çok sinirliyim, çok mutsuzum napıcamı bilemediğim için de kalktım temizlik yaptım. süpürdüm sildim, topladım 3 makina çamaşır yıkadım yapmamam gerekiyo ama yaptım başka türlü sinirim geçmicekti. üç gündür istisnasız her dk başım ağrıyo şiddeti değişiyo ve yattım yerden kalkamıyorum gözümü açamıyorum( bütün herşeyi eşim yapıyo dün işten geç geldi ve yorgundu benim baş ağrım artınca ben koltukta uyuyakalmışım uyandığımda tv kapamış eşim yatak odasına gidip yatmıştı. seslendim ben yatıyorum dedi ben burda mı uyuyayım yani niye kaldırıp yatağa götürmedin dedim rahatsız etmim dedi. yani uyanmasam sabaha kadar koltukta pikeyle iki büklüm uyucam ( niye böyle yaptı anlamadım ama saatlerce ağladım..heralde artık benim bu halimden rahatsız olmaya başladı aciz insanlar gb hiçbişi yapamıyorum sırf bu yüzden başım ağrıdığı halde kalktım o kadar şey yaptım ((
ya hele bızım guzelyalı sokakları berbat ya
heryer gol olmus resmen
bu arada oglun oluo sanırsam ultrason fotosunu erkege benzettım ben
bugün sonuçları almaya gidiyoruz kızlar kan tahlilleri ve karnımdan alınan sıvının sonuçları çıkmış doktorlara göstericez sanırım sonra da kürtaj olucak çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin
kızlar burda bi ablaya ilk hamileliğinde bebeği için rahatsız doğurursan boğazından beslemek zorunda kalıcaksın hasta senin bebeğin dediler kadında bizim aylarımızda işte aldırdı bebeğini kürtaj oldu sonra aradan biraz zaman geçti ikinci bebeğini hamile kaldı sapasağlamdı ve doğurdu bebeğini büyüdü çocukluk çağına geldiğinde evde bulduğu tuzruhunu su zannederek içti yutağı yandı delindi ve yemek yiyemiyor artık boğazından besleniyor
Mevlam eğer bir şeyi anlımıza yazmışsa minicik atan bir kalbe kıyarak ondan kurtulamayız belkide ilk bebeğini aldırmasaydı doğmayacaktı belki doğsa çok yaşamayacaktı yadaaaaaa belkide doktorlar yanıldı hiçbirşeyi yoktu diymii örnekleri çok etrafımızda
bence bu hikaye içinde çok şey barındırıyor
çok sinirliyim, çok mutsuzum napıcamı bilemediğim için de kalktım temizlik yaptım. süpürdüm sildim, topladım 3 makina çamaşır yıkadım yapmamam gerekiyo ama yaptım başka türlü sinirim geçmicekti. üç gündür istisnasız her dk başım ağrıyo şiddeti değişiyo ve yattım yerden kalkamıyorum gözümü açamıyorum( bütün herşeyi eşim yapıyo dün işten geç geldi ve yorgundu benim baş ağrım artınca ben koltukta uyuyakalmışım uyandığımda tv kapamış eşim yatak odasına gidip yatmıştı. seslendim ben yatıyorum dedi ben burda mı uyuyayım yani niye kaldırıp yatağa götürmedin dedim rahatsız etmim dedi. yani uyanmasam sabaha kadar koltukta pikeyle iki büklüm uyucam ( niye böyle yaptı anlamadım ama saatlerce ağladım..heralde artık benim bu halimden rahatsız olmaya başladı aciz insanlar gb hiçbişi yapamıyorum sırf bu yüzden başım ağrıdığı halde kalktım o kadar şey yaptım ((
ay öğrenciyken orda kalıyodum ben bi kere bi yağmur yağdı dizimin üstündeydi akan sel arabamın içine falan su girmişti..bilirim oranın rezilliğini.. ama yine de çooook güzeldir güzelyalı beee
guzel evet ama sabah ınan cok zorlandım sel olmamıs sokak aradım durdum vala
Yaa o gerçekten çok büyük bir zevk. Ben de okuyup anladıkça nasıl şükrediyorum bilemezsin. Hele bazı sureler var ki roman gibi o kadar heyecanlı ki. Mealleri okumak o kadar zevkli olmuyo çünkü kur'an'ın edebiyatı çok yüksek. Cenneti tasvir eden ayetleri okudukça hayal edebiliyosun çok güzel oluyo. Aaaa bu arada eşin siirtliyese hele bi de tillo'luysa duymasın cahil dediğini. Kendileri bişey bilmese diye benim dedem de hacıymış hesabı Tillo'dan çok alim çıkar diye pek bi övünürler
Cooook koti bir sekilde dustuuuumkasiklarim patlycamis gibi agiryor
Gozlerim.kan canagi gibi suan sismis durumda . biliyormusun ben bebegin iyi oldugundan baska hicbirsey bilmiyorum. esim biliyor onlada evde konusurum artik . allah boyle bir korkuyu kimseye yasatmasin.
anormal bi gebelik olduğunu söylediler ense kalınlığı 7,5 mm karnında ödem var tetkiklerin sonucuna göre kürtaj olup olmicağına karar vericekler
Herkese merhaba,
arkadaşlar bugüne kadar sizden tek bir cevap alamadım, bir bana cevap verebilir mi lütfen?
