Geçmiş olsun canım.kızlar ben bu gün fenalarda olduğum için msjların hepsini okuyup alıntı yapamıyorum çok özür diliyorum cvp veremediklerim için.minişini görenleri ve testi güzel çıkanları tebrik ediyor bulantı-kusma ve ishali olanlara da arkanızdayım yalnız değilsiniz diyp çıkıyorum tekrar.sonra görüşürüz.
benim de en çok ayaktayken ve oturuken oluyo cnm ya:26:bak öyle bi ihtimal varsa bidahaki gidişimde ben de idrar testi istiyim bari:44:
aha tam benlik işler bunlar gülerken de gidiyo
cnm bu gün geleneksel ishal ve kusma günü galiba benim motor da dağıldı demir hapım sağolsun midemde bşy bırakmadı
cnm çok güzel bilgiler teşekkür ederiz
allahın izniyle hiç bşycik çıkmayacak minişin görüp geleceksin inşalah cnm
ben de aynen geçen hafta pazartesiden beri kullanıyorum cnm.tek değilsin benim de öyle siyaha yakın çıkıyor, bu gün de afedrsin ishale döndü ve ilaca başladığımdan beri kokusu da dayanılmaz oldu bi gariplşti ya o yada elevit yapıyo bunu:44::44:
BU SABAH İÇEMEDİM ARTIK MİDEM KALKTI İÇEMİYORUM SABAH AÇ KARNINA NEDENSE HEMEN ÖHÜRESİM GELİYOR AKŞAM İÇİCEM YEMEKTEN ÖNCE BÖLE BİR KOKU YOK GERCEKTEN :)
Stres mideme vurdu sabahtan beri kusuyorum.
Saat 3 buçukta ikili testimiz var. Dua edin kızlar olur mu bol bol.
canım elevit içiyosun galiba bende kullanıyorum ama aç karnına içmiyorum ben tok alınması gerekmiyo mu prospektüsünde de öle yazıyoBU SABAH İÇEMEDİM ARTIK MİDEM KALKTI İÇEMİYORUM SABAH AÇ KARNINA NEDENSE HEMEN ÖHÜRESİM GELİYOR AKŞAM İÇİCEM YEMEKTEN ÖNCE BÖLE BİR KOKU YOK GERCEKTEN :)
kızlar ; ikili testlerden sonra hangi testi yapmamız gerekecek , ben doktoruma sordum 5 .ayda renkli ultrason cekilecek dedi 3 lü 4 lü teste gerek olunca istiyoruz dedi sizde öyle mi biliyosunuz :44:
haaaaa anladım ya kimse bilmiyo yada kimse beni iplemedi:26:
canım benim dualarımız seninle inşallah hepimizinki güzel çıkar kızlar bu ara toxo testim negatif çıktı çok şükür Rabbime inşallah ikilimizde hepimizin güzel çıkar
slm kızlar kontrolden geliyorum sonunda gidebildim
heyşey yolunda şükür darısı yaptıracakların başınaa amiiiinnn....
cinsiyeti sölemedi gıcık karı daha erken diyotahmin yokmu diyom var dedi %50 erkek %50 kız diyo dalga geeçiyo:)
16. haftada gel 3lü testiyapalım hem 4lü ultrasona girmiş olursun dedi o zaman sölerim dedi çok ilgilendi 5 dk. izletti hareketlerini:)
uyuyodu karnımı sallıyo rahatsız oldu bak şuna elini ayağını nasılda sinir sinirli oynatıyo diyo
ense ölçüsü 1.5mm güzeeeeel, burun kemiğinede bakalım normaaaaal dedi çok şükür :):118::118:
:119::119::119::119::119:
4 tane foto verdi bide 7TANE TEST İSTEDİ
guatır testi falan....
maşallah canım ne güzel haberlerle gelmişsin . bende şöyle ilgili bir doktor bulsam keşke ... kızlar avcılar hospitalde doktora giden varmı aramızda orda nil hanım varmış onu önerdi bir arkadaşım ama
slm kızlar kontrolden geliyorum sonunda gidebildim
heyşey yolunda şükür darısı yaptıracakların başınaa amiiiinnn....
cinsiyeti sölemedi gıcık karı daha erken diyotahmin yokmu diyom var dedi %50 erkek %50 kız diyo dalga geeçiyo:)
16. haftada gel 3lü testiyapalım hem 4lü ultrasona girmiş olursun dedi o zaman sölerim dedi çok ilgilendi 5 dk. izletti hareketlerini:)
uyuyodu karnımı sallıyo rahatsız oldu bak şuna elini ayağını nasılda sinir sinirli oynatıyo diyo
ense ölçüsü 1.5mm güzeeeeel, burun kemiğinede bakalım normaaaaal dedi çok şükür :):118::118:
:119::119::119::119::119:
4 tane foto verdi bide 7TANE TEST İSTEDİ
guatır testi falan....
ağzından bal damlıyo canım banada dua edin banada
kızlar ; ikili testlerden sonra hangi testi yapmamız gerekecek , ben doktoruma sordum 5 .ayda renkli ultrason cekilecek dedi 3 lü 4 lü teste gerek olunca istiyoruz dedi sizde öyle mi biliyosunuz :44:
inşallahh cnmm seninde oğluşun gibi tatlı mı tatlı nurtopu gibi bi prensesinn olurr Aminnn :)
cnm bana doktor dediki ben haber vericem bundan sonra detaylı ultrason olucak dedi ama sivasta iyi bi yer yok kayseri veya ankarada falan yaptırabilirsiniz dedi. sanırım işte bu 3 boyutlular oluyor ya orda herşeyini teker teker inceliyolarmış bütün elini kolunu parmağınıı organlarını vee en önemlisi pipilerinii veyaa kukuşlarınııdört gözle bekliyorum o günü
bende ayrıntılı ultrason zamanını çok merak ediyorumm..
heyecanlanıyor insan[/QU
kızlar bu btchgye göre kaçın altı kız kaçın üstü erkekti benim o çıkmışta
heyecanlanıyor insan
heyecanlanıyor insan[/QU
kızlar bu btchgye göre kaçın altı kız kaçın üstü erkekti benim o çıkmışta
50 nin üstü kız altı erkek demişlerdi sanırım cnm senin ne çıktı
cnm hayırlı olsun atlattın şu 2li test olayını şimdi sana 2li test için nasıl randevu aldın onu sormak istiyorum, kartal lütfi kırdar devlet hastanesiydi demi? ben 2li testi yapan devlet hastanesi bulamamaktan yakınıyorum bugünden beri, normal kadın doğumdan randevu alıp gittiğimizde doktora 2li test için geldimmi diycez yoksa başka doktoramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?