2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ya hele bızım guzelyalı sokakları berbat ya
heryer gol olmus resmen
bu arada oglun oluo sanırsam ultrason fotosunu erkege benzettım ben

çok sağol canım inşlh, hamilelikten olduğunu biliyorum ama işte alışkın değilim, eşim çok anlayışlı çok şükür onun desteği çok oluyor.

canımm eşinle arana yaştık koy sen en iyisi

yaa eşim kendini bildiği için daha ilk başlarda ben ayrı yatıyım diyodu ama öle şey olur mu hiç yaptıklarının tamamını ona anlatsam 2 aydır ayrı yatıyor olurduk

nasıl bir refleksse bazen havada yakalıyorum dizini karnıma sert bir şekile gelir diyee

canım tam olarak değeri bilimiyorum çünkkü doktorla telefonda görüştüm sonucu o söyledi değerler normal dedi ; artık gidince alırım tam değeri neydi bakarım :44:

ya gölgencim benim bir tek onlar çıktı henüz bende salak gibi araştırdım doktorum öyle olmaz dedi ama doktola konuşa kadar takıntı yaptımda ondan sordum bitanem

Bende sürekli uyanıyorum. Deliksiz bir uyku çekemiyorum. Her uyanıp geri uyuduğumda da saçma sapan rüyalar görüyorum,sinir oluyorum.

Uyku olayi bende de problem, progestan da kullaniyorum. Doktor uyku halsizlik su bu yapar demisti ama aslina bakilirsa gece parca parca uyumak disinda genelde sabahlari erkenden uyanabiliyorum, cok da uykum olmuyor ilaci kullandigimdan beri. Amaaa gel gor ki geceleri surekli bi uyanik bi uyur vaziyette geciyor.. Bir de senin de dedigin gibi surekli kabuslar falan goruyorum, hic dugruduzgun bir ruya gordugm yok

Bana da esim surekli diyor, bundan sonra zaten hep boyle olacak, alis iste diye. Heralde bunye kendini bebisle birlikte gecirecegimiz ( ins cok olmaz ama ) uykusuz gecelere hazirliyor...:)

Allah guzel sonuclar almayi nasip eder insaallah canim...

Annecigim bir turl istanbula donemedi sekerim. Biz de habire arayip arayip sitem ediyoruz esim ve bebisimle birlikte. Babam yakin zamanda emekli olduuuu, bunlari tutabilene askolsun :) torunu duydunuz bi kactiniz, daha gelemediniz diyoruz arada bir hafta geldiler yemek falan yapti gitti iste, o geldiginde kadin cagirip temizletmistim zaten evi. Arada da kayinvalidem geldi yemek falan isleri icin. İdare ediyoruz ir sekilde ama cidden evin simdilik bi temizlenmesi de gerek yani

canım günaydıınn , gerçi bize gün erken oluyor ama bende senin gibiyim saat 6:00 gibi uynamam lazım ve 6:30 da yola cıkıyorum aksam da en erken 19:00 evdeyim anlayacağın bizim işimiz zor , hafta içi yemek yer yemez bazen yemek yerken bile uykum geldi benim diyip saat 20.00 gibi uyuyorum , hamilelik başladı baslayalı eşimle ilgilendiğimde yok hayır ilgilenmek te istemiyorum işin açıkcası , aksam seni ihmal ediyorumbeni maazur gör dedim :26: o da saçmalama hayatım olurmu öyle sey dedi, benzer seyleri bizlerde yaşıyoruz merak etme , ama henüz ağlama krızine girmedim sadece uykumda kocamın ilgisizlikten beni sanal alemde aldattığını görüyorum hayır bide uyanıp pc başındaki eşime sen neye bakıyosun diye trip atıyorum buyur burdan yak anlayacağın

hııı canım yaa ben onu unuttum oda banko 1 kere kesin hatta dün akşam kalkmadım sabaha karşı yine uyandığım aralardan birinde ben bu gece hiç wc ye gitmedim gelmeden dur bi gidiyim dedim kendim kalktım gittim bağımlılık yaptı

ya hele bızım guzelyalı sokakları berbat ya
heryer gol olmus resmen
bu arada oglun oluo sanırsam ultrason fotosunu erkege benzettım ben

ayy biliyorum orasının yağmur yağınca nasıl olduğunu halamlar oturuyo orda
hayla erkek diyor hayla diyor
Teyzesi niye öyle diyosun ya içine kız doğsaydı nolurdu sanki

bugün sonuçları almaya gidiyoruz kızlar kan tahlilleri ve karnımdan alınan sıvının sonuçları çıkmış doktorlara göstericez sanırım sonra da kürtaj olucak çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin

ay ne bılım kız ben ole hıssettım
benımde gonlum kızdan yana ama kısmet saglıklı olsunlarda
ama annesı cınsıyet ogrenınce koca bı baslık at bana ıımı cok merak edıorm

Ultrason yanıltıyo seni canım sende haklısın
Amin canım amin orası öyle sağlıklı olmaları ilk arzumuz
Emin ol sana kocamaaaaan bir başlı atcam hullycim bide sosyolog öretmenime

canım dularımız seninle şu mübarek saatte Rabbim yar ve yardımcın olsun

yok daha neler canımm adamı birde döveydin oklavaylaaa
eşin anlayışıymış canım maşallah
bizdede durum tam tersi ben eşimi çocuk gibi sevdiğim için ohh diyo uyuyosun artık beni sevemiyosun kurtuldum diyoo bide üstüne kahkaha atıyoo

canım neden kürtaj oluyosun noldu ben herzaman takip edemediğim için yetişemiyorum

Hadi hayırlısı canım Dualarımız seninle korkma iyi şeyler düşünerek git
Mübarek günde Allah sanada bebişinede sağlık versin sağlıklı haberler versn inşallah

sabah erken kalkıyoruz ve çalışınca yoruluyor insan erkenden uykumuz geliyor tabi, geçen akşam yemekten sonra eşim karnımı sevmeye başladı bende dalmışım , onun elinden arada irkildim tamam tamam çekiyorum elimi dedi, sevmeye bile fırsatı yok adamcağızın artık işe giderken araba da severim bari diyo :))

canım çok üzgünüm.. Dualarımız seninle..
Allahım yar ve yardımcın olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…