2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

inşallah canım sağol.. benim yaş 35 olduğu için direk benim riskimi yükselticekler bazen yaptırmaktan vaz geçmeyi bile düşünüyorum :)

canım bol bol dua et benimde herkes dualarımda Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

amin canım inşallah Rabbim hepimizin bebislerini korusun

Maşallah bebişineeBu arada doktorunun ultrasonu baya iyiymiş çok net gözüküyor bebişin hatta beyni bile gözüküyor

hayatiim ben yurt disinda yasiyorum burda haliyle daha iyi oluyor bu gordugunuz goruntu 11+3 hali birde ben tanidiklarima baktim cok bulanik. ama turkiyede olmak isterdim en azindan her ay goruyorsunuz bebislerinizi burada max 4 zararliymis

ayy bizim doktorda öle olsa keşke ama nerdeee ben biraz daha kesinleşsin istiyorum bide cnm şimdi sölerler sonra ben iyice alıştırırım kendi sonra yok diilmiş derlerse benim psikoloji acayip bozulur yani ben en iyisi biraz daha bekliyim

Hanımlar malum siteye nasıl ulaşıcaz biri bana msj atabilirmi gizliyim çünkü link atılırsa ekleyebilirim daha öncede söylemiştim cvp alamadım, sanırım çoğu muhabbet oraya kaymış
Bu arada iyi haberle gelen tüm anneleri tebrik ediyorum darısı tüm annelerimize
Yazamıyorum kızlar kasık ağrılarım var pc başında oturamıyorum telefondan takip etmeye çalışıyorum herkesi
Umarım biran önce atlatırım bu durumu

oylede deme yahuu ben cildirmak uzereyim 5. ayi bekleyelim kesinlessin diyor doktorum

kızlar az önce ikili testten geldik.bu sefer bebisimi fazla goremdm.daha cok babasi gordu.guzel bir pozunu da yakalayamamis babasi..ısrarla cinsiyeti sorduk adam yorumda bulunmadi.neyse uc hafta sonra giderim yine Allah izin verirse..bebisimde fiziksel olarak bir sıkınti yokmus.bu arada 6 cm cikti bize çekmeyecek galiba boylu poslu mu olacak ne ve 12+3 tam gununde cikti.ense kalinligi 1.3 mm iyiymis.insaalalah sonuclarda iyi cikar
ahan da yaklaştıra yaklaştıra anca bu çıktı:)babası gene iki metre uzaktan çekmiş..

Son düzenleme:
hayatiim ben yurt disinda yasiyorum burda haliyle daha iyi oluyor bu gordugunuz goruntu 11+3 hali birde ben tanidiklarima baktim cok bulanik. ama turkiyede olmak isterdim en azindan her ay goruyorsunuz bebislerinizi burada max 4 zararliymis

Belli zaten canım benimkisi 4 boyutlu ultrason olmasına rağmen bu kadar net bile değil.Evett haklısın 20 günde en geç bir ayda görebiliyoruz çok şükür bebeklerimizi fakat ben onunlada yetinmiyorum her ultrason videomuzu en az 50 kere izliyorum çevirip çeviripHer yeni resim ve video sonrası büyüdüğünü farkettikçe insan çoook mutlu oluyor yaaMaximum 4 de çok azmış cidden

canım gözün aydın darısı sonuçlara Rabbim bebişlerimize sağlık versin

canım elevit içiyosun galiba bende kullanıyorum ama aç karnına içmiyorum ben tok alınması gerekmiyo mu prospektüsünde de öle yazıyo
tok karnına alınıyo ilaçlar yaaa nasıl içiyosun onu aç karnına iğreennçç:120::120:

inşallah bulursun canım ya çok memnun kaldım bide sürekli muayaneye buraya gelirsen doğum ücretsiz dedi çok sewindirik oldum

canım hemen sonucunu verdi mi kan sonucunu

yok tatlım bir hafta sonra çıkacak kan tahlili

dinlen kendini yorma canım arık yerleştı inşallah bebişlerimiz sıkıntı olmaz ama lekelenme olmasın sürekli kontrol et:26:
cok şükür saglıklıydı yavrum ve teyzeleri kızımız olacakmıs :)

gözünüz aydın canım rabbim kucağımıza alıp çirkinlerle foto paylaşmayıda nasip etsin inşallah...

Geçmiş olsun canım.İnşallah güzel haberlerini alırsın.Ense kalınlığı 1.3 se kesin iyidir.Seninle benim doğum tarihleri aynı gözüküyor fakat ben cumartesi 12+3 tüm.

ayhh yesinler onu büyümüş nasılda ya maşallah ona bekliyoruz minnağın fotğraflarınıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…