ikili taramadaki hangi degere bakılıoda kızmı erkekmi onu nasıl ögreniorduk bilen varmı aranızda
saol cnm teşekkürederim ben de senden haber beklerken Kartal lütfi kırdar gebe polikliniğinden ranevu aldım haftaya perşembe gitcem inşallah herşey yolunda gider ve sonuçlarımda iyi olur
geceleri pek uyuyamıorum, zaten bel ağrısı dehşet, hele bide kocam yorganı üstümden çektiğinde, heryerim tutulmuş şekilde kalkıorum sabahları poff
free beta hcg ye bakıyorsun
eger 50 nin altı ise erkek,
üstü ise kız olma olasılıgı yuksek
en guzelını yapmıssın
sımdı sana ıkı gun sonra ogledne sonra sonucu alabılırsın dıcekler
ama ben bır gun sonra yano ertesı gun ogledne sonra gıttım ve sonucu aldım
hatta bhcg degerlerın aynı gun yuklenıyor kartal devletın sıtesıne
sana vereceklerı barkodu kaybetme
onunla bakarsın bhcg ve papp-a degerıne ınternetten
kumule sonucu ıse ertesı gun ogleden sonra aldım ben
en gec ıkıncı gun alırsın
hayırlısı olsun bakalım
geceleri pek uyuyamıorum, zaten bel ağrısı dehşet, hele bide kocam yorganı üstümden çektiğinde, heryerim tutulmuş şekilde kalkıorum sabahları poff
valla kızlar ben aldım ya biraz bişiler dayanamadımm yani istanbulda olsam bu mağazalardan çıkmam heralde bunları da istanbula geldiğimde almıştım cicilerimizde bunlar
Eki Görüntüle 563068 Eki Görüntüle 563069 Eki Görüntüle 563070 Eki Görüntüle 563071 Eki Görüntüle 563072
meraba teyzecikler:)
biz bugün annemle ve babamla görüştük annem yine herzaman olduğu gibi çok heyecanlıydı :) her bi yerimi gösterdim cinsiyetim dışındaonun için bi ay daha bekletiyo dedi doktor amcamız bana bide yaramaz dediler çünkü yerimde durmadım ben kıpır kıpırdım annemlere el bile salladım :) doktor amcamız ense kalınlığımada baktı ve 1,6 çıktı ben anlamam öyle şeylerden ama annem derin bi oh çekti o rahatlayınca ben de sevindim ve anneme hep el salladım bide kalp atışlarımı dinlettim çok mutluyduk hepimiz ikili testimizide verdik salı günü alacakmışız annem öyle söyledi. bu gün yaşananlar bu kadar teyzecikler kardeşlerim ve siz nasılsınız?
Kızlar oku oku bayıldım...
Hepsini de bitiremedim üstelik..
Allah muhabbetinizi artttırsın...
Ben dün KArtal Lütfi Kırdar da ıkılı test yaptırdım bugun sonucunu aldım.
Kombine risk 1/10000 den az.
Çok rahatladım gerçekten..
Tabii bunlar sadece istatistik veri ama yine de insanı korkutuyor..
İnşallah hepimiz sağlıkla bebişleri kucaklarımızda buluruz..
Ben bir çöp almadım kuzuya...
Cinsiyetini de sormadım doktora, aklıma gelmedi.
Burda aklma gelmedi diye yazanlara ınanamıyordum, ınsan naısl sormaz dıyordum..
O an ucup gidiyor insnaın aklından.
Amac 2 lı testte olcumun ıyı cıkmaıs olunca cınsıyet 2. pland akalıyor demek ki...
Acelem de yok..
Çin Takvimine göre kız,
free beta hcg ye göre erkek,
tatlıya aşerme durumuna göre yine erkek..
Ama gerçek ne..
Onu zaman göstericek..
Kendinize dikkat edin,
bebişleriniz artık sizden beslenmeye hemen hemen herkeste basladı..
Özellikle kaliteli Protein almaya özen gösterin..
Öptüm hepinizi..
Ablam dogum yapti epidural sezaryen oldu.Minicikdi, dudaklari kirmizi, 3 kilo 600 gram boyuda 51 santim bana kilosu iyi geldi ama normal dogumu dusunurken tirstim yani o nasil cikicak bildigin tostos bebek .Dua eden,edemeyen kim hamileyse Allah hepinizin dogumunu kolay ve saglikli nasip etsin.O kadar hamilelik ve dogum gordum ama suan o kadar farkli hissediyorumki yasamayan bilemez diye birsey var ya o gercekten dogru simdi hamile olunca ablami yada bebegi izlerken hersey bana cok farkli,ozel geliyor.8 gun sonra bebegimi gorucem yaklasik 1 aydir gitmiyorum kontrole sabirsizlaniyorum :)
Kızlar devlet hastanelerinde 2li test yapılıyor mu artık
günaydın kızlar,kargalar uyandı hadi sizde kalkın artık :))) yarın bebişi görmeye gidicez .dr hesabına göre 13. hafta bitti,bakalım cinsiyeti hakkında bişey söyleyeceklermi.sizinkiler belli oldumu,yada kimlerinki belli oldu?
