canım 219 sa nasıl görünecekki yarın görünmez.vajinaldel bile 1000in üstündeyse görünüyo:13:
Bende en geç p.tesi yaptırıcam testlerimi. Aç karnıma gitmem gerek değil mi? Doktoruma sormayı unuttum :)
canım ilk randevunda kese göründümü
Cnm su içip gidicem sıkışık olacakmışım.Görünür belki:26:
Bende kahvaltı yapmıştım.Doktor bişey yedinmi dedi.10 gibi kahvaltı yapmıştım dedim(4 te hastanedeydim)..6 saat arası olması gerekiyomuş.Sen yine de yeme
Merhaba kızlar ben dün doktora gitmiştim.Tüm testlerimi yaptı.5 tüp kan alındı.İdrar tahlili oldu.Ama geç gittiğim için dün tahlilleri alamadım.Doktor bugün yok yarın gidicem.Hem ultrasona (4 boyutlu) hemde sonuçlarımı söyleyecek doktor.Gerçi ben hastanenin online labaratuarından baktım sonuçlarıma..Anladığım kadarıyla kötü bişey yok .Ama hcg değerim 219.98..Buna biraz takıldım..Bide B12 değerim 221..Yarın gidicem bakalım inş görünür
kaçıncı haftandasın ki
canım ben gecen hafta 244 te gittim doktor görünmez genede bakayım dedi görünmedi..bence 4 ,5 gün daha bekle...
umutsuz olma. Diğer kan değerlerin kaç çıkmıştı?
Hayırlısı olsun, bir dahaki aya inşallah.
Bebek kıyafeti kadar cazip gelen bir kıyafet yok bana artık. Hep de kız kıyafetlerinde kalıyor gözüm. Nasıl renkli, süslü, pek tatlılar.
Uyku, çabuk yorulma, kasık ağrısı, göğüs ağrısı bende de var. Mide yanmam var. Bazen yediklerimin hepsi ağzıma geliyor ama allahtan kusmadım henüz
sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Uzun zamandır bekliyormuşsun, boşa çıkmasın bu bekleyişin
canım senin satın benden bayaa önce, benimki 5 görünüyosa seninki 6. haftadadır :44:Satımı söyledim doktor 4 haftalık falandır dedi.
canım senin satın benden bayaa önce, benimki 5 görünüyosa seninki 6. haftadadır :44:
hamiş çizelgesi yapsana kendine?
mrb arkadaşlar ben pazartesi gitsem tam 5+3 günlük oluyor belli olurmu kesem içindeki bebebği görmem daha önemli iç,n görünür mü ki yoksa erken mi aslında doktor cuma çağırmıştı ama kendi doktorum değildi kendi doktoruma gidicemde hemde değerim 4000 lerde olması lazım gözükürmü bebeğim:
1500 olmadan ultrsonda görünmüyor kızlar. Kese için gittiğimde doktor bana vajinal ult. yaptı ve ne anneye ne babeğe zararı yok dedi. Yalnız karından baksa daha iyi olurmuş bence. Bir de çatala oturmak zorunda kalmadım mı çok utanç verici
Tebriklerrrrrrrrrrrrrrr :))) hemde erkenden öğrenmişsin maşallah!!!
burda klomenle hamile kalan varmı yaaaaabenim gibi
Valla ben bugün 6+0 ım ve doktorum benden tahlillerimi istedi. Eltimde bu haftalarda yaptırdı testlerini. Doktordan doktora değişiyor demek ki.
Sonuçta istenen testler kan ve idrar testleri. Enfeksiyon var ise ne kadar erken önlem alınırsa o kadar iyi. İdrar yolu enfeksiyonu düşüğe sebep oluyor mesela. Ya da pıhtılaşma gibi bir sorun varsa 3. aya kadar beklemek ne kadar mantıklı. Kaldı ki pıhtılaşmada çok büyük problem. Bebek kayıplarının belki de en çok karşılaşılan sebebi. Çok mantıklı bence bu testlerin erkenden yapılması...
O çatala oturmak çok fena bir şey ama her şeyi daha net ve daha erken görebiliyorsun vajinal ultrasonda. Ne yapalım mecbur
Ben korunma dönemini de kattım hesaba4 hafta bekledim kuzum sadece:) düşükten sonra 13 ay korundum,14.ay korunmadım,15 ay hamilelik haberimi aldım.
Berbat bir duygu. NEt görmek için yaptı sanırım. Gördük de. Kalp atışı belliydi.O çatala oturmak çok fena bir şey ama her şeyi daha net ve daha erken görebiliyorsun vajinal ultrasonda. Ne yapalım mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?