Evet canım ellerini oynatıyodu küçüğüm ama miskin miskin yatıyoduSende güzel haberlerle dön inşallah canım :)
Canım çok sevindim bebeğin seni bırakmamış yatıp dinlenince geçecek bu kritik durumuda atlatacaksınız inşallah kendinize dikkat edin canım
deme öyle teyzesi yaaaslında biz ekrana bakarken kesem böyle değildi cihazı oynattıkça sağa sola görüntü bu şekli aldı tam o anda çekmiş doktorumuzda sağolsun
12 aralıkta tekrar gitcem ozaman daha net olcaktır bakalım belki o zaman kız dersin teyzesi
Sağol denozcumİnşallah olur bakalım o gün gittiğimde 12+2 olcak minnakım kendini göstercek mi bakalım
Canım Maşallah Allah sağlığını daim etsin meleğinin ve sanada hayırlı cumalar
Maşallah maşallah canım ya kocaman oldular artık daha ne güzel fotolarını görücez kimblir
Günaydın hullycim
Bugün İzmir döktürdü Maşallah
O ağrı bendede oluyo ama her gün değil arada sırada yaşıyorum doktoruma sorma fırsatımda olmadı dün
Neden olduğunu hiç bilmiyorum :26:
Babana çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberler alırsınız. Uyuşukluk konusuna gelince bunu dert etme kendine hepimiz aynı durumdayız. Hepimizde bu duruma çok üzülüyoruz ama yapacak bir şey yok. Tüm bunlar elimizden olmayan sebeplerden. Eşlerimiz anlayışla karşılıyordur mutlaka.
senın oglusun olcak gıbı geldı kuzum bana
canımm eşinle arana yaştık koy sen en iyisi
canım tam olarak değeri bilimiyorum çünkkü doktorla telefonda görüştüm sonucu o söyledi değerler normal dedi ; artık gidince alırım tam değeri neydi bakarım :44:
sen niye böyle yapıyon teyzesi niyee
Bende sürekli uyanıyorum. Deliksiz bir uyku çekemiyorum. Her uyanıp geri uyuduğumda da saçma sapan rüyalar görüyorum,sinir oluyorum.
uykuyu unutun artık kızlar arada artık kaç gün uyuyabilirseniz uyuyun size kar kalır
ilk hamileliğimde uyku problemi yaşamaya başladım, anne bebeğe hazırlanıyor yazıyordu kimi yerlerde 3,5 yıl oldu gece yatıp mışıl mışıl uyuyup sabah kalktığım gün sayısı 1 ya da 2 dir.
Ama bünye buna alışıyo şu an bu durum beni rahatsız etmiyo
Günaydın herkese, kızlar dün akşam çok ağlamaktan gözlerim şişmiş durumda ağrıyor resmen, ilk kez böyle oldum tutamadım kendimi hormanlar baya etkiliymiş:) sebebe gelince de şu uyku meselesi ve halsizlik. Sabahları 6.30 da kalkıyoruz eşimle işe gidiyoruz, akşamda yemek yedikten en geç 1 saat sonra ki saat 8,30 -9 da gözlerim kapanıyor. bende yalnız yatmayı istemiyorum eşimin uykusu gelene kadar koltukta sızıyorum, bazende kendimi tutmaya çalışıyorum beraber yatalım diye oda en geç 10 a kadar oluyor, eşimde daha çok erken ama diyor ona da hak veriyorum, artık dün akşam kıyamadı bana saat 9.30 muş hadi gidelim yatalım dedi neyse bi baktım saat daha çok erken başladım ağlamaya işte ona da üzülüyorum, iyice uyuşuk oldum ben ilgilenemiyorum seninle paylaşımımız azaldı diye üzüldüm, büyük çabalar sonucu susturdu beni şimdi tuhaf geliyor neden bu kadar taktım diye ama o an engelleyemedim kendimi. Bir de birikim oldu sanırım bu gün babam önemli bir sağlık taramasından geçecek ,geçen sene kanser atlattık,onu da stres yaptım sanırım inşallah sonuçları temiz çıkar .
