Eki Görüntüle 563730 Eki Görüntüle 563721
bizdee boyle birseyiz :) opucuk atiyor bitaneem annesine :)))
Canım okurken hayal ettim hayali bile duygulandırdı gözünaydın Allah banada nasip etsin inşallah
Aminnn canım
darısı senin başına inşallah iyi çıkar sonuçların, insan baya stres yapıyor ben gece uyuyamadım düşünmekten, sabah hemen aradım çok şükür iyi haberler aldım, ama olumsuz düşünme hiçbir zaman,pozitif ol bebeğine iyi enerjiler ver,mutlaka insan endişeleniyor ama dua etmekten başka çaremiz yok inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
canım bol bol dua et benimde herkes dualarımda Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
kızlar elinde şu kitaptan olan varmı ? varsa nasıl güzel mi tavsiye edermisiniz ? ben almayı düşünüyorumda fiyatı biraz çok geldi karar veremedim
bizim şu siteden form doldurup 6tl. ye aldığımız kitaplarvar canım haftasına geliyo kargoylaa bilgin olsun..
maşallahh cnm bebişineedoktor cinsiyetle ilgili bişey dedimi ben kıza benzettim sanki
Maşallah canım yaaa bizde öpüyoruz onu
Maşallah bebişineeBu arada doktorunun ultrasonu baya iyiymiş çok net gözüküyor bebişin hatta beyni bile gözüküyor
inşallah canım sağol.. benim yaş 35 olduğu için direk benim riskimi yükselticekler bazen yaptırmaktan vaz geçmeyi bile düşünüyorum :)
amin canım inşallah Rabbim hepimizin bebislerini korusun
kızlar elinde şu kitaptan olan varmı ? varsa nasıl güzel mi tavsiye edermisiniz ? ben almayı düşünüyorumda fiyatı biraz çok geldi karar veremedim
bizim şu siteden form doldurup 6tl. ye aldığımız kitaplarvar canım haftasına geliyo kargoylaa bilgin olsun..
aynı kitap varmı cnm bide hangi siteydi o yazabilirmisin acaba adını
Bİzim doktorumuz çok ciddi, tamam çok tecrübeli ama bu haftalarda belli olmaz o daha deyip kestirip attı. gerçi uyuyordu bizim bebiş, bugünkü hareketler olsa belki oda farklı davranırdı bilemiyorum.
ama bu doktora bayıldım o kadar heyecanlanıyorki bakarken, gösterirken. başka biyerde baktır istersen cinsiyetini çok merak ediyosan canım
ayy bizim doktorda öle olsa keşke ama nerdeeeben biraz daha kesinleşsin istiyorum bide cnm şimdi sölerler sonra ben iyice alıştırırım kendi sonra yok diilmiş derlerse benim psikoloji acayip bozulur yani ben en iyisi biraz daha bekliyim
hayatiim ben yurt disinda yasiyorum burda haliyle daha iyi oluyor bu gordugunuz goruntu 11+3 hali birde ben tanidiklarima baktim cok bulanik. ama turkiyede olmak isterdim en azindan her ay goruyorsunuz bebisleriniziburada max 4 zararliymis
kızlar az önce ikili testten geldik.bu sefer bebisimi fazla goremdm.daha cok babasi gordu.guzel bir pozunu da yakalayamamis babasi..ısrarla cinsiyeti sorduk adam yorumda bulunmadi.neyse uc hafta sonra giderim yine Allah izin verirse..bebisimde fiziksel olarak bir sıkınti yokmus.bu arada 6 cm cikti ve 12+3 tam gununde cikti.ense kalinligi 1.3 mm iyiymis.insaalalah sonuclarda iyi cikar
tok karnına alınıyo ilaçlar yaaacanım elevit içiyosun galiba bende kullanıyorum ama aç karnına içmiyorum ben tok alınması gerekmiyo mu prospektüsünde de öle yazıyo
inşallah bulursun canım ya çok memnun kaldım bide sürekli muayaneye buraya gelirsen doğum ücretsiz dedi çok sewindirik oldummaşallah canım ne güzel haberlerle gelmişsin . bende şöyle ilgili bir doktor bulsam keşke ... kızlar avcılar hospitalde doktora giden varmı aramızda orda nil hanım varmış onu önerdi bir arkadaşım ama
canım hemen sonucunu verdi mi kan sonucunu
kızlar ben az önce düştüm. yeni aldığım bir pantolonu denemek isterken topuklu ayakkabıda dengemi kaybettim ve sert seramik zemine kalça üstü düştüm. başına böyle bir şey gelen var mı? çok şükür şimdiye kadar kanamam falan olmamıştışimdi çok tedirginim. bir sıkıntı olur mu acaba???
cok şükür saglıklıydı yavrum ve teyzeleri kızımız olacakmıs :)
aynı kitap varmı cnm bide hangi siteydi o yazabilirmisin acaba adını
arkadaşın paylaştığı kitap farklı canım 6 tl karşılığında gelen ANNE BOYUTU adlı sitede BEBEĞİMİ BEKLERKEN diye bi kıtap var sıtenın anasayfasını incele bulursun
kızlar az önce ikili testten geldik.bu sefer bebisimi fazla goremdm.daha cok babasi gordu.guzel bir pozunu da yakalayamamis babasi..ısrarla cinsiyeti sorduk adam yorumda bulunmadi.neyse uc hafta sonra giderim yine Allah izin verirse..bebisimde fiziksel olarak bir sıkınti yokmus.bu arada 6 cm cikti ve 12+3 tam gununde cikti.ense kalinligi 1.3 mm iyiymis.insaalalah sonuclarda iyi cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?