2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar selam, bugün benim için son iş günü ama evde de bir dünya iş var ve üstüne üstlük yarın kayınvalidmler geliyor kalmaya, buarada aynı şehirdeyiz :) hazırlık yapmam lazım, yemek, temizlik hafta sonu telaşım var

Uğrayamıyorum arkadaşlarım iyi haberlerinizi okuyup sevinirken bazı olumsuzluklara da doğal olarak üzülüyorum.
Geçmiş sayfalar çok yoğun.

Bugün sağlık ocağından aradılar,sanırım kayda izin alıp gidemeyeceğimi anladılar,nasıl tatlı nasıl ilgili bir konuşmaydı anlatamam.
Öncelikle doktorumun bana neden folikasit hapını kullanırken bıraktırdığını çok sorguladı,şaşırdı,evde varsa kullan dedi.
12.haftaya kadar folik asit sonrasında da kan hapı verioruz dedi.
Eğer (haftaya cumartesi dr gidicem) tekrar ilaç yazmazsa kesinlikle bana gel tanışalım hem hemde hapını yazıcam ben dedi.
Beslenme düzeni de yazıcam sana ona göre besleneceksin dedi mesela şu anda saat 10.30 meyveni yiyip arkasından muhakkak yoğurdunu
yemelisinki öğle tatilinde yemeğe saldırma dedi.

Çok beğendim ama ikilemler de kafa karıştırıcı..​

ben bayrampaşadayım canım 2li testi yaptırdınmı sen yaptırdıysan nerde yaptırdın

Canim ya bn yaptirmadim,yaptirmayacagim sanirim..ben bilgeye gidiyorum kaynim orada müdür. Onlar esimle hallediyorlar para isini ben hic bilmiyorm ne, ne kadara yapiliyor..doktorlari hastane calisanlarini flan taniyoruz hep zaten,onlar da bizi taniyor..evimize de yakin yurume mesafesi 10 dk,rahat oluyor

Bugun benim de kotu yine... Evde artik yemek de kalmadi ama kalkip da yapacak durumda da degilim, mutfaga girmek de iskence iyiçe kocacim ac kalcak heralde yine

bugünlük yemeğim var çok şükür . ama gidip onları ısıtıp kocama verecek halim kalırmı eve gidene kadar bilmiyorum .

nasıl yani? sağlık ocağından mı aradılar. daha önce kayıt mı oldun, yada kayıt mı olmak gerekiyor hamile olduğunu bildirmen mi gerekiyor. kafam karıştı :) ama ilgililer demek, çok güzel.

biraz sabret canım benim 12.haftam bitti mide bulantılarım kusmalarım geçti çok şükür.
elma, ayva bunlar bana iyi geldi. tabii uyumak en güzeli böylece o bulantı hissini unutmuş oluyorsun.

sabrediyorum canım ama bazen dayanılmayacak gibi oluyor bide ben kusma özürlüyüm kusamam hiç . evet uyuyunca bulantıyı hisetmiyorum ne güzel

Beslenme konusunda yardimci olmasi ne guzel..3 ay doluyor yaa korkuyorum bebegim icin kendim icin yeterli beslenemicem diye..
Beslenme uzmanina mi gitsem diye dusunmuyor degilim inan..cunku yemek duzenim yok,cok fena

Normal muayeneye gitmiştim zaten onun için:62 tl ödedim
Kan tahlili için de: 75 TL ödedim.

Arayıp sor istersen gitmeden, oranın hastası değilsin ya belki farklı olur.

gitmeden bi arar sorarım canım sadece test için gidicem ben bi defalık muayenede olurum gitmişken:)

biraz sabret canım benim 12.haftam bitti mide bulantılarım kusmalarım geçti çok şükür.
elma, ayva bunlar bana iyi geldi. tabii uyumak en güzeli böylece o bulantı hissini unutmuş oluyorsun.

