2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım çok mutlu oldum..Darısı bizim başımıza artık..Kesenin görünmesinden daha etkileyicidr eminim...Bu arada çok fazla sayfayı takip edemiyorum..Mide bulantım tavan yaptı ve akşam işten eve gidince uyuyorum..Hiç birşey yiyemiyorum..Ama seni gördüm çok sevindim..

İnş.sorunsuz geçicek ben inanıyorum.İçini ferah tut..Aslında 1000 değer güzel bir değer ama tabiki küçük daha..susam tanesi kadardır şimdi :))

günaydın güzel haziran anneleri

aramızda yeni pıt pıtları duyanlar olmuş maşallah, darısı artık bizim başımıza.
cuma günü bizimde kalbini duymak için randevumuz var hiç takmıyorum desem yalan olur:26:
dün biraz dolandık eşimle bebiş kıyafetlerinde hep takılı kaldık, Allahım sen sağlıkla bebişlerimizin gelmesini nasip et

:) Hiç acele etme 4-5 haftalıkken ben hamile bile değilmişim gibi geziyordum ooohoo hamilelik böyleyse 5 tane doğururum felan diyordum. Hatta enerji patlaması felan yaşadım, hep üşendiğim işleri bile yaptım.

Şimdi 7. haftadayım uykudan başımı kaldıramıyorum, göğüslerim acıyor, karnımda kramplar, halsizlik, mide yanması, şişkinlik vs vs

Umarım ki hiç birini yaşamadan geçiririsin ama heveslendiysen acele etme derim ben :)

Günaydın canım..
Senin yine cuma günü beni arife gününe kadar beklemem gerekicek..

HAYIRLI uğurlu olsun canım,Allah sağlıklma kucağınıa almayı da nasıp etsin insallah:) kaçıncı bebek?ilk mi?

Geçen yıl 10 haftalıkken kalp atışları durdu bebeğimin, 1 sene ara verdik :)
Şimdi Eylül ayında tekrar düşünmeye başladık, ekimde hamilelik haberimi aldım.
Rabbim isteyen, dileyen, bekleyen herkese nasib etsin sağlıklı sıhhatli bebekler inşallah.
Yani kısacası ilk bebeğimiz olacak, dr randevumda çok güzel geçti, cuma günü tekrar
davet etti..

Ay sorma bende ilk haftalarda hiçbişey yok ne güzel hamilelik bu diyodum..Geçen haftadan beri yine Allaha şükür çok kötü değilim ama yemek yiyemiyorum..Mide bulantısı bitirdi beni..

Rabbiiiiimmm listeye girebilmek ne kadar güzel bir duygu..

canım ilk randevunda kese göründümü

Son düzenleme:
Günaydın canım..
Senin yine cuma günü beni arife gününe kadar beklemem gerekicek..

olsun annesi sayılı zaman çabuk geçer aklını ona takma, banada doktor 10 gün sonra deyince ömür billa geçmez bu 10 gün dedim şimdide korkuyorum:18:

Ay sorma bende ilk haftalarda hiçbişey yok ne güzel hamilelik bu diyodum..Geçen haftadan beri yine Allaha şükür çok kötü değilim ama yemek yiyemiyorum..Mide bulantısı bitirdi beni..

senin baya başladı demek miğde bulantıların kraker, leblebi,ayran iyi gelebilir.
bende kendi kendime nazar deydirdim hiç birşeyim yok diyordum iki gündür mige bulantısı değilde sanki arabada çok yolculuk etmiş gibi sersemlik var

Ben de bu cuma gidiyorum kalp atışları için bakün alım kısmet olacak mı, çok sabırsızlanıyorum.
Ben ve annem önceki gün dolaşmaya çıktık annem ilk kez torun sevecek ya kıyafetler pişik kremleri felan aldı durduramadım :))

Umutsuz olma. Diğer kan değerlerin kaç çıkmıştı?
Kizlar ben hastalandim yani adet gordum malesef haziran annesi olamicam seneye artik hayirlisi olsun
Hayırlısı olsun, bir dahaki aya inşallah.
Bebek kıyafeti kadar cazip gelen bir kıyafet yok bana artık. Hep de kız kıyafetlerinde kalıyor gözüm. Nasıl renkli, süslü, pek tatlılar.
Uyku, çabuk yorulma, kasık ağrısı, göğüs ağrısı bende de var. Mide yanmam var. Bazen yediklerimin hepsi ağzıma geliyor ama Allahtan kusmadım henüz
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Uzun zamandır bekliyormuşsun, boşa çıkmasın bu bekleyişin

yokya acele etmiyorum evet öyleymiş tşk ederim sağlıklı olsunda herşeye razıyım ben hiç önemli değil ağır geçmiş hafif geçmiş daha 5 haftalık bile olmadı 4 hafta 5 günlük ne kadar da küçük sanki geçmiyor zaman duysam kalbini kendisini görsem çok daha rahatlıcam ama : malesef beklemek gerekiyor :):):):

inşallah canım nasip eder Allah bize o anı bende unutur gibi oluyorum aklıma gelince bir anda panikliyorum yine.sizin bebişin ilk eşyaları hayırlı olsun o zaman
bizdede iki taraftan ilk torun kendilerinden geçiyorlar ama söz verdiler cinsiyet belli olana kadar birşey almak yok, bizde eşimle öyle dedik yoksa dün kendimden geçer doldururdum

Bebek kıyafeti kadar cazip gelen bir kıyafet yok bana artık. Hep de kız kıyafetlerinde kalıyor gözüm. Nasıl renkli, süslü, pek tatlılar.

kıyafetlerin önünde sanki bebek severmiş gibi takılı kaldık öylece, eşimdede bir anda kız aşkı doğdu hayırlara gitsin diyoruz hepimiz.

Seninle günlerimiz aynı, benim mide bulantım yok denecek kadar az, kusma da olmadı hiç ama mide yanması felan çok var birde iştahım hiç yok, ben yemeği yemeden önce değil yedikten sonra tiksiniyorum. Iyy bunu nasıl yedim ben diye :))
Hiç almadığım kokuları almaya başladım, her şey kokuyor.
Bir de karnım 4-5 aylık gibi ona canım sıkılıyor

Keseyi gördün mü? Ben 4+4 de görmüştüm keseyi.

aa şimdi farkettim tahmini doğum tarihlerimizde aynı, doktor randevularımızda sanırım aynı gidiyoruz.
biz 5+1 de görmüştük keseyi doktorumuz acele etmek istememişti pek.

normal karındamı gördü yoksa vajinal ultrsonla mı gördü ben korkuyorum da vajinal ultrosonla düşük tehlikesi geçiren var keseyi oynatıyorlarmış kanam başlıyormuş sonran bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…