- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
canım ne mutlu sana:))onun hareketlerini görmek ne büyük bir heyecan değil mi.Allahım olmayanlarada nasip etsin...
canım ben kendim yaparsam yuvarlak,başkası bana yaparsa ileri geri çıkıyorbende anlamadım
canım olabiliyor öyle,benimde benzer şekilde oldu.hatta bana alttan bile baktıolsun sonuç iyi olsunda biz beklemeye razıyız.canım sorma bende sendenim şuana kadar 3 farklı doktora gittim,bende 7 kez girmişim ultrasona napim sürekli endişeliyim iyi mi sağlıklı mı diye,neydeyse her hafta gördüm bebişimi
Canim eltimin kanamasi olmus hastanede esi mudur oldugundan surekli doktordalarmis.eltim esimin yanina gitsem hadi gidip bi kalp atisini dinleyelim diyordu gidip dinliyorduk diyor..simdi masAllah sapasaglam kizi var 1 yasini gecti..ins yoktur zarari..ama yurtdisinda 4 kez falan bakiyorlar ya tum hamilelik boyunca ne icin onlem almaya calisiyorlar bilmiyorum..sen bundan sonrasinda biraz daha az gitmeye calis zaten doktor kontrolleri artik ayda 1 e indiriyor
tokoyaycım nerelerdesinmesaj kutun dolmuş,azıcık siliversen mesaj yollayamıyorum sana
kizlar kansizlik icin d vitamini aliyorum bir hafta oldu baslayali durumlar felaketilk donemler cok rahattim ne bulantim vardi nede kusma.. ama bir kac gundur basimi kaldirmak bile zor kullanmasak olmaz bu konuyla ilgili doktoruyla gorusen oldumu hic
MEHSEL_ERAYKız sen nerde yaşıyosun Sibirya'ya falan mı düşüyo sizin yatak odası :) 2 yorgan bi battaniye falanÇocuk karnındayken daha pişik olmaya başlıcak
cnm ya bizim son kat ve köşe bide evde sadece klima var o yüzden çok soğuk oluyor
benim de demir hapıyla elvit öyle yaptı cnm dün doktorumu aradım ilaçları kes şikayetlerin geçince tekrar başla dedi:44:
bana iyi bir eglence oldu gercktenya bu hurafe zaten inanmak için diil eğlenmek için yapıoruz :) ben tek bir sefer yaptım yuvarlak çıktı:) kızmı olcak şimdi hurafeye göre evet aslında gerçek ne onu allahtan başka kimse bilemez:)bunu bilioruz ama ne bilim eskiler yaparmış böle şeler:)
MEHSEL_ERAYKız sen nerde yaşıyosun Sibirya'ya falan mı düşüyo sizin yatak odası :) 2 yorgan bi battaniye falanÇocuk karnındayken daha pişik olmaya başlıcak
cnm ya bizim son kat ve köşe bide evde sadece klima var o yüzden çok soğuk oluyor
Ay bizim de son kat bilirim soğuk olur bizim doğalgaz olduğu halde salon soğuk olabiliyo bazen. Tatlım bence bi elektrik sobası al hani şu küçüklerden ihlasın falan oluyo ya en kısıkta sürekli açık tut en azından ılık olur donmazsın o kadar. Yazık size hasta olursunuz :2: Allah korusun ilaç da içemiyoruz sonra uğraş durBenim anne tarafım hep Antalya'da orda da doğalgaz yok daha onlar da böyle yapıyolar hem açıp kapamayınca o kadar yüksek gelmiyo fatura. oturukları oda da zaten yaz kış klima kaçınılmaz. Ama orası kışın pek soğuk olmuyo İstanbul'a kıyasla. İzmir'in kışı nasıl bilmiyorum. :44:
cnm rahim kasılması da oluyor onu biliyorum artık çünkü ikisi birbirine hiç de benzemiyor, rahim kasılması seyrime şeklinde oluyor bazen de ağrı yapyor.bunun kasılama olmadığından kesinlikle eminim.çünkü çok farklı bşydiMehsel; tarif ettigin hareket rahim kasilmasi canim yaa. Brexton-Hicks de denir. Bizim bebeklerimiz daha cok kucuk, bahsettigin tur hareketleri daha cok ilerilerde yapacaklar. Yani oyle 17., 18. hafta falan degil, disaridan gorunmesine 2-3 ay var. Doktoruna soylersen buyuk ihtimalle magnezyum takviyesi verir.
acayip değişik bşy cnm o günden sonra aynı şeyi artık her gün hissetmeye başladım özellikle uzandığım zaman oluyor, sanırım artık alıştım bu mucizeyeayyyy cnm çok sevindirik oldum yaa çok değişik bi duygu olmalı Allahım darısı başımıza
Gezmelerdeydim canım. Eşim bugün çalışmak zorunda kaldı bende arkadaşıma kahvaltıya gittim.
