Bana da bir yandan seytan yat, tam yatmalik hava diyor ama bir yandan da bugun is yapayim diye palnlamaktaydim, o yuzden kula gitmedim bugun :S evi ne zamandir temizlemiyorum valla, bir ara kadin gelmisti temizlemeye sonra hepten kaldi. Ama belki yavas yavas tek tek yaparim birseyler :)
Bu arada dun serviste gelirken telefonumu dusurdum oturdugum yerde. Egildim bakyim da bulayim diye ama tam kalkarken sirtima birseyler bir saplandi, kipirdaamiyorum nedeyse kimi durumlardabugun de aynen devam, kaburgalarimi mi oynattim nedir... Nasil caliscaz bakalim...
Mışıl mışıl uyumak mı. nerdeee. En az bir kere wc ye kalkıyorum. İki ya da üç kez kalktığım da oluyor. Bazen gece wc ye gittikten sonra böbreklerim ve kasıklarım sızlıyor resmen. SAbah da uyanamıyorum haliylekızlar gece uyku durumunuz nedir mışıl mışıl uyuyorum diyen var mı
ben şöyle deliksiz bir uykuya hasret kaldım eşim çok hareketli uyur sağolsun gecede 4 5 kere sarılır bana sırtını döner ayağını kolunu sarar soruyorum aa ölemi yaptım diyo bende güyya karnımı koruycam ya eşimin darbelerinde uyuyamıyorum yaaa sürekli böle bi ayıklık hali içindeyim sonra gündüz çok uykum geliyo şimdi raporluyum ama pazartesi işbaşı yine başlayacak uykusuz günler
kızlar gece uyku durumunuz nedir mışıl mışıl uyuyorum diyen var mı
ben şöyle deliksiz bir uykuya hasret kaldım eşim çok hareketli uyur sağolsun gecede 4 5 kere sarılır bana sırtını döner ayağını kolunu sarar soruyorum aa ölemi yaptım diyo bende güyya karnımı koruycam ya eşimin darbelerinde uyuyamıyorum yaaa sürekli böle bi ayıklık hali içindeyim sonra gündüz çok uykum geliyo şimdi raporluyum ama pazartesi işbaşı yine başlayacak uykusuz günler
yaptırıdım canım iyi sonuçlarını aldım çok sükürInsallaahhh sizlerinde iyi cıkar da sağlıklı kucağımıza alırıız
Mışıl mışıl uyumak mı. nerdeee. En az bir kere wc ye kalkıyorum. İki ya da üç kez kalktığım da oluyor. Bazen gece wc ye gittikten sonra böbreklerim ve kasıklarım sızlıyor resmen. SAbah da uyanamıyorum haliylekızlar gece uyku durumunuz nedir mışıl mışıl uyuyorum diyen var mı
evet gölgencim ya bende okudum Allah sağlık versin bebişine tutunsun annesine burası güneşli ankara ama benim çalışasım yok gereksiz yere araştırma yapmıştım moralim bozuldu dün ikiliyle ilgili hakketen cahillik mutlulukmuş
anlaşılan her yerde hava kapalı.. yat havası var..
ama evde olan yok sanırım,yatsınn..ne güzel uzanılıp miskinlik yapılır halbukii,battaniyeye sarılıpp
Günaydın herkese, kızlar dün akşam çok ağlamaktan gözlerim şişmiş durumda ağrıyor resmen, ilk kez böyle oldum tutamadım kendimi hormanlar baya etkiliymiş:) sebebe gelince de şu uyku meselesi ve halsizlik. Sabahları 6.30 da kalkıyoruz eşimle işe gidiyoruz, akşamda yemek yedikten en geç 1 saat sonra ki saat 8,30 -9 da gözlerim kapanıyor. bende yalnız yatmayı istemiyorum eşimin uykusu gelene kadar koltukta sızıyorum, bazende kendimi tutmaya çalışıyorum beraber yatalım diye oda en geç 10 a kadar oluyor, eşimde daha çok erken ama diyor ona da hak veriyorum, artık dün akşam kıyamadı bana saat 9.30 muş hadi gidelim yatalım dedi neyse bi baktım saat daha çok erken başladım ağlamaya işte ona da üzülüyorum, iyice uyuşuk oldum ben ilgilenemiyorum seninle paylaşımımız azaldı diye üzüldüm, büyük çabalar sonucu susturdu beni şimdi tuhaf geliyor neden bu kadar taktım diye ama o an engelleyemedim kendimi. Bir de birikim oldu sanırım bu gün babam önemli bir sağlık taramasından geçecek ,geçen sene kanser atlattık,onu da stres yaptım sanırım inşallah sonuçları temiz çıkar .
