2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben de sevinmistim hem guzel hem uygun hem de yakin bir yer diye:) neyse gezmek dolasmak lazim tabi zamni gelince...

bende bayrampaşada oturuyorum doktorum bahçelievlerde ama 2 li test yapmıyo kendi başka biyerde yaptırıcam nerde yaptırsam diye düşünüyorum

bende G.O.paşa hastanesine gidiyorum Hüseyin mutlu ya, orda çalışan bir doktor tavsiye etti ve işime yakın diye tercih ettim ama biraz pahalı bir hastane sanırım, biraz daha uygun bir yer bulmam lazım heralde, bizim özel sağlık sigortamız var, kan tahlilleri ve ikili test için 380 lira fiyat çıkardı sigorta ödüyor işte bir kısmını biz 70 tl ödedik, özel sigorta var diye abartıyorlar mı anlamadım ben, sen bahçelievlerde nereye gidiyorsun?

Teyzelerııı
sabah benım randevum var
sabahın korunde 9 da
cok heyecanlıyım nası uyurum gercekten bılmıorm
bebısımın buyums halını ılk defa gorcem

Bn de bu gece gidecegim ins biz doktorun nobet gununde gidiyoruz gece gece..bakalim bu gece farkli bir doktor deneyecegiz,ilk kez hareket edisini gorecegiz..bir suru heyecan bi arada

Caninin cektigini ye tabi canim ama tuza dikkat, sonra bobreklerle ugrasmayalim bir de Allah korusun...

Haklısın aslında biliyorum tuzun çok zararlı olduğunu ama elimde diil. Eşim doktor. ilk aylarda önemli deil ama 5. Aydan itibaren dikkat etmen lazım dedi( tuz atmayıncada herşey tatsız geliyo. Hiç yemek istemiyorum. Birde bal çok yiyorum onunda fazlası zararlı diye duydum herşeyi ya tuza yada bala batırıp yiyorum. Ofiste dalga geçiyorlar artık. Bir tarafta aşırı tuzlu çorba bir tarafta bala bandırıp yediğim kurabiyeler. Öğlen yemeğim. Sebze meyve canım hiç istemiyor. karpuza bile tuz ve biber koyup yiyorum. İnşallah bebek sahibi olcam diye sağlığımdan olmam.

oraya gitmem canım hakkaten çok pahalı orası sağlam adamı alır hastasın der ameliyat eder 1 hafta yatırır bir hesap çıkarırki ciğerini söker yani ağzımız yandı ordan bizim

canım bende işe yakın diye oraya gidiyorum , doktorum nefise hanım özel sağlık sigortasından benden 157 almışlardı , ama genel olarak uygun bir hastane değil orta ayarda evim beylikdüzünde , bende oalsı birduruma göre 2. bir hastane arayışındayım , bakıcam artık :44:

ben nereye gideceğimi şaşırdım ya acıbadem sigortanın geçmesini istiyoruz o da her hastanede yok, medicalpark bahçelievleri ben çok beğeniyorum mesela orda da geçmiyor, sen nereye gidiyorsun ?

benim arkadaşım beylikdüzü kolon hastanesinde doğum yaptı ,orda tüp bebek tedavisi de olmuştu hatta ordan çok memnun kaldı, 5 ay oldu doğum yapalı istersen sorarım doktorunu çok beğeniyordu.

:44: iş yerinden arkadas uygun ve güzel seyler var dedi bigitmek lazım , hatta sırf hamile kıyafetler satan caddeymiş

Öyle bir cadde yok canım. O carouselin arkasındaki caddede 2 dükkan var sadece. O da dediğim gibi biri Ebru ama orası epey pahalı. Ben bir tulum sordum 160 tl idi.
Ama yanındaki mağazanın fiyatlarını bilmiyorum.

Ben de sevinmistim hem guzel hem uygun hem de yakin bir yer diye:) neyse gezmek dolasmak lazim tabi zamni gelince...

Ben sizin için bir ara gider teftiş ederim fiyatları.