Şimdi de havanın karanlığından içime fenalık geldi, film izlemeye niyetlendiydim ki senin mesajını gördüm.
Mesaj kutum boşaltıldı itinayla mesajınız bekleniyor efem.
Canım ben demir hapı kullanmıyorum ama hamileliğimin başından beri eleviti kullanıyorum. Mideni bulandırmasın diye yemek arasında al eleviti. O zaman bulandırmıyor.
cnm rahim kasılması da oluyor onu biliyorum artık çünkü ikisi birbirine hiç de benzemiyor, rahim kasılması seyrime şeklinde oluyor bazen de ağrı yapyor.bunun kasılama olmadığından kesinlikle eminim.çünkü çok farklı bşydikan değerlerim de normal çıktı takviye yapılması gereken herhangi bir değer de yok:44:
acayip değişik bşy cnm o günden sonra aynı şeyi artık her gün hissetmeye başladım özellikle uzandığım zaman oluyor, sanırım artık alıştım bu mucizeye
saol cnm ben hep yatarken almıştım ama yine de işe yarmadıCanım ben demir hapı kullanmıyorum ama hamileliğimin başından beri eleviti kullanıyorum. Mideni bulandırmasın diye yemek arasında al eleviti. O zaman bulandırmıyor.
kuzum burda doğalgaz var ama biz bu sene yazın döşetmeyi düşünüyoruz.bitane ufo var onun kullanıyoruz bide bizim küçük bi oda var oranın duvarın kırdırp balkonla birleştiricez orda oturucaz küçük olduğu için çabuk ısnır.izmirde 2 senedir kış çok sert geçiyor sırf kuru soğuk.bide bizim oturduğumuz yer tepede ondanAy bizim de son kat bilirim soğuk olur bizim doğalgaz olduğu halde salon soğuk olabiliyo bazen. Tatlım bence bi elektrik sobası al hani şu küçüklerden ihlasın falan oluyo ya en kısıkta sürekli açık tut en azından ılık olur donmazsın o kadar. Yazık size hasta olursunuz :2: Allah korusun ilaç da içemiyoruz sonra uğraş durBenim anne tarafım hep Antalya'da orda da doğalgaz yok daha onlar da böyle yapıyolar hem açıp kapamayınca o kadar yüksek gelmiyo fatura. oturukları oda da zaten yaz kış klima kaçınılmaz. Ama orası kışın pek soğuk olmuyo İstanbul'a kıyasla. İzmir'in kışı nasıl bilmiyorum. :44:
çok haklısın cnm hiç bakmıyorum artık zaten.hamile kaldığım an tıbbi kurallara olan inancım sarsıldı.tedavisiz hamile kalamazsın dediler ama kaldım.o yüzden ben yaşadığıma inanıyorum.gelicek tabi gelmez mi aramızda aylar yok ki sen de hissediceksin bu güzel kıpırtıyı inşallahNe güzel yaa maşallah. Bence de sen bilimsel açıklamalara bakma. Malum yaptıkları her buluş aradan birkaç zaman geçince değişiyor. Aaaa öyle değilmiş böyleymiş aslında diye yeni bir bilim açıklaması yapıyorlar. Kalbinin sesini dinle. Bir annenin kalbinin sesinden ve altıncı hissinden daha doğrusu olamaz. Bilim bile açıklayamıyor birçok şeyi. Zaten hissettiklerin bizzat bebeğin olmasa bile bebeğinle ilgili birşey. Sonuçta hamile olmasaydın karnında öyle şeyler hissetmezdin. Keyfini çıkar ne güzel bebeğin sana sürekli orda olduğunu hatırlatıyor. Allah bizede nasip etsin inşallah. Sizlerden duydukça O günler gelecekmi diye heyecanlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?