2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bence erkekler konusunda beklentılerı dusuk tutmakta oldukça fayda var ne kadar az beklentı o kadar az hayal kırıklıgı.Aksam benzer bısey basıma geldı.İşten dondum cocuga annem bakıyor eve gırer gırmez lavaboya koştum.mıdem agzımda zaten.koltuga yapıştım anneme de rıca ettım esım gelene kadar kalırmısın dıye kadın 7 ye kadar bekledı.Eşim geldı koltukta benı gorunce yapıstın kaldın oraya ne zaman kalkacaksın demez mı sınırlerım zıpladı.Anası aglıyomus onun gunduz calısmaktan goren de taş taşıyor sanacak.Sankı bız yan gelıp yatıryoruz.Yine sinir oldum şimdi.Yemek sofrası kurup kaldırmaktan sıkılmıs kı bunu da 1 haftadır yapıyo.En sonunda ben yemıcem ne halın varsa gor dedım.

ya hele bızım guzelyalı sokakları berbat ya
heryer gol olmus resmen
bu arada oglun oluo sanırsam ultrason fotosunu erkege benzettım ben

ay öğrenciyken orda kalıyodum ben bi kere bi yağmur yağdı dizimin üstündeydi akan sel arabamın içine falan su girmişti..bilirim oranın rezilliğini.. ama yine de çooook güzeldir güzelyalı beee

senin de bebeğinin de hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım..

ayy okurken dudağım uçukladı valla korkunç bişey Allahım sen koru yarabbim

canım ya kıyamam.. ya bak o da yorulmuştur belki biraz.. malesef erkekler evde hep neşeli görmek istiyo bizi ama öle olmuyo işte.. sinirlenip kendini yorup bebeşine zarar verme lütfen

naz yapıyorsun tembellik yapıp hamileliğe mi veriyorsun diye düşündü acaba bi an esmiştir herhalde ya yorgun argın gelip iş yapınca bi an gerilivermiştir geçer

ya evet kızlar eslere aldırmayalım
her ne kadar anlıorm senı deselerde bızım yasadıklarımızı anlamaları mumkun deıl
erkekler ıste ah erkeklerrrrrrrrrr

öyle bi daha kızıp da bu kadar iş yapma ama sen uzan boşver onu gerilir gerilir gevşer sen şimdi bi hırsla ters bi iş yaparsın boşver göze alma

canıım biraz fazla abartmışsın bence , bak sen diyorsun adamcağız yorgun işten gelince evde bütün işi yapıyoo diye,dediği gibi senin uykunu bölmek istememiştir kendini yıpratma ,üzerine bisey atsaaaa dicem düşünememiştir belkide , hamilelik bizi altüst ediyooo işte , gecen hafta benimde başım çatlıyodu ilaç almaya da cesaret edemedim, öylecene suratsızca yattım , inan bazen ben kendimi bile cekemiyorum adamlar napsın , üzme kendini de bebeğini de

İlk defa haziran annelerinden birini kıskandım İnşAllah Allah bizede okuduğumuzu anlayabilmemeizi, anladığımızıda hayatımıza geçirebilmemizi nasip eder..

Cooook koti bir sekilde dustuuuum kasiklarim patlycamis gibi agiryor

Gozlerim.kan canagi gibi suan sismis durumda . biliyormusun ben bebegin iyi oldugundan baska hicbirsey bilmiyorum. esim biliyor onlada evde konusurum artik . allah boyle bir korkuyu kimseye yasatmasin.

Canım geçmiş olsun. Rabbim sizlere bağışlamış aman kendine dikkat et ..

anormal bi gebelik olduğunu söylediler ense kalınlığı 7,5 mm karnında ödem var tetkiklerin sonucuna göre kürtaj olup olmicağına karar vericekler

İnşAllah tetkiklerde bi hatavardır bebişin sağlıklıdır.Dualarımız seninle..

