2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
İstanbulda beylikduzundeolan var mi acaba aramizda... Ben medilife a gidiyorum da belki soracaklarimiz, paylasimlarimiz olabilir...???

herkese merhaba,
arkadaşlar bugüne kadar sizden tek bir cevap alamadım, bir bana cevap verebilir mi lütfen?
Istanbulda 2. Test yaptıranlar maliyeti nedir acaba?
Haydi sevgiler

canım özel hastanede sordum ben 150 tl dedi devlette ücretsiz oluyor herhalde tam bilmiyorum ben yaptırmadım

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım çok zor bi durum ama herşey bizim için inşallah bişiy yoktur bebeğinin

taylanecce cok sükür ki bebeğin seninle canım,çok sevindim inan,tekrardan geçmiş olsun..
sfkaydın inş sonuçların temiz çıkar bebeğini aldırmak zorunda kalmazsın canım..

anlaşılan her yerde hava kapalı.. yat havası var..
ama evde olan yok sanırım,yatsınn.. ne güzel uzanılıp miskinlik yapılır halbukii,battaniyeye sarılıpp
ben bugün yataktan zor kalktım resmen ama hala da uykum var cok fena..tekrar yatsam mı diye düsünüyorum,gözlerim acılmıyor..biraz toparlamıştım kendimi tekrar niye böyle oldum anlamadım ..
Bende sürekli uyanıyorum. Deliksiz bir uyku çekemiyorum. Her uyanıp geri uyuduğumda da saçma sapan rüyalar görüyorum,sinir oluyorum.

off o saçma sapan rüyalar.. her gece görüyorum resmen, belki de o yüzden dinlenemıyorum..bir ara komik bir hal aldı hatta film görüyordum rüyamda hani çinli hafif şişman bir adam var o karate yapıyor falan içinde ne ben varım ne tanıdığım kimse..kalkınca eşime anlatıyodum birlikte gülüyorduk..bir de ben yakın zamanda yapmam gereken stresli işleri de görüyorum cok sıkıntı o da.yapıyorum yapıyorum ohh kurtuldum diyorum kalkıyorum hiç bişe yapmamışım,hayl kırıklıgı..

canım sen hangi hastanede yaptırdın merak ettim ben 2 hafta sonra yaptıracağım fiyatı uygunmuş eğer hastane yakınsa bana ben de orada yaptırayım.

Gaziosmanpaşa da Avrupa Şafak hastanesi. Doktorum kendi muayene etti. Muayene ücreti 62 TL sonra kan verdim onun içinde 75 tl aldılar.

İstanbulda beylikduzundeolan var mi acaba aramizda... Ben medilife a gidiyorum da belki soracaklarimiz, paylasimlarimiz olabilir...???

Canım ben ist değilim ama ablam medilife da Senem hanımın hastasıydı onda doğum yaptı çok rahattı. Bende geçen yıl Senem Hanıma kontrole gitmiştim çok memnun kalmıştım. Keşke orada olsam gerçi burdaki doktorumdan çok memnunum. Aklına takılan birşey olursa ablama sorabilirim:)

bende bayrampaşada oturuyorum doktorum bahçelievlerde ama 2 li test yapmıyo kendi başka biyerde yaptırıcam nerde yaptırsam diye düşünüyorum

Ben normalde Türkiye hastanesine gidiyordum okmeydanında. Doktoruma kızdım şafak hastanesine gittim inci hanıma. Sonradan araştırdım iyi bir doktormuş. Normal muayene gitmiştim, 2 li testini de yapalım dedi. hemen inceledi ultrasonla. Sonra kan verdim. 1 hafta sonrada sonucu aldım. Allah a şükür birşey çıkmadı.

bende b.düzündym canım kolana gidiyorum ben, memnunmusun medilife tan, bana uzak kaldığı için yakını tercih ettim

Ben selda hanma gidiyorum, smdiye kadar da memnunm, ck sicak ve tatli bir doktor... Yine de buraya evlenip geldigim icin, kendi basima is yapmis gibi hissediyorm cnku genelde hani aileden falan tanidik bildik bir doktor olsun diye bakilir ya :) hamile kalmadan evvel acibademe gidiyordum, sonra sigortamiz degisince cok tuzluya gelmeye basladi yeni sigortanin anlasmasiyla... Buraya basladim iste. Arastirdim ama tabii ki, pat diye gitmedim. Senem hanim ve selda hanimin hakkinda cok fazla se duydum, benm kismetimde selda hn. Varmis :) memnunuz yani simdilik.

Kolan hastanesini de duydm ama spesifik olarak su doktor iyidir falan diye hic bilmiyorum. Bana da medilife yakin, benim acimdan tercih sebeplerinden bir tanesi cunku arabamiz falan da yok, acil birsey oldugunda gidebilelim istedik esimle. İste boyleee :)

iyi canım gözün aydın bende 2 hafta içinde yaptırırım heralde 2 liyi şafakta yaptırsam fiyatı ne acaba

iyi canım gözün aydın bende 2 hafta içinde yaptırırım heralde 2 liyi şafakta yaptırsam fiyatı ne acaba

Normal muayeneye gitmiştim zaten onun için:62 tl ödedim
Kan tahlili için de: 75 TL ödedim.

Arayıp sor istersen gitmeden, oranın hastası değilsin ya belki farklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…