Bn de bu gece gidecegim ins biz doktorun nobet gununde gidiyoruz gece gece..bakalim bu gece farkli bir doktor deneyecegiz,ilk kez hareket edisini gorecegiz..bir suru heyecan bi arada

aynen bende ole senın kı ne guzel 12. haftada benım kı daha cok kucuktr

ben nereye gideceğimi şaşırdım ya acıbadem sigortanın geçmesini istiyoruz o da her hastanede yok, medicalpark bahçelievleri ben çok beğeniyorum mesela orda da geçmiyor, sen nereye gidiyorsun ?

hakikaten insan nereye gidiceni şaşırıyo ben ilk kanamam olmuştu acilen bayrampaşa hastanesi var oraya gittim yakın diye doktor iyiydi aslında ama hastane pek iyi değilmiş 2 kere gidip bıraktım oğluma hamileyken gittiğim doktora gittim 3.sünde oda avcılar devlette ama ben bahçelievlerdeki özel muayenehanesine gidiyorum sigortamı kullanamıyorum yani şimdi bide 2li testi nerde yaptırcam onu bilmiyorum

Öncelikle bütün güzel hamişlere hayırlı cumalar Bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul eder ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

taylanecce Bebişinin seninle olmasına çok sevindim canım. Güzelce dinlen enerji depola. Şu malum sitede çok temizlik yaptım sonrada gözüm karardı düştüm ondan olmuş yazan sen miydin bu arada?

idealll Bak tokoyay dı galiba bi arkadaş da yazmış onun da değerleri sana yakın ve bebişi turp gibi maşallah. Maşallah bak ne güzel pozitif düşünüyosun, tebrik ediyorum seni kontrol günü gerilen hormonlu hamişlere örnek olsun.

kuzukulagim Maşallah senin kuzunaaaaaa Kııııız bu tepetaklak mı duruyo bana mı öyle geldi İnşallah testinin sonuçları da güzel çıkar

hayat365 Kıpırdanmaya başladı demek senin oğluşun. Ben de yarın gidicem çok heyecanlıyım Kıpırdadığını görmek için sabırsızlanıyorum İnşallah kuzuium annesine el sallar

arzuesma Anaaaam 13. haftadan sonra midesi bulanmaya başlayan da ilk defa duydum Bişey dokunmuş ya da mideni üşütmüş olma. Ama hamiş hali walla herşey olabilir.

esra_ogt Walla canım en iyisi cahil kalacan. Ooooh az bilgi az stres. Eşim kızıyo artık bazen burda okuduklarımı falan söyleyince. Bu internet seni evhamlı bişi yaptı diyo. Hele test sonuçlarına hiç bakmamak lazım. Anlayamıyoruz çünkü kabul etmek lazım bu doktorların işi ve biz onların işlerine karışmamalıyız, sonra boşuna endişelenen yine biz oluyoruz.

papatya342 Ben de seninle aynı durumdayım canım şu anda malesef şeytana kulak vermiş yatıyorum ama yapılacak çok işim var sırada beni bekliyo, mutfağı toparladım, yemek yaptım sonra hoooop kanepe ben ve battaniye üçlüsü Birbirimizden ayrılamaz olduk zaten bu aralar ne olacak bu halim bilmiyorum :26:

HAFZAk, acemiperi, sevcey, ozy20 Hafzakcım ben de aynı şeyi eşime yapıyorum özellikle de uyumaya çalışırken dönüp duruyorum, artık bazen biraz sabit durur musun diye rica ediyo Ama benim de uykularım paramparçaaaaa. Boğazım kuruyo su içiyorum sonra doğal sonuç tuvalette alıyorum soluğu. Aynen benim de acemiperi gibi böbreklerim ve kasıklarım sızlıyor. O saçma sapan rüyaları hepimiz görüyoruz malesef, ben 25 yıllık hayatımda bu kadar rüya görmemişimdir.

