2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Tabi orda kalis masraflarida var heralde en az 20bin gider 40 yada 45 bin tl. Ye mal olur esime soyledim dusuneyim dedi.Aslinda ben ulkemi cok seviyorum okumak istediginde yine yollariz ama hem egitimde hem isinde ve ulkenin hali ile ilgili gidisati bilemiyorum dusununce mantiklida geliyor.

Tatlım karışmak gibi olmasın ama 45 bin tl'yi büyüyünce çocuğuna versen bi iş kurmaz mı? Ya da onun adına bu parayla yatırım yapsan geleceğini garantiye almış olmaz mısın zaten? Tabi yine karar sizin sadece böyle aklıma geldi.

Aslında buranın istikbali daha kötü görünüyor ama bilemem tabii belki düzelir. 20-30 sene sonra nerde ne olacağını bilmek mümkün diil. Ben çocuğumun Türk vatandaşlığıda almasını sağlıcam. Zaten eşimde müracaat etti. İlerdede Türkiye'de yaşamak istiyoruz.

Ben Amerikalı çocukları çok şanssız buluyorum. O kadar zavallı ve sevgisizlerki. Eşim bile kimsesiz aslında. bir annesi var kendinden ve köpeğinden başka bişeye değer vermez. Babası 3 kez evlenmiş oğlunun yüzüne bile bakmazdı öölede öldü gitti. paramparça aileler. İçlerinde lezbiyeni var homoseksüel var iğrençler. O yüzden ailesinden kimseyle görüşmez. Benim annem babam onun gerçek annesi babası kardeşlerim gerçek kardeşleri gibi. Çok sever ve sayar. En mutlu günleri Türkiyede olduğunu söylüyor. sevildiğini hissediyormuş O yüzden ilerde Türkiye'de yaşamak istiyor. Çocuğumuzunda Türk olarak yetişmesini istiyor.
Birde Burdaki bazı Türk aileler çocuklarını Amerikalı gibi yetiştiriyorlar özentilik sanırım. Sonrada düştükleri bataktan kurtarmak için Türkiye'ye gönderiyorlar ama çok geç tabii. Ben kesinlikle çocuğumu burda yetiştirmek istemiyorum ve eşim bile Amerikalı olduğu halde benle aynı fikirde. Allah izin verirde doğar ve okul çağına gelirse Özellikle yaz tatillerinde mutlaka Türkiye'ye ailemin yanına göndericez. Türk kültürünü dinimizi saygı ve sevgiyi öğrensinler buralı çocuklar gibi olmasınlar diye. İnşallah o günleri görürüz

45 bin lira ile hayat kurtulsa sikinti yok zatende o parayla sadece yurt disinda 1 yil anca dil egitimi alir.Ama boylece cifte vatandaslik hakkina sahip olacak isterse daha ucuza egitimini alir isterse gitmez yurt disina cikarken vize problemi olmaz ve siyasi konulara girmek istemiyorum ama burasi zaten kucuk amerika somurgesi amerikada israilin kontrolunde boyle bir dongu var zaten.En azindan alternatifi olur, bana kalirsa fransa yada ingiltere isterdim cunku halkinin sagligi ile ilgileniyor bizimkiler ise ceplerini doldurunca kim zarar gormus umurlarinda degil.Yedigimiz tavuklar antibiyotik basilmis,sut,et,sebzeler meyveler tarim ilaclari ve hormonlu,recellere sanayi boyasi kullaniliyor,ictiginiz sularda bir suru ilaclar var,bir ise girmeye kalk torpil isliyor,televizyonda izlediginiz o gida takviyesi adi altinda dogal tedavi ilaclari fiyasko sirf cepleri dolsun diye, ya cocugum saglikli olsun hasta olmasin diye yedirdiginiz ballar glikoz karisimi.Fransada 2 ayi gecen ve rafda durabilen birsey yok ya burda nerdeyse 1 sene rafda nasil orda oyle durabiliyor saniyorsunuz kimyasallarla,ya cocuklar sizin cocugunuza siddet uygulayip onu gece uyutmadiginiz ilgilenmediginizi tespit ederlerse cocugu elinizden aliyorlar ya burda cocuklar sokakda mendil satiyor yalinayak.Hic bir ulke mukemmel degil almanya,ispanya,balkanlar,hollanda bircok ulke gordum onlarda mukemmel degil ama cocuga alternatif sunmak belki iyi olabilir diye dusunuyorm.Ama zaten gidemicem galiba cunku isimi birakamam 6. Ayda ayrilip en az 9 ay izin almam gerekecek bizim genelmudur tamam canim sen hic gelme istersen diyebilir :)

