2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ikili taramadaki hangi degere bakılıoda kızmı erkekmi onu nasıl ögreniorduk bilen varmı aranızda

free beta hcg ye bakıyorsun
eger 50 nin altı ise erkek,
üstü ise kız olma olasılıgı yuksek

saol cnm teşekkürederim ben de senden haber beklerken Kartal lütfi kırdar gebe polikliniğinden ranevu aldım haftaya perşembe gitcem inşallah herşey yolunda gider ve sonuçlarımda iyi olur

en guzelını yapmıssın
sımdı sana ıkı gun sonra ogledne sonra sonucu alabılırsın dıcekler
ama ben bır gun sonra yano ertesı gun ogledne sonra gıttım ve sonucu aldım
hatta bhcg degerlerın aynı gun yuklenıyor kartal devletın sıtesıne
sana vereceklerı barkodu kaybetme
onunla bakarsın bhcg ve papp-a degerıne ınternetten
kumule sonucu ıse ertesı gun ogleden sonra aldım ben
en gec ıkıncı gun alırsın
hayırlısı olsun bakalım

geceleri pek uyuyamıorum, zaten bel ağrısı dehşet, hele bide kocam yorganı üstümden çektiğinde, heryerim tutulmuş şekilde kalkıorum sabahları poff

bende çok sık uyanıyorum 2 gecedir başağrısından doğru düzgün uyuyamadım sormadan da ilaç almak istemedim , gecenin bir vakti kocamı yataktan gönderdiğimi bliyorum:26: napim biz uyumaya çalısırken onun horultusunu hiç cekemicektik bebişimle

sabah kalktığımda da vicdan yaptım fedakar kocam benim diye yağ cektim

canım sen aç mı gitmiştin tok mu gitmiştin farkediyor mu?

Selam arkadaşlar daha fazla geçmişte dolanamadım valla bakabildiğim kadar baktım geldim

Fyz cım çok güzel hepsi Allah giydirmek nasip etsin güzel günlerde inşallah

Ayy teyzoşlarının minnoşu güzel haberlerinize çok sevindik dmtfth cim ikili test sonuçlarınız içinde hayırlı haberler dilerim
Darısı başımıza inşallah

Gözünaydın canım darısı başımıza

Allah analı babalı büyütsün canım Allah bizede nasip etsin

Kızlar devlet hastanelerinde 2li test yapılıyor mu artık

Benim randevumda yarın canım bakalım cinsiyet görebilcek mi doktor ama öğrenen arkadaşlar oldu

Stres mideme vurdu sabahtan beri kusuyorum.

Saat 3 buçukta ikili testimiz var. Dua edin kızlar olur mu bol bol.

Dualarımız seninle canı hayırlı haberler alırsın inşallah

Biz geldik işten güçten fırsat bulup:)

doktor kontrolümüz dün sabahtı, bebişimin uyuyan fotoğrafınıda paylaşmıştım hatta, bu sabah sevdiğim bir arkadaşımın doktoruna denk geldim, çok ısrar etti bir bakalım ultrasonda diye. Ve ilk defa onun hareket ettiğini gördüm
testte çift çizgiyi gördükten sonraki en mükemmel andı benim için. ayaklarını büküp hooop sıçrıyor başı yukarı değince geri iniyor, inanamadım animasyon film seyreder gibi öylee baktım. gerinmeler parmaklarını büküp açmalar. birde bunların arasında doktor bak burda pipisi görünüyor dedi, daha erken göbek bağıdır o dedim yoo gayet net görünüyor diye bikaç kez daha yaklaştırdı, ve evett sanırım artık oğlumuz olduğuna eminim.

daha dün 1 ay nasıl bekliycem derken bugün böyle bir süpriz yaptı bebeğim bize, Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
tez zamanda herkesler öğrensin inşallahh
doktorda inanılmaz tatlıydı, bahçeşehir tarafında oturanlara tavsiye edebilirim, gözleri yaşardı bebişim hareket ettikçe

bebishlerinin iyi haberlerini alan, test sonuçları iyi çıkan tüm arkadaşlara gözleriniz aydın diyorum.. Allah sevincimizi daim etsin inşallah.. bende sabırsızlıkla randevu tarihimi bekliyorum..
bazen huzursuz oluyorum ters giden bişiler var gibi geliyo..
ama Allaha sığınıyorum..

maşallah ona bu resim gayet güzel, benim doktorda önce bana renkli bir resim verdi onu hiç beğenmedim sonra baya yakından başka verdi onda her yeri ayırt ediliyor.

darısı senin başına inşallah iyi çıkar sonuçların, insan baya stres yapıyor ben gece uyuyamadım düşünmekten, sabah hemen aradım çok şükür iyi haberler aldım, ama olumsuz düşünme hiçbir zaman,pozitif ol bebeğine iyi enerjiler ver,mutlaka insan endişeleniyor ama dua etmekten başka çaremiz yok inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

canım hangi devlet hast ? hepsi yapmıyor mu...ben de henüz karar vermiş değilim nerede yaptıracağım konusunda...aklıma geldikçe stres oluyorum...hangi bölümden oldugunu hast. arayıp öğrenemez miyiz ?

nerede yaşadığınız bılmıyorum ama ben dun istanbul kağıthane devlet hastanesınde yaptırdım.kadın doğumdan randevu aldım.ultrasondan baktı ve kan aldı sonucları 1 hafta sonra alıcam

Son düzenleme:

ayy koptum gülmekten,sonradan alttan alman çok iyi olmuş bak

canım bol bol dua et benimde herkes dualarımda Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

cnm seni ve oğluşunu tebrik ederim bizim doğum tarihlerimiz aynı ama bizim doktor sölemedi bi doktor bu kadar net görürken diğeri nasıl göremiyo anlamıyorum ama belki benimki kızdır da onun için emin olamamıştır doktor

Canım okurken hayal ettim hayali bile duygulandırdı gözünaydın Allah banada nasip etsin inşallah

Bende çok heyecanlıyım cnım ama kötü düşünme bak benimde randevum yarın
iyi şeyler düşünmeye çalış insan ister istemez stres oluyo ama sen yinede iyi düşün

Bİzim doktorumuz çok ciddi, tamam çok tecrübeli ama bu haftalarda belli olmaz o daha deyip kestirip attı. gerçi uyuyordu bizim bebiş, bugünkü hareketler olsa belki oda farklı davranırdı bilemiyorum.
ama bu doktora bayıldım o kadar heyecanlanıyorki bakarken, gösterirken. başka biyerde baktır istersen cinsiyetini çok merak ediyosan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…