2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sfkydn çok sevindim canım benim çok şükür bitanem ne güzel bir haber Rabbim bizede güzel haverler almayı nasip etsin amin

günaydın kızlar..iki günde bir kusmalarım devam edior..ne güzel kahvaltı yapmıştıum..ama patates kızartması çok yedim...sofradan kalkmamla........... midemde bişey kalmadı..bir arkadaş ayva bastıyrıyo demişti..ben deşimdi ayva yedim.iyi geldi valla..benim beta-hcg'm hala yüksek galiba..güya düştükçe kusmalar azalıyormuş 3.aydan sonra ama 3 ayı gectik yani

anam anammm bebek dişleri oluşurmuş benim bebeğimin de ..annesi yer onun minnik dişlerini

günaydın canım . Benim tam gaz devam miğde bulantıları ama şimdiye kadar hiç çıkarmadım kusma özürlü olduğum için inşallah en kısa zamanda hepimizin miğde bulantıları geçer

kızlar alyansınızı parmağınızdan çıkarın bi ipe geçirin ve ipin iki ucun tutun alyans aşağı godru sallansın bi elinizle bunu tutun diğer elinizin bileğinide tam alyansın altına getirin alyans bi süre sonra sallanmaya başlıyo yuvarlak sallanırsa kız yukarı dogru gidip gelişrse erkek:) eğlenceli bi oyun ama şimdiye kadar iç yanlış çıkmadı denediklerimden mesela iki çocugumu var bi kadının ilki kız ikincisi erkek önce yuvarlak sallanıyo sonra duruyo tekrar aşagı yukarı gidiyo yada üç oğlumu var önce yukarı aşagıgidip gelio duruyo tekrar yukarı aşağı gidip gelio duruyo tekrar:) ben denedim kız çıktı:) istersenz deneyebilirsiniz inanmak için diil tabiki eğlenmek için iyi eğlenceler deneyenler yazabilirmi?cinsiyet belli olduktan sonra karşılaştırırz:)
bekarlada işe yaramıo yana dogru gidip gelio yada hiç kıpırdamıyo:)

ben bunu denemiştim 4 tane çıkıyor bana erkek kız erkek kız seri üretime geçiyorum kızlar haberiniz olsun

herkese gunaydin.. dun doktordaydim, sabah 9dan aksam 4 e kadar(( bizim sipa bir turlu uygun pozisyonda durmadi ense kalinligi olcumu icin.. tam 4 kez gun icinde ultrasona girdim, amuda bile kalti yani.. cok zordu tum gun hastanede.. boyle olan oluyor mu hic duymadim... git gel ye ic yine git gel derken 4. de gosterdi. 0,9 mm cikti.. carsamba da kan tetimi alcam, insaallah sorun yoktur. doktor kza benzetti, ama yuzde 60 dedi. 12+3 teydim, erken su an dedi, erkek olsa daha net bisey oluyor kiz gbi dedi ama bazen kiz gbi gorunup erkek de cikabiliyor kaptirma dedi... amileligim boyunva dunkileri de sayarsak tam 11 kez ultrasona girmisim.. arastirdim bir zarari yok diyorlar ama yine de bu kdr cok ultrasona girmis olmaktan huzursuzum, sizce gerksiz bi huzursuzluk mu.. ???????
umarim cevapayan cikar.

gözünüz aydın çok sevindik..
. Ben yeni katildim araniza Allah hepimizin yardimcisi olsun benim de mide bulantilarim cikarmalarim var cok kötu bazen daysnilmaz oluyor artik yemek yemeye korkuyorum

ben yaptım, önce ileri geri sallanıyor sonra yuvarlak oluyor. dün doktor kontrolünde de erkek olduğu söylendi :))

ben yaptım .. Ileri geri gitti geldi .. Erkek yani dimi ... :d bi ay sona karşılaştırırız.. =)))

Canim eltimin kanamasi olmus hastanede esi mudur oldugundan surekli doktordalarmis.eltim esimin yanina gitsem hadi gidip bi kalp atisini dinleyelim diyordu gidip dinliyorduk diyor..simdi masAllah sapasaglam kizi var 1 yasini gecti..ins yoktur zarari..ama yurtdisinda 4 kez falan bakiyorlar ya tum hamilelik boyunca ne icin onlem almaya calisiyorlar bilmiyorum..sen bundan sonrasinda biraz daha az gitmeye calis zaten doktor kontrolleri artik ayda 1 e indiriyor

günaydın kızlar,
3 gündür baş ağrısıyla uğraşıyorum, dün bi de midem çok yandı o yüzden pek uğrayamıyorum buraya... hepinize mutlu haftasonları diliyorum :)

geçmiş olsun cnm seninde biran önce geçer şikayetlerinde sende mutlu bi haftasonu geçirirsin inş bebişlerinle

ahhh ahh ne kocalar varr bizimkide hala ayağına bişeyler istiyo benden

Arkadaşlar bende yaptim önce gidip geliyor sonra yuvarlak daireler ciziyor.

Bilegimi altina koydum ilk ileri geri gitti geldi..bir de karnimda deneyeyim dedim ustunde tuttum yuvarlak cizdi..sonra durdum biraz yere koydum alyansi karnima tuttum tekrar ileri geri yapti simdi bnmkinin cinsiyeti ne olcak kafam karisti :44: 1.si erkek, 2. Si kiz falan bu sekilde mi? Sifirlayamiyor muyuz bunu simdi tekrar karnima denesem kacinciyi gostercek acaba

ben de yaptım ve erkek çıktııı eşim de ne saçmalıyosun dedi ben büyük bir titizlikle incelerken

Baya baya karistirdim ben galiba ama ilk bilegime yaptim ve ilk ileri geri gitti bunu dikkate alayim en iyisi

Kizlar gulceksiniz halime ama tekrar denedim gobegime dogru sallandirdim..ilk olarak ileri geri sonra yuvarlak cizdi..1.m erkek, 2.m kiz olacak galiba sonra bekledim bekledim digerleri gibi hareket etmedi ben 3. Yu de dusunebilirdim yani

canım ne mutlu sana:))onun hareketlerini görmek ne büyük bir heyecan değil mi.Allahım olmayanlarada nasip etsin...

canım ben kendim yaparsam yuvarlak,başkası bana yaparsa ileri geri çıkıyorbende anlamadım

canım olabiliyor öyle,benimde benzer şekilde oldu.hatta bana alttan bile baktıolsun sonuç iyi olsunda biz beklemeye razıyız.canım sorma bende sendenimşuana kadar 3 farklı doktora gittim,bende 7 kez girmişim ultrasonanapim sürekli endişeliyim iyi mi sağlıklı mı diye,neydeyse her hafta gördüm bebişimi

ayhh ben bunla ne uğraşmıştım ya önüme gelen her koca kadına anneme annaneme kadar yaptım herkeste yani doğurmuş olanlarda doğru çıktı
amaaaaaa bana gelirsek erkek,erkek,kız çıkmıştı ve benim ilkim Kız oluyor
bende tutmadı yani eşimde hep görüyordu yaparken delimisin diyordu çok dalga konusu olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…