Az once bi program izledim gun gun bebegin ana karninda buyumesini gosteriyor allahim birden aglama krizi tuttu ya :) 12.haftada hareketleriyeni dogan bir bebekgibi ve 10. haftadan itibareeen sizi hissediyor ve sadece annesinin sesini duyuyor uzmanlarin tavsiyesi 10. Haftadan itibaren hikaye anlatin kendini yalniz hissetmesin baglariniz kuvvetlensin :))
kanamam var doktora gidiyorum diyordun ne oldu
merak ettm
cnm rahim kasılması da oluyor onu biliyorum artık çünkü ikisi birbirine hiç de benzemiyor, rahim kasılması seyrime şeklinde oluyor bazen de ağrı yapyor.bunun kasılama olmadığından kesinlikle eminim.çünkü çok farklı bşydikan değerlerim de normal çıktı takviye yapılması gereken herhangi bir değer de yok:44:
acayip değişik bşy cnm o günden sonra aynı şeyi artık her gün hissetmeye başladım özellikle uzandığım zaman oluyor, sanırım artık alıştım bu mucizeye
sfkaydn Canım nasıl sevindim bilemezsin. Allah sana bebeğini bağışladı.İnan çok dua ettim sana Bulbul'e de çok dua ediyorum inşallah onun da bebişi turp gibidir.
acemiperi Patiklere bayıldımmmmm çok şekerler.Benimkinin de bir battaniyesi ve bir yeleği var. Bi de benim bebekliğimden kalma bir elbisesi. Bunları çeyizimle beraber getirmiştim zaten. Eşim on bininci kez unutmayıp şiş alırsa yelek örücem kuzucuğuma ama işte babası yoğunluktan herşeyi unutuyo.
taylanecceİsteriz isterizzzz bitirince resim isteriz
mmr_n Oyyyyy kuzucuğunu sevsinler seniiiiiiin.Cinsiyet yorumundan pek anlamam ben daha kafasını totosunu falan bile yeni ayırt edebilmeye başladım. Ensesi de incecikmiş elhamdulillah. Boyuda uzamış kocaman abla/abi olmuş. Doktor bana da fitil vermişti mantar için önlem olarak ama 3 ayım bitsin öyle başlayayım diye düşündüm. Bugün çalışmıyomuş yarın gidince sormaz inşallah. Burda paylaştığınız çok iyiy oluyo kızlar doktora soracağımız şeyleri unutmamış oluyoruz.
Kız bırak şu yüzüğü artık. Yalama ettin artık doğruyu göstermicek.
Bu arada annem bilekten altın yüzükle tansiyon ölçerdi kaç kere hemen peşine tansiyon aletiyle ölçtük birerbir aynı çıktı. Herhalde altın kalp atışlarına tepki veriyo. Merak edenler için hemen açıklayayım nasıl ölçtüğünü: Bilekten direseğe kadar kolun iç tarafına bir mezura koyuyosun sonra alyansı bir ipe bağlıyosun ilk sağa sola sallandığı yer küçük tansiyonunuzu ikinci sallandığı yer de büyük tansiyon oluyo. Çok ilginç ama kesinlikle doğru çıkıyo kaç kişide denedik. E tabi tansiyon aleti alınca bu yöntemden vazgeçtik
Naz Maşallah eşine.Şimdiki eşler iyi çok şükür yaa. Zaten bunları görünce kuduruyo kayınvalideler de kendileri zavallıcıklarım hiç bi destek görmedikleri için. Ama normali bu. Bu arada az kaldı canım 3. ayının bitmesine bulantıların geçecek inşallah.
Cucucan Artık ultrason cihazları değişti canım yaa eskisi gibi değil hatta belki de şu başında oturduğumuz bilgisayarlardan, cep telefonlarından, mikrodalga fırınlardan daha masumlar. :18: Ama bazı doktorlar kalp sesini dinletme konusunda biraz hassas ses dalgası gönderildiği için. Onun dışında için rahat olsun. Keyfinden gitmiyosun ya kerata naz yapmış bence de kız bu kadar naz yapıp göstermediğine göre kendini.
angel_lostAçtığın ve paylaştığın konu için çok sağol canım ceninin güncesi gerçekten çoooooooooooooooook güzellll
Ksophie Canım tatlı heyecanlar bunlar ama kendini yıpratma bu kadar.İnşirah suresi okuyabilirsin içini rahatlatır. Mealini oku ilk önce manasını da bilince daha da rahatlar için okudukça.
