Doktorum bana hiç folik asit kullandırmadı. 5. haftamdan beri elevit kullanıyorum. Ama hamile kalmadan önce 1 ay kullanmıştım sadece folik asit. Elevitin içinde de folik asit var.
saol cnm ben hep yatarken almıştım ama yine de işe yarmadı bide senin dediğini deniyim bakalım:44:doktorum bırak dedi ama ben hala kullanıyorum çünkü bırakırsam minişim için vicdan azabı çekicem.ama birkaç güne geçmezse bırakmam gerekiyor çünkü kusmalarım günde 3 e çıktı
Bırakma canım bırakma. Yemek arasında al o zaman bulandırmıyor. Bende senin gibi geceleri alıyordum ama sabah berbat kalkıyordum. Kahvaltı arasında alıyorum çok rahatım.
Bende size bir şey sorayım. Bugün göbeğimin bir yerinde yanma oldu 4-5 kere. Sızı gibi böyle tuhaf bir şey. Tam olarak neresi tarif edeyim. Göbek deliğimin 2-3 parmak altı 2-3 parmak da sol yanı. Ultrason cihazında gördüğüm kadarıyla bebişimin başı orda.
selam kızlar, inşallah keyifler iyidir :) ben bugün güzelce uyudum, dolaştım, oksijen aldım, akşam da balığımı yiyerek üstümden bir yük atmış oldum :) haftada iki kere olmasa da bir defa balık yemek zorunda hissediyorum kendimi... umarım sizin de gününüz güzel geçmiştir...
arzu_mu bir teori yazmıştı. Free hcg değeri 50 den az olanlar erkek fazla olanlar kız diye.
Doktorum cinsiyetimiz için erkek dedi direk, free hcg değerimiz de 16 çıkmış.
Kizlar ikili test sonucum cikti. Hepsi cut off degerinin altinda. 1:10000 Risk. Doktora henuz gosteremedim ama nette sonucun negatif oldugu yaziyor. Sukurler olsun canimi yakacak bir sonuc almadim
Doktorum bana henuz baska vitamin ya da demir hapi vermedi. Kan degerim iyi oldugu icin mi acaba :44:
2 gün önce 38 haftalık arkadaşımla onun kontrolüne gittim. Doktoru da arkadaşım da normal doğum istiyordu. Ama siğil çıkmış. Doktor direk sezeryana döndü.
Ama siğil yoksa bebeğe bulaşacak bir şey olmaz herhalde.
arzu_mu bir teori yazmıştı. Free hcg değeri 50 den az olanlar erkek fazla olanlar kız diye.
Doktorum cinsiyetimiz için erkek dedi direk, free hcg değerimiz de 16 çıkmış.
Kizlar ikili test sonucum cikti. Hepsi cut off degerinin altinda. 1:10000 Risk. Doktora henuz gosteremedim ama nette sonucun negatif oldugu yaziyor. Sukurler olsun canimi yakacak bir sonuc almadim
Doktorum bana henuz baska vitamin ya da demir hapi vermedi. Kan degerim iyi oldugu icin mi acaba :44:
Az once bi program izledim gun gun bebegin ana karninda buyumesini gosteriyor allahim birden aglama krizi tuttu ya :) 12.haftada hareketleriyeni dogan bir bebekgibi ve 10. haftadan itibareeen sizi hissediyor ve sadece annesinin sesini duyuyor uzmanlarin tavsiyesi 10. Haftadan itibaren hikaye anlatin kendini yalniz hissetmesin baglariniz kuvvetlensin :))