2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

vallaa bende doğru düzgün temizlik yapmaz olmuştum nihayet annem geldi bizi ziyarette de kadıncağız bir haftadır evimi silip süpürdü hafta sonu sol tarafım ağırınca sağa yatacam , sağ ağrınca sola yatacam ev nasıl olsa tertemizzzzz insanın annesi gibi yok yaaaaa keske hep yakınımda olsa diyorum

Mışıl mışıl uyumak mı. nerdeee. En az bir kere wc ye kalkıyorum. İki ya da üç kez kalktığım da oluyor. Bazen gece wc ye gittikten sonra böbreklerim ve kasıklarım sızlıyor resmen. SAbah da uyanamıyorum haliyle

Bende sürekli uyanıyorum. Deliksiz bir uyku çekemiyorum. Her uyanıp geri uyuduğumda da saçma sapan rüyalar görüyorum,sinir oluyorum.

Bende sürekli uyanıyorum. Deliksiz bir uyku çekemiyorum. Her uyanıp geri uyuduğumda da saçma sapan rüyalar görüyorum,sinir oluyorum.

uykuyu unutun artık kızlar arada artık kaç gün uyuyabilirseniz uyuyun size kar kalır
ilk hamileliğimde uyku problemi yaşamaya başladım, anne bebeğe hazırlanıyor yazıyordu kimi yerlerde 3,5 yıl oldu gece yatıp mışıl mışıl uyuyup sabah kalktığım gün sayısı 1 ya da 2 dir.
Ama bünye buna alışıyo şu an bu durum beni rahatsız etmiyo

Mışıl mışıl uyumak mı. nerdeee. En az bir kere wc ye kalkıyorum. İki ya da üç kez kalktığım da oluyor. Bazen gece wc ye gittikten sonra böbreklerim ve kasıklarım sızlıyor resmen. SAbah da uyanamıyorum haliyle

Bende sürekli uyanıyorum. Deliksiz bir uyku uyuyamıyorum. Bir de her uyuyup uyandığımda saçma sapan rüyalar görüyorum. Sinir oluyorum.

cnm nerede yaptırdın ikili testini sen?ben araştırmim en iyisi de canım hiç sıkılmasın

anlaşılan her yerde hava kapalı.. yat havası var..
ama evde olan yok sanırım,yatsınn.. ne güzel uzanılıp miskinlik yapılır halbukii,battaniyeye sarılıpp

cnmm ben evdeyim ama uyuyamıyorum yaaw,normalde deli gibi uyuyan ben...ama miskinliği fazlasıyla yapıorum..

Günaydın herkese, kızlar dün akşam çok ağlamaktan gözlerim şişmiş durumda ağrıyor resmen, ilk kez böyle oldum tutamadım kendimi hormanlar baya etkiliymiş:) sebebe gelince de şu uyku meselesi ve halsizlik. Sabahları 6.30 da kalkıyoruz eşimle işe gidiyoruz, akşamda yemek yedikten en geç 1 saat sonra ki saat 8,30 -9 da gözlerim kapanıyor. bende yalnız yatmayı istemiyorum eşimin uykusu gelene kadar koltukta sızıyorum, bazende kendimi tutmaya çalışıyorum beraber yatalım diye oda en geç 10 a kadar oluyor, eşimde daha çok erken ama diyor ona da hak veriyorum, artık dün akşam kıyamadı bana saat 9.30 muş hadi gidelim yatalım dedi neyse bi baktım saat daha çok erken başladım ağlamaya işte ona da üzülüyorum, iyice uyuşuk oldum ben ilgilenemiyorum seninle paylaşımımız azaldı diye üzüldüm, büyük çabalar sonucu susturdu beni şimdi tuhaf geliyor neden bu kadar taktım diye ama o an engelleyemedim kendimi. Bir de birikim oldu sanırım bu gün babam önemli bir sağlık taramasından geçecek ,geçen sene kanser atlattık,onu da stres yaptım sanırım inşallah sonuçları temiz çıkar .

İnşaallah canım onun da etkisi vardır tabii

senın oglusun olcak gıbı geldı kuzum bana

canımm eşinle arana yaştık koy sen en iyisi

ben de tam bunu söledim eşime bu sabah, hamile olduğumu öğreneliden beri gece yatıp direk sabah uyandığım olmadı. sürekli tuvalete ve su içmeye zaten kalkıyorum bide eşimin her hareketine uyanıyorum..

Babana çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberler alırsınız. Uyuşukluk konusuna gelince bunu dert etme kendine hepimiz aynı durumdayız. Hepimizde bu duruma çok üzülüyoruz ama yapacak bir şey yok. Tüm bunlar elimizden olmayan sebeplerden. Eşlerimiz anlayışla karşılıyordur mutlaka.

canim ya bizim seninle tarihlerimiz ayni :) ellerini mi oynatiyordu ya yerim onlari. Bende onumuzdeki persembe gidicem 11+6 da.

Evet canım ellerini oynatıyodu küçüğüm ama miskin miskin yatıyodu Sende güzel haberlerle dön inşallah canım :)

Kizlar ben geldim hala hatanedeyimde telefonu yeni aldim elime melegim annesini birakmadi ama durumumuz kritik birazdab eve gececem 1 hafta dinlenmek zorundayim uzun sure ayakta kalmak yokmus.

Canım çok sevindim bebeğin seni bırakmamış yatıp dinlenince geçecek bu kritik durumuda atlatacaksınız inşallah kendinize dikkat edin canım

bence erkek hem kesende fasulye gibi

deme öyle teyzesi yaa aslında biz ekrana bakarken kesem böyle değildi cihazı oynattıkça sağa sola görüntü bu şekli aldı tam o anda çekmiş doktorumuzda sağolsun
12 aralıkta tekrar gitcem ozaman daha net olcaktır bakalım belki o zaman kız dersin teyzesi

ayyy maşallah bebişine canım
12 aralıkda belki cinsiyeti de belli olmuş olur minnakın:)))

geçmiş olsun cnm...bol bol dinlen bebişine ve kendine iyi bak olur mu

Sağol denozcum İnşallah olur bakalım o gün gittiğimde 12+2 olcak minnakım kendini göstercek mi bakalım

Canım Maşallah Allah sağlığını daim etsin meleğinin ve sanada hayırlı cumalar

Maşallah maşallah canım ya kocaman oldular artık daha ne güzel fotolarını görücez kimblir

Günaydın hullycim
Bugün İzmir döktürdü Maşallah
O ağrı bendede oluyo ama her gün değil arada sırada yaşıyorum doktoruma sorma fırsatımda olmadı dün
Neden olduğunu hiç bilmiyorum :26:

hormonlardandır canım insanın elinde olmuyor
inşallah babandan güzel haberler alırsın canım inşallah

bende öyleyim gece 5-6 defa uyanıyorumdur, ama anında aklıma bebeğim geliyor, sağa mı dönmüşüm, üstüm açılmış mı,susadım mı, öyleyim ki ama sanki uykumu almışım baya ayık uyanıyorum

inşallah balım çok heycanlanıyorum ya allah yardımcımız olsun gölgencim senin orda papp-a değerin kaç

canım tam olarak değeri bilimiyorum çünkkü doktorla telefonda görüştüm sonucu o söyledi değerler normal dedi ; artık gidince alırım tam değeri neydi bakarım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…