2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmiş olsun canım, sorun neydi ben kaçırmışım kalbi mi durdu bebeğinin? Allah sabır ve kolaylıklar versin...

Benimde annem uzakta oturuyor zaten yaşlı ,dünde benim kayınvalidem , temizlikçi ve eşimin halası geldi evin altından girip üstünden çıktılar sağolsunlar hem çalışıyorum hem hamileyim evde çok büyük temizlenmiyor napıyım, neyseki yardıma koştular işten geldim ev mis gibi kokuyordu ilk defa bir koku rahatsız etmedi :)...Bugün kayınvalidemle eşimin halasına gidip güzel birer çanta alıcam jest olsun..Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin uzun ömür versin...

arkadaslar hayırlı cumalar uzun suredır cepten takıp ettım ama cok ta gırmedım acıkcası esım radyasyon yayıyorsun cocuga dıyor fazla bılgısayar basına oturmuyorum .az cok cepten takıp etmeye calıstım ama hızınıza yetısmek mumkun degıl.umarım herkes ıyıdır bebisller ıyıdır.benımde ıkılı test sonucum ıyı cıktı cok sukur 3 lu test yaptırmak ıstemıyorum.bır haftadır ıkılı test sonucunu beklerken kabuslardan kurtulamadım.en son gunde bebegımı durecekmısım dıye gordum ruyamda sonra doktora gıdıyorum.ultrasona aldı benı doktor o da ne cızı fılm gıbı gozukuyor bebeegım grıp olmus yatıyor rahımde babasıda yorganla ustunu ortuyor bu arada o da benım rahımın ıcınde rahımımıde yatak gıbı kenarında oturuyor.off ogun uyandım hemen labaratluvarı aradım sonuc cıkmıs eyvah dedım 10 gune cıkar demıslerdi bır haftada cıkmıs.doktora gıdene kadar ecel terı doktum.bu arada benım rahım kalp seklınde burda ben gıbı olan arkadaslara hep dıyorum rahım agzını olcturun dıye.soyleyen benım ama ben her seferınde doktora soylemeyı unutuyorum.ogun soyledım ve olctu normal dedı ama okuduklarıma gore 4 olanlara bıle dıkıs atmıslar.benım 3,61 cıktı doktor 2.5 ve altı korkutur dedı sız sız olun olcturun cunku bebek gelıstıkce arhım agzı kısalıyor.rahım agzı anı acılıp su bosalıverıyormus.herkes olctursun.

kızlar burda bi ablaya ilk hamileliğinde bebeği için rahatsız doğurursan boğazından beslemek zorunda kalıcaksın hasta senin bebeğin dediler kadında bizim aylarımızda işte aldırdı bebeğini kürtaj oldu sonra aradan biraz zaman geçti ikinci bebeğini hamile kaldı sapasağlamdı ve doğurdu bebeğini büyüdü çocukluk çağına geldiğinde evde bulduğu tuzruhunu su zannederek içti yutağı yandı delindi ve yemek yiyemiyor artık boğazından besleniyor
Mevlam eğer bir şeyi anlımıza yazmışsa minicik atan bir kalbe kıyarak ondan kurtulamayız belkide ilk bebeğini aldırmasaydı doğmayacaktı belki doğsa çok yaşamayacaktı yadaaaaaa belkide doktorlar yanıldı hiçbirşeyi yoktu diymii örnekleri çok etrafımızda
bence bu hikaye içinde çok şey barındırıyor

anormal bi gebelik olduğunu söylediler ense kalınlığı 7,5 mm karnında ödem var tetkiklerin sonucuna göre kürtaj olup olmicağına karar vericekler
canım çok üzüldüm keşke insanın elinden bişey gelse hayırlısı böyleymiş inşallah diğer gebeliklerin soronsuz geçer

yok artık yaa ibretlik hikaye olmuş ... Doğru söylüyosun ..

anormal bi gebelik olduğunu söylediler ense kalınlığı 7,5 mm karnında ödem var tetkiklerin sonucuna göre kürtaj olup olmicağına karar vericekler

Rabbim yardımcın olsun canım umarım herşey yolunda gider miniğinin tahlilleri tertemiz çıkar

oncelıkle gecmıs olsun allah kımseyı evladıyla ımtahan etmesın.ıkılı testte sorun olup ta sapasaglam cocuk doguranları duyduk gorduk.ınsallh senınkıde oyle bırseydır.allahım guc versın hayırlısı ne ıse oyle olsun.

maşallah cnm senin bebişin sporcu olucak sanırsam baksana amuda kalkmış şimdiden

hakkınızda hayırlısı olsun cnm bu mubarek günde inşallah bi sorun yoktur doktorlar yanılmıştır

linesyacım sabah bizde de benzer birdurumdu eşim arabaya indi sanmıştım ben banyoda kapıda birden karşımda onu görünce korktum sen gitmedin mi dedim , bebemize vın vın gezdircez demek istedim demez mi korkugum için kızsam mı sevmek istediği için gülsem mi bilemedim , arabada da oyyyy benim bebişim diye diye beni bırakıyooo adamcıklar bize ne yapacaklarını saşırdı anlayacağınız

hafzakcım walla bazen bende abartığımı düşünüyorum ama elimde değil be tatlım , huysuzzzzz ve tatlı kadın oldum (sarkıdaki gibi) ben anlaycağınız bide kaprisliiiiiiiii

Allah yardımcın olsun canım. İnşaallah önemli kalıtsal bir durum değildir. Sonuçta doktorun sana doğum sürecini bile tamamlayamaz demişti. İlerletmek senin için çok zor ve riskli olurdu
Hazır kürtaj zamanı geçmeden sanırım olması gereken buydu.
Ama umarım ki bir mucize olur ve her şey birden yoluna girer. Hakkınızda hayırlısını nasip etsin Rabbim

Yahu bahsediyonuz böyle kayınvalidelerinizden nazar değecek benden söylemesi

işte bazen de mecbur kalınıyo ama kimse bu başına gelsin istemez

çok sinirliyim, çok mutsuzum napıcamı bilemediğim için de kalktım temizlik yaptım. süpürdüm sildim, topladım 3 makina çamaşır yıkadım yapmamam gerekiyo ama yaptım başka türlü sinirim geçmicekti. üç gündür istisnasız her dk başım ağrıyo şiddeti değişiyo ve yattım yerden kalkamıyorum gözümü açamıyorum( bütün herşeyi eşim yapıyo dün işten geç geldi ve yorgundu benim baş ağrım artınca ben koltukta uyuyakalmışım uyandığımda tv kapamış eşim yatak odasına gidip yatmıştı. seslendim ben yatıyorum dedi ben burda mı uyuyayım yani niye kaldırıp yatağa götürmedin dedim rahatsız etmim dedi. yani uyanmasam sabaha kadar koltukta pikeyle iki büklüm uyucam( niye böyle yaptı anlamadım ama saatlerce ağladım..heralde artık benim bu halimden rahatsız olmaya başladı aciz insanlar gb hiçbişi yapamıyorum sırf bu yüzden başım ağrıdığı halde kalktım o kadar şey yaptım((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…