2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet beklemeyecraziyiz tabii, iste endiselendim yurtdisinda topam 4 kez giriyolar ben bir gunde 4 kez girince ultrasona tedirgin oldum :) Allah bebislerimize saglik versin

artik ayda 1 tabii insaallah, ister istemez cok girmis oldum.. cevabin icin cok sagol..

Kızlaar merhaba beni de alın aranızaa:)) ben de haziran sonu doğurcam Allah nasip ederse çok heyecanlı bi yapım var bununla nasıl başa cıkıcam bilemiyorum sırf bu yüzden arada tansiyonum 15 e 9u görüyo sevncim yarıda kalıyo böyle sağlık problemleri oluncaUmarım zaman cabuk gecer ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız..

Bana komik gelir alyansı sallayarak cinsiyet tahmini yapmak ama merakıma yenik düştüm yaptım...Birkaç kez yaptım hep yuvarlak döndü

sfkaydn Canım nasıl sevindim bilemezsin. Allah sana bebeğini bağışladı. İnan çok dua ettim sana Bulbul'e de çok dua ediyorum inşallah onun da bebişi turp gibidir.

acemiperi Patiklere bayıldımmmmm çok şekerler. Benimkinin de bir battaniyesi ve bir yeleği var. Bi de benim bebekliğimden kalma bir elbisesi. Bunları çeyizimle beraber getirmiştim zaten. Eşim on bininci kez unutmayıp şiş alırsa yelek örücem kuzucuğuma ama işte babası yoğunluktan herşeyi unutuyo.

taylanecceİsteriz isterizzzz bitirince resim isteriz

mmr_n Oyyyyy kuzucuğunu sevsinler seniiiiiiin. Cinsiyet yorumundan pek anlamam ben daha kafasını totosunu falan bile yeni ayırt edebilmeye başladım. Ensesi de incecikmiş elhamdulillah. Boyuda uzamış kocaman abla/abi olmuş. Doktor bana da fitil vermişti mantar için önlem olarak ama 3 ayım bitsin öyle başlayayım diye düşündüm. Bugün çalışmıyomuş yarın gidince sormaz inşallah. Burda paylaştığınız çok iyiy oluyo kızlar doktora soracağımız şeyleri unutmamış oluyoruz.

Kız bırak şu yüzüğü artık. Yalama ettin artık doğruyu göstermicek.
Bu arada annem bilekten altın yüzükle tansiyon ölçerdi kaç kere hemen peşine tansiyon aletiyle ölçtük birerbir aynı çıktı. Herhalde altın kalp atışlarına tepki veriyo. Merak edenler için hemen açıklayayım nasıl ölçtüğünü: Bilekten direseğe kadar kolun iç tarafına bir mezura koyuyosun sonra alyansı bir ipe bağlıyosun ilk sağa sola sallandığı yer küçük tansiyonunuzu ikinci sallandığı yer de büyük tansiyon oluyo. Çok ilginç ama kesinlikle doğru çıkıyo kaç kişide denedik. E tabi tansiyon aleti alınca bu yöntemden vazgeçtik

Naz Maşallah eşine. Şimdiki eşler iyi çok şükür yaa. Zaten bunları görünce kuduruyo kayınvalideler de kendileri zavallıcıklarım hiç bi destek görmedikleri için. Ama normali bu. Bu arada az kaldı canım 3. ayının bitmesine bulantıların geçecek inşallah.

Cucucan Artık ultrason cihazları değişti canım yaa eskisi gibi değil hatta belki de şu başında oturduğumuz bilgisayarlardan, cep telefonlarından, mikrodalga fırınlardan daha masumlar. :18: Ama bazı doktorlar kalp sesini dinletme konusunda biraz hassas ses dalgası gönderildiği için. Onun dışında için rahat olsun. Keyfinden gitmiyosun ya kerata naz yapmış bence de kız bu kadar naz yapıp göstermediğine göre kendini.

angel_lostAçtığın ve paylaştığın konu için çok sağol canım ceninin güncesi gerçekten çoooooooooooooooook güzellll

Ksophie Canım tatlı heyecanlar bunlar ama kendini yıpratma bu kadar. İnşirah suresi okuyabilirsin içini rahatlatır. Mealini oku ilk önce manasını da bilince daha da rahatlar için okudukça.

tokoyaycım nerelerdesinmesaj kutun dolmuş,azıcık siliversen mesaj yollayamıyorum sana

Gezmelerdeydim canım. Eşim bugün çalışmak zorunda kaldı bende arkadaşıma kahvaltıya gittim.
Şimdi de havanın karanlığından içime fenalık geldi, film izlemeye niyetlendiydim ki senin mesajını gördüm.