Kıslar ayva yiyip yiyip yanaklarınızı baş parmaklarınızla bastırııııııınnnn :) gamzesi olsun derler :)))

orayıda biliyorum canım hiç gitmedim ama gitmeden araştırıcam yaptırmayı düşünüyorum çünkü ben hayırlısı bakalım:)

sabrediyorum canım ama bazen dayanılmayacak gibi oluyor bide ben kusma özürlüyüm kusamam hiç . evet uyuyunca bulantıyı hisetmiyorum ne güzel

ah ah bilmem mi benim afedersin kusmaktan boğazlarım o kadar acıyordu ki, zaten mide bulantısı kötü kusunca biraz rahatlıyorsun. peynir ekmek bana çok iyi geliyordu. diğer yağlı sulu yemekleri hiç yiyemiyordum.

nasıl yani? sağlık ocağından mı aradılar. daha önce kayıt mı oldun, yada kayıt mı olmak gerekiyor hamile olduğunu bildirmen mi gerekiyor. kafam karıştı :) ama ilgililer demek, çok güzel.

Tatlım kayıt olmak gerekiyor sağlık ocağına, biliyordum fakat o kadar ters yerdeki gitmek için yarım gün izin almam gerekli. Bir türlü ayarlayamadım izin işini.
Beni hafta başında sağlık ocağından bir kere aradılar ama es kaza dosyam önlerine düştü demekki, eski düşük yaptığım gebeliğimi sormak için dedimki
şu anda gebelik var 12. haftamdayım, çok sevindi o zaman lütfen en yakın zamanda gelin dedi hemşire ama sizi bu hafta gene arıycaz dedi.
Bu sabah aradı tekrar, 16-18 haftalara kadar muhakkiyet kayıt gerekli,
20. haftada tetenoz yapıoruz eğer olmadı isen dedi.

Benimkiler çok ilgililer,tatlım,canım falan havalarda uçuştu :)

amannn yok ya öyle bişiy ben yaptım ilkinde hiç gamzesi falan olmadı bu seferde denedim ama bakalım bunda tutar belki:)

ben de cildi güzel, yanakları al al olsun diye elma, gamzesi olsun diye de ayva yiyorum. hem mevsim meyveleri fiyat olarak uygun, hem de çok besleyici. mutlaka günde birinden birini yiyiyorum.

amannn yok ya öyle bişiy ben yaptım ilkinde hiç gamzesi falan olmadı bu seferde denedim ama bakalım bunda tutar belki:)

yaaaa :)
annem bende öyle yapmış ama bende olmuş.. o kadar ayva boşa gitmesin ama:)))) Çok yediiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm ben ayvaaaaa....

bak bunları bilmiyordum. aslında çok güzel bir uygulama, ben devlet hastanesine gidiyorum hiç oradakiler de demediler aile hekimliğine de gidip bildireceksiniz diye.

ah ah bilmem mi benim afedersin kusmaktan boğazlarım o kadar acıyordu ki, zaten mide bulantısı kötü kusunca biraz rahatlıyorsun. peynir ekmek bana çok iyi geliyordu. diğer yağlı sulu yemekleri hiç yiyemiyordum.

banada peynir ekmek zeytin iyi geliyordu. biraz önce yedim ama bu sefer banamısın demedi . benimde 1 haftadır öğle yemeklerinden sonra bağırsaklarım bozuluyor hep aman aman bişey yediğimde yok çorbamı yapıyor ki acaba

Beslenme konusunda yardimci olmasi ne guzel..3 ay doluyor yaa korkuyorum bebegim icin kendim icin yeterli beslenemicem diye..
Beslenme uzmanina mi gitsem diye dusunmuyor degilim inan..cunku yemek duzenim yok,cok fena

Ben burdan anlatırım neler söyledi bana, mesela ilk olarak sadece şimdi meyva saatin olmalı dedi, evet dikkat ediyorum elmam var yanımda dedim.
elma yersen kesinlikle arkasından yoğurtta yemelisin kan şekerini düzenlemek için dedi.
Bir de eğer kahvaltında beyaz ekmek tükettiysen akşam mutlaka kepek,çavdar tüket..
Ya da tam tersi ama kesinlikle iki ekmekten de tüketmelisin dedi.
Ben sana beslenme düzeni oluşturucam yanıma geldiğinde dedi.
Hiç gitmicektim belki ama şimdi gitmek için gün sayıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…