2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bu tahlillerde neye bakılıyor? benim tıroid,kan değeri gibi seylere bakıldı..idrar yapılmadı..kan pıhtılasması için ayrı bi tahlil mi var..kafam karıstı:44:

o 2 kez veya daha fazla düşük yaşanırsa bakılıyor yani hamileyken bakmazlar heralde devlet karşılamıyormuş devlet

canım ben sana yaptırma mı dedim.hatırladığım kadar dedim.doktor senden test istediğinde yok ben 3. aya kadar beklicem demiceksin heralde.belki gittiğimde benden de isticek doktorum.bu testler bu kadar erken miydi ya gibilerinden yazdım.yanlış anlamışsın.

ben doktora gittiğim de 5+2ydim bebek görünmedi canım dedim ya sadece kese göründü.içini rahat tut canım benim merak etme ALLAHın izniyle elinii kolunu başını hareketlerini de göreceğin günler gelcek.

beeeennnnnnn çatlatma iğnesiz sadece klomen:)

hadii yaa demek çatlama sorunun yokmuş klomenle yumurta kalitesi artırıldığı için pek düşük yaşanmıyor heralde senin hiç bilgin varmı yada boşgebelik çevremde kalanlar ilk aylarında gayet sağlıklı oldu gebelikleri ama bilemiyorum gende merak ediyorum gerçi iki haftaya belli olacak bebeğimin kalbinin atıp atmadığı inşalalh atar kötü yönünü düşünmek bile korkutuyor ben, bazen 2 yıldan sonra uzun süren bu bekleyiş ister isteemmz böyle psikoloji içine sokuyor insanı

selamlar herkese,boğazım yanıyor,dünde dilim acıyordu,uçuk gibi bişey vardı.neler oluyor bana,bağışıklık sistemim zayıflıyor galiba

Çok çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm
Allah korusun işte, biz erkenden önlemimizi alalım da, sonrası için yapabileceğimiz bir şey yok duadan başka.

kızlar bu tahlillerde neye bakılıyor? benim tıroid,kan değeri gibi seylere bakıldı..idrar yapılmadı..kan pıhtılasması için ayrı bi tahlil mi var..kafam karıstı:44:

Tiroidlere, şekere, aidse, hepatite, kızamıkçığa vs. Kan pıhtılaşması için ayrı bir test yok bildiğim kadarıyla. Tam kan sayımı içinde o da.

Bakın şöyle bir yazı buldum bir kadın doğumcunun yazısı.

''Kan sıvı ve hücresel kısımlar olarak kabaca iki ayrı bölümden oluşur. Kanın yapısı içinde bulunan hücrelerin ve hücrelere ait çeşitli parametrelerin hesaplanması tam kan sayımı olarak adlandırılır.

Tam kan sayımının temel amacı, kansızlık olarak bilinen anemi varlığını ve türünü saptamak. Bunun dışında enfenksiyonlardan pıhtılaşma sorunlarına kadar değişik konularda bilgi verebilir. Bir tam kan sayımı raporunda çıkan sonuçlardan biri de trombosit değeridir. Trombosit kanın pıhtılaşmasını sağlayan hücrelerdir.''

asesulfamında dediği gibi enfeksiyonlarda, pıhtılaşmada çok önemli hamilelikte. Ne kadar erken yapılırsa o kadar mantıklı.

valla hiç bilmiyorum ki canım..çünkü doktor bana crinone jel verdi..progesteron içerikli..düsük engelleyici bi jel..düsük tehliken var demedi ama verdi..bende burdan su sonucu çıkarttım.klomenle hamıs kaldığım için bunu verdi?

canım güzel bi yazı bulmussun..benim tam kan sayımı yapıldı..sanırım sıkıntı yok..iyi bari hepimiz iyi olalııımmmmmm

neyse hayırlısı artık : nasip kısmet görücez yaşayarak

neyse hayırlısı artık : nasip kısmet görücez yaşayarak

canımbenim iyi düsün gönlünü ferah tut..benim gerçekten gönlüm çok ferah,sükürler olsun..demek bende hamis kalabılıyomusum,bundan o kadar korkuodum ki hiç olmayacak dıe..gönlüm hep ferah,bebişimde sağolsun hiç üzmedi beni,inşallah hep böyle devam eder:)

Hayır yanlış anlamadım, hatta sizin kastettiğiniz gibi de anlamadım. Siz geçen günde çok erken yazmıştınız tahliller için tekrar görünce yazmak istedim sadece.

