bugün sonuçları almaya gidiyoruz kızlar kan tahlilleri ve karnımdan alınan sıvının sonuçları çıkmış doktorlara göstericez sanırım sonra da kürtaj olucak çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin
canım neden kürtaj oluyosun noldu ben herzaman takip edemediğim için yetişemiyorum
ben kürtaj kelimesini okumadan geçmişim yorumum çok manasız oldu nedne kürtaj olcak ki :26:
vallaa bende doğru düzgün temizlik yapmaz olmuştum nihayet annem geldi bizi ziyarette de kadıncağız bir haftadır evimi silip süpürdü hafta sonu sol tarafım ağırınca sağa yatacam , sağ ağrınca sola yatacamev nasıl olsa tertemizzzzz insanın annesi gibi yok yaaaaa keske hep yakınımda olsa diyorum
ben kürtaj kelimesini okumadan geçmişim yorumum çok manasız oldu nedne kürtaj olcak ki :26:
anormal bi gebelik olduğunu söylediler ense kalınlığı 7,5 mm karnında ödem var tetkiklerin sonucuna göre kürtaj olup olmicağına karar vericekler
anormal bi gebelik olduğunu söylediler ense kalınlığı 7,5 mm karnında ödem var tetkiklerin sonucuna göre kürtaj olup olmicağına karar vericekler
canım çok üzüldüm keşke insanın elinden bişey gelse hayırlısı böyleymiş inşallah diğer gebeliklerin soronsuz geçeranormal bi gebelik olduğunu söylediler ense kalınlığı 7,5 mm karnında ödem var tetkiklerin sonucuna göre kürtaj olup olmicağına karar vericekler
kızlar burda bi ablaya ilk hamileliğinde bebeği için rahatsız doğurursan boğazından beslemek zorunda kalıcaksın hasta senin bebeğin dediler kadında bizim aylarımızda işte aldırdı bebeğini kürtaj oldu sonra aradan biraz zaman geçti ikinci bebeğini hamile kaldı sapasağlamdı ve doğurdu bebeğini büyüdü çocukluk çağına geldiğinde evde bulduğu tuzruhunu su zannederek içti yutağı yandı delindi ve yemek yiyemiyor artık boğazından besleniyor
Mevlam eğer bir şeyi anlımıza yazmışsa minicik atan bir kalbe kıyarak ondan kurtulamayız belkide ilk bebeğini aldırmasaydı doğmayacaktı belki doğsa çok yaşamayacaktı yadaaaaaa belkide doktorlar yanıldı hiçbirşeyi yoktu diymii örnekleri çok etrafımızda
bence bu hikaye içinde çok şey barındırıyor
maşallah cnm senin bebişin sporcu olucak sanırsam baksana amuda kalkmış şimdidenkızlar günaydın hepinize,
korkuyla açtım pc yi valla eceden kötü haber varsa diye
şükür bir sorun yokmuş.
ben geçtiğimiz cumartesi ikili testi yaptırmıştım, doktorumuz fotograf vermişti ama kayınvalidemde unutmuştum
şimdi ekleyeyim dedim Eki Görüntüle 565001 bu da benim bebekim
bugün sonuçları almaya gidiyoruz kızlar kan tahlilleri ve karnımdan alınan sıvının sonuçları çıkmış doktorlara göstericez sanırım sonra da kürtaj olucak çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin
sabah erken kalkıyoruz ve çalışınca yoruluyor insan erkenden uykumuz geliyor tabi, geçen akşam yemekten sonra eşim karnımı sevmeye başladı bende dalmışım , onun elinden arada irkildim tamam tamam çekiyorum elimi dedi, sevmeye bile fırsatı yok adamcağızın artık işe giderken araba da severim bari diyo :))
yok daha neler canımm adamı birde döveydin oklavaylaaa
eşin anlayışıymış canım maşallah
bizdede durum tam tersi ben eşimi çocuk gibi sevdiğim için ohh diyo uyuyosun artık beni sevemiyosun kurtuldum diyoo bide üstüne kahkaha atıyoo
Benimde annem uzakta oturuyor zaten yaşlı,dünde benim kayınvalidem , temizlikçi ve eşimin halası geldi evin altından girip üstünden çıktılar sağolsunlar hem çalışıyorum hem hamileyim evde çok büyük temizlenmiyor napıyım, neyseki yardıma koştular işten geldim ev mis gibi kokuyordu ilk defa bir koku rahatsız etmedi :)...Bugün kayınvalidemle eşimin halasına gidip güzel birer çanta alıcam jest olsun..Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin uzun ömür versin...
kızlar burda bi ablaya ilk hamileliğinde bebeği için rahatsız doğurursan boğazından beslemek zorunda kalıcaksın hasta senin bebeğin dediler kadında bizim aylarımızda işte aldırdı bebeğini kürtaj oldu sonra aradan biraz zaman geçti ikinci bebeğini hamile kaldı sapasağlamdı ve doğurdu bebeğini büyüdü çocukluk çağına geldiğinde evde bulduğu tuzruhunu su zannederek içti yutağı yandı delindi ve yemek yiyemiyor artık boğazından besleniyor
Mevlam eğer bir şeyi anlımıza yazmışsa minicik atan bir kalbe kıyarak ondan kurtulamayız belkide ilk bebeğini aldırmasaydı doğmayacaktı belki doğsa çok yaşamayacaktı yadaaaaaa belkide doktorlar yanıldı hiçbirşeyi yoktu diymii örnekleri çok etrafımızda
bence bu hikaye içinde çok şey barındırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?