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar geçmişe hiç bakmadım eve gidince bakıcam artık :)
Bugün randevumuz vardı bende bebişi ve haberleri sizinle paylaşayım dedim :)
tahmin ettiğim gibi ikili test için erken diye ertelendi 12 Aralıkta gidicem tekrar
ama kendi doktoruma girdim ilk erkenmiş daha dedim erteletelim mi ?
Tamam dedi bi haftaya sonraya alın o zaman dedi
bende dedim keşke size randevu alsaydım görmek istiyodum artık dedim
Benim 2 de ameliyatım var ama randevularım bitince 2 dk bakarım hemen ama bak 2 dk dedi
olur olur dedim
Sağolsun baktı doktorumuz aceleylede olsa kalp atışını duymak bana yetti :)
herşey normal dedi ikili testte daha net görceksiniz ama ense kalınlığı burun çıkıntısı herşey normal görünüyor dedi
elini oynatıyodu bebişim çok duygulandık .. ultrason görüntümüz aceleyle olduğu için biraz fulu teyzoşlar ama cinsiyet tahmini olan varsa alabilirm
Günaydın herkese, kızlar dün akşam çok ağlamaktan gözlerim şişmiş durumda ağrıyor resmen, ilk kez böyle oldum tutamadım kendimi hormanlar baya etkiliymiş:) sebebe gelince de şu uyku meselesi ve halsizlik. Sabahları 6.30 da kalkıyoruz eşimle işe gidiyoruz, akşamda yemek yedikten en geç 1 saat sonra ki saat 8,30 -9 da gözlerim kapanıyor. bende yalnız yatmayı istemiyorum eşimin uykusu gelene kadar koltukta sızıyorum, bazende kendimi tutmaya çalışıyorum beraber yatalım diye oda en geç 10 a kadar oluyor, eşimde daha çok erken ama diyor ona da hak veriyorum, artık dün akşam kıyamadı bana saat 9.30 muş hadi gidelim yatalım dedi neyse bi baktım saat daha çok erken başladım ağlamaya işte ona da üzülüyorum, iyice uyuşuk oldum ben ilgilenemiyorum seninle paylaşımımız azaldı diye üzüldüm, büyük çabalar sonucu susturdu beni şimdi tuhaf geliyor neden bu kadar taktım diye ama o an engelleyemedim kendimi. Bir de birikim oldu sanırım bu gün babam önemli bir sağlık taramasından geçecek ,geçen sene kanser atlattık,onu da stres yaptım sanırım inşallah sonuçları temiz çıkar .
cnm nerede yaptırdın ikili testini sen?ben araştırmim en iyisi de canım hiç sıkılmasın
fatih hastanesinde yaptırdım canım ama ben daha sonuç çıkmadan bazı değerleri araştırdım ve tıbbi bilgim olmadığı için kötüye yordum tabi doktorumu aradım sonuç tamamen çıkmadan anlaşılmaz dedi Rabbim güzel sonuçlar göstersin hepimize
amin
canim ya bizim seninle tarihlerimiz ayni :) ellerini mi oynatiyordu ya yerim onlari. Bende onumuzdeki persembe gidicem 11+6 da.
Kizlar ben geldim hala hatanedeyimde telefonu yeni aldim elime melegim annesini birakmadi ama durumumuz kritik birazdab eve gececem 1 hafta dinlenmek zorundayim uzun sure ayakta kalmak yokmus.
bence erkek hem kesende fasulye gibi
ayyy maşallah bebişine canım
12 aralıkda belki cinsiyeti de belli olmuş olur minnakın:)))
geçmiş olsun cnm...bol bol dinlen bebişine ve kendine iyi bak olur mu
teşekkür ederim kızlar.
dün gördüm bitanemi... uyuyordu bi türlü uyandıramadık ama bi sorun yok kalbini dinledik güm güm
ense kalınlığı 1.23 çıktıboyumuz 5 cm yi geçmiş gününden 4 gün ileride çıktı herşey iyi ve normal yani
bende çoook mutluyum
hepinize hayırlı cumalaaaaar.... Allah tüüüm dualarınızı kabul etsin. size ve bebişlerinize sağlık versiiin
kızlar günaydın hepinize,
korkuyla açtım pc yi valla eceden kötü haber varsa diye
şükür bir sorun yokmuş.
ben geçtiğimiz cumartesi ikili testi yaptırmıştım, doktorumuz fotograf vermişti ama kayınvalidemde unutmuştum
şimdi ekleyeyim dedim Eki Görüntüle 565001 bu da benim bebekim
gunaydın kızlarr
izmir bugun yagmurlu hemde tam uyumalık bıraz karanlık bıraz soguk bıraz yagmur sesı
ve ben maaleseff ısteyım ya
ya kızlar benım bırde ınanılmaz sıdddetlı kalca agrım var yatınca kalkamıorm sankı bıcak sokup cıkarıolar gıbı yasayan var mı bu durumu
inşallah balım çok heycanlanıyorum ya allah yardımcımız olsun gölgencim senin orda papp-a değerin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?