2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende yapamıyorum en sevdiğim öğündü kahvaltı ama şuan aklıma gelince bile midem bulanıyo kahvaltım 1 bardak süt 2 3 tane bisküvi

ben zorlada olsa sabah kahvaltımı sıkı bir şekilde yapıyorum çünkü diğer öğünler yiyemiyorum bende sabahları genelde şu şekilde yiyiyorum

2 dilim tam buğday ekmeği
domates küçük
salatalık küçük
beyaz peynir
5 adet zeytin

aynen öyle canım merakla bekliyoruz ilki hemen belli olmuştu dedim dokyora ilkler çabuk belli olur dedi şakamı yaptı anlamadım:44:

Ne güzel herkes kahvaltıdan bahsediyor maşallah ben daha kahvaltı yapamıyorum sadece haslanmis yumurta ama kayısı kıvamında olacak :)
bende yumurtadan tiksindim sadece kırıp yiyebiliyorum

kahvaltı yapıyorum da süt içemiyorum ben yaaa , ne zaman içsem midem bulanıyor içmek içinde kendimi zorluyorum ama napcam bilemiyorum:26:

günaydın kızlaaar bugün 11. haftaya başlamanın mutlulugu içindeyiz ben en son 7. haftada gitmiştim doktora şimdi 12 bitince gitmayi düşünüyorum siz hareketleri gördük falan yazınca bir heyecanlanıyorum sormayın gitsin
bu arada rüyamda ultrasona giriyordum önce "aaa kız" diyorum sonra daha dikkatli bakıyorum "erkekmiş aynı kardeşime benziyor" diyorum bakalım ne olcak bebiş sağlıklı olsun da hayırlısıyla

ben dayanamayıp küçücük bir tulum aldım

ben hiçbişey almadım henüz almayıda düşünmüyorum cinsiyeti belli olmadan erkek olursa bi kaç yeni tulumun dışında hiçbişey almıycam zaten abisininkiler taptaze duruyo daha ama kız olursa 5 -6 aylık olayım güzel bi alışveriş yaparım kısmet olursa tabi

kahvaltı yapıyorum da süt içemiyorum ben yaaa , ne zaman içsem midem bulanıyor içmek içinde kendimi zorluyorum ama napcam bilemiyorum:26:

süt içemiyorsan yoğurt ayran onları tüketmeye çalış canım ben de içyiğimi düşününce midem bir garip oluyor o yüzden içip sonucunu görmeye cesaretim yok öğle ve akşam yemeğinde yogurt ayran

maşallahın var canım daha ne olsun ben bunları 1 aydır ağzıma sürmüyorum öğlen ve akşam yemeklerinde az az yiyebiliyorum arada kraker falan beslenmem çok kötü yani ama düzelicek inşallah yoksa bebek çubuk kraker gibi bişey olucak

ya sütün alternatifi var peynir yersin onuda yiyemezsen yoğurt yersin ayran içersin ama ben bunların dışında meyve sebzede yiyemiyorum az pilavın üstüne bi kaşık yemek oda yağlı değilse susuz tarafından ve kraker gerçi dünden beri daha iyiyim sanki yavaş yavaş normale dönücez inşallah

haklısın cnm ; yogurt yiyorum allahtan , ama süt nedense içimi garip yapıyooooo

Günaydın hanımlar

Merhabalar kızlar nasılsınız?

Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar varmış..Darısı başımıza...

3 aralıkta randevum.. 12+1 olacaz o gün..Ne dersiniz cinsiyet belli olurmu?
Canım doktorlar erken diye söylemiyor, o riski almak istemiyorlar. Bazıları ise söylüyor hemen. Bana söylemedi doktor.

İkili test sonucum çıkmış. Free beta hcg 21,6. Bu durumda erkek mi oluyordu? Tatlıyı daha çok sevmeye ve yemeye başladım ben. Karnım da sanki top gibi duruyor önde. Yine de pembe dudaklı kız bebekler var hayallerimde

ya kızlarr bebıs acaba bu ara bızım yedıklerımızden mı beslenıo
benım hep mıdem kazınıo hep acıkıorm

Ben süt,yoğurt,ayran,peynir hiç birini tüketemiyorum. Sütüde artık en son çare nesquikle içmeye başladım. Allahtan maden suyunda da kalsiyum varmış, onu içiyorum.

bende de akşam ve öğlen yemeği yok denecek kadar az çoğunlukla 1 tabak çorbayla kapatmak zorunda kalıyorum öğünü miğdem almıyor çünkü . çok şükür sabah kahvaltımı sıkı yapıyorum diye avutuyorum kendimi

ya kızlarr bebıs acaba bu ara bızım yedıklerımızden mı beslenıo
benım hep mıdem kazınıo hep acıkıorm
Bildiğim kadarıyla ilk üç annenin beslenmesinden fazla etkilenmiyor. Sonraki aylarda besleniyorlar ki iştah da o zaman açılıyor

günaydınnn kızlaarrrr
acemipericim 50 altı erkek deniyor ama insallah sağlıklı gönlüne göre bi bebisin olur benim o değer 99 çıktı.doktor kıza benzetti..bakalım artık hayırlısı olsun..

kızlar şuan marmara üniv. Hastanesinde muayene olmak. Için bekliyorum çok heyecanlıym 3 haftadan sonra bebişimi görücektm ama doktor hanım sagolsun bütün hevesimi kaçırdı dogru düzgün bakmadı bile 10haftalık dedi halbuki bugün 10hafta 5günlüktü ultrasonda göremedm bile karman çorman karaltı şeklindeydi ay hayallerm yıkıldı ultrason çıktısı bile vermedi ya

ben sabahları süt gecede kefir içiyorum yoğurdu zaten çok severim ev yoğurdu yapmaya çalışıyoruz bu arada:) peynirde keçi peynirini seviyorum ben ondan alıyorum

Herkese günaydın :)

Kızlar dün dr giitk. diyorki 5 gün geride görünüyor geç yumurtlama olabilirmiş.. ama gayet sağlıklı görünüyor 2 hafta sonra tekrar bakalımkesinlik kazanır dedi. Bu durumda karşılaşan var mı arkadaşlar?
2 li test için de aralık sonu dedi... bakallım hayırlısıyla 3. ay bir bitse kafam daha rahat olucak.
Herkese sevgiler güzel bir gün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…