2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Geçmiş olsun canım.

Stres mideme vurdu sabahtan beri kusuyorum.

Saat 3 buçukta ikili testimiz var. Dua edin kızlar olur mu bol bol.

canım benim dualarımız seninle inşallah hepimizinki güzel çıkar kızlar bu ara toxo testim negatif çıktı çok şükür Rabbime inşallah ikilimizde hepimizin güzel çıkar

slm kızlar kontrolden geliyorum sonunda gidebildim
heyşey yolunda şükür darısı yaptıracakların başınaa amiiiinnn....
cinsiyeti sölemedi gıcık karı daha erken diyo tahmin yokmu diyom var dedi %50 erkek %50 kız diyo dalga geeçiyo:)
16. haftada gel 3lü testiyapalım hem 4lü ultrasona girmiş olursun dedi o zaman sölerim dedi çok ilgilendi 5 dk. izletti hareketlerini:)
uyuyodu karnımı sallıyo rahatsız oldu bak şuna elini ayağını nasılda sinir sinirli oynatıyo diyo
ense ölçüsü 1.5mm güzeeeeel, burun kemiğinede bakalım normaaaaal dedi çok şükür :):118::118:
:119::119::119::119::119:
4 tane
foto verdi bide 7TANE TEST İSTEDİ
guatır testi falan....

BU SABAH İÇEMEDİM ARTIK MİDEM KALKTI İÇEMİYORUM SABAH AÇ KARNINA NEDENSE HEMEN ÖHÜRESİM GELİYOR AKŞAM İÇİCEM YEMEKTEN ÖNCE BÖLE BİR KOKU YOK GERCEKTEN :)
canım elevit içiyosun galiba bende kullanıyorum ama aç karnına içmiyorum ben tok alınması gerekmiyo mu prospektüsünde de öle yazıyo

kızlar ; ikili testlerden sonra hangi testi yapmamız gerekecek , ben doktoruma sordum 5 .ayda renkli ultrason cekilecek dedi 3 lü 4 lü teste gerek olunca istiyoruz dedi sizde öyle mi biliyosunuz :44:

haaaaa anladım ya kimse bilmiyo yada kimse beni iplemedi:26:

canım benim dualarımız seninle inşallah hepimizinki güzel çıkar kızlar bu ara toxo testim negatif çıktı çok şükür Rabbime inşallah ikilimizde hepimizin güzel çıkar

MAŞALLAH ne güzel testte temiz çıkmış darısı yaptıranların ve yaptıracak olanlara İNŞALLAH

maşallah canım ne güzel haberlerle gelmişsin . bende şöyle ilgili bir doktor bulsam keşke ... kızlar avcılar hospitalde doktora giden varmı aramızda orda nil hanım varmış onu önerdi bir arkadaşım ama

iyi bir doktor olduğunu duymuştum sadecee

canım hemen sonucunu verdi mi kan sonucunu

ağzından bal damlıyo canım banada dua edin banada

inşallahh cnmm seninde oğluşun gibi tatlı mı tatlı nurtopu gibi bi prensesinn olurr Aminnn :)

kızlar ; ikili testlerden sonra hangi testi yapmamız gerekecek , ben doktoruma sordum 5 .ayda renkli ultrason cekilecek dedi 3 lü 4 lü teste gerek olunca istiyoruz dedi sizde öyle mi biliyosunuz :44:

cnm bana doktor dediki ben haber vericem bundan sonra detaylı ultrason olucak dedi ama sivasta iyi bi yer yok kayseri veya ankarada falan yaptırabilirsiniz dedi. sanırım işte bu 3 boyutlular oluyor ya orda herşeyini teker teker inceliyolarmış bütün elini kolunu parmağınıı organlarını vee en önemlisi pipilerinii veyaa kukuşlarınıı dört gözle bekliyorum o günü

haaaaa anladım ya kimse bilmiyo yada kimse beni iplemedi:26:

canım bazı dr.lar sadece ikili test yapıyor..
kimiside hem ikili testi, hem üçlü testi yaptırtıyor

ikili testin sonucuna istinaden (kritik değerse) üçlü testi önerebiliyorlar..ama ben gebeliklerimde ikili test iyi çıkmasına rağmen, yinede üçlüyü yaptı gittiğim dr.lar..
şimdide ikiliyi yaptırdım, üçlüyüde 2.hafta sonra muayeneye gideceğim o zaman yapılacakmış:26:

bende ayrıntılı ultrason zamanını çok merak ediyorumm..
heyecanlanıyor insan

bende ayrıntılı ultrason zamanını çok merak ediyorumm..
heyecanlanıyor insan

nasıl heyecanlanmaz insan herbişeylerini görücez inşallah :81::81:

bu arada kızlar bi arkadaşım doğum yaptı geçenlerde bana diyoki çok zevkli bişey şaşırdım bende ilk defa senden duydum zevkli bişey olduğunu diye bide normal doğum yani dedi bi dua var nali şerif diye onu hiç yanımdan ayırmadım sende bulundur mutlaka onu yanında taşıyanın doğumu Allah'ın izniyle kolay oluyomuş bende dün bunu başka arkadaşa anlatırken bende var sana veriyim dedii ben bulamıştım valla çok sevindim sizede gösteriyim dedim sizde bulundurun mutlaka ama doğum sırasındada yanımızda bulunması gerekiyomuş ama onu sorucam neresinde saklamış o anda onu

kızlar 2li test yaptıracak devlet hastane arayışlarım sonuç verdi ama şimdi de hangi bölümden sıra alıcam onu merak ediyorum normal gebe polikliniğinden mi yoksa perinatoloji bölümündenmi nasıl olacak bu iş

canım normal doktora randevu alıyorsun
o seni ayrı bir ultrasona yönlendiriyor
aynı gun de kan verıyorsun
kartalda ve pendık devkette ayrı atrı yaptrdım
kartal da ertesı gun sonucu aldım
pendık bekletıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…