hadi yaaa ben 4 +5 teyim içinde bebek olduğunuda görmüşmüydün peki erken değilmi alttan mı baktı peki ne kadar süre sonra kalp atışını duydun
Çok küçüktü sadece keseyi gördüm 4+4 de 6 haftalık gibi görünüyor demişti doktor.
Alttan baktı ve hiçbir sorun yaşamadım. Kalp atışını kısmetse bu cuma duymaya gidicem
aa şimdi farkettim tahmini doğum tarihlerimizde aynı, doktor randevularımızda sanırım aynı gidiyoruz.
biz 5+1 de görmüştük keseyi doktorumuz acele etmek istememişti pek.
normal karındamı gördü yoksa vajinal ultrsonla mı gördü ben korkuyorum da vajinal ultrosonla düşük tehlikesi geçiren var keseyi oynatıyorlarmış kanam başlıyormuş sonran bilim
Teşekkür ederim
Ben alacağım pek çok şeyi buna kıyafetlerde dahil pembe ya da mavi almak istemiyorum, kız ya da erkek rengi. Beşiği, puseti felan dahil, çünkü kısmet olursa ikinci bebişi fazla arayı acmadan, bakımına yardımcı olacaklarda varken yapmak istiyoruz. Aldığım eşyaları kısmet olursa ikincide de kullanmak istiyorum.
Zaten hediye bir sürü şey gelecek onlarda mutlaka cinsiyetine göre olacak, benim çok içim giderse ilerde alacağım bir iki şey cinsiyetine uygun olur. Onun haricindeki herşeyi her ikisininde giyebileceği renklerden seçmeyi düşünüyorum. En azından bebeklik kıyafet ve eşyalarını.
Çıt çıtlı Fenerbahçe bodymiz bile var eşim kız ya da erkek giydirip maça götürcem diyor. Bedeni 1-3 aylıklara göre düşünün :))
İlk tahlillerini yaptırdın mı? Ben yaptırmak istedim ama önce kalp atışlarını duyalım acele etme dedi.
aminnn aminn.ALLAH her kontrole gittiğimizde mutlu olmayı nasip etsin.sağlık problemi vermesin.ay tabiki çok küçük yaa allah kalp atışınıda duymayı nasip eder bakalım benim duymayan görmeyen ne zaman görücek çok merak ediyorum ahhhh bir görsemmm ayhhh düşününce bile içimden bişeyler kopuyo :):):):): nasıl bir heyecan nasıl bir sevinçtir allah tamamına erdirir inşallah üzmez bizi :):):):
doktorum benden de hiçbir tahlil istemedi söz etmedi bile, hatta burda sormuştum hangi haftalarda isteniyor diye gittiğimde sorucam.
aminnn aminn.ALLAH her kontrole gittiğimizde mutlu olmayı nasip etsin.sağlık problemi vermesin.
ya ben bu kadar erken olduğunu düşünmüyorum.ilk çocuğumda 3. aya yaklaşırken yaptırdım diye hatırlıyorum sanki.bi de daha önce de söyledim o kadar para bayılmayın hastanelere ben vakıf gureba da bedavaya yapıp götürdüm doktoruma.
kızlar umarım hamileyimdir birazdan kuaföre gidicem ordan çıkıncada test alayım bari eşime sürpriz yaparım belki :)))
buarada çok kötü ishalim var bir haftayı geçti hala ishalim geçiremedim bi türlü neyse umarım hamileyimdir ve size müjdeli
haberimi veririm
hadi bakalım evlilik yıl dönmü hediyesi olur hemen yaz ama :):):):):):
dualarım seninle, inş güzel haberler getirirsin bize de :)günaydın güzel haziran anneleri
biraz önce kan verdim son kez içim rahatlasın diye.en son 164 tü.umarım düzgün bir şekilde artmıştır.umutsuzluğa düştüm yine.korkuyorum:18:dua edin arkadaşlar benim için nolur
canım hakkınızda hayırlısı.. :/Kizlar ben hastalandim yani adet gordum malesef haziran annesi olamicam seneye artik hayirlisi olsun
iiiiinşallah hamilesindir canımkızlar umarım hamileyimdir birazdan kuaföre gidicem ordan çıkıncada test alayım bari eşime sürpriz yaparım belki :)))
buarada çok kötü ishalim var bir haftayı geçti hala ishalim geçiremedim bi türlü neyse umarım hamileyimdir ve size müjdeli
haberimi veririm
ya ben bu kadar erken olduğunu düşünmüyorum.ilk çocuğumda 3. aya yaklaşırken yaptırdım diye hatırlıyorum sanki.bi de daha önce de söyledim o kadar para bayılmayın hastanelere ben vakıf gureba da bedavaya yapıp götürdüm doktoruma.
Ben de devlet hastanesinde yaptırıcam tahlillerimi doktorum öyle söylemişti zaten bir kısmını sağlık ocağı da yapıyor.
yazmazmıyım hiç allahın izniyle hemen yazarım hatta eşimden önce siz öğrenirsiniz
aminnn inşallah:):):):: sen gördün mü keseyi içindeki bebeği
benden henüz bir tahlil istemedi bu kadar erken istendiğini görüncede şaşırdım açıkçası
tahlilleri verseydi atlardık biz gittiğimiz hastanede yaptırılım diye ama sizden öğrendiğim iyi oldu bende ilk sağlık ocağına giderim daha önce hiç gitmedim herhalde gebelik kaydı da alınır.
öncelikle inşallah hamilesindir, eşine ve sana çok güzel bir süpriz olur.
keşke tam gününde söyleseydin gerçi geçsede bu mutluluğun günü tarifi olmaz, biz evlilik yıldönümüzde öğrenmiştik o günü heycandan evlilik yıldönümünü hazırlığı herşeyi unutmuştuk ama eşim güzel süprizlerle gelmişti romantikti baya
Merhaba kızlar ben dün doktora gitmiştim.Tüm testlerimi yaptı.5 tüp kan alındı.İdrar tahlili oldu.Ama geç gittiğim için dün tahlilleri alamadım.Doktor bugün yok yarın gidicem.Hem ultrasona (4 boyutlu) hemde sonuçlarımı söyleyecek doktor.Gerçi ben hastanenin online labaratuarından baktım sonuçlarıma..Anladığım kadarıyla kötü bişey yok .Ama hcg değerim 219.98..Buna biraz takıldım..Bide B12 değerim 221..Yarın gidicem bakalım inş görünür
Merhaba kızlar ben dün doktora gitmiştim.Tüm testlerimi yaptı.5 tüp kan alındı.İdrar tahlili oldu.Ama geç gittiğim için dün tahlilleri alamadım.Doktor bugün yok yarın gidicem.Hem ultrasona (4 boyutlu) hemde sonuçlarımı söyleyecek doktor.Gerçi ben hastanenin online labaratuarından baktım sonuçlarıma..Anladığım kadarıyla kötü bişey yok .Ama hcg değerim 219.98..Buna biraz takıldım..Bide B12 değerim 221..Yarın gidicem bakalım inş görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?