2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Sagol canim..hepimiz icin cok iyi olur paylasimlarin

aynı mesajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pöffffffffff

Son düzenleme:

aynen çorba yapar. Dr bana katı ye ve yemek yerken özellikle sıvı tüketme demişti. yemek aralarında bol bol su iç ki kabız olmayasın ama

hanımlar merhaba,

bu akşam dr kontrolüm var. 1 aydır bebişi görmüyorum özledim :) sanırım 11 hafta bitmiş olacak SAT ile ultrason uymuyordu bugün netleşir herhalde. 10 gün fark çıkyordu.
halen öksürüğüm geçmedi , çok canım sıkılıyor acaba ciğerlerimde bişi mi var film de çektiremem çok korkuyorum. ne denediysem geçmedi.

bir de hiç duydunuz mu hamilelikte reflü de öksürük yapıyormuş ama benim şuanda midemde yanma vs gibi bir şikayetim yok midem bulanıyor bir de çok şişkinlik var. ilk hamileliğimde 5. aydan sonra reflü başlamıştı çok yanıyordu midem şuanda böyle bir durum yok ama acaba ondan olabilir mi artık neden 1 aydır öksürdüğümü bulamıyorum doktorda bişi demiyor çıldıracağım.

kızlar ; bakırköyde sırf hamile kıyafetleri satan bir yer varmış bileniz varmı , capacıty2nin arkasında kalıyooo dediler çok ucuz ve güzel kıyafetler varmış bilginiz olsun

Teyzelerııı
sabah benım randevum var
sabahın korunde 9 da
cok heyecanlıyım nası uyurum gercekten bılmıorm
bebısımın buyums halını ılk defa gorcem

biraz sabret canım benim 12.haftam bitti mide bulantılarım kusmalarım geçti çok şükür.
elma, ayva bunlar bana iyi geldi. tabii uyumak en güzeli böylece o bulantı hissini unutmuş oluyorsun.

bugünlük yemeğim var çok şükür . ama gidip onları ısıtıp kocama verecek halim kalırmı eve gidene kadar bilmiyorum .

Ya aslinda uyuyunca uutuluyor belki ama uyuyana kadar cok cekiyorum midem cok bulandiginda... Bir de aralarda cok uyandigim icin her seferi ayri bir durum bazen de gun guzel gidio, cok acayip bulantilarim olmuyo seviiyorum falan. Sonra esim gelip bisiler yiyor, ben pert tabi. Diyorum butun gun midemizi bulandirmadan idare ediyoruz, bir geliyorsun mahvediyorsun bizi falan diye. O da ne yapsin ac geliyor isten :) yemek de yemiyim bari, ac kalayim o zaman diye sitem ediyor sakaciktan :) yani aslinda ben hazirlayamiyorum ona yemek, kendi amak zrunda kaliyor:)

sabrediyorum canım ama bazen dayanılmayacak gibi oluyor bide ben kusma özürlüyüm kusamam hiç . evet uyuyunca bulantıyı hisetmiyorum ne güzel

Ama gercekten de cikardigin zaman bulanti baya bi hafifliyor, en azindan bende genelde oyle oldu.

kızlar ; bakırköyde sırf hamile kıyafetleri satan bir yer varmış bileniz varmı , capacıty2nin arkasında kalıyooo dediler çok ucuz ve güzel kıyafetler varmış bilginiz olsun

Canim burayi da not alayim da ucuz seyler de varsa, gitmek lazim gelir. Sagolasin...

ben biliyorum canım capacıty değilde tam olarak carousel in arkasında kalıyo ama ucuzmu bilemiyorum fiyatlarını

Canım ben Baırköyde oturuyorum. Bakırköyde capacitynin değil carousel'in arkasında iki yer var. Biri Ebru ama diğerinin adını hatırlamıyorum. Ebru çok ucuz değil ama. Pantolonlar 95-105 civarında.

Bir de İstanbul caddesinden sahile doğru inerken sağda bir mağaza var hamile giyim olan. Onun fiyatları hakkında da bir fikrim yok. Yine İstnabul caddesinden aşağı inerken solda Ebrunun ikinci şubesi var. Gerçi sorsan herkes gösterir.

Son düzenleme:
ben de cildi güzel, yanakları al al olsun diye elma, gamzesi olsun diye de ayva yiyorum. hem mevsim meyveleri fiyat olarak uygun, hem de çok besleyici. mutlaka günde birinden birini yiyiyorum.

Ne güzel yaaa inşallah bebişin çooook güzel olur. Elma bende şişkinlik yapıyor. Çok sevdiğim halde yiyemiyorum. Ayva burda bulmak çok zor ve bulduğum ayvalar Türkiye'deki kadar lezzetli değiller ama idare eder. Ben şimdilerde ekşi hiç sevmiyorum o yüzden bol bol tuz atıpta yiyorum. Herşeyi çok aşırı tuzlu yiyorum inşallah bir sorun olmaz. Yani nerdeyse kaşık kaşık tuz yicem. Ne acaip bir durum. Benim tabağımdan kimse yiyemiyor o kadar tuzluymuş ama bana hiç tuzlu gelmiyor. Tuzu algılama duyum mu köreldi ne?

Caninin cektigini ye tabi canim ama tuza dikkat, sonra bobreklerle ugrasmayalim bir de Allah korusun...

hamilelikte fazla tuz kullanmanın ödem yaptığını biliyorum bence azaltsan iyi olur özellikle ilerleyen aylarda çok zorlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…