2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
çarsamba dönücekmiş canım tabikide gün sayıyor
tamda ikili test günüm gelmişti of yaa

ense kalınlığına bakıldımı neyse beraber gidicez zamn bende çarşamba gidiyorum :) çok çok heycanlıyım aslında stresliyim inş bebişimin ensesi normaldir :)

kızlarr geldik doktordan..1 ay sonra gördük bebişimi ama uyuyordu galiba pek hareketini göremedim yaa..bi iki kere sıcradı o kadar..doktorla konustuk 2li test konusunda yaptırmayacağımızı söyledik ama doktor ense kalınlıgına,burun çıkıntısına falan baktı..kan testi dısında her şeyini kontrol etti her şey normal dedi..ense kalınlıgı 0.86 cıktı..masAllah yaa ne kadar büyümüş bebeğim.en son gördüğümüzde minicikti..boyumuz 53 mm olmuş. ama cinsiyetini öğrenemedim. kordon geliyor bir fikrim var ama yanıltmak istemem dedi.eşim erkek beklemese alcaktım fikrini ama soramadım ben de..vitamin ve kan hapı verdi,folik asiti bırakıyorum.mantar için fitil verdi ve midem ağrıyor diye mide ilacı yazdı.bol bol sebze,meyve ye dedi.balık,ceviz mutlaka yemelisin dedi..haftada3 gün yarım saatlik yürüyüş yap dedi..bazen belim çok agrıyor dedim hareketsizsin ya bel gücsüzleşiyor yürüyüş yaparsan tekrar güçlenir dedi..sanırım paylaşacaklarım bu kadar..cinsiyet yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr...

canım herşeyin iyi olmasına çok sevindimbebeğinde çok tatlı çıkmış maşallah, ben bişey göremedim nuba göre.ama içime kız doğdu

canım şükürler olsun...
çok sevindim:))
gözümüz aydın...

canım herşeyin iyi olmasına çok sevindimbebeğinde çok tatlı çıkmış maşallah, ben bişey göremedim nuba göre.ama içime kız doğdu

sağol canım.ultrasonda bakarken bebişime içime erkek gibi dogdu,,bakalım ne olcak cinsiyeti..1 ay sonraya verdi bir randevuyu ama istediğin zaman gelebilirsin dedi,belki 2 hafta sonra giderim tekrar cinsiyet için..

biz bugün doktora gittiiik. Bebeğim 9+5'ten 10+3'e terfi etti.. Haftaya cuma ikili teste gidiyoruz.. Fındığım bana el salladı kızlar.. İlk defa bugün gördüm nasıl sevindim anlatamam. Eşimin ağzı kulaklarındaydı.. Ben yüzüme yapışan güümsemeyle geçirdim bütün geceyi.. Rabbim hepimizin bebeciğini korusun sağlık sıhhat versin inşallah

Sabah kusmalarindan sonra, gece ksmalari da basladi hanmlaar, gazamiz mubarek olsun.. bugun zaten gun boyu berbatti, belliydi boyle birseylerin artik basliyor olusu daha nce de demistim, bulantilara uyku care belki evet ama uyuyamiyorum ben bulantilarin siddetinden, oyle bir sorunm vardi. Az evvel bebisim saolsun gunboyu yedigimizin hepsini cikardik midemiz bosaldi rahatladik. Sanirim artik uyuyabilirim.

Boyle sonradan artis yasayaniniz va mi yoksa hep ayni siddette mi gidiyor bulantilariniz? Benm hamileligimin basindan beridir hersey cok boyle kademelei gerceklesiyor da, merak ettim...doktor da artabilir diye ilac vermisti bana daha evvel, ama o zaman sekiz haftaliktik heralde... Cok zorlama kendini illa ki bulansin etsindiye, eziyet cekme artabilir, artarsa ic demisti.

Neyse bogazim da cok yaniyor ama ben simd bulantilar yeniden baslamadan yatip uyumayi deneyeyim. Sabah gorusuruz artik

Canım benim en az kendi bebeğimmiş kadar sevindim. Allah'a şükürler olsun. İnşallah nurtopu gibi sapasağlam alırsın kucağına.

Geçmişler olsun, Allah sana ve bebeğine uzun ömürler versin.
Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim sana bağışlandı artık pamuklara sararsın..
İlk haberi alıp paniklediğinde ölçümlerle ilgili bazı bilgiler paylaşmıştım seninle, insan eli değen her konuda hata payı vardır, ve bu ölçümler çok hassas.
En önemlisi inançlı olmak, sonuna kadar gitmek.
Umarım böyle bir durumu kimse yaşamaz.

Çok geçmiş olsun, bebeğin ne kadar dirençli böyle hayata sıkıca tutunmuş şimdiden annesini bırakmıyor.
Umarım böyle bir durumu tekrar yaşamazsın.
Kendine çok dikkat et çünkü onun yaşamı sana bağlı bir yerde.
Allah bağışlamış, sana büyütmek nasip olsun...

Canım çok sevindim. Çok büyük geçmiş olsun. Allah sonuna kadar sağlık sıhhat versin.

dün rüyama girdin canım sabah ilk iş kalkıp bakmak oldu ve o kadar mutlu oldum ki, gece bi korkuyla uyanmıştım.. allahım çok güzel bi haber yaaa:)) allah mutluluğunu daim etsin sağlıkla kucağına da alıcaksın inş..

günaydın kızlar,
3 gündür baş ağrısıyla uğraşıyorum, dün bi de midem çok yandı o yüzden pek uğrayamıyorum buraya... hepinize mutlu haftasonları diliyorum :)

günaydın kızlar,
3 gündür baş ağrısıyla uğraşıyorum, dün bi de midem çok yandı o yüzden pek uğrayamıyorum buraya... hepinize mutlu haftasonları diliyorum :)

Canim ablam hamileliginde migde yanmasi yuzunden tum ilaclari denedi ve banada olursa pulcet ic dedi, hayatimi kurtardi diyor.Doktoruna sor pulcet kullanabilirsin derse dene derim.Bas agrisi hamilelik sebebi ile olabiliyormus birde bu aralar hava cok ruzgarli migren falan vardiysa o azmis olabilir.Bana dus cok iyi gelir siddetli ise parol gibi bir ilac icebilirsin.

haberini görünce nasıl mutlu oldum anlatamam..çok duygulandım..
Allahım esirgesin sizleri.. sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görmek nasip olsun..
kendinize iyi bakın annesiii...

gözün aydın canım . çok sevindim . ALLAH bağışlasın İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

MAŞALLAH canım bebeğine .

yağmurlu ve tam uyumalık bir istanbul sabahından hepinize günaydın . ama ben işteyim malesef akşam eve gittim eşim eve erken gitmiş bütün evi silip süpürmüş toz almış . bugünde misafir gelecek hayatım sen sadece yemeğini yap ve rica ediyorum evi dağıtma diyor bana okadar uğraştım temizlemek için diyor canım benim ya .. akşamda benle dalga geçiyor hayatım tebrik ederim saat 21:30 ve sen hala uyumadın diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…