2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar ve minoşlarıııı umarım keyifler yerindedir günlerden cuma haftasonu geldi yaşasıınnnn

kizlar ben geldim hala hatanedeyimde telefonu yeni aldim elime melegim annesini birakmadi ama durumumuz kritik birazdab eve gececem 1 hafta dinlenmek zorundayim uzun sure ayakta kalmak yokmus.

çok geçmiş olsun canım .çok şükür bebeğin iyiymiş sende dinlen bol bol canım

günaydın kızlar . hayırlı cumalar ALLAH bütün dualarımız kabul etsin İNŞALLAH

Cooook koti bir sekilde dustuuuum kasiklarim patlycamis gibi agiryor

Sonunda iyi olduğuna sevindim. Çok dikkat etmek lazım bu düşmelere. Hep dinlen gerçekten hiç kalkma ama merak da ederiz biz şimdi. Telefondan girebiliyorsan ara ara bilgi ver bize. Dualarımız seninle.

ayyy maşallah bebişine canım
12 aralıkda belki cinsiyeti de belli olmuş olur minnakın:)))

Kizlar ben geldim hala hatanedeyimde telefonu yeni aldim elime melegim annesini birakmadi ama durumumuz kritik birazdab eve gececem 1 hafta dinlenmek zorundayim uzun sure ayakta kalmak yokmus.

geçmiş olsun cnm...bol bol dinlen bebişine ve kendine iyi bak olur mu

dün doktora gittim ikili test için.sat a göre 13+2 yiz ama bence daha küçüktür. bebiş 73 mm olmuş.ense kalınlığı 2,3 mm çıktı.dr biraz fazla dedi.endişelendik.kan sonuçlarıda haftaya çıkacak.beklemek zor.ama içimden bir problem yok gibi geliyor.

cnm bence sıkma canını..3ten fazlası sıkıntılıdır..

Herkese hayırlı cumalar. Günaydın. Taylanecce çok geçmiş olsun, Allah bebeğine ve sana sağlık versin.

hayırlı haberlerle gelirsin inş seyzencim bende bugun ikili testimin sonucunu alıcam bakalım hayırlsıı ...:44:

günaydın güzel haberlerle gelirsin inşallah

teşekkür ederim kızlar.
dün gördüm bitanemi... uyuyordu bi türlü uyandıramadık ama bi sorun yok kalbini dinledik güm güm
ense kalınlığı 1.23 çıktı boyumuz 5 cm yi geçmiş gününden 4 gün ileride çıktı herşey iyi ve normal yani
bende çoook mutluyum
hepinize hayırlı cumalaaaaar.... Allah tüüüm dualarınızı kabul etsin. size ve bebişlerinize sağlık versiiin

Bence bir problem yoktur ya. Hislerimize güvenmek lazım bazen. Kaldı ki problem var denilenler bile sonunda iyi çıkıyor. Bana da çok gibi gelmedi.

Kızlaar hamiişleerr,günaydıın hepinizee, biz dün gece 2-3 gibi yattık ama sabahın köründe uyandım yaaa..normalde mümkün değil kendi kendime uyanamam ama bu çocuk daha şimdiden uyku düzenimi değiştirmeye başladı...bi doğsun ağzını burnunu yiiiir annesi onuun

günaydın canım . MAŞALLAH bebeğine ALLAH hayırlısıyla kocağına aldığın günleri nasip etsin . benim daha çok var görmeme 15 aralıkta randevum

kızlar günaydın hepinize,

korkuyla açtım pc yi valla eceden kötü haber varsa diye

şükür bir sorun yokmuş.

ben geçtiğimiz cumartesi ikili testi yaptırmıştım, doktorumuz fotograf vermişti ama kayınvalidemde unutmuştum

şimdi ekleyeyim dedim bu da benim bebekim

canım elevit içiyosun galiba bende kullanıyorum ama aç karnına içmiyorum ben tok alınması gerekmiyo mu prospektüsünde de öle yazıyo

Eczaneci bana dediki sabah aç karnına akşamları da yemekten 1 saat önce iç dedi reçetesini okudum günde 1 tane diyor bende 1 haftadır 2 tane içiyordum salak adam ta aslında bende hata var önce okusana reçetesinin dimi şimdi günde 1 e düşürdüm yok elevit değil canım

oyy maşallah :) cinsiyeti için birşey sölemedi dimi ?

günaydın kızllarrrr...dün gördüm bebişimi kolunu oynattığını gördüm ay cok değişik bir duygu.haftaya da ikili testleri yaptırcam hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım inşallah.doktor erkek olabilir dedi bide...çin takviminde kız çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…