2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
maşşallah canım bebişine

canım içini rahat tutmaya çalış kan tahlilinde inş temiz cıkar , bildiğim kadarıyla 3 mm den yukarısında endişe etmek gerekiyor , gereksiz stres yapmamaya calıs allahın izniyle iyidir inş

ayyyy cnm çok sevindirik oldum yaa çok değişik bi duygu olmalı Allahım darısı başımıza

maşallah canım bebişine

Canım korkma. Benim 13+2 de gittim. Bizde 71 mm idik. Doktor baş çapını, burnunu, kollarını bacaklarını, böbreklerini, kalbini tek tek inceledi. Burnumuz 2,7 mm ense kalınlığımız 2,5 çıktı. Benim bebekle fikrim kesinlikle olumlu dedi. Üçlü testi istemiyorum dedi. Raporda da haftasıyla tam uyumlu değerler yazıyor. Bebeğin haftası ilerledikçe değerler artarmış korkma.

Ki bunu bana söyleyen bu konuda çok uzman bir doktor. Yüksek riskli gebelik uzmanı. Ben doktoruma güveniyorum. İçin rahat olsun.

günaydın kızlar dün yoktum güne gitiim girme fırsatı bulamadım akşamda gezmeye gitim:) umarım fazla bişey kaçırmamışımdır

gunaydın kızlarr
izmir bugun yagmurlu hemde tam uyumalık bıraz karanlık bıraz soguk bıraz yagmur sesı
ve ben maaleseff ısteyım ya
ya kızlar benım bırde ınanılmaz sıdddetlı kalca agrım var yatınca kalkamıorm sankı bıcak sokup cıkarıolar gıbı yasayan var mı bu durumu

günaydınnnn hayırlı cumalar bu cuma bütün güzel haberleri beraberinde getirsin sizlere inşallahhh

Kizlar ben geldim hala hatanedeyimde telefonu yeni aldim elime melegim annesini birakmadi ama durumumuz kritik birazdab eve gececem 1 hafta dinlenmek zorundayim uzun sure ayakta kalmak yokmus.

valla canıım düştüğünü duyunca yüreğim cız etti..çok şükür bebeğin hala seninleymiş.. çok dikkat et kendine.. geçmiş olsun

ayyy sorma aynı gariplik bende de var cnm uykum erkenden kanıyor:13:

Kendini fazla yordun galiba. Normalde o kadar olmaması lazım. Doktora gittiğinde bu durumu da söyle magnezyum takviyesi verebilir

slm kızlar bende uykudan kendimi alamıyorum. evde hiç bir şey yapamıyorum. inanın uyuşukluktan bulaşık bile yıkayamaz oldum. akşam 9 da hemen yatmak istiyorum. canım kocacım yanlız başına çay içiyor akşamları. birde beni kızdırmak için söyleniyor ben uyurken aaahhh ahh yapayanlız kaldım keşke karımda yanımda olsaydı diye ...

o dediğin bana da oldu canım sanki bi bacağım kısaymış gibi kalçamdan çeken bi ağrı.. annemde kayınvalidemde; normal hamilelerde olur dediler bi kaç gün yağla falan masaj yaptılar geçti sayılır .aslında ağrı geçti ama orda duruyo sanki heran yeniden olabilirmiş gibi
çok geçmiş olsn ..

bende çok uykucu oldum .. gece 12 1 den önce yatmazdım sabahta en geç 8 ama şimdi yatağa yapışıyorum resmen.. gece gündüz öğlen ikindi kuşluk =)) sürekli uyku halindeyim .. uyumasam da uyuşuğum..

bizde de aynı durum oluyor . evde yanlızken uykum geliyor can sıkıntısından ama birileri varken dayanabiliyorum . uyuduğum zamanlarda bazen uyanıyorum eşim kendine kahve yapmış oluyor yada fındık kırıyor kendine sonra canım benim onunda canı sıkılıyor kaldırıyor beni hayatım hadi yatalım diye benim bu durumum sayesinde dinleniyor oda sabah erkenden namaza kalkıyor sonrada bir bakıyorum uyumamış evi topluyor

bende öleyim ama erken yatınca erkenden uyanıyorum 5-6 da o yüzden direniyorum 11e kadar .. benim kocam da alışkın değil 11de yatmama 1de falan yatardım önceden ben yatarken aşkım ama daha saat 11 yaaa diyo

günaydın kızllaarr bugün istanbul da yağmurlu tam uyumalık sonunda cuma gününe eriştik çok şükür cumamız mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…