Kızlar şimdi aradılar. Kan sonuçlarınız çok güzel. Korkacak hiçbir şey yok. Gözünüz aydın dediler.
arzu_mu bir teori yazmıştı. Free hcg değeri 50 den az olanlar erkek fazla olanlar kız diye.
Doktorum cinsiyetimiz için erkek dedi direk, free hcg değerimiz de 16 çıkmış.
hamiş annelerr bizimde bugün kontrolümüz ve 2 li taramamız vardı.. bebişimiz gayet sağlıklı,ensesi miniminnacık 0,4 mm mi ne dedi :) herşey yolunda çok şükür ki birde kan sonuçlarımızı alırsak inş daha da mutlu olucaz..bizimki ilk başta uyuyordu,uyansıın yaa dedim :) doktor dürttü biraz karnımı,hemen kalktı,dönüo falan,hatta poposunu havaya kaldırıyor sıpaaaaaveeeee doktorumuz dedi ki kesin olmamakla birlkte tahmini olarak erkek dedi...ama 3 hafta sonra daha net söylerim dedi...öyle işte çok güzel bir gündü bizim için ama birde şu deli baş ağrısı olmasa daha iyi olucaktı...beynim zonkluo artık
Bizim randevularimiz da hep sabahin sekizinde oluyor, ilk randevu yanii.. İnsaallah uyuyor olmaz da bizimki de hareketli gorunur, herseyini guzelce gosterir doktor ablasina :S
bzim randevu öğlen 1 deydi,galiba öğle uykusu çekiyordu bizimki :)) ama doktor hafif dürttü karnımı hemen kıpraşmaya başladı minnoşumm... 1 ay bekliyoruz o günü iple çekiyoruz,bide paşam uyuyoor,öyle uyandırırlar işteee
Kızlar ben birşey soracağım dün doktora gittik bebeğimin 10+0 da olması gerekiyordu doktor 10+4 dedi. Ayrıca hareket ediyordu çok şaşırdım bol bol zıpladı hopladı. Parmaklarını bile saydık. Bu kadar erken belli olmasına çok şaşırdık eşimde bende ağladık ..Bide 15 günde 1 defa doktora gidiyorum düşük tehlikem vardı hala ilaç ve iğne kullanıyorum. Bu kadar fazla ultrasyona girmek bebeğe zarar verir mi ki. Ayrıca gündüzleri çalıştığım için yazamıyorum hafta sonları takip edebiliyorum geçmişleri okuyarak :))))))
Kızlar ben birşey soracağım dün doktora gittik bebeğimin 10+0 da olması gerekiyordu doktor 10+4 dedi. Ayrıca hareket ediyordu çok şaşırdım bol bol zıpladı hopladı. Parmaklarını bile saydık. Bu kadar erken belli olmasına çok şaşırdık eşimde bende ağladık ..Bide 15 günde 1 defa doktora gidiyorum düşük tehlikem vardı hala ilaç ve iğne kullanıyorum. Bu kadar fazla ultrasyona girmek bebeğe zarar verir mi ki. Ayrıca gündüzleri çalıştığım için yazamıyorum hafta sonları takip edebiliyorum geçmişleri okuyarak :))))))
Az once bi program izledim gun gun bebegin ana karninda buyumesini gosteriyor allahim birden aglama krizi tuttu ya :) 12.haftada hareketleriyeni dogan bir bebekgibi ve 10. haftadan itibareeen sizi hissediyor ve sadece annesinin sesini duyuyor uzmanlarin tavsiyesi 10. Haftadan itibaren hikaye anlatin kendini yalniz hissetmesin baglariniz kuvvetlensin :))
arkadaşlar ben 6+4 te kalp atşını duydum bebeğimin.doktorum 21 aralığa yani 1.5 ay sonrasına randevu verdi.ikili testide yaparız geldiğinde dedi.o zaman 12+5 olucam.ama bana bu süre çok uzun geldi.doktorlarınız ne kadar sıklıkla çağarıyor sizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?