Burda herkes birbirini bir şeyler hakkında uyarıyor. Ve her doktor ne yazık ki bazı şeylerin üstünde çok durmuyor. Önemsemiyor...
Kalp atışını duyduktan sonra yaparız diyeni de var doktorların. Onun için ne kadar önemli olduğunu söylemeye çalıştım ben bu tahlillerin erkenden yapılmasının.

kızlar çok halsiziimmm..sizde de var mı?
birde tv de falan yemek programları izliyom,midem bulanıo,ama sabah iki tane rafadan yumurta yedim bide rafadan diye huzursuz oldum ama napım çok güzeldi...

bnm gttiğim doktor 2000lerde sanırım kese görünür demişti canım..ama içindeki miniği bilmiyorum:) görürsün inş.

birde tv de falan yemek programları izliyom,midem bulanıo,ama sabah iki tane rafadan yumurta yedim bide rafadan diye huzursuz oldum ama napım çok güzeldi...

O halsizlik bende de var. 9 da kalktım, dışarda işlerim vardı. 11 gibi geldim. Yattım yeni kalktım :)
Ve her an tekrar yatabilirim

yazdıklarınızı okuyunca ilk bebeğimdeki heyecanlarım geldi aklıma:) yüzümde bir tebessüm oluştu,ne kadar güzel duygular bunlar.maşallah hepinize,inşallaah bu güzellikler artarak devam eder.ikincide ilki kadar heyecan ve tabiki merak olmuyor.yinede bir insanı var etmeye çalışmak yaşanabilecek en güzel şey...

O halsizlik bende de var. 9 da kalktım, dışarda işlerim vardı. 11 gibi geldim. Yattım yeni kalktım :)
Ve her an tekrar yatabilirim

ama ben bildiğin sürekli oturmak istiyorM..RAPORLuyum die evdeyim kaç gündür..erken yatıp geç kalktığım için uykum gelmiyor gün içinde,ama hiç bise yapmıoruummmm:S
valla çamasırları yıkıyorum,geri katlamıorum bile,çocuk odasındakı telden alıp giyiyoruz son 1 haftadır:))

varr varr azıcık merdiven çıkıyorum ben de güç kalmıyor,bi şey tutuyorsam az bir zaman sonra kollarımda hal kalmıyor..ama mide bulantım yok henüz:) ayrıca dün adet ağrısındaki gibi hafif karın ağrım vardı.ayrıca belim de ağrıyordu..acaba rahime tutunduğu için mi böyleydi,bilemedim

benım 2 yasında kızım var onunla ugrasmaktan ne bulantı ne bır belırtı ne farklılık hıcbırseyın farkında degılım kendımı dınleyemıyom bıle :)) bı tek yanıyorum ellerım ayaklarım butun vucudum

aynı durumdayım valla..kendimi 30 yaş yaşlanmıs gibi hissediorummm:S benimde ağrıodu geçti bu aralar.
.arada bir oluyor doktor normal dedi..hatta söyle bi örnek verdi..karnında sürekli büyüyen bir kist olsa bana ne sikayetle gelirdin dedi..
ağrı dedim.
ama çok sık ağrıo ve tüm gün aağrıo dedim..o hep seninle ve sürekli büyüyor tabı kı ağrı yapacak,hep seninle olduğu için de gün boyu sürebilir normal olarak dedi:)biraz karısık oldu ama idare edin:)

bende bi seylerle uğrastığımda ya da dısarı çıktığımda kendimi dinleyemediğim için tüm kötü belirtilerim geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…