitmiştik cinsiyetini belki gösterir diye ama bir türlü götermedi gerçi doktor anlamış gibi geldi bana birz sırıttı çünkü ama heralde tam net görmedi yanıltma yapmadıvurdum öksürdüm genede pozisyonunu değiştirmedi1 hafta önde gene 14 çıktı hafatsı boyuda 10cm olmuş 1 hafatada nekadar uzamış hayret
günaydın annişler dün doktara gitmiştik cinsiyetini belki gösterir diye ama bir türlü götermedi gerçi doktor anlamış gibi geldi bana birz sırıttı çünkü ama heralde tam net görmedi yanıltma yapmadıvurdum öksürdüm genede pozisyonunu değiştirmedi1 hafta önde gene 14 çıktı hafatsı boyuda 10cm olmuş 1 hafatada nekadar uzamış hayret
günaydın güzel anneler nasılsınız ben idare eder işe gelmek çok zor geliyo yatağımdan söylene söylene kalkıyorum eşimde bana kızıyo gitme o zaman zorlayanmı var seni diyo ama evde kalıncada bi süre sonra sıkılırmıyım acaba diye düşünüyorum evde kalsam eminim bütün gün yatarım hiçte bi iş yapamam en azından böyle oyalanıyorum vakit geçiriyorum sizleri takip ediyorum mutlu haberlerle seviniyorum arada üzücü şeylerde duyuyoruz ama bundan sonra duymayız inşallahh
maşallah canım bebeğine ne kadar büyümüş doktorların emin olmadan söylememesi gerekiyo bence yanılma payı var ilk çocuğu olanlar neysede bizim gibi ikinciyi bekleyenler daha çok heyecanlanıyo kızdır o kız doktor yanlış görmüştür
benimde sabah gene başladı bel ağrım ben vurdurduğum iğnelere yoruyorum bacağımla beraber ağrıyo ama bebiş büyüdükçe bele baskıda oluyo ondanda olabilir canım
Ablam dogum yapti epidural sezaryen oldu.Minicikdi, dudaklari kirmizi, 3 kilo 600 gram boyuda 51 santim bana kilosu iyi geldi ama normal dogumu dusunurken tirstim yani o nasil cikicak bildigin tostos bebek .Dua eden,edemeyen kim hamileyse Allah hepinizin dogumunu kolay ve saglikli nasip etsin.O kadar hamilelik ve dogum gordum ama suan o kadar farkli hissediyorumki yasamayan bilemez diye birsey var ya o gercekten dogru simdi hamile olunca ablami yada bebegi izlerken hersey bana cok farkli,ozel geliyor.8 gun sonra bebegimi gorucem yaklasik 1 aydir gitmiyorum kontrole sabirsizlaniyorum :)
Maşallah bebişinize Allah analı büyütsün:) gayet normal bence boyuda kilosuda oyy kırmızı dudaklarınıda yerim ben onun ne güzel kokuyodur şimdi mis mis ay küçük bebek sevmeyi özledim yaa:) epidural sezeryan belden iğne vuruyolar omiriliğe galiba ben ondan daha çok korkuyorum ilki genel anesteziyle alındı bu nasıl olur bilemiyorum ama doktorum ne derse artık o günleri göreyimde ben