Stres mideme vurdu sabahtan beri kusuyorum.
Saat 3 buçukta ikili testimiz var. Dua edin kızlar olur mu bol bol.
Eki Görüntüle 563549
yok canım 10 gün önce gitiğimde böyleydi..dünde herşeyi belliydi ama bana verdiği reimden bişey anlamadım neresi nerei onu anlayamadım değişik bi poziyondan çekilmişini verdi
bebishlerinin iyi haberlerini alan, test sonuçları iyi çıkan tüm arkadaşlara gözleriniz aydın diyorum.. Allah sevincimizi daim etsin inşallah.. bende sabırsızlıkla randevu tarihimi bekliyorum..
bazen huzursuz oluyorum ters giden bişiler var gibi geliyo..
ama Allaha sığınıyorum..
kızlar malum siteye haziran anneleri grubunar ulaşmak isteyen arkadaşlar varsa bana yada katılan arkadaşlara özelden msj atabilrsinizbenimde 28.5 betahcg erkek çıkıyor ama kessinliği yokmuş heralde grubumuz f c ile başlayan yerde arkadaşlar
canım hangi devlet hast ? hepsi yapmıyor mu...ben de henüz karar vermiş değilim nerede yaptıracağım konusunda...aklıma geldikçe stres oluyorum...hangi bölümden oldugunu hast. arayıp öğrenemez miyiz ?
bende çok sık uyanıyorum 2 gecedir başağrısından doğru düzgün uyuyamadım sormadan da ilaç almak istemedim , gecenin bir vakti kocamı yataktan gönderdiğimi bliyorum:26: napim biz uyumaya çalısırken onun horultusunu hiç cekemicektik bebişimle
sabah kalktığımda da vicdan yaptım fedakar kocam benim diye yağ cektim
bebishlerinin iyi haberlerini alan, test sonuçları iyi çıkan tüm arkadaşlara gözleriniz aydın diyorum.. Allah sevincimizi daim etsin inşallah.. bende sabırsızlıkla randevu tarihimi bekliyorum..
ama Allaha sığınıyorum..
Biz geldik işten güçten fırsat bulup:)
doktor kontrolümüz dün sabahtı, bebişimin uyuyan fotoğrafınıda paylaşmıştım hatta, bu sabah sevdiğim bir arkadaşımın doktoruna denk geldim, çok ısrar etti bir bakalım ultrasonda diye. Ve ilk defa onun hareket ettiğini gördüm
testte çift çizgiyi gördükten sonraki en mükemmel andı benim için. ayaklarını büküp hooop sıçrıyor başı yukarı değince geri iniyor, inanamadım animasyon film seyreder gibi öylee baktım. gerinmeler parmaklarını büküp açmalar. birde bunların arasında doktor bak burda pipisi görünüyor dedi, daha erken göbek bağıdır o dedimyoo gayet net görünüyor diye bikaç kez daha yaklaştırdı, ve evett sanırım artık oğlumuz olduğuna eminim.
daha dün 1 ay nasıl bekliycem derken bugün böyle bir süpriz yaptı bebeğim bize, Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
tez zamanda herkesler öğrensin inşallahh
doktorda inanılmaz tatlıydı, bahçeşehir tarafında oturanlara tavsiye edebilirim, gözleri yaşardı bebişim hareket ettikçe
Biz geldik işten güçten fırsat bulup:)
doktor kontrolümüz dün sabahtı, bebişimin uyuyan fotoğrafınıda paylaşmıştım hatta, bu sabah sevdiğim bir arkadaşımın doktoruna denk geldim, çok ısrar etti bir bakalım ultrasonda diye. Ve ilk defa onun hareket ettiğini gördüm
testte çift çizgiyi gördükten sonraki en mükemmel andı benim için. ayaklarını büküp hooop sıçrıyor başı yukarı değince geri iniyor, inanamadım animasyon film seyreder gibi öylee baktım. gerinmeler parmaklarını büküp açmalar. birde bunların arasında doktor bak burda pipisi görünüyor dedi, daha erken göbek bağıdır o dedimyoo gayet net görünüyor diye bikaç kez daha yaklaştırdı, ve evett sanırım artık oğlumuz olduğuna eminim.
daha dün 1 ay nasıl bekliycem derken bugün böyle bir süpriz yaptı bebeğim bize, Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
tez zamanda herkesler öğrensin inşallahh
doktorda inanılmaz tatlıydı, bahçeşehir tarafında oturanlara tavsiye edebilirim, gözleri yaşardı bebişim hareket ettikçe
ama Allaha sığınıyorum..
Eki Görüntüle 563730 Eki Görüntüle 563721
bizdee boyle birseyiz :) opucuk atiyor bitaneem annesine :)))
cnm seni ve oğluşunu tebrik ederimbizim doğum tarihlerimiz aynı ama bizim doktor sölemedi bi doktor bu kadar net görürken diğeri nasıl göremiyo anlamıyorum ama belki benimki kızdır da onun için emin olamamıştır doktor
Eki Görüntüle 563730 Eki Görüntüle 563721
bizdee boyle birseyiz :) opucuk atiyor bitaneem annesine :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?