2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

kanamam var doktora gidiyorum diyordun ne oldu
merak ettm

Mehsel; seni ikna etmeye calismayacagim canim, cunku anlamadigim bir sebepten inanmak istemeyeceksin. Bahsettigin sey kesinlikle rahim kasilmasi. Bu kadar erken ve bu kadar sik olmasi cok harika birsey degil diye biliyorum, seni de bebegi de rahatsiz eder. Susuz kaliyor olabilirsin, dehidrasyon sebebiyle de olabiliyor. Su ic bolca. Lutfen doktorunu bu durumdan haberdar et. Ben kizimda bu kasilmalar hergun oldugu zamanlarda doktorumla muhakkak gorusuyordum, duruma gore onlem aliyorduk. . Magnezyum degeri de kan tahlilinde standart bakilan birsey degil. Vucudunda eksik, fazla ne durumda doktorunun en ufak bir fikri oyoktur su anda eger ayrica istemediyse.

Sağol canım okuycam en kısa zamanda hep niyetleniyrm ama okuyamıyorum bi türlü anlamını komple okudum zaten Kuranın anlayarak okumak öğrenmek daha mantıklı dediğin sureyi de okuycam tekrar teşekkür ederimm..

kızlarrrrrrrrrrrrrrr yavrumuzu gorduk bızde bu sabah
amannnn bı hareketler sormayın kolunu sallıo pazılarını gosterıo bıze
sora ayaklarını kaldırıo bı hareketlı kı sormayın
ya sıze bısı solım mı ben hıc bu kadar ıyı ve mutlu hıssetmemıstım kendımı o ne guzel bısı ya
fotomuzu pzts taratıp yuklerım hepınıze ıyı haftasonları

hamiş annelerr bizimde bugün kontrolümüz ve 2 li taramamız vardı.. bebişimiz gayet sağlıklı,ensesi miniminnacık 0,4 mm mi ne dedi :) herşey yolunda çok şükür ki birde kan sonuçlarımızı alırsak inş daha da mutlu olucaz..bizimki ilk başta uyuyordu,uyansıın yaa dedim :) doktor dürttü biraz karnımı,hemen kalktı,dönüo falan,hatta poposunu havaya kaldırıyor sıpaaaaa veeeee doktorumuz dedi ki kesin olmamakla birlkte tahmini olarak erkek dedi...ama 3 hafta sonra daha net söylerim dedi...öyle işte çok güzel bir gündü bizim için ama birde şu deli baş ağrısı olmasa daha iyi olucaktı...beynim zonkluo artık

Kızlar şimdi aradılar. Kan sonuçlarınız çok güzel. Korkacak hiçbir şey yok. Gözünüz aydın dediler.

arzu_mu bir teori yazmıştı. Free hcg değeri 50 den az olanlar erkek fazla olanlar kız diye.
Doktorum cinsiyetimiz için erkek dedi direk, free hcg değerimiz de 16 çıkmış.

tebriklerçok sevindim
benide doktorum aradı,benimde herşey yolundaymış çok şükür
ben çok inanmıyorum bu hcg ye ama sende tutmuş

hullycanım gözün aydın,ne güzel görmüşsün oynak bebişini

benimbencanım hayırlı olsun,güzel sonuçlarını alırsın inşallah

arkadaşlar ben 6+4 te kalp atşını duydum bebeğimin.doktorum 21 aralığa yani 1.5 ay sonrasına randevu verdi.ikili testide yaparız geldiğinde dedi.o zaman 12+5 olucam.ama bana bu süre çok uzun geldi.doktorlarınız ne kadar sıklıkla çağarıyor sizi?

Bizim randevularimiz da hep sabahin sekizinde oluyor, ilk randevu yanii.. İnsaallah uyuyor olmaz da bizimki de hareketli gorunur, herseyini guzelce gosterir doktor ablasina :S

Bizim randevularimiz da hep sabahin sekizinde oluyor, ilk randevu yanii.. İnsaallah uyuyor olmaz da bizimki de hareketli gorunur, herseyini guzelce gosterir doktor ablasina :S

bzim randevu öğlen 1 deydi,galiba öğle uykusu çekiyordu bizimki :)) ama doktor hafif dürttü karnımı hemen kıpraşmaya başladı minnoşumm... 1 ay bekliyoruz o günü iple çekiyoruz,bide paşam uyuyoor,öyle uyandırırlar işteee

He valla yaa, sirf biraz daha buyusun de daha rahat gorelim, daha hareketlensin diye, merakimi ozlemimizi bastirip haftanin basina degil sonuna aldim randevuyu. O daartik gostersin hunerlerini annecik le babacik a...ama bizim daha nereden baksam iki haftamiz var

Kızlar ben birşey soracağım dün doktora gittik bebeğimin 10+0 da olması gerekiyordu doktor 10+4 dedi. Ayrıca hareket ediyordu çok şaşırdım bol bol zıpladı hopladı. Parmaklarını bile saydık. Bu kadar erken belli olmasına çok şaşırdık eşimde bende ağladık ..Bide 15 günde 1 defa doktora gidiyorum düşük tehlikem vardı hala ilaç ve iğne kullanıyorum. Bu kadar fazla ultrasyona girmek bebeğe zarar verir mi ki. Ayrıca gündüzleri çalıştığım için yazamıyorum hafta sonları takip edebiliyorum geçmişleri okuyarak :))))))

aynısı bize de oldu.. Bu bebeklerimizin sağlıklı olduğunu gösteriyor.. Bizde bugün 10+4'üz

tabikide önde olabilir,benimkide geride mesela...üç beş gün çok önemli değil dedi doktorum.erken veya geç döllenme olabiliyor.
o konuda bende endişeliyim ben şuana kadar 3 farklı doktora 7 kez ultrasona girdimmerakıma yenik düşüp.nerdeyse 10 günde birama bu aydan sonra sanırım ayda bir gidicez inş tabibişey olmaz bence,aletler eskisi gibi değil.korkma

Bende 16. Haftada duymaya basliyor diye biliyordum, o yuzden deli gibi konusmayin diye bekliyordum.O zaman simdiden masal okuyim kuzuma.

Benimkide aynisini yapti, rahme iyi yerlesmis herseyi iyi gordugu icin 12. Haftada sikinti varsa gorecek, bende paraci bir doktor olmadigini dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…