2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hadi yaaa ben 4 +5 teyim içinde bebek olduğunuda görmüşmüydün peki erken değilmi alttan mı baktı peki ne kadar süre sonra kalp atışını duydun

Çok küçüktü sadece keseyi gördüm 4+4 de 6 haftalık gibi görünüyor demişti doktor.
Alttan baktı ve hiçbir sorun yaşamadım. Kalp atışını kısmetse bu cuma duymaya gidicem

Çok küçüktü sadece keseyi gördüm 4+4 de 6 haftalık gibi görünüyor demişti doktor.
Alttan baktı ve hiçbir sorun yaşamadım. Kalp atışını kısmetse bu cuma duymaya gidicem

hımmm ::)):): demek kalp atışını duymaya gidiceksin darısı benim başıma artık bir an önce gelse o günler öğrensem çocuğum sağlıklı mı :benimle mi ama duyarsın bence kalp atışını zaten gözüküyormuş attığı

aa şimdi farkettim tahmini doğum tarihlerimizde aynı, doktor randevularımızda sanırım aynı gidiyoruz.
biz 5+1 de görmüştük keseyi doktorumuz acele etmek istememişti pek.

İlk tahlillerini yaptırdın mı? Ben yaptırmak istedim ama önce kalp atışlarını duyalım acele etme dedi.

normal karındamı gördü yoksa vajinal ultrsonla mı gördü ben korkuyorum da vajinal ultrosonla düşük tehlikesi geçiren var keseyi oynatıyorlarmış kanam başlıyormuş sonran bilim

karından gördü canım ama çok çok küçücüktü öyle böyle görmüştük resimlerini bile almıştık o zamanda 9.5 mm sağlıklı duruyor demişti.

bende senin gibi düşünüyorum kız erkek farketmez renge göre almıcam fakat kıza göre etekler erkeğe görede gömleklere takılmıyor değilim,bizdeki almamazlık nazar deymesin sabredelim azcık diye.

bizimde hastane çıkışımız büyük ihtimal Trabzonsporlu olucak Ben bir minik hamsiyim yazıcak minnoşta eşim sadece onu hayal edip kendinden geçiyor

İlk tahlillerini yaptırdın mı? Ben yaptırmak istedim ama önce kalp atışlarını duyalım acele etme dedi.

doktorum benden de hiçbir tahlil istemedi söz etmedi bile, hatta burda sormuştum hangi haftalarda isteniyor diye gittiğimde sorucam.

aminnn aminn.ALLAH her kontrole gittiğimizde mutlu olmayı nasip etsin.sağlık problemi vermesin.

doktorum benden de hiçbir tahlil istemedi söz etmedi bile, hatta burda sormuştum hangi haftalarda isteniyor diye gittiğimde sorucam.

ya ben bu kadar erken olduğunu düşünmüyorum.ilk çocuğumda 3. aya yaklaşırken yaptırdım diye hatırlıyorum sanki.bi de daha önce de söyledim o kadar para bayılmayın hastanelere ben vakıf gureba da bedavaya yapıp götürdüm doktoruma.

kızlar umarım hamileyimdir birazdan kuaföre gidicem ordan çıkıncada test alayım bari eşime sürpriz yaparım belki :)))
buarada çok kötü ishalim var bir haftayı geçti hala ishalim geçiremedim bi türlü neyse umarım hamileyimdir ve size müjdeli
haberimi veririm

Ben de devlet hastanesinde yaptırıcam tahlillerimi doktorum öyle söylemişti zaten bir kısmını sağlık ocağı da yapıyor.

hadi bakalım evlilik yıl dönmü hediyesi olur hemen yaz ama :):):):):):

dualarım seninle, inş güzel haberler getirirsin bize de :)
Kizlar ben hastalandim yani adet gordum malesef haziran annesi olamicam seneye artik hayirlisi olsun
canım hakkınızda hayırlısı.. :/
ama neden seneye diyorsun? belki temmuz annesi olursun..
iiiiinşallah hamilesindir canım

benden henüz bir tahlil istemedi bu kadar erken istendiğini görüncede şaşırdım açıkçası

Ben de devlet hastanesinde yaptırıcam tahlillerimi doktorum öyle söylemişti zaten bir kısmını sağlık ocağı da yapıyor.

tahlilleri verseydi atlardık biz gittiğimiz hastanede yaptırılım diye ama sizden öğrendiğim iyi oldu bende ilk sağlık ocağına giderim daha önce hiç gitmedim herhalde gebelik kaydı da alınır.

yazmazmıyım hiç allahın izniyle hemen yazarım hatta eşimden önce siz öğrenirsiniz

öncelikle inşallah hamilesindir, eşine ve sana çok güzel bir süpriz olur.
keşke tam gününde söyleseydin gerçi geçsede bu mutluluğun günü tarifi olmaz, biz evlilik yıldönümüzde öğrenmiştik o günü heycandan evlilik yıldönümünü hazırlığı herşeyi unutmuştuk ama eşim güzel süprizlerle gelmişti romantikti baya

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben dün doktora gitmiştim.Tüm testlerimi yaptı.5 tüp kan alındı.İdrar tahlili oldu.Ama geç gittiğim için dün tahlilleri alamadım.Doktor bugün yok yarın gidicem.Hem ultrasona (4 boyutlu) hemde sonuçlarımı söyleyecek doktor.Gerçi ben hastanenin online labaratuarından baktım sonuçlarıma..Anladığım kadarıyla kötü bişey yok .Ama hcg değerim 219.98..Buna biraz takıldım..Bide B12 değerim 221..Yarın gidicem bakalım inş görünür

saol canım benim inşallah hamileyimir
zaten bugün benim evlilik yıldönümüm 10.10.10 da evlenmiştik biz :)))
inşallah dediğin gibi olur bizde hazırlık falan elimizi yüzümüze bulaştırırız :))
hayırlısı neyse allah onu yaşatsın inşallah...

Valla ben bugün 6+0 ım ve doktorum benden tahlillerimi istedi. Eltimde bu haftalarda yaptırdı testlerini. Doktordan doktora değişiyor demek ki.

Sonuçta istenen testler kan ve idrar testleri. Enfeksiyon var ise ne kadar erken önlem alınırsa o kadar iyi. İdrar yolu enfeksiyonu düşüğe sebep oluyor mesela. Ya da pıhtılaşma gibi bir sorun varsa 3. aya kadar beklemek ne kadar mantıklı. Kaldı ki pıhtılaşmada çok büyük problem. Bebek kayıplarının belki de en çok karşılaşılan sebebi. Çok mantıklı bence bu testlerin erkenden yapılması...

canım 219 sa nasıl görünecekki yarın görünmez.vajinaldel bile 1000in üstündeyse görünüyo:13:

Bende en geç p.tesi yaptırıcam testlerimi. Aç karnıma gitmem gerek değil mi? Doktoruma sormayı unuttum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…