maşşallah canım bebişinekızlar günaydın hepinize,
korkuyla açtım pc yi valla eceden kötü haber varsa diye
şükür bir sorun yokmuş.
ben geçtiğimiz cumartesi ikili testi yaptırmıştım, doktorumuz fotograf vermişti ama kayınvalidemde unutmuştum
şimdi ekleyeyim dedim Eki Görüntüle 565001 bu da benim bebekim
dün doktora gittim ikili test için.sat a göre 13+2 yiz ama bence daha küçüktür. bebiş 73 mm olmuş.ense kalınlığı 2,3 mm çıktı.dr biraz fazla dedi.endişelendik.kan sonuçlarıda haftaya çıkacak.beklemek zor.ama içimden bir problem yok gibi geliyor.
maşşallah canım bebişine
oyy maşallah :) cinsiyeti için birşey sölemedi dimi ?
Kızlar az önce minşimin içimde yuvarlandığını hissettimGöbek deliğimden 4 parmak kadar altta sol tarafımda oldu hemen arkasından karnım yamuldu ama sol tarafım yumurta gibi pırtladı şişti ve geri indi önce korktum sonra sevinçten ağlamaya başaladım ay delircektim az kasın görseniz mutant gibiydim karnım zınk diye sol tarftan sivreldi ve 15-20 saniye öyle kaldı allahım kriiiiiiiiizzz çok garipti çokkk gariiiippppp
kızlar günaydın hepinize,
korkuyla açtım pc yi valla eceden kötü haber varsa diye
şükür bir sorun yokmuş.
ben geçtiğimiz cumartesi ikili testi yaptırmıştım, doktorumuz fotograf vermişti ama kayınvalidemde unutmuştum
şimdi ekleyeyim dedim Eki Görüntüle 565001 bu da benim bebekim
dün doktora gittim ikili test için.sat a göre 13+2 yiz ama bence daha küçüktür. bebiş 73 mm olmuş.ense kalınlığı 2,3 mm çıktı.dr biraz fazla dedi.endişelendik.kan sonuçlarıda haftaya çıkacak.beklemek zor.ama içimden bir problem yok gibi geliyor.
Çok geçmiş olsun canım. Bol bol dinlenKizlar ben geldim hala hatanedeyimde telefonu yeni aldim elime melegim annesini birakmadi ama durumumuz kritik birazdab eve gececem 1 hafta dinlenmek zorundayim uzun sure ayakta kalmak yokmus.
Kizlar ben geldim hala hatanedeyimde telefonu yeni aldim elime melegim annesini birakmadi ama durumumuz kritik birazdab eve gececem 1 hafta dinlenmek zorundayim uzun sure ayakta kalmak yokmus.
Kızlaar hamiişleerr,günaydıın hepinizee, biz dün gece 2-3 gibi yattık ama sabahın köründe uyandım yaaa..normalde mümkün değil kendi kendime uyanamam ama bu çocuk daha şimdiden uyku düzenimi değiştirmeye başladı...bi doğsun ağzını burnunu yiiiir annesi onuun
Kendini fazla yordun galiba. Normalde o kadar olmaması lazım. Doktora gittiğinde bu durumu da söyle magnezyum takviyesi verebilirgunaydın kızlarr
izmir bugun yagmurlu hemde tam uyumalık bıraz karanlık bıraz soguk bıraz yagmur sesı
ve ben maaleseff ısteyım ya
ya kızlar benım bırde ınanılmaz sıdddetlı kalca agrım var yatınca kalkamıorm sankı bıcak sokup cıkarıolar gıbı yasayan var mı bu durumu
günaydınnnn hayırlı cumalar bu cuma bütün güzel haberleri beraberinde getirsin sizlere inşallahhh
valla canıım düştüğünü duyunca yüreğim cız etti..çok şükür bebeğin hala seninleymiş.. çok dikkat et kendine.. geçmiş olsun
ayyy sorma aynı gariplik bende de var cnm uykum erkenden kanıyor:13:
gunaydın kızlarr
izmir bugun yagmurlu hemde tam uyumalık bıraz karanlık bıraz soguk bıraz yagmur sesı
ve ben maaleseff ısteyım ya
ya kızlar benım bırde ınanılmaz sıdddetlı kalca agrım var yatınca kalkamıorm sankı bıcak sokup cıkarıolar gıbı yasayan var mı bu durumu
slm kızlar bende uykudan kendimi alamıyorum. evde hiç bir şey yapamıyorum. inanın uyuşukluktan bulaşık bile yıkayamaz oldum. akşam 9 da hemen yatmak istiyorum. canım kocacım yanlız başına çay içiyor akşamları. birde beni kızdırmak için söyleniyor ben uyurken aaahhh ahh yapayanlız kaldım keşke karımda yanımda olsaydı diye ...
slm kızlar bende uykudan kendimi alamıyorum. evde hiç bir şey yapamıyorum. inanın uyuşukluktan bulaşık bile yıkayamaz oldum. akşam 9 da hemen yatmak istiyorum. canım kocacım yanlız başına çay içiyor akşamları. birde beni kızdırmak için söyleniyor ben uyurken aaahhh ahh yapayanlız kaldım keşke karımda yanımda olsaydı diye ...
bende öleyim ama erken yatınca erkenden uyanıyorum 5-6 da o yüzden direniyorum 11e kadar .. benim kocam da alışkın değil 11de yatmama 1de falan yatardım önceden ben yatarken aşkım ama daha saat 11 yaaa diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?