2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım 219 sa nasıl görünecekki yarın görünmez.vajinaldel bile 1000in üstündeyse görünüyo:13:

Cnm su içip gidicem sıkışık olacakmışım.Görünür belki:26:

Bende en geç p.tesi yaptırıcam testlerimi. Aç karnıma gitmem gerek değil mi? Doktoruma sormayı unuttum :)

Bende kahvaltı yapmıştım.Doktor bişey yedinmi dedi.10 gibi kahvaltı yapmıştım dedim(4 te hastanedeydim)..6 saat arası olması gerekiyomuş.Sen yine de yeme

Tatlım, dün randevudaydım, bakmayacağım ultrasona bugün cuma günü görüşücez dedi.
sanırım odasında sorunlu bir durum vardı, odasına da almadı,başka bir odada konuştuk :)
cuma günü bakıcaz:)))

canım ilk randevunda kese göründümü

canım ben gecen hafta 244 te gittim doktor görünmez genede bakayım dedi görünmedi..bence 4 ,5 gün daha bekle...

kaçıncı haftandasın ki

4 hafta bekledim kuzum sadece:) düşükten sonra 13 ay korundum,14.ay korunmadım,15 ay hamilelik haberimi aldım.

1500 olmadan ultrsonda görünmüyor kızlar. Kese için gittiğimde doktor bana vajinal ult. yaptı ve ne anneye ne babeğe zararı yok dedi. Yalnız karından baksa daha iyi olurmuş bence. Bir de çatala oturmak zorunda kalmadım mı çok utanç verici

mrb arkadaşlar ben pazartesi gitsem tam 5+3 günlük oluyor belli olurmu kesem içindeki bebebği görmem daha önemli iç,n görünür mü ki yoksa erken mi aslında doktor cuma çağırmıştı ama kendi doktorum değildi kendi doktoruma gidicemde hemde değerim 4000 lerde olması lazım gözükürmü bebeğim:

Canım haftayla mı alakalı değerle mi alakalı hiç fikrim yok bebeğin görünmesi olayının. Ben 5+2 de gördüm bebeğimi minicik ama değerim 6000 lerdeydi.

O çatala oturmak çok fena bir şey ama her şeyi daha net ve daha erken görebiliyorsun vajinal ultrasonda. Ne yapalım mecbur

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrr :))) hemde erkenden öğrenmişsin maşallah!!!

evet bende şaşırdım erkek bebeklerin kalbi erken atar diyorlar ya,bende ultrasonda görünce çook hissettim erkek olduğunu..aslında kız istiyodum ama sağlıklı olsun erkek olsun:)

katılıyorum canım:128:

benimde geçen hafta doktorum kan tahlilleri istedi(hemşire hormon tahlilleride var dedi)
idrar testide yapıldı.sonuçlarını cuma günü muayenemde öğreneceğim
söylediğin şeyler çok önemli, enfeksiyon ve pıhtılaşma için önceden önlem alınmalı
benim 18haftalık sonlandırılan bi gebeliğim var, ve sebebinin enfeksiyon olma ihtimali var
üzerinde sık sık durulması gereken bi durum, bayanlar enfeksiyonu sık geçirebiliyor kontrol altında olmalı

kızlar bu tahlillerde neye bakılıyor? benim tıroid,kan değeri gibi seylere bakıldı..idrar yapılmadı..kan pıhtılasması için ayrı bi tahlil mi var..kafam karıstı:44:

O çatala oturmak çok fena bir şey ama her şeyi daha net ve daha erken görebiliyorsun vajinal ultrasonda. Ne yapalım mecbur

ben hiç çatalata oturmadım vajinal ultrosonda sedyede doktorun normal baktığı yerde sadece ayıklarımı büktüm okadar çatlda baya ayakları açmak gerekiyor

4 hafta bekledim kuzum sadece:) düşükten sonra 13 ay korundum,14.ay korunmadım,15 ay hamilelik haberimi aldım.
Ben korunma dönemini de kattım hesaba
Berbat bir duygu. NEt görmek için yaptı sanırım. Gördük de. Kalp atışı belliydi.
Daha nelere katlanacağız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…