vallaa bende doğru düzgün temizlik yapmaz olmuştum nihayet annem geldi bizi ziyarette de kadıncağız bir haftadır evimi silip süpürdü hafta sonu sol tarafım ağırınca sağa yatacam , sağ ağrınca sola yatacamev nasıl olsa tertemizzzzz insanın annesi gibi yok yaaaaa keske hep yakınımda olsa diyorum
Günaydın herkese, kızlar dün akşam çok ağlamaktan gözlerim şişmiş durumda ağrıyor resmen, ilk kez böyle oldum tutamadım kendimi hormanlar baya etkiliymiş:) sebebe gelince de şu uyku meselesi ve halsizlik. Sabahları 6.30 da kalkıyoruz eşimle işe gidiyoruz, akşamda yemek yedikten en geç 1 saat sonra ki saat 8,30 -9 da gözlerim kapanıyor. bende yalnız yatmayı istemiyorum eşimin uykusu gelene kadar koltukta sızıyorum, bazende kendimi tutmaya çalışıyorum beraber yatalım diye oda en geç 10 a kadar oluyor, eşimde daha çok erken ama diyor ona da hak veriyorum, artık dün akşam kıyamadı bana saat 9.30 muş hadi gidelim yatalım dedi neyse bi baktım saat daha çok erken başladım ağlamaya işte ona da üzülüyorum, iyice uyuşuk oldum ben ilgilenemiyorum seninle paylaşımımız azaldı diye üzüldüm, büyük çabalar sonucu susturdu beni şimdi tuhaf geliyor neden bu kadar taktım diye ama o an engelleyemedim kendimi. Bir de birikim oldu sanırım bu gün babam önemli bir sağlık taramasından geçecek ,geçen sene kanser atlattık,onu da stres yaptım sanırım inşallah sonuçları temiz çıkar .
Mışıl mışıl uyumak mı. nerdeee. En az bir kere wc ye kalkıyorum. İki ya da üç kez kalktığım da oluyor. Bazen gece wc ye gittikten sonra böbreklerim ve kasıklarım sızlıyor resmen. SAbah da uyanamıyorum haliyle
ya hele bızım guzelyalı sokakları berbat ya
heryer gol olmus resmen
bu arada oglun oluo sanırsam ultrason fotosunu erkege benzettım ben
ay ne bılım kız ben ole hıssettım
benımde gonlum kızdan yana ama kısmet saglıklı olsunlarda
ama annesı cınsıyet ogrenınce koca bı baslık at bana ıımı cok merak edıorm
bugün sonuçları almaya gidiyoruz kızlar kan tahlilleri ve karnımdan alınan sıvının sonuçları çıkmış doktorlara göstericez sanırım sonra da kürtaj olucak çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin
canım günaydıınn , gerçi bize gün erken oluyor amabende senin gibiyim saat 6:00 gibi uynamam lazım ve 6:30 da yola cıkıyorum aksam da en erken 19:00 evdeyim anlayacağın bizim işimiz zor , hafta içi yemek yer yemez bazen yemek yerken bile uykum geldi benim diyip saat 20.00 gibi uyuyorum , hamilelik başladı baslayalı eşimle ilgilendiğimde yok hayır ilgilenmek te istemiyorum işin açıkcası , aksam seni ihmal ediyorumbeni maazur gör dedim :26: o da saçmalama hayatım olurmu öyle sey dedi, benzer seyleri bizlerde yaşıyoruz merak etme , ama henüz ağlama krızine girmedim sadece uykumda kocamın ilgisizlikten beni sanal alemde aldattığını görüyorum hayır bide uyanıp pc başındaki eşime sen neye bakıyosun diye trip atıyorum buyur burdan yak anlayacağın
bugün sonuçları almaya gidiyoruz kızlar kan tahlilleri ve karnımdan alınan sıvının sonuçları çıkmış doktorlara göstericez sanırım sonra da kürtaj olucak çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin
canım günaydıınn , gerçi bize gün erken oluyor amabende senin gibiyim saat 6:00 gibi uynamam lazım ve 6:30 da yola cıkıyorum aksam da en erken 19:00 evdeyim anlayacağın bizim işimiz zor , hafta içi yemek yer yemez bazen yemek yerken bile uykum geldi benim diyip saat 20.00 gibi uyuyorum , hamilelik başladı baslayalı eşimle ilgilendiğimde yok hayır ilgilenmek te istemiyorum işin açıkcası , aksam seni ihmal ediyorumbeni maazur gör dedim :26: o da saçmalama hayatım olurmu öyle sey dedi, benzer seyleri bizlerde yaşıyoruz merak etme , ama henüz ağlama krızine girmedim sadece uykumda kocamın ilgisizlikten beni sanal alemde aldattığını görüyorum hayır bide uyanıp pc başındaki eşime sen neye bakıyosun diye trip atıyorum buyur burdan yak anlayacağın
linesyacım inşallah babanın taraması temiz çıkar sizde rahatlarsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?