Mesaj kutum boşaltıldı itinayla mesajınız bekleniyor efem.

slm kızlar ben pek uğrayamıyorum forumlarda okuduklarımdan biraz etkilendim de kocam kızdı evde giremiyorum.. olmadığı zamanlarda arada kaçamak yapıyorum.. :) ultrasonun hiç zararı yok merak etmeyin rahat olun... normal radyoloji dalgası gibi değilmiş yetkili ağızlardan duydum bunu.. benim de 10 aralıkta randevum var aslında ikili test istemiyordum doktor ense kalınlığına bakıcaz dedi bende eşimle çok düşündüm rahat ol baksınlar bişey çıkmıycak dedi eşim ikna etti beni düşünmemeye çalışıyorum allahın izniyle bişey çıkmasın hiç kimsede... bebeğimi göreceğim için heyecanlıyım hep alttan muayene etti benim doktorum çok rahatsızdım bir de endişe de var tabi çok heyecanlandım ama tam sindiremedim bebişimin o görüntülerini allahım izin verirse bu sefer uzun uzun bakcam minnoşuma inşallah hareket ettiğini de görürüm.. hatta bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum rabbim o günleri de nasip etsin hepimize...

benim de demir hapıyla elvit öyle yaptı cnm dün doktorumu aradım ilaçları kes şikayetlerin geçince tekrar başla dedi:44:

ya bu hurafe zaten inanmak için diil eğlenmek için yapıoruz :) ben tek bir sefer yaptım yuvarlak çıktı:) kızmı olcak şimdi hurafeye göre evet aslında gerçek ne onu allahtan başka kimse bilemez:)bunu bilioruz ama ne bilim eskiler yaparmış böle şeler:)

benim de demir hapıyla elvit öyle yaptı cnm dün doktorumu aradım ilaçları kes şikayetlerin geçince tekrar başla dedi:44:

Canım ben demir hapı kullanmıyorum ama hamileliğimin başından beri eleviti kullanıyorum. Mideni bulandırmasın diye yemek arasında al eleviti. O zaman bulandırmıyor.

bana iyi bir eglence oldu gerckten
Simdi baktim da dr bana maltofer fol diye bir kan ilaci decavit pronatal diye bir vitamin vermis

cnm rahim kasılması da oluyor onu biliyorum artık çünkü ikisi birbirine hiç de benzemiyor, rahim kasılması seyrime şeklinde oluyor bazen de ağrı yapyor.bunun kasılama olmadığından kesinlikle eminim.çünkü çok farklı bşydi kan değerlerim de normal çıktı takviye yapılması gereken herhangi bir değer de yok:44:
ayyyy cnm çok sevindirik oldum yaa çok değişik bi duygu olmalı Allahım darısı başımıza
acayip değişik bşy cnm o günden sonra aynı şeyi artık her gün hissetmeye başladım özellikle uzandığım zaman oluyor, sanırım artık alıştım bu mucizeye

Canım ben demir hapı kullanmıyorum ama hamileliğimin başından beri eleviti kullanıyorum. Mideni bulandırmasın diye yemek arasında al eleviti. O zaman bulandırmıyor.

ohh ne güzel,kahvaltı en sevdiğim öğün benimdebizde eşimle yaptık bugün hava iyi gibiydi son son sahile attık kendimizi.kış geliyo artık açık havada zor olur...
benimde film izleyesim var,bide mısır patlat yanına,oohhh miss
bende sabah başka bi doktora gittim gebze medical parka.ordaki doktorda elevit kullanma kilo yapar dedi.demir hapı içinde erken dedi.kafam karıştı vallaher kafadan ayrı ses
bide fiyat farkı uçurum ona canım sıkıldı.benim asıl gittiğim hastanede sezeryan 7,500 ken,bu sabah gittiğim medikal parkta 850 tl imiş.şaka gibi yabiz kazık mı yiyoz ne?nerdeyse 10 katı.kararsız kaldım

Ne güzel yaa maşallah. Bence de sen bilimsel açıklamalara bakma. Malum yaptıkları her buluş aradan birkaç zaman geçince değişiyor. Aaaa öyle değilmiş böyleymiş aslında diye yeni bir bilim açıklaması yapıyorlar. Kalbinin sesini dinle. Bir annenin kalbinin sesinden ve altıncı hissinden daha doğrusu olamaz. Bilim bile açıklayamıyor birçok şeyi. Zaten hissettiklerin bizzat bebeğin olmasa bile bebeğinle ilgili birşey. Sonuçta hamile olmasaydın karnında öyle şeyler hissetmezdin. Keyfini çıkar ne güzel bebeğin sana sürekli orda olduğunu hatırlatıyor. Allah bizede nasip etsin inşallah. Sizlerden duydukça O günler gelecekmi diye heyecanlanıyorum.

saol cnm ben hep yatarken almıştım ama yine de işe yarmadı bide senin dediğini deniyim bakalım:44:doktorum bırak dedi ama ben hala kullanıyorum çünkü bırakırsam minişim için vicdan azabı çekicem.ama birkaç güne geçmezse bırakmam gerekiyor çünkü kusmalarım günde 3 e çıktı

kızlar 10+4 olduk.. Doktor folikasiti bıraktırıp, elevite başlattı bizi... Erken mi ki??:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…