Bizimle turkiyede burda turk kulturunu alacagi icin sikinti yok zaten bende orada yasamasini istemem, ayrica cinsel tercihler konusunda burasi attik ordan pek farkli degil ben televizyoncuyum 10 erkek den 4 tanesi oyle belkide bizim sektorden ama alisverise gidiyorum magaza calisani kafeye gidiyorum yine oylesi icinde varsa oluyor ay ben dusunmek isitemiyorum ve hic anlayamayacaginiz babayigit delikanli dediginiz bircok adam gay barlarda takiliyor bazisi belli bile etmiyor.Size hak veriyorum ictenlik ve aile konusunda bizlerle kiyaslanamazlar,ahlaki degerler konusundada.Burdada uyusturucu olayi cok ama amerika kadar degil bende tasnif etmiyorum, benim tanidigim cok iyi duzgun insanlarda var eminim sizin esinizde onlardan biridir.Umarim en kisa zamanda ulkenize kavusursunuz

Kizlar ben geldim hala hatanedeyimde telefonu yeni aldim elime melegim annesini birakmadi ama durumumuz kritik birazdab eve gececem 1 hafta dinlenmek zorundayim uzun sure ayakta kalmak yokmus.

Kizlar ben geldim hala hatanedeyimde telefonu yeni aldim elime melegim annesini birakmadi ama durumumuz kritik birazdab eve gececem 1 hafta dinlenmek zorundayim uzun sure ayakta kalmak yokmus.

Canım çok şükür hadi derin bir oh çekmişsindir
kanama neden olmuş ki acaba neyse bebek iyiymiş
Sende dinlenirsin artık mecburen bebeğin için

Canım çok şükür hadi derin bir oh çekmişsindir
kanama neden olmuş ki acaba neyse bebek iyiymiş
Sende dinlenirsin artık mecburen bebeğin için

Gozlerim.kan canagi gibi suan sismis durumda . biliyormusun ben bebegin iyi oldugundan baska hicbirsey bilmiyorum. esim biliyor onlada evde konusurum artik . allah boyle bir korkuyu kimseye yasatmasin.

Cokcok gecmis olsun Allah bebegini sana bagislasin, en kisa zamanda kritik sureci atlatmani dilerim.

Bİrazda sanırım benim yaşadığım yerden kaynaklanıyor olabilir. Genellikle zenginlerin yaşadığı bir yer ve sanırım çok para gençleri çocukları saptırıyor zaten boşlukta oldukları için kötüye kolay bulaşıyorlar. Ailelerde genellikle 18 den sonra ilgilenmiyorlar. Gerçi hastalarımız farklı yerlerden ve aynı şeylerden şikayetçiler ama bilemem tabii. Avrupa konusunda haklı olduğunu düşünüyorum. sağlık konusunda kesinlikle çok ilerdeler. burasıda sağlık konusunda berbat. ekmeğe bile koruyucu kimyasallar koyuyolar evde yapıyorum hep. mümkün mertebe organik almaya çalışıyorum ama çooook pahalı. 1 ekmek 5 usd. düşünün artık.
Birde ilerde Türkiye'de yaşarsam büyük şehirden uzak dururum zaten. Oranın durumunuda biliyorum. Özellikle İstanbuldan. Ben Bursa'da büyüdüm bizim mahalle hala aynı. Öyle biyerde yaşamak isterim herkesin ideali farklı tabii. Benimki böyle

taylanece hepimiz korktuk canım.. Çok geçmiş olsunn.. Hemencecik iyileşin inşallah

Gozlerim.kan canagi gibi suan sismis durumda . biliyormusun ben bebegin iyi oldugundan baska hicbirsey bilmiyorum. esim biliyor onlada evde konusurum artik . allah boyle bir korkuyu kimseye yasatmasin.

ee zaten insan o an yavrusundan başka bir şeyi düşünemiyorki
kendi canı bile hiç oluyo annelik böyle bişey
canım sen git dinlen yorma kendini bol bol dua et elini karnına koy

bence erkek hem kesende fasulye gibi

Ay bende kendi takvimimi okuyayım derken başkasının takvimindeki bilgileri okuyorum
şaşırıdm iyice valla
son 1 dakikaaa

Kanamam var ben doktora gidiyorm kizlar dua edin bebisime beni brakmasin

canım çok korkuttun biziAllah bebeğini sana bağışlasınçok çok geçmiş olsun canım.bol bol dinlen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…