Bizim adam artık midesinde makarna ağacı çıkacağı için çok sinirli. Pek dokunmamaya çalışıyorum.Sende moralini bozma tatlım:)

hamilelikten mi bilmiyorum ama hala aklıma geldikçe ağlıyorum( 3 aydır her gün iğne oluyorum popomun üstüne oturamıyorum artık, reflüden dolayı sürekli midem yanıyo yiyip içemiyorum uyuyamıyorum, şişkinlikten nefes almakta zorlanıyorum, göbeğim kan iğnelerinden mosmor, iki haftada 2 kez kanama yaşadım dr kalkmadan yatıcaksın dedi ona rağmen bşiler yapmaya çalışıyorum.. bu koltukta yan gelip yatıp keyif yapmıyorum bebeklerimiz için tüm bunlara katlanıyorum. tüm bunları anlamak bu kadar zor mu acaba.. allah bizlere kolaylık versin kızlar.. inş hamileliğin tadını çıkartıcağımız günler bu günlerimizden daha çok olur..

Herkese merhaba,
arkadaşlar bugüne kadar sizden tek bir cevap alamadım, bir bana cevap verebilir mi lütfen?
İstanbulda 2. test yaptıranlar maliyeti nedir acaba?
haydi sevgiler

Herkese merhaba,
arkadaşlar bugüne kadar sizden tek bir cevap alamadım, bir bana cevap verebilir mi lütfen?
haydi sevgiler

canım ben ankaradayım ama neden ikinci test istiyorsun ikili test mi yptırcan tekrar

Herkese merhaba,
haydi sevgiler

Ben 75 tl ödedim. Bazı devlet hastanelerinde de ssk ile ücretsiz yapılıyor. Özellerde de hastaneye göre değişiyor fiyatlar. 300TL ödeyen var. 200TL ödeyen var. Bunlardan daha fazla ya da daha az ödeyenlerde var. Bildiğin bir hastane varsa onu söyle istersen, giden varsa daha rahat bilgi alırsın.

aynen canım düşündüğün bir hastane var mı , ona göre bilenler cevaplasın, mesala ben 157 tl verdim

yahu sıkma canını bu kadar insan bazen geriliverir bi tepki verir öyle olmuştur eşininki de. Tümden anlayışsız olsa şu an yapıyor olduklarını da yapmazdı. Erkekler bizim kadar dayanıklı bizim kadar sabırlı değiller. Öyle bi boşalma olmuş bence. O pişman olmuştur şimdi yaptığından eğer bilinçli yaptıysa. Bilinçli yapmadıysa da gerçekten seni rahatsız etmek istememiştir başın ağrıyoken uykuya dalmışsın uyandırmamak mantıklı gelmiş olabilir. Sonuçta anlayışsız adam hep anlayışsızdır seninki öyle değil zannımca.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar.
Memoriala sordum 2. tarama testi için sigortam var 170 tl dedi.
çokta değilmiş başka yere gitmek anlamsız.
diğer testler sırası geldikçe öğrenicez.
sevgiler

Allah gücünü veriyo canım bende senin gibi sabah çıldırdım benim akılsız kocam çarşamba gününden beri test sonuçlarımı almaya gidemedi bende gidemiyorum çalışıyorum o benden geç gidiyo işe daha müsait bugünde unutmuş ne iş yaptında unuttun dedim yaaa unuttum işte diyo babam sağolsun ona rica ettikte gitti aldı Allahım anamı babamı başımdan eksik etmesin hiçkimsenin etmesin ne varsa onlardan fayda var

canım sen hangi hastanede yaptırdın merak ettim ben 2 hafta sonra yaptıracağım fiyatı uygunmuş eğer hastane yakınsa bana ben de orada yaptırayım.

ibretlik bi durum gerçekten Allah kimseye öyle birşey yaşatmasın her iki kararıda vermek çok zor insan başına gelmeden bilemez tabi Rabbim hayırlı yazılar yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…