2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım benim inşallah akşam eşin eve gelince duyarsızlığını fark etmiştir. art niyet yoktur kesinlikle, sonucta o da bebislerinizi cok istiyordur. uzme kendini "hasbinallahi ve nimel vekil" cek vakit buldukca...

kızlar almadılar bebeğimi çok mutluyum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarınız için dediğinz gibi bi mucize oldu ve bütün sonuçlarım tertemiz çıktı :) ultrasonda neden öyle göründüğünü bilmiyorum ama doktor şu an bütün herşey normal dedi :):):)

günün en güzel haberi buydu, çok sevindim canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsn inşallah

cooook sevindim, insallah saglikla kucagina aldigin gunleri de gorursun :))

doktor bazen yanlıs ölçüm yapabiliyormus heralde öyle oldu

Şükürler olsun.. Çok sevindim. Allah meleklerimizi bizden ayırmasın inşallah..

canım yazını okuduğumda okadars sevindim kii anlatamam çok şükür mevlam neyler neylerse güzel eyler öğlenden beri tıklamayan minikim bile tıkladı karnımda o bile sevindi

herşey bir imtihan kızlar sakın doktorların ilk söylediği ile şimdiki nasıl çelişti gördünüz dimi onu veren rabbim sağlıkla dünyaya getirmenide nasip eder inşallah

yaaaaaaaaaaa süper bir haber canım..Allahım o canı ona layık gördüyse vardır bir bildiği..bak önce çok üzüldün..şimdi ise büyük bir mutluluk..gene de o şüpheyi bile Allah kimseye vermesin

Sfkydın arkadaşım diğer yere gördüm haberini hemen yazmak istedim, çok ama çok sevindim senin adına Rabbimin nasıl bir mucizesidir bu inanılmaz duygulandım Allahım sizi korusun hep böyle mutlu etsin

Cnmm benim ne kadar sevindim anlatamamm gerçektende günün en güzel haberiydi bu

sen nasılsın derya
nasıl gidiyor hamilelik canım cok sıkkın bugün bebeğimi görmeye gidicektik doktoru bir aradım ucağa biniyorum dedi
sinirlerim bozuldu haber verir insan

ne zamn geri dönücekmişki haberin var mı neyse sıkma canını ama insan zaten gün sayıyor dimi

çok çok güzel haber :) çok çok sevindim senin adına inş hep böyle devam eder :) hepimiz de güzel sonuçlar alırız

Tuylerim diken diken oldu. Allahin hikmeti iste. Ama kadini bu kararindan dolayi da suclayamiyorum. Evladinin oyle olacagini bile bile dogurmak cok zor bir imtihandir
Canim Allah yardimcin olsun. Strese girmissin sen iyice. Biraz nefes al, rahatla

Ya nasil sevindim bilemezsin. Az once kotu haberi okuyup gerilmistim, cok uzulmustum simdi cok cok sevindim

çok sevindim canım burada kötü bir haber duyunca hepimiz kendi başımıza gelmiş gb üzülüyoruz. o kadar sevindim ki. kendine dikkat et canım. geçmiş olsun tekrar.

gözünüz aydın çok sevindik..

bende siteye yeni katıldım. Allah nasip ederse doğumum 3 haziran gözüküyor, ankara dan yazıyorum şu an 13 mızı bitiriyoruz bugün ama hala her gün çıkarıyorum, sabahları safra ya da kahvaltımı çıkarıyorum benim gibi olan var mııııııııııı dremamine kullanıyordum ama artık fayda etmiyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…