2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydınnn kızlaarrrr
acemipericim 50 altı erkek deniyor ama insallah sağlıklı gönlüne göre bi bebisin olur benim o değer 99 çıktı.doktor kıza benzetti..bakalım artık hayırlısı olsun..
Sağlıklı olsun da hiç umrumda değil erkekmiş kızmış. O sadece bir özenti benim için

günaydın meleklerim canım sıkma canını için rahat etmediyse başka dpktpra git bende kontrolden geldim doktor teyzemiz burun kemiğimiz oluşmuş ense kalınlığımız gyet iyi dedi ama benim zıpa bebişim zor yan döndü incecik parmakları var yerim ben onu testleimiz verdik Allah'ım ne olur ikili toxo testimde temiz çıksın hepimizin testlri temizz çıksın Amin

iki gündür belim felaket ağrıyor bilgisayar başında oturmak işkence haline geldi artık

ya benim belimde ağrıyo günlerdir..hatta 1 haftayı da geçti..doktor ilk basta idrar yollarımdakı enfeksiyona bağladı..simdi enfeksiyonum geçmis ama hala ağrıyo...
ve tek taraflı ağrıo, ayağa kalkarken ve de yürürken

günaydınnn kızlaarrrr
acemipericim 50 altı erkek deniyor ama insallah sağlıklı gönlüne göre bi bebisin olur benim o değer 99 çıktı.doktor kıza benzetti..bakalım artık hayırlısı olsun..
hayırlı olsun canım gözün aydın ne güzel belli olmuş
50 altı erekek 50nin üstü kızmış seniniki doğru çıkmış yani

MAŞALLAH canım bebeğine İNŞALLAH testlerde güzel çıkar canım

12. haftadan sonra bebek anneden besleniyormuş galiba :44: sen halden düşmeyecek kadar yemeye çalış canım halsiz kalma inşallah en kısa zamanda geçer de güzel güzel beslenirsin

çok sevindim canım ultrasonda iyi çıkmasına sonuçların, inşallah kan sonuçları da iyi çıkar.

kahvaltı yapıyorum da süt içemiyorum ben yaaa , ne zaman içsem midem bulanıyor içmek içinde kendimi zorluyorum ama napcam bilemiyorum:26:
gölgencim bende sütü içemiyordum ballısını bilr midem kaldırmıyordu hani şu cocukların yediği süte katılan kahverengi çıtır çıtır şeyler var ya coco pops nesquick gibi onlarla sütü içmeye başladım ve devam ediyorum. seviyorsan öyle şeyleri sana da tavsiye edebilirm

Kızlar ayrica marmara üni. Hastanesinde 2li test de yapmıyorlarmış ve doktorlar çok. Ilgisiz ben gittim hata ettim siz gitmeyin şimdi 1hafta sonrasına 2li test için randevu alcam öf şu 2li testi olsamda bitse

kızlar yaa bu bebek şekerleri kapı süsleri ne güzel Allah'ım zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor cinsiyetler belli olsaa hazırlıklar hızlansaa burda yapılanları paylaşsaakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…