deseha Desehacım yapma ama öyle bak bi de sen ikiz bebiş taşıyosun. Yorma kendini o kadar. Eşin senin çektiğin sıkatıların birebir şahidi ama belki de gerçekten uyandırmak istememiştir. Erkek ne de olsa üzerini örtmek de aklına gelmemiştir. Eşinin dün gece haricinde yaptıklarını düşün, genelde anlayışlı biriydi diye hatırlıyorum bak sen de demişsin herşeyi yapıyo diye. Bence Allah sizi ikiz anne-babalığına hazırlıyor. Üzme kendini, biliyorum hormonlar da tetikliyo ama çok da yorma kendini lütfen. Allah korusun bi kanaman falan olsa yine sıkıntıyı sen çekeceksin

aakbas23 Ahandaaaaa sonunda kendim gibi birini buldummmmm Aynen şekerim benim de doktora göre doğumum 16 haziranda olacak ama internetteki hesaplayıcılara göre 14 Haziran. Ama işin ilginç tarafı doktor bana 8+2'sin dediği zaman internet hesaplayıcılarına göre 7+5 miydim neydim Velhasıl bişey anlamadım bu işten :26: Bakalım sağlıkla gelsin de iki gün önce iki gün sonra farketmez.

LINESYA Canım niye üzüyosun kendini nu kadar. Hamile halinle gününü 6,30'da başlatıp akşam da 19 gibi eve geliyosun anladığım kadarıyla, walla ben senin yerinde olsam yerhalde eve çıkarken merdivenlerde uyur kalırdım Bi de kendini de tutmaya çalışıyomuşsun eşin de bunu fakediyodur bak ne güzel anlayışla karşılamış. Ağlayıp hem kendini hem bebeği hem de babasını üzme atık Bu arada babanın tetkikleri de tertemiz çıkar inşallah Hormonlar aaah bu hormonlar başka bi şeyi kafamıza takıp olmadık yerde patlamamıza sebep oluyolar ama hamiş hali napalım

sfkaydn Tatlım inşallah tahlillerin tertemiz çıkar da kürtaj olmak zorunda kalmazsın. Dualarımız seninle ve güzel bebişinle

MMM41 Ayyyy ne güzel yaaa. Walla şu sağlık sektörü bu kadar kısa zamanda nasıl böyle evrim geçirdi hala şoklardayım. Özendim şimdi keşke ben de İstanbul'da olaydım da beni de sağlık ocağından arasalardı ilgilenselerdiiiii... Acaba annemi mi kaydettirsem hamile diye. Ama dul kadının adını çıkartmiyim şimdi

bayan2012 Geçmiş olsun canım hala geçmedi mi senin öksürük yaaa bi KBB doktoruna git bari olmucak bu böyle. İnşallah güzel haberlerle dönersin.

hully, mmr_n Ben de gidicem yarın ama sabah Ben de ilk defa görücem bebişim büyümüş halini bi ay oldu hasret kaldım kuzucuğuma gitmeden önce çikolata, reçel yiyin meyve suyu iç bebişin içinde taklalar atsın

butunduamvesenam Tatlım dikkat et tuz olayına sonra ödem falan olmasın. Parmaklarımız dolma dolma olmasın sonra Hamilelerde tuz tüketimini sınırlıyo doktorlar ama kaçıncı aydan sonra bilmiyorum :44: E bi de böbreklere zararı da söz konusu Eşin doktordu senin gerçi o daha iyi bilir bu aylarda tehlikeli olsa ilk o uyarırdı zaten demek daha erken.

hsumeyye
saol canım benim biraz fazlaca üzüldüm galiba bana karşı bi tepki olarak düşündüm.. şimdi de aşmaya çalışıyorum bu düşünceyi, ahh bu hormonlar nasıl da süzülüveriyor insanın gözünden yaşlar

maşllah sümeyyecim bütün foruma cvp yazmışsın..ben olsam erinirim valla.helal sana

sen nasılsın derya
nasıl gidiyor hamilelik canım cok sıkkın bugün bebeğimi görmeye gidicektik doktoru bir aradım ucağa biniyorum dedi
sinirlerim bozuldu haber verir insan

sen nasılsın derya
nasıl gidiyor hamilelik canım cok sıkkın bugün bebeğimi görmeye gidicektik doktoru bir aradım ucağa biniyorum dedi
sinirlerim bozuldu haber verir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…