- 21 Haziran 2009
- 386
- 522
- 648
- 39
Canım ben Baırköyde oturuyorum. Bakırköyde capacitynin değil carousel'in arkasında iki yer var. Biri Ebru ama diğerinin adını hatırlamıyorum. Ebru çok ucuz değil ama. Pantolonlar 95-105 civarında.
Bir de İstanbul caddesinden sahile doğru inerken sağda bir mağaza var hamile giyim olan. Onun fiyatları hakkında da bir fikrim yok. Yine İstnabul caddesinden aşağı inerken solda Ebrunun ikinci şubesi var. Gerçi sorsan herkes gösterir.
bende bayrampaşada oturuyorum doktorum bahçelievlerde ama 2 li test yapmıyo kendi başka biyerde yaptırıcam nerde yaptırsam diye düşünüyorum
Teyzelerııı
sabah benım randevum var
sabahın korunde 9 da
cok heyecanlıyım nası uyurum gercekten bılmıorm
bebısımın buyums halını ılk defa gorcem
ben biliyorum canım capacıty değilde tam olarak carousel in arkasında kalıyo ama ucuzmu bilemiyorum fiyatlarını
Caninin cektigini ye tabi canim ama tuza dikkat, sonra bobreklerle ugrasmayalim bir de Allah korusun...
bende G.O.paşa hastanesine gidiyorum Hüseyin mutlu ya, orda çalışan bir doktor tavsiye etti ve işime yakın diye tercih ettim ama biraz pahalı bir hastane sanırım, biraz daha uygun bir yer bulmam lazım heralde, bizim özel sağlık sigortamız var, kan tahlilleri ve ikili test için 380 lira fiyat çıkardı sigorta ödüyor işte bir kısmını biz 70 tl ödedik, özel sigorta var diye abartıyorlar mı anlamadım ben, sen bahçelievlerde nereye gidiyorsun?
bende G.O.paşa hastanesine gidiyorum Hüseyin mutlu ya, orda çalışan bir doktor tavsiye etti ve işime yakın diye tercih ettim ama biraz pahalı bir hastane sanırım, biraz daha uygun bir yer bulmam lazım heralde, bizim özel sağlık sigortamız var, kan tahlilleri ve ikili test için 380 lira fiyat çıkardı sigorta ödüyor işte bir kısmını biz 70 tl ödedik, özel sigorta var diye abartıyorlar mı anlamadım ben, sen bahçelievlerde nereye gidiyorsun?
canım bende işe yakın diye oraya gidiyorum , doktorum nefise hanım özel sağlık sigortasından benden 157 almışlardı , ama genel olarak uygun bir hastane değil orta ayardaevim beylikdüzünde , bende oalsı birduruma göre 2. bir hastane arayışındayım , bakıcam artık :44:
canım inşallah güzel haberler alırsında için rahatlar
:44: iş yerinden arkadas uygun ve güzel seyler var dedi bigitmek lazım , hatta sırf hamile kıyafetler satan caddeymiş
Ben de sevinmistim hem guzel hem uygun hem de yakin bir yer diye:) neyse gezmek dolasmak lazim tabi zamni gelince...
Bn de bu gece gidecegim insbiz doktorun nobet gununde gidiyoruz gece gece..bakalim bu gece farkli bir doktor deneyecegiz,ilk kez hareket edisini gorecegiz..bir suru heyecan bi arada
ben nereye gideceğimi şaşırdım ya acıbadem sigortanın geçmesini istiyoruz o da her hastanede yok, medicalpark bahçelievleri ben çok beğeniyorum mesela orda da geçmiyor, sen nereye gidiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?