İstanbulda 2. test yaptıranlar maliyeti nedir acaba?
haydi sevgiler
Herkese merhaba,
arkadaşlar bugüne kadar sizden tek bir cevap alamadım, bir bana cevap verebilir mi lütfen?
İstanbulda 2. test yaptıranlar maliyeti nedir acaba?
haydi sevgiler
Ben 75 tl ödedim. Bazı devlet hastanelerinde de ssk ile ücretsiz yapılıyor. Özellerde de hastaneye göre değişiyor fiyatlar. 300TL ödeyen var. 200TL ödeyen var. Bunlardan daha fazla ya da daha az ödeyenlerde var. Bildiğin bir hastane varsa onu söyle istersen, giden varsa daha rahat bilgi alırsın.
hamilelikten mi bilmiyorum ama hala aklıma geldikçe ağlıyorum( 3 aydır her gün iğne oluyorum popomun üstüne oturamıyorum artık, reflüden dolayı sürekli midem yanıyo yiyip içemiyorum uyuyamıyorum, şişkinlikten nefes almakta zorlanıyorum, göbeğim kan iğnelerinden mosmor, iki haftada 2 kez kanama yaşadım dr kalkmadan yatıcaksın dedi ona rağmen bşiler yapmaya çalışıyorum.. bu koltukta yan gelip yatıp keyif yapmıyorum bebeklerimiz için tüm bunlara katlanıyorum. tüm bunları anlamak bu kadar zor mu acaba.. allah bizlere kolaylık versin kızlar.. inş hamileliğin tadını çıkartıcağımız günler bu günlerimizden daha çok olur..
Ben 75 tl ödedim. Bazı devlet hastanelerinde de ssk ile ücretsiz yapılıyor. Özellerde de hastaneye göre değişiyor fiyatlar. 300TL ödeyen var. 200TL ödeyen var. Bunlardan daha fazla ya da daha az ödeyenlerde var. Bildiğin bir hastane varsa onu söyle istersen, giden varsa daha rahat bilgi alırsın.
kızlar gece uyku durumunuz nedir mışıl mışıl uyuyorum diyen var mı
ben şöyle deliksiz bir uykuya hasret kaldım eşim çok hareketli uyur sağolsun gecede 4 5 kere sarılır bana sırtını döner ayağını kolunu sarar soruyorum aa ölemi yaptım diyo bende güyya karnımı koruycam ya eşimin darbelerinde uyuyamıyorum yaaa sürekli böle bi ayıklık hali içindeyim sonra gündüz çok uykum geliyo şimdi raporluyum ama pazartesi işbaşı yine başlayacak uykusuz günler[/QUOT
ayyy siz daha şimdiden uyuyamıyosanız bebiş büyüyünce karnınız davul gibi olunca gece hortlak gibi dolaşırsınız heralde
hamilelikten mi bilmiyorum ama hala aklıma geldikçe ağlıyorum( 3 aydır her gün iğne oluyorum popomun üstüne oturamıyorum artık, reflüden dolayı sürekli midem yanıyo yiyip içemiyorum uyuyamıyorum, şişkinlikten nefes almakta zorlanıyorum, göbeğim kan iğnelerinden mosmor, iki haftada 2 kez kanama yaşadım dr kalkmadan yatıcaksın dedi ona rağmen bşiler yapmaya çalışıyorum.. bu koltukta yan gelip yatıp keyif yapmıyorum bebeklerimiz için tüm bunlara katlanıyorum. tüm bunları anlamak bu kadar zor mu acaba.. allah bizlere kolaylık versin kızlar.. inş hamileliğin tadını çıkartıcağımız günler bu günlerimizden daha çok olur..
kızlar burda bi ablaya ilk hamileliğinde bebeği için rahatsız doğurursan boğazından beslemek zorunda kalıcaksın hasta senin bebeğin dediler kadında bizim aylarımızda işte aldırdı bebeğini kürtaj oldu sonra aradan biraz zaman geçti ikinci bebeğini hamile kaldı sapasağlamdı ve doğurdu bebeğini büyüdü çocukluk çağına geldiğinde evde bulduğu tuzruhunu su zannederek içti yutağı yandı delindi ve yemek yiyemiyor artık boğazından besleniyor
Mevlam eğer bir şeyi anlımıza yazmışsa minicik atan bir kalbe kıyarak ondan kurtulamayız belkide ilk bebeğini aldırmasaydı doğmayacaktı belki doğsa çok yaşamayacaktı yadaaaaaa belkide doktorlar yanıldı hiçbirşeyi yoktu diymii örnekleri çok etrafımızda
bence bu hikaye içinde çok şey barındırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?