evet gölgencim ya bende okudum Allah sağlık versin bebişine tutunsun annesine burası güneşli ankara ama benim çalışasım yok gereksiz yere araştırma yapmıştım moralim bozuldu dün ikiliyle ilgili hakketen cahillik mutlulukmuş
Canım kayınvalidemdeyiz cepten girebildim ancak. Her şey yolunda cok şükür. Bebekle ilgili düşüncem tamamen pozitif dedi doktorum. Her şeyi çok normal dedi. Çok ilgiliydi. Böbreklerini kalbini beynini amniyotik sıvısını ve her bir şeyini tek tek inceledi. 45 dk kaldım. En son kalkacakken cinsiyeti belli değil mi dedim :) belli erkek dedi çok net :) Kan sonucunda iyi gelecektir 3 lüyü istemicem 22. Haftanda detaylı ultrasonda görüşürüz dedi. Eve gidince daha detaylı yazarım. Boyumuz 7,1 cm olmuş. 13+2 yiz :)
maşaallah çok güzelmiş muayenen canım
demek oğluşun geliyorr hıı, oyy oyyy
bende arada kaçırıyorum ya, sen öğrenmişmiydin diye soracaktım sana..
hatta şöyle düşünmüştüm.. senin göbişini görmüştüm ya, ''bu göbiş erkek değilse;gebelikteki hiç bir durumun cinsiyetle alakası yokmuş..''
geçerliliği olan tek bu tez kaldı benim içinn artık (benimde 2 gebeliğimde yaşadıklarım birbirinden zıt, bambaşkaydı..ama erkeklerdi..tek ortak nokta göbek şeklimdi:))
Alahım esirgesin siziikendinize iyi bakın annesii
herkeslere günaydın demicem öğlen oldu artık ne günaydını hayırlı günler diliyorum bu cuma günü bütün dularınız kabul olsun inşallahhhh
bende gene ite kaka geldim işe ama bugün cumaa çok mutluyum yarında doktora gidicem bebişimi görücem Allahım inşallah iyidir
anlaşılan her yerde hava kapalı.. yat havası var..
ama evde olan yok sanırım,yatsınn.. ne güzel uzanılıp miskinlik yapılır halbukii,battaniyeye sarılıpp
herkeslere günaydın demicem öğlen oldu artık ne günaydını hayırlı günler diliyorum bu cuma günü bütün dularınız kabul olsun inşallahhhh
bende gene ite kaka geldim işe ama bugün cumaa çok mutluyum yarında doktora gidicem bebişimi görücem Allahım inşallah iyidir
Mehsel; tarif ettigin hareket rahim kasilmasi canim yaa. Brexton-Hicks de denir. Bizim bebeklerimiz daha cok kucuk, bahsettigin tur hareketleri daha cok ilerilerde yapacaklar. Yani oyle 17., 18. hafta falan degil, disaridan gorunmesine 2-3 ay var. Doktoruna soylersen buyuk ihtimalle magnezyum takviyesi verir.
cnım bende balmınd arkadaşımıza katılıyorum 6 aylık hamile arkadaşım bile sabırla beklersem bazen görebiliyorum diyor bizim görmemiz imkansız çünkü daha çok ama çok ufaklar
haa hissettiniz mi dersen bende bir haftadır hissediyorum karıncalanma şeklinde bazende atar damar gibi 2 3 kere atıyo kesenin olduğu yer ama sadece bu kadar
ama evde olan yok sanırım,yatsınn.. ne güzel uzanılıp miskinlik yapılır halbukii,battaniyeye sarılıpp
evet gölgencim ya bende okudum Allah sağlık versin bebişine tutunsun annesine burası güneşli ankara ama benim çalışasım yok gereksiz yere araştırma yapmıştım moralim bozuldu dün ikiliyle ilgili hakketen cahillik mutlulukmuş
benim doktrorum en baştans öylemişti , aşırı derecede internetin içine girmeyin sonra moraliniz bozulur demişti ama insanın elinde değil , bebeğimiz için sanırım doğuma kadar endişe duyacağız ,:44
en son bende kendi kendime söylendim , amaannnn gölgen milyonlarca insan var doğru düzgün hastane görmeden doğuran diyeee , hayrılsıı neyse onu yaşayacağız o kesin
bu arada ikili test yaptırmışmıydın ?
Bana da bir yandan seytan yat, tam yatmalik hava diyor ama bir yandan da bugun is yapayim diye palnlamaktaydim, o yuzden kula gitmedim bugun :S evi ne zamandir temizlemiyorum valla, bir ara kadin gelmisti temizlemeye sonra hepten kaldi. Ama belki yavas yavas tek tek yaparim birseyler :)
Bu arada dun serviste gelirken telefonumu dusurdum oturdugum yerde. Egildim bakyim da bulayim diye ama tam kalkarken sirtima birseyler bir saplandi, kipirdaamiyorum nedeyse kimi durumlarda bugun de aynen devam, kaburgalarimi mi oynattim nedir... Nasil caliscaz bakalim...
benim doktrorum en baştans öylemişti , aşırı derecede internetin içine girmeyin sonra moraliniz bozulur demişti ama insanın elinde değil , bebeğimiz için sanırım doğuma kadar endişe duyacağız ,:44
en son bende kendi kendime söylendim , amaannnn gölgen milyonlarca insan var doğru düzgün hastane görmeden doğuran diyeee , hayrılsıı neyse onu yaşayacağız o kesin
bu arada ikili test yaptırmışmıydın ?
ya bıloemıorm aslında 1 aydır var bu durum ama dun ııce sıddetlıydı hepde aksamları artıo acı o hep bagırıorm yatıp kalkarken saga sola donerken
bakalım yarın bı dr a solucem
ya bıloemıorm aslında 1 aydır var bu durum ama dun ııce sıddetlıydı hepde aksamları artıo acı o hep bagırıorm yatıp kalkarken saga sola donerken
Canım o zaman D vitamini, magnezyum ve kalsiyum seviyelerine baktır. Doktorun ona göre sana takviye verecektir. Bu tür bel-sırt-kalça ağrıları genellikle bunların eksikliğinden kaynaklanıyor
kızlar gece uyku durumunuz nedir mışıl mışıl uyuyorum diyen var mı
ben şöyle deliksiz bir uykuya hasret kaldım eşim çok hareketli uyur sağolsun gecede 4 5 kere sarılır bana sırtını döner ayağını kolunu sarar soruyorum aa ölemi yaptım diyo bende güyya karnımı koruycam ya eşimin darbelerinde uyuyamıyorum yaaa sürekli böle bi ayıklık hali içindeyim sonra gündüz çok uykum geliyo şimdi raporluyum ama pazartesi işbaşı yine başlayacak uykusuz günler
canım doğum için kasık bölgemiz genişlediğinden dolayı ufak bi ağrı olabilir diyolsr bendede var tam kalçamın üst kısmında ama seninki çok şiddetli galiba