2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar ben az önce düştüm. yeni aldığım bir pantolonu denemek isterken topuklu ayakkabıda dengemi kaybettim ve sert seramik zemine kalça üstü düştüm. başına böyle bir şey gelen var mı? çok şükür şimdiye kadar kanamam falan olmamıştı şimdi çok tedirginim. bir sıkıntı olur mu acaba???

kızlar malum siteye haziran anneleri grubunar ulaşmak isteyen arkadaşlar varsa bana yada katılan arkadaşlara özelden msj atabilrsinizbenimde 28.5 betahcg erkek çıkıyor ama kessinliği yokmuş heralde grubumuz f c ile başlayan yerde arkadaşlar

Son düzenleme:

ALLAHın izniyle bişey olmamıştır canım . üzme kendini

ay çok geçmş olsun cnım, inşallah bir sorun olmamıştır

kızlar malum siteye haziran anneleri grubunar katılmak isteyen arkadaşlar varsa bana yada katılan arkadaşlara özelden msj atabilrsiniz

ben katılmak istiyorum ama eşim beni gizlemiş malum sitede kimsecikler bulamıyor beni ben yinede mesaj atayım belki bulursun

ikili taramadaki hangi degere bakılıoda kızmı erkekmi onu nasıl ögreniorduk bilen varmı aranızda

saol cnm teşekkürederim ben de senden haber beklerken Kartal lütfi kırdar gebe polikliniğinden ranevu aldım haftaya perşembe gitcem inşallah herşey yolunda gider ve sonuçlarımda iyi olur

cok şükür saglıklıydı yavrum ve teyzeleri kızımız olacakmıs :)
gözün aydın cnm darısı başımıza :)

kalça üstü düştüysen inş bişey olmamıştır cnm lekelenmen veya kasığında ağrı yoksa sorun yoktur inşallah ama istersen yinede bi doktoruna sor biz bilemeyiz tabi

Canım çok gecmiş olsun,ağrın falan varsa bence bir doktora görün,kendi kendini sorgulamaktan iyidir..

Kalça üzerine düşünce bir şey olmuyor. Bir tanıdığım bu şekilde düştü bir şey olmadı. Karın üstüne düşmek daha zararlı. Kanaman ve ağrın olmazsa doktora gitmene bile gerek yok

Yanız bir daha topuklu giymek yok

geceleri pek uyuyamıorum, zaten bel ağrısı dehşet, hele bide kocam yorganı üstümden çektiğinde, heryerim tutulmuş şekilde kalkıorum sabahları poff

canım hangi devlet hast ? hepsi yapmıyor mu...ben de henüz karar vermiş değilim nerede yaptıracağım konusunda...aklıma geldikçe stres oluyorum...hangi bölümden oldugunu hast. arayıp öğrenemez miyiz ?

cnm dikkatli ol, insallalh bisey yoktur geçmiş olsun

canım hangi devlet hast ? hepsi yapmıyor mu...ben de henüz karar vermiş değilim nerede yaptıracağım konusunda...aklıma geldikçe stres oluyorum...hangi bölümden oldugunu hast. arayıp öğrenemez miyiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…